Şimdi Ara

Volvo bakım fiyatları (84. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.876
Cevap
32
Favori
280.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nc39

bu arada arkas ı tekrar aradım, aracın şasi numarasını verdim, kampaynalı fiyat olarak, şanzıman yağı ile beraber 2800 TL, şanzıman yağı olmadan fren hidroliği dahil 1560 TL'ye düştü.

özel serviste büyük ihtimal 800 900 tl ye halledilir tabi güvenilir bildiğim bir usta yok. riske girmeden bu fiyatla yetkili servise gitmek mantıklı olur mu ?
    1560 iyi fiyat. T3 S60 araç için geçen gün 1597 liraya polen filtresi hariç standard bakım yaptırdık geçen. Arkas. Şanzıman ve hidroloik yağı değişmedi bile. Sadece motor yağı ve diğer filtreler değişti. Üstelik benzinli.

Siz bence yetkiliye gidin bu kez. Gelecek sene için özel servis arayadurun bu arada hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

1560 iyi fiyat. T3 S60 araç için geçen gün 1597 liraya polen filtresi hariç standard bakım yaptırdık geçen. Arkas. Şanzıman ve hidroloik yağı değişmedi bile. Sadece motor yağı ve diğer filtreler değişti. Üstelik benzinli.

Siz bence yetkiliye gidin bu kez. Gelecek sene için özel servis arayadurun bu arada hocam.

Alıntıları Göster
    Ilk fiyata gore evet oldukca uygun fiyat tabi. Ancak biraz arastirdim, filtreler , yag , iscilik vs herhangi bi serviste 800 tl ye halldilebilir en kotu ihtimalle. Arada 1000 tl fark var, iste buna deger mi diye dusunmeye basladim acikcasi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Volvo car prime’da ücretsiz motor yağı değişim kampanyası var. Bu kampanyadan faydalanan oldu mu? Gerçekten yağ ücreti faturaya dahil edilmiyor mu? Ayrıca %20 indirim de var. Şanzıman yağı ve ekstra birşey değişmiyorsa 750 TL civarında normal bir bakımın yapılıyor olması gerekir. Yanılıyor muyum acaba?

Volvo bakım fiyatları

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nc39 kullanıcısına yanıt
    slm, geçen ayın sonunda bende ilk defa özel servise gittim (emrecan volvo florya) öncesinde de yetkili servis olarak grup volvoya gidiyordum kapandıkdan sonra birdaha da yetkili servise gitmedim ama grup volvonun usta başı orhan usta da grup kapandıkdan sonra floryadaki servise başlamış onu görünce zaten içim rahatladı rahatlıkla tavsiye ederim internetten de araştırıp bir bakın derim fiyat olarak da s60 dizel bakımını tüm filitrelerini değiştirdim toplamda 900 tl para verdim bakım için şanzıman yağını da değiştirdim 1000 tl de o tuttu
  • gençFB159753 G kullanıcısına yanıt
    15 günlük üyesiniz 4 mesajınız var hepsi de emrecan volvo florya’nın reklamını yapmak için yazılmış. Bu tür reklam kokan hareketleri kimse yutmaz burda demiştim size beyhude bu çabalarınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: beynemaz

Volcar Altunizade telefonda en ucuz rakamı söyledi. 2100 civarı olur demişti, servis randevusu sırasında 1550 civarına çekebildim tabii polen filtresi ile yakıt filtresinin değiştirilmemesini ayrıca belirttim zira aracın 2. bakımı, 13 bin km yapmıştı önceki bakımdan beri.
    Merhaba,

Benim aracın da yıllık bakım zamanı geldi. Aracı tahminen 12-13.000 km olduğunda (1 ay sonra) 1.yıl bakımına götüreceğim.

Polen filtresinin değişip değişmemesi gibi müşterinin tercihine bırakılan bir servis anlayışı hiç görmemiştim diğer kullandığım markalarda.

Bakım fiyatlarının fahişliğinden ötürü ben de tereddütte kaldım.

Kesin yaptırmak istediklerim

* Motor yağı & yağ filtresi
    * Hava filtresi değişimi

* Polen filtresi değişmeli mi ?
    * Yakıt filtresi değişmeli mi ? Ya da suyu alınmalı mı ?

Kontrol edilmesini istediklerim.

* Vites kutusunun yağ kontrolü
    * Buji kontrolü
    * Soğutma sistemi kontrol
    * Ön-arka fren balataları kontrol
    * Far ayarı kontrol
    * Sistemin kontrolü (yazılım güncelleme vs…)
    * Servis aralığının sıfırlanması

Servis bunların tümünü standart olarak yapıyor mu ? Ya da bunların hepsinin yaptırılması şart mıdır ?

