Şimdi Ara

VOLVO S40 MI, MAZDA 3 MÜ? KAFAM ÇOK KARIŞIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
1
Favori
35.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR BÜTÇEM 25.000 YTL.HEM GÜVENLİ HEMDE ÇOLUK ÇOCUK SIGABİLECEĞİMİZ BİR ARAÇ ARIYORUM.KESİNLİKLE HATCHBACK VE PİYASADA BOLCA BULABİLECEĞİMİZ MEGANE FOCUS V.S GİBİ ARAÇLAR DÜŞÜNMÜYORUM.İKİNCİ ELİNİN AĞIR OLMASI DA ÇOK ÖNEMLİ BİR KRİTER DEĞİL ÇÜNKÜ UZUN SÜRE SATMAYI DÜŞÜNMÜYORUM.KAFAM O KADAR KARIŞIK Kİ NE YANA ÇEKSEN O YANA GİDİYORUM. AMA GALİBA İKİ ARAÇTAN BİRİSİNİ ALACAĞIM.2004 MODEL VOLVO S40 YADA 2005-2006 MODEL MAZDA 3 DYNAMIC.BU ARAÇLARI BİLEN , KULLANAN ARKADAŞLAR HER KONUDAKİ TECRÜBELERİNİ PAYLAŞIRLARSA BANA ÇOK YARDIMCI OLACAKTIR.

• Ben önyargılıyım...
    5 yıl MAZDA kullanan biriyim... Çok rahat, konforlu,seri, sorun çıkarmayan bi araç...

Volvo da sevdiim bi markadır ama hiç bilmiyorum. Mazda kadar seri değildir sanırım... Dediğim gibi markayı severim ama Volvo deneyimim yok...

Mazda deyince akan sular durur...

...ZooM-ZooM...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pirekare

Ben önyargılıyım...
    5 yıl MAZDA kullanan biriyim... Çok rahat, konforlu,seri, sorun çıkarmayan bi araç...

Volvo da sevdiim bi markadır ama hiç bilmiyorum. Mazda kadar seri değildir sanırım... Dediğim gibi markayı severim ama Volvo deneyimim yok...

Mazda deyince akan sular durur...

...ZooM-ZooM...
    En güzeli hiç kimseden yorum istememek...

8 ay önce bu forumda ne alıyim diye sordum... Bu forumdakiler Honda City'yi beğenmezler. bkz: "asla almam dediğiniz araba konulu mesaj"
    Ama ben gidip City aldım...
    1 ay önce 2. bi araba ihtiyacı doğdu. Sanayicilere galericiler falan danıştım "Rover hoşuma gidiyo, alayım mı diye" delimisin rover alınır mı falan dediler...
    Ama ben Rover aldım...

İki aracımdan da sonnn derece memnunum... 8 ay öncesine dönsem yine aynı şeyleri yaparım.

Araştırmanızı "s40 veya mazda3" arayarak yapın... Daha temizi daha ucuzu hangisi denkgelirse alırsınız...

Şimdi s40'a karar verseniz ama yarın bi Mazda3 piyasasının 3-4bin lira altında denkgelse "olmaz ben s40a karar verdim" mi diyecekseniz...

2 araç da güzel..... Hangisini denkgetirirsen alırsın........
    Şimdi bi de burda 2. eli kötü Ford al Opel al Vw al diyenler çıkacaklar...
    Aman ha!!!

Volvo veya Mazda al... Farklı ol... Hem iki marka da Opel ve Vw den daha güzeller bence. Hem konfor hem tip hem de serilik olarak...
    (vw ve opel kullanıcıları lütfen saldırıya geçmeyin. Bu tamamen benim şahsi fikrim.)

• quote:

8 ay önce bu forumda ne alıyim diye sordum... Bu forumdakiler Honda City'yi beğenmezler. bkz: "asla almam dediğiniz araba konulu mesaj"
    1 ay önce 2. bi araba ihtiyacı doğdu. Sanayicilere galericiler falan danıştım "Rover hoşuma gidiyo, alayım mı diye" delimisin rover alınır mı falan dediler...
    Ama ben Rover aldım...

İki aracımdan da sonnn derece memnunum... 8 ay öncesine dönsem yine aynı şeyleri yaparım.

Araştırmanızı "s40 veya mazda3" arayarak yapın... Daha temizi daha ucuzu hangisi denkgelirse alırsınız...

Şimdi s40'a karar verseniz ama yarın bi Mazda3 piyasasının 3-4bin lira altında denkgelse "olmaz ben s40a karar verdim" mi diyecekseniz...

Aman ha!!!

