araç 2011 model s40 d2 ruhsatta drive olarak geçiyor(deri koltuk,sunroof,hızsabitleme,bluetooth falan var) malesef teybinde aux bağlantısı yok. Bu teypler mp3 destekliyor diyor kullanıcı el kitabı(zaten yalnızca cd çalıyor.) Şuana kadar birden fazla kez mp3 formatında yazdığın cdleri okumuyor track cd ye bağımlı kaldık oda bilindiği gibi max 20 track alıyor. El kitabında dediği gibi mp3 destekliyor mu yoksa ben mi beceremiyorum yazmayı ? Bluetooth'tan arama-görüşme yapıyor. Aux-Usb veya oem-multimedia taktırmaya kalksak bunun bize masrafı ne olur? Kırklareli'de ikamet ediyorum FM Transmitter dedikleri zımbırtıdan memnun olan var mı ? Daha basit yollar varsa tavsiyenizi bekliyorum.
Mp3'unde degisik formatları var,değişik bit oranları olan,onları deneyin.Yada degişik programlarla donusturmeyi deneyin.Bir keresinde çalısmayan muzikleri bu yollarla donusturüp dinlemistim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
2008 modellerde aux girişi orta kol dayamanın içinde ama üzerinde bir işaret yok, mp3 cd olarak da marka seçiyor maalesef bende sadece sony ve hp markalı yazdırdığım cd leri kabul etti