Şimdi Ara

Volvo bakım fiyatları (83. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.876
Cevap
32
Favori
280.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hava filtresi Bosch f 026 400 501

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    hocam bir önceki gönderide paylaştım değişecekler listesini.

integral77 hocam hava ve polen filtresini kendisinin değiştirdiğini söyledi. Ben de onun gibi yapacağım. 1000 liraya kapatırız bu bakım defterini. Hayır 30 bin ya da her yıl olayı garip. Her yıl 2000 lira bakım ücreti çok fazla geliyor.
  • SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt
    -Öncelikle yakıt filtresinin değişmesine gerek yok, tamamen fuzuli masraf çıkartmışlar. 20 bin km'deki arabanın yakıt filtresi mi değişir?
    -Polen filtresi biraz keyfi sayılır, yani iç havadan memnun değilseniz değiştirin. Değiştirmezseniz de arabaya bir zararı olmaz, sadece iç mekandaki hava kalitesi düşer.
    -Karter tapasının değişmesine gerek yok. Sadece pul değişir. He araba 10 yaşında olsa tamam derim, tapa defalarca sökülüp takıldığı için yalama yapmış olabilir. Ama araba 1 yaşında yahu. Daha tapaya hiç anahtar değmemiş, ilk defa açılacak. Bunun değişmesinin hiç bir mantığı yok.
    -Motor yağı maalesef sıkıntılı. Volvo özel bir yağ kullanıyor ve bunu bulmak zor. Ama servis yine kârını ihmal etmiyor. Aynı yağ ingiltere amazon'dan 415 tl'ye satın alınabiliyor(kargo yok maalesef). Kaldı ki servis toptan aldığı için çok daha ucuza mal ediyordur. Ayrıca integral77 hocam 5.6 litre demiş. Yani yetkili servis 1 litre fazla satıyor.
    -İşçilikler yetkili servis olduğu için doğal olarak yüksek. Bir de motor sistem temizliği denmiş. Zaten yağın temizlik yapma özelliği var. Ne kadar gerekli tartışılır.

Durum böyle, yetkili servisler kazık maalesef.

Ben olsam; yağı, yağ filtresini ve hava filtresini değiştirir devam ederim. Balatalar, diğer sıvılar da kontrol edilir. Polen filtresini çıkartıp bakar, çok kirliyse değiştiririm. Değilse süpürge tutup bir süre daha kullanırım -tabii havadan memnun değilsem değiştiririm.

• nacker kullanıcısına yanıt
    hocam ben arabayı kullanmıyorum bile açıkcası :) yani 1 yıl sonra 5-7bin km daha yapmış olurum hepsi bu.

o halde sadece yağ, yağ filtresi değiştireyim yeterli doğru muyum ?

yazılım vs de garantili olduğu için düzeltilecek ekrana çıkıyor.
  • SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt
    Hocam mümkün olduğunca pazarlık yapmaya çalışın,hava filtresini kendiniz değiştirin. Yağ ve yağ filtresiyle kurtulmaya bakın. Maalesef servisler çok pahalı. Bu arada imkânınız varsa Denizli yetkili servisine bi bakın. Ben ilk bakımı orada yaptırmıştım, İstanbul a göre çok ucuzdu.

• caerium C kullanıcısına yanıt
    Maslak gençler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • XC40'ın bakımı ne kadar tutuyor bilen var mı? Bu arada ilk bakım km olarak 10bin bile olmayacak.
  • 1-2 ay içinde 100.000 km. bakımına sokacağım. Aracımın periyodik bakımlarını bugüne kadar hep yetkili servislerde ve zamanında yaptırdım. Geçen gün 100.000 km. bakımı için İstanbul'da bir yetkili servisi aradığımda bu bakım için yaklaşık 2500'lü rakamlardan bahsedince moralim bozuldu. Buradaki bir özel servis (Tekirdağ) aynı bakımı herşeyiyle orjinal parça kullanıp 800-1000 TL. aralığında yaparız dedi ve böylece yetkili servis defterini kapattım.
    Garanti kapsamındaki araçlar için bakım işlemlerini yetkili serviste yaptırmak bana göre mantıklı ama garantisi biten araca da o araçla aynı bakım fiyatını veriyorsanız, makul bir indirim yapmıyorsanız daha çook müşteriniz böyle sizi terk eder.
  • 2011 Volvo S60 amortisör bilyalarını değiştirttim. Ankara OSTİM'de Nam Amortisör'de 150TL işçilik verdim. Ford parçacısından 150TL'ye iki orijinal SKF VKD35036 bilya aldım.

Burada bilgi olarak bulunsun.

K.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetkili servislerin bakım fiyatları artık el yakıyor s60 aracımın bakımı 2000 tl yi buluyor indirimiyle beraber ( 400 tl ye değiştirdikleri polen filitremi değiştirmiyorlar indirim yaptık diyorlar neresi indirim düşünülür ) kaliteli ve güvenilir kullanılan parçalar orjinal olmak üzere tavsiye edebileceğiniz Özel Volvo servisi bileniniz varmıdır ? Bir kaç tanıdığım, tanıdığımın tanıdığı Florya Beşyol sanayi sitesi içinde Emrecan volvo özel servisi varmış burayı çok metettiler gidenlerin düşüncelerini öğrenebilirmiyim. ? Kullanılan parçalar kalite bakımından yetkili servislerle aynı orjinal parçalarmış Castrol yağ kullanılıyormuş Kullandıkları arıza tespit cihazı yani bilgisayar programıda orjinalmiş görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.
    sizlerden görüşlerini yazana kadar ben yarına bir uğrarım :) Deneyimimi sizlerle paylaşırım :)
  • yolcum kullanıcısına yanıt
    Slm, s60 1.6 dizel aracımı yarın florya beşyol sanayi sitesinde emrecan volvo özel servisi varmış oraya götüreceğim 90 bin bakıma telefon ile görüştüm biraz önce bakım fiyatına 900 tl dediler yağ hava polen mazot filitrelerinin hepsinide değiştiriyorlarmış yağ ise kapalı castrol kullanılıyormuş bilginiz olsun :)

• gençFB159753 G kullanıcısına yanıt
    Yani şöyle ifade edeyim, gerçekten böyle numaraları yutacak insan yok buralarda emin olabilirsiniz:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar S60 T3 için yetkili servis bakım fiyatı alan var mı güncel?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Volcar Altunizade telefonda en ucuz rakamı söyledi. 2100 civarı olur demişti, servis randevusu sırasında 1550 civarına çekebildim tabii polen filtresi ile yakıt filtresinin değiştirilmemesini ayrıca belirttim zira aracın 2. bakımı, 13 bin km yapmıştı önceki bakımdan beri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynemaz -- 30 Ocak 2019; 10:32:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beynemaz

Volcar Altunizade telefonda en ucuz rakamı söyledi. 2100 civarı olur demişti, servis randevusu sırasında 1550 civarına çekebildim tabii polen filtresi ile yakıt filtresinin değiştirilmemesini ayrıca belirttim zira aracın 2. bakımı, 13 bin km yapmıştı önceki bakımdan beri.
    Hocam bizimde 2. Bakım. Geçen ilk bakımda polen filtresi hariç diğer filtreler ve tabiki motor yağı değişti ve 1000 liraya kapatmıştık. Yav enflasyon net %100. Nedir bu arkadaş.

• integral77 İ kullanıcısına yanıt
    slm,sakın yakıt filitresini değiştirmeyin demişsin de ya yakıt filitresine pis mazotdan dolayı pislik bulaştıysa ?? yada yakıt filitreleri kağıt oluyor değiştirmeye değiştirmeye filitre görevini yitirirse ?? sonra yağmurdan kaçarken doluya yakalanmayalım :)
  • az önce zeytinburnu arkastan 37.000 km'de 2015 model 2014 trafik çıkışlı v40 d2 1,6 dizel aracım için fiyat aldım.
    genel bakım, şanzıman yağı ve fren hidroliği dahil 4.100,00 TL fiyat çekti. Şanzıman yağı olmaz ise 2.600,00 TL fiyat verdi :) diğer servisleri aramaya korkmaya başladım. bu fiyatlar nedir böyle ?
    dün aracın kitapçığında, şanzıman yağının normal şartlarda değiştirilmesi önerilmez, sorun olduğunda değiştirilmesi önerilir diye ibare varken her 40000 de bir şanzıman yağının değişmesi gerekir demesi de tuhaf geldi.

yakın zamanda bakım yaptıran var mı _ 2600 TL ye 4100 TL ye fiyat mı olur ya :) sinirim bozuldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: nc39

az önce zeytinburnu arkastan 37.000 km'de 2015 model 2014 trafik çıkışlı v40 d2 1,6 dizel aracım için fiyat aldım.
    genel bakım, şanzıman yağı ve fren hidroliği dahil 4.100,00 TL fiyat çekti. Şanzıman yağı olmaz ise 2.600,00 TL fiyat verdi :) diğer servisleri aramaya korkmaya başladım. bu fiyatlar nedir böyle ?
    dün aracın kitapçığında, şanzıman yağının normal şartlarda değiştirilmesi önerilmez, sorun olduğunda değiştirilmesi önerilir diye ibare varken her 40000 de bir şanzıman yağının değişmesi gerekir demesi de tuhaf geldi.

yakın zamanda bakım yaptıran var mı _ 2600 TL ye 4100 TL ye fiyat mı olur ya :) sinirim bozuldu.
    Fren hidroliği dizel için (benzin / dizel ne alaka ise) 4 yıl 80.000 km demişlerdi bize Arkas'ta. Şanzıman yağı 80.000 km den önce değişmesi yersiz eğer sıkıntı yoksa. Daha geçen aynı konuları S60 ana konusunda konulmuştuk. Detaylı bilgi için oraya bakabilirsiniz. Fiyat çok yüksek bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Fren hidroliği dizel için (benzin / dizel ne alaka ise) 4 yıl 80.000 km demişlerdi bize Arkas'ta. Şanzıman yağı 80.000 km den önce değişmesi yersiz eğer sıkıntı yoksa. Daha geçen aynı konuları S60 ana konusunda konulmuştuk. Detaylı bilgi için oraya bakabilirsiniz. Fiyat çok yüksek bu arada.

Alıntıları Göster
    evo maslak bayisini de aradım. onlar da 40 binde şanzıman yağının değiştirilmesi gerektiğini, kavrama ile problemler olacağını söyledi. şanzıman yağı ile beraber, 3900 TL, şanzıman yağı olmaz ise 2450 TL.

isteğe bağlı filtre değiştirme de yok dedi, hepsi değişecekmiş :)))

bu fıyatlara yetkili serviste yaptıran var mı ya ? özel servis yolu göründü galiba, fiyatların bu kadar olacağını tahmin etmemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nc39 -- 7 Şubat 2019; 10:43:44 >

• bu arada arkas ı tekrar aradım, aracın şasi numarasını verdim, kampaynalı fiyat olarak, şanzıman yağı ile beraber 2800 TL, şanzıman yağı olmadan fren hidroliği dahil 1560 TL'ye düştü.

özel serviste büyük ihtimal 800 900 tl ye halledilir tabi güvenilir bildiğim bir usta yok. riske girmeden bu fiyatla yetkili servise gitmek mantıklı olur mu ?

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.