Şimdi Ara

Volvo bakım fiyatları (82. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.876
Cevap
32
Favori
280.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blackeagle78

cumartesi günü volcar altunizade de v40 dizel aracımı 30bin km bakımı yaptırdım klima dezenfektasyonu(ücretsiz) ile 1197tl ödemedim daha öncesinde demtaşı aramıştım (özel servis) 1000tl fiyat vermişti.
    Merhaba
    Bende s60 için 30K bakıma gittim 1167 TL ödeme indirimli hali ile yapıldı. İçeriğinde gereksiz olanlar, cam suyu ( tam dolu gittiğim halde faturaya yansımış ) detaylı yıkama ( 25 tl - rezil bir yıkama aracı berbat etmişler ), motor temizliği ( 50 tl - sadece üstden silmişler, altlar yine kirli ), bunun gibi saçma şeylerden faturayı şişiriyorlar. Bırakın bu yetkili servisleri alın arabanızı adam gibi bir özel servise gidin hem çayınızı için hemde gözünüzün önünde birlikte aracınıza bakım yaptırın. Hemde kazıklanmayın.

• thenoone T kullanıcısına yanıt
    merhaba benim yaptırmış olduğum bakımda yıkama-motor temizliği gibi kalemler yoktu olsaydı itiraz ederdim doğrusu;özel servis işine geldiğimizde önceki msj dediğim gibi 1000tl fiyat istediler bana pek mantıklı gelmedi tabi kara tercih meselesi yani aracın servis bakımlı olması,iyi niyet garantisi hemde ücreti kredi kartına 9 taksitle ödeme gibi kolaylıklar olduğunda aradaki fark özel servis için çok geldi bana tabi daha uygun yerler bulanabilir fakat nasıl ve kime güvenilir bilinmez senede 10k km yaptığım için riske girmedim.
  • Herkese merhabalar,

Son zamanlarda İstanbul'da aracını servise götüren oldu mu? Aracım 2015 model ve T3 motor. 3. yılı olmasına rağmen henüz 22500 km'de. Kasım ayı içerisinde rutin bakım için servise götürmem lazım, özellikle son sayfalarda okuduğum kadarıyla yetkili servis fiyatları uçmuş. İstanbul Kadıköy'de ikamet ediyorum, yakınlarda yetkin bir özel servise de götürebilirim aracımı ama tavsiyesi olan var mıdır?
  • Merhaba arkadaşlar.

2015 S60 D2 premium otomatik modelinden 117000km civarında bir araç için alım aşamasındayım. Ancak bakımlar ile alakalı bilgilendirirseniz,
    örneğin 120000km'de ne gibi bakımlar beni bekleyecek (otomatik şanzımanın bakımı, triger bakımı vb. gibi) en azından pazarlık olarak bilmemde faydası olur. Şimdiden çok teşekkürler..
  • V40 T3 aracımın ilk yıl bakımı geldi. İstanbul'daki tüm yetkili servisleri aradım. Hepsi 2300TL fiyat verdi, prime indirimi %10 ile 2 bine geliyor.
    Madem bayılacağız bu parayı ileriki zamanlarda da daha ciddi şeyler çıkarsa işçiliği düzgün bir yere gidip orada devam etmek istiyorum. Tavsiyesi olan var mı?
  • Merhaba 2005 model 1.6 benzinli S40 aracıma Triger Seti değişimi ve yağ bakımı yaptırmak istiyorum.
    İzmir'de özellikle Buca veya Gaziemir bölgesinde tavsiye edebileceğiniz özel servis var mıdır?
    Son zamanlarda bu bakımları yaptıranlar oldu ise fiyat paylaşabilirler mi?
    Teşekkürler...
  • göktürk kullanıcısına yanıt
    Volan volvo nerede acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • smtsk kullanıcısına yanıt
    Volan ankara mi özel oldu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • maslan41 M kullanıcısına yanıt
    evet özel servis oldu geçen sene
    şaşmazda
  • quote:

Orijinalden alıntı: maslan41

Volan ankara mi özel oldu?
    Aynen özel olmuş ve şuan şaşmazda, istanbul yoluna yakın bir yerde. Bahçekapı Mah. 2547. Sokak No:3 Etimesgut / ANKARA

