Şimdi Ara

VOLVO S40 MI, MAZDA 3 MÜ? KAFAM ÇOK KARIŞIK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
35.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S40 T4 harici volvo almanzı pek önermiyorum en azından S40 kasa ....

Şöyle izah edilecek olursa

S40 :

1.6 süründürür
    1.8 götürür
    2.0 idare eder
    2.0t hasta eder!

Servis parça fiyatlarını söylemeye gerek yok biraz yükseki işçilik maliyetleri saatlik 60 euro civar ancak sık arızalanan araçlar değil, bakımı zamnında yapılıp çok sıkıştırılmassa uzun yıllar keyifle binersin ama mutlak turbo olmalı...

Bir ufak öneri aile aracı istiyorsan 2001, 2002... araç nekadar hızlı düşünebiliyorsan o kadar hızlı gidiyor.. tepkiler performans konnfor inanılmaz..

http://www.sahibinden.com/sahibinden_satilik_2002_model_volvo_xc70_awdWQQaXQQ6526505WQQpXQQdisplayitem&keyword=2002%20v70

• Her iki araçta sınıfında sorunsuzluk ve sağlamlık açısından zirveye oynayan seceneklerdir.Benim tercihim Mazda 3 olurdu.Daha spor çekici duruyor.

Saygılarımla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

S40 T4 harici volvo almanzı pek önermiyorum en azından S40 kasa ....

Şöyle izah edilecek olursa

S40 :

1.6 süründürür
    1.8 götürür
    2.0 idare eder
    2.0t hasta eder!

Servis parça fiyatlarını söylemeye gerek yok biraz yükseki işçilik maliyetleri saatlik 60 euro civar ancak sık arızalanan araçlar değil, bakımı zamnında yapılıp çok sıkıştırılmassa uzun yıllar keyifle binersin ama mutlak turbo olmalı...

Bir ufak öneri aile aracı istiyorsan 2001, 2002... araç nekadar hızlı düşünebiliyorsan o kadar hızlı gidiyor.. tepkiler performans konnfor inanılmaz..

http://www.sahibinden.com/sahibinden_satilik_2002_model_volvo_xc70_awdWQQaXQQ6526505WQQpXQQdisplayitem&keyword=2002%20v70

ilandaki araç için volvo s80 station wagon diyebiliriz.üstelik bütçemin neredeyse iki katı volvo s80 i uzun süre düşündüm ancak kronik şanzıman sorunları yüzünden 8.000-12.000 ytl masraf çıkardığını sıkça duyuyorum.birde turboların yakıt masrafını gözüm pek kesmiyor

• O halde Mazda 3 diyorum dostum, gerçi 3 ' ler verdiği performans yaktığı yakıta oranla daha doğrusu yakıt verdiği performans ile uygun seviyede değil ama işçilik malzeme kalitesi olsun güzel bir araç. Özellike iç kokpit dizaynı oldukça iyi...

Bu arada güvenlik senin için en ön planda olmalı, benzinin litre fiyatı ailenin çocuklarının can güvenliğinden daha mı önemli değil mi? Böyle güvenlik bilincinde isen.

http://www.sahibinden.com/saab_9_5_2_0_turbo_2002_model_cok_temizWQQaXQQ6123947WQQpXQQdisplayitem&keyword=saab%202002

http://www.sahibinden.com/cok_temiz_orjinal_acilWQQaXQQ10075711WQQpXQQdisplayitem&keyword=saab%202001

gerçi turbo dan gidiyoruz ama bu araçlar evladiyelik efasane araçlar... Bence güvenlik ve motor teknolojsi konusunda volvonun önünde bir araç..

• Volvo S40
  • mazda 3 alırsan canın sıkılmaz yapacak çok şey var, ruhu genç bi kere.
  • MAZDA 3 derim sormaya bile gerek yok bence, renginide siyah alırsan tam olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: eczem

MAZDA 3 derim sormaya bile gerek yok bence, renginide siyah alırsan tam olur

Mazda kullananlara sormaya gerek yok zaten... Ne ile karşılaştırılısa karşılaştırılsın MAZDA diyolar...

Kendimden biliyorum... KOnforu vazgeçilecek gibi değil...

Sizdeki 93 Mazda da 98-99 model bi çok araçtan daha konforludur...

Benim 94 mazda'm şu an kullandığım 99 Rover'dan daha yumuşak bi araçtı...
  • benim mazda diye bi takıntım yok öyle bi şey olsa honda cıvıc yerine mazda 3 alırdım
    Konforu konusunda haklısın konforunun yanında sorunsuzluğunu ve sağlamlığınıda eklemek lazım
  • arkadaşım biraz ezber bozayım. evet volvo sağlam araba ama sorunusz değil kronik sorunu şanzuman ve trigyer. bunun haricinde de ufak tefek arızalar verebiliyor. işçilik tatmin eder konfor da fena değil ama biraz dar gelebilir araba. parçası inanılmaz pahalı. ancak fasonlarını da rahatlıkla bulabilirsin. cam çıtaları biraz yüksek bu güvenlik düşünülerek böle yapılmış herhalde. ancak yeni kasa volvonun tipi bana sorarsan 100 numara. zarif estetik, güçlü bir duruşu var. her şeye rağmen yeni kasasını alırsan memnun kalacağını düşünüyorum. ancak sorunsuz araba istiyorsan bu mercedestir...
    mazdayı pek bilmem ama sorunsuz bir araç olduğunu çok duydum birçok ankette buna referans edildi. beğendiğim bir araba. fiyat performansta volvodan üstün olduğu kesin... ancak bir yakınımızdan şunu da biliyorum mazdanın çıkardığı arızaların onarımı hiç kolay olmuyor ne yazıkki...
    benim gönlümde hala en sorunsuz araba mercedestir.

