Merhaba arkadaşlar, Volvo s40 modellerini araştırmaya başladım bir süredir Vw-golf kullanıcısıyım ama model yükseltmek istiyorum bir ilan buldum ana sizin görüşlerinizi merak ediyorum 1.6 Brc Lpg'li 2007 model 95000'de 40000 tl istiyor iki parça boya var , 1.6 premium modeli dolu mu yoksa boş modeli mi ve fiyatı sizce nasıl teşekkürler şimdiden
2010 model üstü bu kmlerde 42-44 arasında bulabilirsiniz ancak benzinli modelleri çok az.İlan sitesini sürekli takip etmeniz lazım.
Ben bu seçimi yaptım ve çok memnunum.Büyük şehirleri çıktığınızda altınızdaki arabadan rastlamıyorsunuz.Ama türkiyede istediğiniz yere gidin golf passat jettadan hyundai era kıvamında rastlayacaksınızdır.
Yeni kasa jetta almanız için 50 bin lazım ve lpg takamazsınız dizele girseniz 55 i geçecektir.Eski kasa jetta almazdım.
Son kasa az km volvo alın.Zaten başka aracı gözünzü görmeyecektir.Ayrıca araba güçsüz kasaya göre.Mutlaka deneyip alın.Performans ile ilgili takıntınız varsa beklentinizi karşılamayabilir.Ben sakin kullanıyorum.Lpg ile 20 kuruş altında kulalnıyorum.
cancan_burak
kullanıcısına yanıt
3 senelik golf deneyimimden sonra artık ben de çok fazla performans aramıyorum ,benim için önemli olan sağlamlık , dediklerinizi dikkate alacağım umarım ben de güzel bir ilan bulabilirim , çok teşekkür ederim baya faydalı oldu :)
dizel almayı düşünüyordum 10 bim km de bir bakımı var ve bakım ücretleri pahalı yetkili servise götürecekseniz.
Volvo s40 focus şasesi üstüen kurulmuş bir araç.Benzinli motor focusla birebir.Bakım konusudna focusa benzer paralar harcayabilirsiniz.Parça oalrak focus muadili parçalar kullanırsınız.Dizelleride mükemmel bir güce sahip değil zaten.
Ben eradan sonra bu aracı kullanıyorum benim için aradaki fark çok yüksek
cancan_burak
kullanıcısına yanıt
Dizel bakımı masraflı hocam, ben golf'te bunu fazlasıyla yaşadım , ama performansı çok çok iyiydi, volvo servis biraz daha pahalıymış, ama uzun süreli kullanacağım için, bakalım ford pek sevmiyorum ama yeni focuslar hoşuma gidiyor , jetta düsünüyordum ama son zamanlarda volvo kafama işledi bakalım en makul olanını seçmeye çalışacağım ben de ama era'dan sonra s40 efsane bir geçiş olmuş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme