Şimdi Ara

VOLVO S60 ALINIR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar cevaplarinizi bekliyorum

• Neye göre Kime göre alınırmı ne için alınır mı bunları söylesen ayrıca neden alınmasın tercihlere ve ihtiyaçlara göre alınabilir.
  • İkinci elde ölü olması harici on numara değil 11 numara Araçtır.

Güvenlik olarak çok sağlam araçtır.

Yakıtı kendi sınıfındaki araçlara göre az fazlaymış diye duydum.

Bir Bmw ile kıyas edilirmi dersen Edilmez derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4ACEB015E -- 8 Ekim 2014; 20:01:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4ACEB015E

İkinci elde ölü olması harici on numara değil 11 numara Araçtır.

Güvenlik olarak çok sağlam araçtır.

Yakıtı kendi sınıfındaki araçlara göre az fazlaymış diye duydum.

Bir Bmw ile kıyas edilirmi dersen Edilmez derim
    Soruya bak.Niye alınmasın arkadaşım?Volvo bu Volvo.Sorduğun soruyu ve açtığın konuyu bir düşün bakalım, beyin süzgecinden geçir mantıklı bir konu mu açtım gerçekten acaba diye.Ondan sonra cevap verelim.Hatta hiç vermeyelim..
  • Onun yerine E kasa Mercedes al ikinci elde uzulme
  • Mavi renkse alinir degilse alinmaz.
  • TURBOOO T kullanıcısına yanıt
    Bende 2012 model 1,6 dizel manueli var. 285 tl'lik shell v-power yakıt ile 1250,6 km yol yaptım yakıtı gayet normal kullanmayı bilmek lazım. Wv'den ve emsallerinden çok daha prestijli bi araç bakan bir daha bakıyor. Tavsiye ederim.
  • Bu ne biçim konu yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Last Man

Bu ne biçim konu yahu?
    Volvonun eksileri 2. el ve yüksek bakım giderleri ama artıları daha çok birde bu renk baya alımlı
     VOLVO S60 ALINIR MI

• quote:

Orijinalden alıntı: Jayus

Volvonun eksileri 2. el ve yüksek bakım giderleri ama artıları daha çok birde bu renk baya alımlı
     VOLVO S60 ALINIR MI

Alıntıları Göster
    o paraya 10-15 inci tercih olarak düşünülebilir

• Servis fiyatları yüksek ve emsal markaların modellerine göre daha kısa sürede bakıma giriyormuş. Bir de ikinci el kaybı biraz daha fazla olacaktır. Dert olmazsa alın gitsin, son yıllarda 1.6 dizel otomatik ile satışlarını arttırdı.
  • Alınır diyenler bu mesajı artılasın alınmaz diyenler eksilesin hep beraber görelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Servis fiyatları yüksek ve emsal markaların modellerine göre daha kısa sürede bakıma giriyormuş. Bir de ikinci el kaybı biraz daha fazla olacaktır. Dert olmazsa alın gitsin, son yıllarda 1.6 dizel otomatik ile satışlarını arttırdı.
    Önce git, test et..

S 60 koltuğuna otur.

Sonra da S 60'ı almamak için neden ara...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 8 Ekim 2014; 22:23:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Alınır diyenler bu mesajı artılasın alınmaz diyenler eksilesin hep beraber görelim.

Elma dersem çık armut dersem çıkma
  • quote:

Alınır diyenler bu mesajı artılasın alınmaz diyenler eksilesin hep beraber görelim.

Şu saat itibari ile 1789 oy verilmiş 895 oy alınmaz 894 oy alınır diyor net sonuç eksi 1
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

quote:

Elma dersem çık armut dersem çıkma

Alıntıları Göster
    volvo s60 alınır mı diye bir konu olmaz,kimse alınmaz demeyecek çünkü alınmayacak araba yoktur.

soruyu şöyle sorabilirdiniz anlarız ''s60 almayı düşünüyorum ama çekincelerim var,onlar da şu şu'' gibi o zaman mantıklı olurdu ama şu haliyle ergence veya bizle kafa yapıyosunuz gibi geliyor.

şu forumda böyle basit kalıba sıkışmış sorular görmekten bıktım usandım.

• alınmaz, sorun çıkarır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazozvar

alınmaz, sorun çıkarır.
    hiç kulllanmadığım için yol tutuşu, yakıtı, konforu hakkında yorum yapamıyorum. fakat benim kayınço öve öve bitiremez. benim size nacizane tavsiyem şöyle bir kaç gün kiralayın, tam bir gününüzü arabayla geçirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gogoank

hiç kulllanmadığım için yol tutuşu, yakıtı, konforu hakkında yorum yapamıyorum. fakat benim kayınço öve öve bitiremez. benim size nacizane tavsiyem şöyle bir kaç gün kiralayın, tam bir gününüzü arabayla geçirin.

Alıntıları Göster
    alınmaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.