son olarak yazdıklarım lütfen seni s40tan soğutmasın. boyası kaportası kalite hissi tok motoru ile araba kendini sevdiriyor. sadece demek istediğim ekonomik bir araç değil

• quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

O halde Mazda 3 diyorum dostum, gerçi 3 ' ler verdiği performans yaktığı yakıta oranla daha doğrusu yakıt verdiği performans ile uygun seviyede değil ama işçilik malzeme kalitesi olsun güzel bir araç. Özellike iç kokpit dizaynı oldukça iyi...

Bu arada güvenlik senin için en ön planda olmalı, benzinin litre fiyatı ailenin çocuklarının can güvenliğinden daha mı önemli değil mi? Böyle güvenlik bilincinde isen.

bence mazda3 okadar fazla yakmıyor anca basınca biraz fazla yakıyor buda bence doğal bir durum dh da dikkat ettim mazda3 yorumlarına hep çok yakan veya performansı çok düşük deniyor sadece bu yorumları yapan arkadaşların kaçı mazda3 kullandı ve performans derken nasıl bir beklenti içinde bir beklentileri var bence sınıfında test ettiğim araçlar içinde mazda3 e performans konusunda sadece civic rakib.

• Mevcut aracımı almadan önce bende mazda 3 düşünüyordum hep olumlu yorumlar duydum hakkında gerçekten tasarımı olsun kokpiti olsun bir harika. Hem sedan hem sportif ne zaman görsem trafikte dönüp bakarım Tek kötü yanı türkiyede çok yaygın olmaması ve 2. eli diğer japon arabaları (toyota, honda ) kadar kuvvetli değil.
  •  VOLVO S40 MI, MAZDA 3 MÜ? KAFAM ÇOK KARIŞIK
  • volvo Benzinli Senii Sadece Yakıt Konusunda Üzer ... oda senin durumuna baglı ş.içinde 9-13 litreyi görürsün
  • hiç kafanı karıştırma bence mazda
    tabıkı bu ıkı seçenek arasında
    sadece aklında küçük bır yer edinsin diye söylüyorum tabıkı krıter değildir bu söylecegım
    hızlı ve öfkelı filminde en basıtı hangi marka arabaları görüyorsun
    volvo var mı sence......
    karar senın ikinci eli fazla pirim yapmaz ama volvo da yapmaz en azından ailene uyar estetık görüntüsü yeter
    her arabaya aksesuar yapılmaz yapılsa bıle güzel cuuuk diye oturmaz mazda her türlü isteklerini karşılar
    için rahat olsun
  • Volvo S40.

Düşünmeden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MAHMUTQ

hiç kafanı karıştırma bence mazda
    tabıkı bu ıkı seçenek arasında
    sadece aklında küçük bır yer edinsin diye söylüyorum tabıkı krıter değildir bu söylecegım
    hızlı ve öfkelı filminde en basıtı hangi marka arabaları görüyorsun
    volvo var mı sence......
    karar senın ikinci eli fazla pirim yapmaz ama volvo da yapmaz en azından ailene uyar estetık görüntüsü yeter
    her arabaya aksesuar yapılmaz yapılsa bıle güzel cuuuk diye oturmaz mazda her türlü isteklerini karşılar
    için rahat olsun

mercedes,BMW,Bugatti var mı? hızlı ve öfkelide sadece uzakdoğu ve american arabaları var
  • volvo nun asaleti ve sıradışılığı var her şeyden önce güvenlikte bir numara. volvo kullanıcıları pek görüş belirtmemiş yıoksa volvo kullananlar yokmu? sıkı bir japoncu olduğum halde volvo yu seçerdim. gözardı edilen bir şey var volvo ve mazda aslında aynı firmanın yani fordun. ikiside forda zarar ettiren fordun satmak istediği firmalar. jaguarda öyle. volvo başkadır. azkullanılmış ve orjinal bir s40 buldunmu 1 dk. bile düşünme.
  • bazı arkadaşlar mazda3 ile s40 ın aynı otomobil oldukları yönünde bilgi vermişler ve yeni kasa s40 fotosu koymuşlar ama arkadaşın bahsettiği 2004 s40 eski nesil, classic versiyon,

yani aralarında hiçbir benzerlik yok.

27500'e 0 km 2009 model mazda 3 satılıyor, 2500 daha verin onu alın , 10 sene problemsiz kullanırsınız, böylebir otomobili bu fiyattan almak bir daha pek mümkün gözükmüyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.