Şimdi Ara

volvo kalitesi (kaza degil) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
6.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben parçacıyım Volvo iyi güzel kaliteli araçtır ama sürüş keyfi.yoktur çok ruhsuz bir araç a dan Z ye eski S70 lerden tuttda S90 Lara kadar hepsini sürmüşlüğüm.vardır.. benimde zamanında S40 ve s60.olmuştu..

Yedek parçası da pahalıdır.. onun dışında iyi güvenlikli araçtır..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Fiyatlari gayet normal. Üst gelir grubuna hitap eden, lüks segmentte araç üreten niş bir firmadan reno fiyatina araç satmasini beklemiyorsunuz herhalde?

Alıntıları Göster
    Hattâ geçen @zotacing bir mesajında arkadaşı adına S90 D5 için 565.000 gibi bu piyasa şartlarında inanılmaz sayılabilecek bir fiyat aldıklarını söylemişti ama detayını bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Premium zaten

• darkmoon34 kullanıcısına yanıt
    ha şöyle mesajlar yazılsa güzel olur..kullanan yazmış biz dışarıdan bakıp "adamlar yapmış diyoruz"..iyi hoş sağlam ama ya diğer özellikleri!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Dedigin gibiyse renoyuda kutlarim. Ama michelin renoya iskontolu veriyor olabilir sonucta ayni memleketin markalari

Alıntıları Göster
    Focus 4'ler de Primacy 4'le geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Düşük yakıt tüketimi ve/veya uzun ömür.

Alıntıları Göster
    Hocam aslinda araba ureticisi lastigin omrunu pek takmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34

Ben parçacıyım Volvo iyi güzel kaliteli araçtır ama sürüş keyfi.yoktur çok ruhsuz bir araç a dan Z ye eski S70 lerden tuttda S90 Lara kadar hepsini sürmüşlüğüm.vardır.. benimde zamanında S40 ve s60.olmuştu..

Yedek parçası da pahalıdır.. onun dışında iyi güvenlikli araçtır..
    Hocam S90 ve S60 icin testler de soylenen de bu. Sport sedan degil, sportif surus ariyorsaniz almayin ama konforludur diye.

Ben de XC60 surmustum surus kalitesi tam bir hayal kirikligi hakkaten. Hem de R-designdi.Direksiyon tepkileri falan Audi/BMW seviyesinden cok uzakti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamyonlarkavuntaşır

kalitenin yanı sıra, müşterisine verdiği değeri, gösterdiği saygıyı belirtiyor bence bu kılıf. bi dünya para verip sıfır km araç alıyoruz daha oturmadan, ölü sinek, kelebek, börtü böcek, bazen taş izi. yıkanıyor evet ama güneşi yiye yiye geliyor.
    Güneş yese ne olacak buz mu sanki eriyecek? Arabayı aldığınızda da kılıfla kullanırsınız artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CapriceClassic

Bence de helal olsun. Benim a4 conti’nin yan ürünü beş para etmez ecocontact5 le gelmişti. İnsan premium contact takar yani.

Alıntıları Göster
    Ecocontact yan ürün değil, biri yakıt tasarrufu için geliştirilmiş diğeri yol tutuş için. Zaten aralarında da aşırı bir fiyat farkı yok.
    www.hepsiburada.com
    Continental 205/55R16 91V ContiPremiumContact 5 Oto Lastik Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/continental-205-55-r16-91v-contipremiumcontact-6-oto-lastik-uretim-yili-2019-p-OTLSTCON0356252
    www.hepsiburada.com
    Continental 205/55 R16 91V ContiEcoContact 6 Oto Lastik Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/continental-205-55-r16-91v-contiecocontact-6-oto-lastik-uretim-yili-2019-p-HBV00000I5CVD

• quote:

Orijinalden alıntı: cricet

Güneş yese ne olacak buz mu sanki eriyecek? Arabayı aldığınızda da kılıfla kullanırsınız artık.

Alıntıları Göster
    aklıma eskiden araç aldıktan sonra aylarca koltuk poşetlerini çıkarmadan dolananlar geldi istemsizce...
  • quote:

Alıntıları Göster
    nasıl laf sokarım diye mesaj aramayın konu içinde, ergenlik döneminizi daha verimli geçirin. açıklamaya dahi lüzum yok blok.

• Güzel arabadır

volvo kalitesi (kaza degil)

• Güneş arabayı yıpratıyor bilmiyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: qwsehmus

Güneş arabayı yıpratıyor bilmiyor musunuz?
    Tamam da sen arabayı alınca hep gölgede mi kullanacan? Ayrıca güneşin etkisi belki 10 sene sonra çıkar, bu kadar kafaya takmayın arabayı, altı üstü A noktasından B noktasına gitmek için kullandığın bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cricet -- 29 Ağustos 2020; 20:29:31 >
  • quote:

Ecocontact yan ürün değil, biri yakıt tasarrufu için geliştirilmiş diğeri yol tutuş için. Zaten aralarında da aşırı bir fiyat farkı yok.https://www.hepsiburada.com/continental-205-55-r16-91v-contipremiumcontact-6-oto-lastik-uretim-yili-2019-p-OTLSTCON0356252https://www.hepsiburada.com/continental-205-55-r16-91v-contiecocontact-6-oto-lastik-uretim-yili-2019-p-HBV00000I5CVD

Alıntıları Göster
    Olabilir, bu da açıklıyor yol tutuşun berbatlığını. Şahsen yol tutuşu 100 kmde 0.1-0.2 litre benzine tercih ederim. Firmaların katalog tüketim değerlerini nasıl tutturdukları belli o zaman. Koy yuvarlanma direnci düşük lastikleri az yaksın ama virajda savurursa da savursun!
    Fiyata gelince benim aracın üzerinde gelen lastik ebatında 205-60-16, ecocontact daha ucuz gibi (yaklaşık 200 tl kadar).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 29 Ağustos 2020; 21:21:24 >

• Volkswagen yıllardır bu şekilde araç taşıyor.

• Off fakir avuntusu olmuş. Çok beğenenler unutmasın ki arabayı sürmeden evvel ambalajı açılıyor..

Volvo kendi motor ve şanzımanini düzgün yapsın bence..

Türkiye'ee son yıllarda eskisine nazaran biraz daha kıymeti bilinir olduğu da bir gerçek.

• quote:

Orijinalden alıntı: CapriceClassic

Bence de helal olsun. Benim a4 conti’nin yan ürünü beş para etmez ecocontact5 le gelmişti. İnsan premium contact takar yani.

Alıntıları Göster
    benim 2019 volvom da ecocontact 6 ile gelmişti
  • ürüne gösterilen sevkiyat emeği takdire şayan..

ülkemizde butik olarak takılan.

servislerinin pahalılığı yüzünden taksitle yedek parça alan kullanıcılar ve aşırı pahalı yedek parçaları ile

nam salmış,güvenlik faktörü ile ön plana çıkan bir marka bana göre.

kokpit anlayışlarını değiştirmeme sebebi olarakta muhafazakar müşteri kitlesi bunu istiyor gibi bir anlayışı felesefe edinen

yapıları var.

bir mercedes ve bmw sürüş konforu bulamayacağınız,fakat fiyat olarak onları yakalamış bir kepçe markası

alana kullanana saygı duyulur.

asla almayacaklarımın başında gelen marka.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.