• muzikalp kullanıcısına yanıt
    Aracınız benzinli sanırım. T3 lerde bakım aralığı 30.000 km. Bu nedenle yakıt filtresi değişmesi bence gereksiz. Yağ gibi belli bir zaman aralığında değişecek birşey değil. Polen filtresinin de değişmesine gerek yok. Gayet de pahalı zaten. Yazılım, akü ve klima kontrolü ve ön camdaki kamera kontrolünü yapıyorlar. Balataları da kontrol ederler. Şanzıman yağını, farları kontrol etmezler.

• karafaki34 K kullanıcısına yanıt
    Evet araç benzinli.

Aynen dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum bende. Yakıt filtresi de 13.000 km'de değişmez tahminen. Şanzuman yağında da bir sorun olacağını sanmıyorum.

Fiyat ve yapılan işlemlerle ilgili buradan bilgi vereceğim.

Yanıt için teşekkürler
    Yakıt filtresi için 13 bin çok erken. 40-50 bine kadar rahat yolu var. Benzinli olduğu için su alma olayı da yok. Polen filtresi ise şu yüzden keyfe bağlı. Orijinal filtre pahalı. Pahalı olduğu kadar da kaliteli. O yüzden klimanın üflediği hava kalitesinden memnun olduğunuz sürece değişmesine ihtiyaç yok. Tabii fiyatı sıkıntı değilse her sene değişmesi en güzeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 19 Şubat 2019; 14:2:46 >
  • nacker kullanıcısına yanıt
    polen filtresini klima açıkken bi kontrol edicem. Ayrıca serviste de çıkarttırıp gözle kontrol etmeyi düşünüyorum. Duruma göre onu da değiştirebilirim ama herkesin dediği gibi,

yağ
    yağ filtresi
    hava filtresi yeterli olacak gibi

+ yazılım güncellemesi vs...
    Ben V40 aracımın polen filtresini kendim değiştirdim. Orijinali karbonsuz normal bir polen filtresi idi. Onun yerine Bosch marka karbonlu polen filtresi aldım ve kendim taktım. Şu an çok memnunum. Orijinal filtre öndeki aracın egsoz kokusunu vb alıyordu. Karbonlu filtre bu konuda çok daha başarılı. Kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • integral77 İ kullanıcısına yanıt
    Valla becerebileceğimi bilsem ben de değiştiririm . Bir videosunu felan bulabilirsem bakıcam.

Satın almam gereken model markayı da yazabilir misiniz ?
  • Yapma mayk, hepimiz din kardeşiyiz. Orhan ustanın cep telefonunu da yazsaydın tam olurdu
    Bosch karbonlu polen v40 için
    www.aloparca.com
    BOSCH - 1987432409 - Polen Filtresi | Aloparca.com
    https://www.aloparca.com/yedek-parca/BOSCH/Polen-Filtresi/1987432409/8354

Otomotivo.com sitesinde daha ucuz hocam. Araştırın isterseniz. Bu arada İstanbul Avrupa yakasındaysanız, isterseniz, polen fltrenizi değiştirmek için yardımcı olurum.

• integral77 İ kullanıcısına yanıt
    1 ay sonra bakıma girdiğinde polen filtresini kontrol ettiricem. Değiştirelim derlerse yaptırmayıp internetten satın alıcam. Sonrasında sizinle iletişim kurup yardım isterim müsait olursanız.

Ben bakırköy civarlarındayım ama yanınıza gelirim hiç sorun değil.

Teşekkür ettim
    Tamam o zaman sizden haber bekliyorum. Ben de Küçükçekmece (cennet) civarlarındayım. Yakınmışız. Buluşur hallederiz bir ara. Servise boşuna para vermeyin yazık günah en az 250 liradır diye tahmin ediyorum. Görüşmek üzere...

• volvo v40 t3 ilk bakım (1yıl / 30.000 km) için fiyat alan varsa paylaşabilir mi?

motor yağı
    yağ filtresi
    polen filtresi
    hava filtresi
    benzin filtresi

değişmesi gerekiyormuş 1.970.-TL fiyat verdi yetkili servis aracım 3.000 km de 1 yıl dolduğu için bakıma götüreceğim. aracı çok az kullandım motor yağı hariç diğerlerinin mutlaka değişmesi gerekir mi yoksa durumuna bakıp bu kalsın derler mi aracım garantiden çıksın istemiyorum
  • jklozan J kullanıcısına yanıt
    Benzin filtresi ve polen filtresinin değişmesine kesinlikle gerek yok. yağ, yağ filtresi ve hava filtresini değiştirirseniz yeter.
  • haacar kullanıcısına yanıt
    bunu benim isteğime göre yaparlar mı çünkü telefonla görüştüğüm kişi hepsi değişmezse garanti kapsamından çıkar dedi.
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.