Katilmiyorum. Belki eski serilerde vardir ama yenilerin hepsi XC60/90/V90 gercekten keyifli araclar ozellikle uzun yolda. Turkiye sartlarinda LUKS sayilabilecek ve alinabilecek suanda yegane marka oldugunu dusunuyorum. ozellikle gelistirdikleri 2.0D ve 2.0T motorlari ile gercekten suanda teknolojik olarak ilerideler ve vergi diliminde de diger markalara gore avantajlilar. 900.000 i 2.0D V90 CC ye mi yokda 5.20i ye mi veririm? 1 dk dusunmem. |
volvo kalitesi (kaza degil) (3. sayfa)
-
-
Ben Alfa Stelvio'dan kullanırdım şansımı. Döneminin en güvenli aracıdır...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: darkmoon34
Ben parçacıyım Volvo iyi güzel kaliteli araçtır ama sürüş keyfi.yoktur çok ruhsuz bir araç a dan Z ye eski S70 lerden tuttda S90 Lara kadar hepsini sürmüşlüğüm.vardır.. benimde zamanında S40 ve s60.olmuştu..
Yedek parçası da pahalıdır.. onun dışında iyi güvenlikli araçtır..Volvo forumunda ve gruplarında parça tedariği yapabilir misiniz? Uygun fiyattan verirseniz güzel cironuz olabilir.
-
Yok demem ama benzinli.
-
Fazla yakmıyor sanırım. 8 litre şehir içi yazıyordu galiba. Net hatırlamıyorum tabi ama zaten güncel bir düşük hacım turbo benzin de biraz seri kullanınca rahatlıkla öyle yakıyor.
11 i oldurmez ben oyle tin tin gidemiyorum
-
Dizeli de gelmedi sanırım.
Dünyanın parasını istiyorlar.Olsun o kadar birkaç fazladan muşamba.
-
Volvo orta direge el sallayali yillar oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam mercedes bile reno gibi taşıyor
Lüks marka olmak ayri, butik uretim yapmak ayridir.quote:
Orijinalden alıntı: meyveli kaktöş
Hocam mercedes bile reno gibi taşıyor
Mercedes-Benz sadece luks uretim yapan bir firma. Volvocars departmani ise butik bir iştirak ve sadece lüks degil ayni zamanda niş üretim yapan bir uretici.
Yani daha ozenli olmalari normal.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: The Division Bell
Dedigin gibiyse renoyuda kutlarim. Ama michelin renoya iskontolu veriyor olabilir sonucta ayni memleketin markalari
Alıntıları GösterEgea da "Continental Ecocontact 6" ile gelmiş. Fena bir lastik değil. Bir sonraki lastik alımımda daha üst sınıf bir lastik tercih edebilirim ama Eco serisi de olsa Continental lastik koymaları güzel bence.
-
Maalesef:(
2016 yılında sıfır km V40 ı 86000₺ ye almıştım. Şu an satılsa herhalde en az 350-360 civarında olurdu. İnsanın inanası gelmiyor.
Volvoyu gec ford da el salladi
Yakında elde avuçta hyundainin bazi modelleri ve eğer kalacak
Aynen. En azindan 1. Sınıf bir markanın lastiği.quote:
Orijinalden alıntı: goodorevilEgea da "Continental Ecocontact 6" ile gelmiş. Fena bir lastik değil. Bir sonraki lastik alımımda daha üst sınıf bir lastik tercih edebilirim ama Eco serisi de olsa Continental lastik koymaları güzel bence.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: The Division Bell
Aynen. En azindan 1. Sınıf bir markanın lastiği.
Alıntıları GösterŞimdi merak edip baktım da 205/55R16 için etiket değerleri çok iyiymiş. Bir tek biraz sesli bir lastikmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 2 Kasım 2020; 23:4:40 >
-
Asla Volvo kötüdür demem. Ama bir dostumun yaşadıklarını şuraya yazayım:
D4 motorlu aracı, sürekli olmadık yerlerde güç kesiyordu. Sollama sırasında risk oluşturuyordu. Aylarca çözülemedi. Bu arada egr veya manifold ile ilgili bir sorun yüzünden de serviste yattı bir süre.
Ayrıca, serviste aracın başına küçük bir kaza geldi. Bunu da önce inkara çalıştılar da neyse...
Sonunda motor yağsız kaldı ve ruhunu teslim etti. İsveç'ten sandık motor getirildi. Ancak böyle çözüldü durum.
Sandık motorun fiyatı 56 000TL. Bence uygun. Hele ki o birkaç yıl önceki o meşhur Micra CVT' sinden sonra.
Bu şekilde taşıma sadece volvo ya özgü imiş gibi bir izlenim uyanıyor ama değil. Geçenlerde WV Tiguanlar çıktı Derince Limanından onlarda da aynı örtü vardı. Bu taşıma işi yapan firmanın kalitesi ve taşıma şartları ile ilgili biraz. Birde hava şartları bozuk ise yani çok yağmur yağması dolu yağması riski varsa kapatılıyor çünkü yoldaki çukurlardan sıçrayan çamurlu su küçük taşlar kaportada çiziklere ve cilanın kalkmasına sebeb oluyor. Hatta bir çok defa farklı markada denk geldim İzmit te.
-
S60 in on tamponundaki şey kadar çıtaya 565 tl isteklerinden beridir volvoyu kapinin onune koymam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X