|
Bildirim
O sırada kendi servisi bile olmayan TOGG :D
|
Aracı satacak ama ben atıyorum Antep'de isem tamir için İstanbul'a geleceğim.
Volvo ben bu tebliğe şuan uyamam demekle bunu kastediyor diye anlıyorum. |
İlave olarak tr’de sadece 2-3 ilden teslim alınabilen bir togg…tr’de üretiliyor ne de olsa.
![]() |
Biz adamlara örtülü ambargo koyarsak onlarda bizim mallara ambargo koyar. Biz önlerine taş koyarsak onlarda karşılık verir. Yurtdışına satılamayan TOGG batar gider. Kaldı ki ülke içinde bile heyecanını yitiriyor millet diğer seçeneklere kayıyor. Amaçları TOGG u tarihe gömüp fabrikaları kapatmak herhalde.
|
rezillik resmen. benzinli olunca satabilir. servis vs gerek yok . ama elektrikli olunca servis şart. tam tersi olması gerekirdi normalde. elektrikli araçların bakımı yok . |
Nedense bu tebliğ teslaya işlemiyor. Togg da özel servisle anlaşıp servis hizmeti veriyor. Avrupadan gelenlere de işlemiyor. Çinlilerin önünü kesmek için numaralar işte.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
rezillik resmen. benzinli olunca satabilir. servis vs gerek yok . ama elektrikli olunca servis şart. tam tersi olması gerekirdi normalde. elektrikli araçların bakımı yok . |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Tesla Gümrük Birliğinden geldiği için olabilir mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ya açık açık adamların fiyat kırmasını baltalamaya çalışıyorlar. Ona rağmen bizim TENEGGE'den daha ucuza geliyor |
|
|