İlgi alaka profesyonellik 10 numara, servisin 3000-3500 dediği işi 1300 tl ye hallettiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göktürk -- 17 Aralık 2018; 0:23:2 >
  • göktürk kullanıcısına yanıt
    İstanbul'da böyle bir özel servis var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caerium

İstanbul'da böyle bir özel servis var mı?
    Mutlaka vardır, İstanbuldaki arkadaşlar yazarlar
  • Arkadaşlar iyi günler. t3 model 2017 v40 aracıma 20bin bakım için minimum 2000 tl bakım ücreti istiyorlar. İstanbuldayım bu fiyatlar normal mi ?

bana aşırı fazla geldi açıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeniorAwesome

Arkadaşlar iyi günler. t3 model 2017 v40 aracıma 20bin bakım için minimum 2000 tl bakım ücreti istiyorlar. İstanbuldayım bu fiyatlar normal mi ?

bana aşırı fazla geldi açıkcası.
    Özelde 1000 liradan çok az fazlaya yaptırılır. Yetkili kazığı var yine.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt
    Biliyorsunuz t3 lerin bakım periyodu 30bin km ya da bir yıl. Tahminimce yıldan dolayı bakıma giriyorsunuz. Yağ ve yağ filtresi dışında bir şey değiştirmeyin derseniz 1000 lira civarına inecektir bakım ücreti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • integral77 İ kullanıcısına yanıt
    bana tüm listeyi atacaklar hocam. yıldan dolayı giriyorum evet. 2000 benim için çok fazla.

filtreleri vs saydı, yakıt bir şeyi saydı sırf 300-500 arası bunlar var dedi. içlerinden çıkartmamam gereken bir şey var mı ? yağ ve yağ filtresi dışında değiştirin dediğiniz şeyler varsa değiştirelim. 4lt yağ ve yağ filtresi de 1000 lira nasıl tutuyor anlamış değilim
  • SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt
    V40 t3 aracımı Zeytinburnu yetkili servisinde 31 Ağustos'ta bakıma soktum. İndirim oranı %10 idi. Toplam 976 lira ödedim. Hava ve polen filtresini internetten alıp kendim değiştirdim, üstelik poleni karbonlu aldım, orijinalinden çok daha iyi çıktı. Size de tavsiye ederim. Araçlarımız 5.6 litre yağ alıyor ve yağı çok pahalı bir yağ ( rbs0-2ae 0w20) Biraz da bu durumdan dolayı 1000 lirayı buluyor. Size tavsiyem benim gibi yapın. 2000 lira neymiş. Kesinlikle yakıt filtresi vb değiştirmeyin. Servisler kendi kafalarına göre iş yapıyorlar.

Peki hocam beni biraz daha aydınlatın size zahmet. bu 20 bin bakımda madem aynı araçlara sahibiz;

1 - neleri değiştireyim, yağ ve yağ filtresi vs dışında ekletmek istediğiniz, eklesen daha pratik olur dediğiniz bir şey var mı ?
    2- hava ve polen filtresini nereden sipariş ettiniz ? Ben de oradan sipariş etsem garanti vs durumları etkilenmez değil mi ? Kendim değiştirebilir miyim ?

+

benim aracım R-Design. Koltuklara deri bakım vs için 450 lira falan istiyorlar. ne diyorsunuz ? Bir servis sizin koltuklar tam deri değildir gerek yok diyor, diğer r-design koltukları gerek var diyor.

Sıvıları kendim alıp kendim bakımını yapayım daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeniorAwesome -- 26 Aralık 2018; 12:2:19 >
  • Yerinizde olsam deri bakımı için malzemeyi IKEA vb bir yerden alıp kendim yapardım. Hava ve polen filtresini ise ben Bosch marka aldım, memnunum. Siz de alabilirsiniz. Linkini birazdan atarım. Başka bir şeye gerek yok. Yazık günah 2000 lira nedir gerçekten...

hocam bunu gönderdiler. siz ne derseniz onu uygulayayım.
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.