Volvo veya Mazda al... Farklı ol... Hem iki marka da Opel ve Vw den daha güzeller bence. Hem konfor hem tip hem de serilik olarak...
    (vw ve opel kullanıcıları lütfen saldırıya geçmeyin. Bu tamamen benim şahsi fikrim.)

Alıntıları Göster
    aslında 2 volvo arasında kalmışsınız.

zira mazda 3 ile şu an güncel olarak satılmakta olan volvo s40 ların şasileri ve yürüyenleri aynı.

bahsettiğiniz eski kasa classic olan volvo s40 lar çok kaliteli üretimler. ülkemize volvonun tanınmasını sağladılar. hollandada mitsubishi volvo ortaklığı ile üretildiler.

yerinizde olsam mazda 3 ü tercih ederdim.

bencede dediğiniz gibi focusten astradan güzel bir araç.

hayırlı günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

aslında 2 volvo arasında kalmışsınız.

zira mazda 3 ile şu an güncel olarak satılmakta olan volvo s40 ların şasileri ve yürüyenleri aynı.

bahsettiğiniz eski kasa classic olan volvo s40 lar çok kaliteli üretimler. ülkemize volvonun tanınmasını sağladılar. hollandada mitsubishi volvo ortaklığı ile üretildiler.

yerinizde olsam mazda 3 ü tercih ederdim.

bencede dediğiniz gibi focusten astradan güzel bir araç.

hayırlı günler.

Alıntıları Göster
    her ikisi de çok güzel.valla işin çok zor.
    ikisi de taş gibi arabadır.mazda en sorunusuz marka seçildi zaten.3 çok sıradışı.yani bi megane golf civic gibi her sokakta yok.s40 ona nazaran biraz daha çok.
    mazda 105hp volvo 100hp
    performans olarak mazda biraz önde.yakıtta da öyle.

en iyisi kura çek

• quote:

Orijinalden alıntı: stilll

her ikisi de çok güzel.valla işin çok zor.
    ikisi de taş gibi arabadır.mazda en sorunusuz marka seçildi zaten.3 çok sıradışı.yani bi megane golf civic gibi her sokakta yok.s40 ona nazaran biraz daha çok.
    mazda 105hp volvo 100hp
    performans olarak mazda biraz önde.yakıtta da öyle.

en iyisi kura çek

Alıntıları Göster
    İkiside güzel araç.karar vermek zor.benim tercihim Mazda3 olurdu.sana kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: LaT1F

İkiside güzel araç.karar vermek zor.benim tercihim Mazda3 olurdu.sana kolay gelsin

Alıntıları Göster
    gerçekten çok çok zor bir tercik ikiside çok güzel ve kaliteli markalar.

bir an için kendimi senin yerine koydum ve karar vermek çok zor. yolda gördüğümde dönüp baktığım 2 otomobil.

hangisini alırsanız alın inanın pişman olmazsınız. illaki cevap vermek gerkirse volvoya biraz daha yakınım özellikle beyaz olursa.

• quote:

Orijinalden alıntı: arifomer

gerçekten çok çok zor bir tercik ikiside çok güzel ve kaliteli markalar.

bir an için kendimi senin yerine koydum ve karar vermek çok zor. yolda gördüğümde dönüp baktığım 2 otomobil.

hangisini alırsanız alın inanın pişman olmazsınız. illaki cevap vermek gerkirse volvoya biraz daha yakınım özellikle beyaz olursa.

Alıntıları Göster
    Hiç şüpheniz olmasın ki bu iki araçtan birini alırsanız, son derece memnun kalırsınız. İlla bir cevap vermek gerekiyorsa kırmızı bir mazda 3 güzel olur derim.

• Volvo'nun kalitesi Mazdanın motor sesi dostum... Aklına hangisi yatıyosa onu al derim..

Kolay gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Energetic

Hiç şüpheniz olmasın ki bu iki araçtan birini alırsanız, son derece memnun kalırsınız. İlla bir cevap vermek gerekiyorsa kırmızı bir mazda 3 güzel olur derim.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Energetic

Kırmızı bir otoya bu kadar mı yakışır! Mazda al; kırmızı olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: GHOSTRIDER

Volvo'nun kalitesi Mazdanın motor sesi dostum... Aklına hangisi yatıyosa onu al derim..

