Merhaba; Volvo s40 d2 almayı düşünüyorum.0 Alıcam.Sitesinde bakıyorum da fiyatı 54.000 TL bana gayet uygun geldi.Ancak sahibinden.com da ve başka sitelerde premium, dinamic gibi paketleri olduğunu gördüm.Acaba bu paketlerin ücretleri nedir ?
54.000 tl gibi durmuyor hiç biraz donanım koysan 60-65000 arasında oynuyor fiyatı ama 6 ileri 270 torku vardır aracın gidişi güzeldir, sağlamlık zaten volvo adı üstünde......
bu uygun geldiyse eski geçen ayki fiyatı duysanız nasıl bulurdunuz bilmiyorum. yaklaşık 5.000 tl zam geldi. paketleri premium için 4.000 tl, dynamic için 4.000 tl idi. bunları üstüste ekliyorsunuz. yani donanım seviyesi premium için 4.000, dynamic için 8.000 diyebiliriz. bunlara zam geldi mi bilmiyorum. sunroof 2.000 tl idi, yine zam gelmiş olabilir. ha bir de 1.000 tl civarına high performance müzik sistemi almazsanız araç mp3 dahi çalamıyor diye biliyorum. en dolusu yaklaşık 67.000. ama dynamic şart değil, çok hayati özellikler kazandırmıyor araca. deri koltuk, gözlük tutucusu, bluetooth telefon özelliği gibi şeyler vardı içeriğinde.
peki sadece bi-xenon farlar ve deri koltuk opsiyonlarını alma şansımız yokmu?
iki paketi var onlarada zam geldi 5000 tl civarında paketler. onlarsız araba zaten bom boş 54 binlik araba hiç gelmiyor. boş bile sipariş etseniz. 55 bin lira tutuyor. zam gelmeden alsaydınız uygundu ancak şimdi biraz pahalı