Şimdi Ara

Volvo S60 2.3 T5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
5.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar. Şubat-Mart gibi kullanmış olduğum aracı satıp başlıkta bahsettiğim araçtan almak istiyorum. Ehliyetimi aldığım günden beri hep sleeper bir araç sahibi olmak istemiştim. Ve uzun yıllar Volvo ya karşı bir hayranlığım vardı. Şimdi forumdaki volvo ustalarına bir kaç sorum olacak. Öncelikle o araba alınmaz yakıtı fazla parçası bulunmaz gibi yorumlar gelecektir. Bütün bunları bilerek ve altından kalkabileceğim için bu konuyu açıyorum. Güncel ilanlarda bulunan T5 lerin hepsi 2001-2004 arası ve km ler ortalama 250.000 civarı. Bu yaşta ve km de bir aracı alırken öncelikle nelere dikkat etmeliyiz satın alma aşamasında hangi yerlerini özellikle kontrol ettirmeliyiz vs. Şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Volvo S60 2.3 T5: Kapsamlı Bir İnceleme

Giriş Volvo S60 2.3 T5, performans ve lüksü birleştiren popüler bir orta boy sedan otomobildir. Volvo'nun ikonik 2.3 litrelik turboşarjlı 5 silindirli motoruyla güçlendirilmiş bu araç, sürücülere heyecan verici bir sürüş deneyimi sunuyor.

Motor ve Performans S60 2.3 T5'in kalbinde 2.3 litrelik turboşarjlı bir motor yer alıyor. Bu motor, 250 beygir güç ve 330 Nm tork üretiyor ve aracı 0'dan 100 km/sa hıza sadece 6,5 saniyede çıkarabiliyor. Öte yandan, yakıt verimliliği de etkileyici, ortalama yakıt tüketimi 100 km'de 9,3 litredir.

İç Mekan ve Konfor S60 2.3 T5'in iç mekanı, İskandinav sadeliği ve lüksün bir karışımıdır. Yumuşak deri döşemeler, konforlu ön koltuklar ve sezgisel bir bilgi-eğlence sistemi standart özelliklerdir. Yolcular, geniş iç mekan ve büyük bagaj alanından faydalanıyor.

Güvenlik ve Teknoloji Volvo, güvenlik konusunda tanınır ve S60 2.3 T5 de bir istisna değildir. Araç, çarpışma uyarısı, otomatik frenleme ve şeritten ayrılma uyarısı gibi bir dizi gelişmiş güvenlik özelliğiyle donatılmıştır. Ayrıca, uydu navigasyonu, Bluetooth bağlantısı ve geri görüş kamerası gibi modern teknolojiler de standart olarak sunulur.

Sürüş Deneyimi S60 2.3 T5, dinamik yol tutuşu ve hassas direksiyonuyla sportif bir sürüş deneyimi sunuyor. Turboşarjlı motor sayesinde hızlanma canlı ve heyecan vericidir, ancak aynı zamanda seyir halindeyken yumuşak ve sessiz bir sürüş sağlar.

Sonuç Volvo S60 2.3 T5, performans, lüks ve güvenliğin mükemmel bir birleşimidir. 2.3 litrelik turboşarjlı motoruyla heyecan verici bir sürüş sunarken, ferah iç mekanı ve gelişmiş güvenlik özellikleriyle konfor ve huzur sağlar. Araç, performans odaklı sürücüler için mükemmel bir seçimdir ve hem günlük işe gidip gelmelerde hem de uzun yolculuklarda keyifli bir sürüş deneyimi sunar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • "ilk sahibi volvo'ya biner , Volvo da son sahibine" der konudan çıkarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Bu söz genelde bmw için söylenir...

Napsin megane mi alsın hi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirARSLAN

Bu söz genelde bmw için söylenir...

Napsin megane mi alsın hi
    Bütçesini bilmiyorum ama alabiliyorsa Megane alsın tabi. Son model Megane , eski model volvodan her zaman daha iyidir

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Son model Megane a yeten bütçem olsaydı V40 alırdım zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polestar S60

Son model Megane a yeten bütçem olsaydı V40 alırdım zaten
    Bence ÖTV nin tamamen kalkmasını bekleyin o zaman istediğiniz aracın sıfırını çok uyguna alabilirsiniz

• Guzel aractir t5 ler fakat sanziman problemi 2005 oncesi s60 larin belini buker bunu bilmekte fayda var 2.0t ye gore daha sorunlu bir motor fakat soyle izah edeyim yakin arkadasimin s60 i 260 binde yaklasik 40 bin km dir arac yazilimli ve orjinal turbosunu kullaniyor benim 1.6d ford motorlu s40 daha 180 binde 3-4 defa turbo yaptirdim eger bakimli bi awd t5 dusururseniz o araci kolay kolay satmak istemezsiniz 5 silindirli volvolar ozeldir motor sesi icin bile alinir o araclar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VOLVO S60'A 1.6 DİZEL MOTOR...
    14 yıl önce açıldı
    audi a6 (c6) 3.2
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu fiyatlarda artık çok da takmamak lazım. Beğeniyorsan alacaksın kimsenin lafını dinlemeden. Son arabalarım hep eski ve piyasada tutulmayan arabalardı ufak tefek sorunlar harici üzmedi bindim sattım. Zarar ettirmedi, keyfini sürdüm. (W123 merc - alfa 156) biri 10-15 diğeri 20-30 binlik araba. Ne alsaydım diyorum bu paralara, sırf piyasası olsun diye... Tahtalara bineceğine düşünerek çok zaman harcama temizini bulmaya bak.
  • Az bulunan, lüks segmentte, motoru performans amaçlı üretilmiş ve 15 yaşında bir araç büyük risk almaktır.
  • Vakit ayırıp yorum yaptığınız için teşekkür ederim
  • Polestar S60 P kullanıcısına yanıt
    Uzun süre T5 kullandım, yarın detayları yazacağım beklerseniz.

• 2005 sonrası daha makbuldür. Zaten 2005'den sonra 2.4 T5 oldu.
    Şanzımanın arıza çıkarma ihtimali daha düşük. Arabanın elektronik altyapısı revizeli, volvo'nun her makyajında olduğu gibi güvenlik de biraz daha geliştirilmiş.

2.3 alınmaz mı? alınır. Ama en ufak şanzıman ve elektronik arızası olmaması kaydıyla. Ve kesinlikle ama kesinlikle normal ekspertizin yanında, sadece volvolara bakan bir özel serviste detaylıca kontrol ettirin. Kompresyon testi falan yaptırın. Sadece eksper raporu veya sanayide herhangi bir ustanın oluruyla alırsanız, ciddi sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz. Çünkü sanayi ustalarımız ve eksperlerimiz bu motorları tanımıyor, bilmiyor.
    Volvolarda kaliteli yedek parçadan daha önemli bir şey varsa o da iyi işçiliktir. Özel volvo servisi şart. Onların bile bazılarında sıkıntı yaşayanlar oluyor.

Bunların dışında arabaya diyecek yok zaten, arkadan T5 logosunu söktüğünüzde tam bir sleeper oluyor. Düzenli ve kaliteli bakıldıktan sonra durduk yere baş ağrıtmaz. 2005 öncesi otomatik şanzımanın da biraz riski var tabii.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.