Kolay gelsin...
    Sorulabilecek cevabı çok zor verilebilinecek bir soru oldu bu.
    Cevap yok gibi.Ama ben olsam MAzda 3 derdim.Belli bir sebebi yok,
    yani volvodan daha iyi diye değil kesinlikle.
    Ben Nissan note aldım geçen ay 2.el. O esnada Mazda 3lerede bakıyordum ama param yetmiyordu.
    Biri Allah rızası için bendeki paraya verseydi mazda 3 alırdım :D
    Sen ise neyapmalısın biliyormusun.Gideceksin acentaya ve her ikisinide 0 alacakmışsın gibi test edeceksin,
    test aracını süreceksin.HAngisi duygularına daha çok hitap ederse onu al...
    ama ben alcak olsam mazda alırdım ,içimde uktedir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: realgs

Sorulabilecek cevabı çok zor verilebilinecek bir soru oldu bu.
    Cevap yok gibi.Ama ben olsam MAzda 3 derdim.Belli bir sebebi yok,
    yani volvodan daha iyi diye değil kesinlikle.
    Ben Nissan note aldım geçen ay 2.el. O esnada Mazda 3lerede bakıyordum ama param yetmiyordu.
    Biri Allah rızası için bendeki paraya verseydi mazda 3 alırdım :D
    Sen ise neyapmalısın biliyormusun.Gideceksin acentaya ve her ikisinide 0 alacakmışsın gibi test edeceksin,
    test aracını süreceksin.HAngisi duygularına daha çok hitap ederse onu al...
    ama ben alcak olsam mazda alırdım ,içimde uktedir...

Alıntıları Göster
    volvo s40,euroncap puanları en yüksek araçlardan biri...

• quote:

Ama ben Rover aldım...

Aman ha!!!

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: pirekare

Ama ben Rover aldım...

Aman ha!!!

aslında hemşerim herşeyi özetlemiş.(Antalya da yaşıyorum ama bende aslen denizli'liyim) hangisi temiz hangisi ucuza denk gelirse o yönde tercih yapmak en doğrusu gibi.elediğim araçlar arasında neler yok ki

2002 volvo s80
    2005 hyundai sonata
    1997 mercedes e 200
    2004 renault laguna
    2005 citroen c5
    1998 bmw 520i

gönlüm mazda 3 ten yana. sıradışı tasarımı, agresif bakışları, güvenlik ve sorunsuzluğu beni cezbeden unsurları.
    kırmızı mı olsa iyi olur siyah mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: coolier

quote:

Orjinalden alıntı: pirekare

Ama ben Rover aldım...

Aman ha!!!

aslında hemşerim herşeyi özetlemiş.(Antalya da yaşıyorum ama bende aslen denizli'liyim) hangisi temiz hangisi ucuza denk gelirse o yönde tercih yapmak en doğrusu gibi.elediğim araçlar arasında neler yok ki

2002 volvo s80
    2005 hyundai sonata
    1997 mercedes e 200
    2004 renault laguna
    2005 citroen c5
    1998 bmw 520i

gönlüm mazda 3 ten yana. sıradışı tasarımı, agresif bakışları, güvenlik ve sorunsuzluğu beni cezbeden unsurları.
    kırmızı mı olsa iyi olur siyah mı?

Alıntıları Göster
    volvo s40

• quote:

Orijinalden alıntı: 61can61

volvo s40

Alıntıları Göster
    Mazda TR de değeri bilinmeyen bir araç.
    Distribütörü Mermerler iken bir arpa boyu yol kat edemedi.
    Ancak ADAC sorunsuzluk istatistiklerine bakın sorunsuz denilen Toyota'ları bile sollamıştır.

Mazda 3'ü gözü kapalı alın.
    Siz ondan sıkılana dek asla sizi yolda bırakmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: robespierre

Mazda TR de değeri bilinmeyen bir araç.
    Distribütörü Mermerler iken bir arpa boyu yol kat edemedi.
    Ancak ADAC sorunsuzluk istatistiklerine bakın sorunsuz denilen Toyota'ları bile sollamıştır.

Mazda 3'ü gözü kapalı alın.
    Siz ondan sıkılana dek asla sizi yolda bırakmaz...

Alıntıları Göster

Renk işi 2. el de biraz zor hemşerim ama...
    Bana syah araçlar hep farklı görünmüştür...

Siyahlar bi yana, diğerleri bi yana...
    Araba ile ilgilenmeyi (yıkamyı, toz almayı) seven kişiler için kesinlikle siyah...
    Ben 2 haftada bi anca yıkıyorum ama gene de siyah aldım. (Sıfır almıştım, her rengi seçebilirdim ama siyah başka işte)

Tabi bu renk işi kişiye göre değişir babam da 3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun der... :)))

• kesinlikle mazda almanızı tavsiye ediyorum hem yoldan geçerken herkes sizi izler konforlu ve güvenlidir (volvo kadar) siz euroncap sonuçlarına bakmayın ııhs de sınıfının en iyi önden çarpışma ödülünü de aldı zaten,sportiftir de motor gücüne bakmayın deli gibi bir şey size 1.6 motordan beklemediğiniz performansı verir müzik sistemi de çok başarılıdır 6 cd değiştirici baz versiyonda bile standarttır fakat mp3 cinsi müzikleri çalamaz.Sizi asla yarı yolda bırakmaz çok zor sorun çıkarır.

Volvoda güzel bir araçtır aynı mazda gibi oda ııhs den en iyi önden çarpma ödülünü almıştır.Pek sportif olduğunu düşünmüyorum.

AMA EN ÖNEMLİSİ İKİ ARABAYIDA TEST ETMENİZ VE ÖYLE KARAR VERMENİZ!!!!

şimdiden hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maniac_Turk

kesinlikle mazda almanızı tavsiye ediyorum hem yoldan geçerken herkes sizi izler konforlu ve güvenlidir (volvo kadar) siz euroncap sonuçlarına bakmayın ııhs de sınıfının en iyi önden çarpışma ödülünü de aldı zaten,sportiftir de motor gücüne bakmayın deli gibi bir şey size 1.6 motordan beklemediğiniz performansı verir müzik sistemi de çok başarılıdır 6 cd değiştirici baz versiyonda bile standarttır fakat mp3 cinsi müzikleri çalamaz.Sizi asla yarı yolda bırakmaz çok zor sorun çıkarır.

Volvoda güzel bir araçtır aynı mazda gibi oda ııhs den en iyi önden çarpma ödülünü almıştır.Pek sportif olduğunu düşünmüyorum.

AMA EN ÖNEMLİSİ İKİ ARABAYIDA TEST ETMENİZ VE ÖYLE KARAR VERMENİZ!!!!

şimdiden hayırlı olsun
    ben bir mazda kullanıcısı olarak mazda3 derim neden dersen bence karizması sınıfındaki hiç bir araçta yok performans konusuna gelince sınıfındaki çoğu arabadan üstün bir performansı var 105 bg düşük görülsede yolda 110 115 hp araçlar gibi gidiyor bence test ettiğim araçlara göre bence mazda3 tek rakibi sınıfında civic performans yönünden donanım yönündende bence baya zengin sınıfına göre arabn siyah olsun bence çünkü kırmızı belli bir süreden sonra eski parlaklığı kalmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: MZR34

ben bir mazda kullanıcısı olarak mazda3 derim neden dersen bence karizması sınıfındaki hiç bir araçta yok performans konusuna gelince sınıfındaki çoğu arabadan üstün bir performansı var 105 bg düşük görülsede yolda 110 115 hp araçlar gibi gidiyor bence test ettiğim araçlara göre bence mazda3 tek rakibi sınıfında civic performans yönünden donanım yönündende bence baya zengin sınıfına göre arabn siyah olsun bence çünkü kırmızı belli bir süreden sonra eski parlaklığı kalmıyor

Alıntıları Göster
    İstanbul 'da fiyatlar biraz daha uygun ve seçenek çok.ancak insan güvenip cesaret edemiyor.bütçeme göre burda bi tane buldum.

http://www.sahibinden.com/sahibinden_cok_temizWQQaXQQ6283359WQQpXQQdisplayitem

haftasonu nasipse gidip arabayı göreceğim.Bence de siyah çok daha karizmatik duruyor.İlandaki mazda kırmızı ve maalesef kırmızı arabanın rengi Antalya da nemden ve kızgın güneşten matlaşıp soluyor.Kilometresi fena sayılmaz 2005 model olsa daha iyiydi ama dediğim gibi burada pek fazla seçeneğim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolier -- 28 Temmuz 2008; 17:59:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: coolier

İstanbul 'da fiyatlar biraz daha uygun ve seçenek çok.ancak insan güvenip cesaret edemiyor.bütçeme göre burda bi tane buldum.

http://www.sahibinden.com/sahibinden_cok_temizWQQaXQQ6283359WQQpXQQdisplayitem

haftasonu nasipse gidip arabayı göreceğim.Bence de siyah çok daha karizmatik duruyor.İlandaki mazda kırmızı ve maalesef kırmızı arabanın rengi Antalya da nemden ve kızgın güneşten matlaşıp soluyor.Kilometresi fena sayılmaz 2005 model olsa daha iyiydi ama dediğim gibi burada pek fazla seçeneğim yok.

Alıntıları Göster
    2004 model mazda3 fiyat biraz pahalı geldi bana

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.