Şimdi Ara

VOLVO S60-I (2001-2010): Sorular, Cevaplar ve Dostluklar (358. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.560
Cevap
78
Favori
615.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    merhaba hocam;
    Bagaj kapağındaki pozisyonlardan bahsetmiştiniz , dikkatlice baktım ancak herhengi farklı bi farklı kademe göredmedim.

Sıkıntı kumanda pili mi diyeceğim ama kumandadaki bütün tuşlar çalışıyor.

bunlar üstüne söleyeceğiniz birşey var mı?

Forumda benim yaşadığım bagaj sınıtısını yaşamış var mıdır acaba
  • Hocam mesajın altında bir soru daha sormuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan.d -- 18 Nisan 2016; 9:14:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkan.d kullanıcısına yanıt
    hee ben o soruyu unutmuşum;

Onunla ilgili şunu diyebilirim ;
    Kapıları kumandayı kullanarak açamadım . daha doğrusu o sırada kumandadaki hiç bir tuş çalışmıyordu .
    ancak bu olay bagaj açamama olayından bağımsız olarak 3 hafta öncesinde 1-2 defa olmuştu. daha sonra hiç olmadı .

Lakin bagaj problemimiz devam etmekte...
    teşekkürler
  • arkadaşlar aracım 007 s 60 216000 km de kitapçıkta 0w 30 yazıyor yağ.. şimdi motor yıpranma aşınma olduğundan yine fabrika çıkış yağ değerinimi koymam gerekir yoksa 5w 40 mı koymam gerekir bazıları öyle dedi ama bilginiz varmı ?
  • Arkadaşlar merhaba Volvo s60 2005 model arabamdan kalkışta tık diye bir ses geliyor aynı 20 30 km hızlara ulaşıp fren yaptığımda aynı ses gene tık diye yapıyor yüksek hızlarda bu ses kesinlikle olmuyor frenlesemde olmuyor nenolabilir bu tık sesi yoktu diye hatırlıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: karahavaci

BUNLARI BİLİYORMUSUNUZ

Volvo s60 için arka bagaj kapağındaki VOLVO yazısı küçük olanlar Belçika üretim,VOLVO yazısı büyük olanlar İsveç üretimdir.

2008-2010 arası üretilen son makyajı geçirmiş S60'ların hepsinde Volvo yazısındaki harflerin arası açıktır.
  • ARAÇ SÜRÜCÜ KAPISINDAKİ SİYAH ÇIKARTMAYI OKUYUN.
  • Arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba

35.000 tl civarında bir s60 düşünüyorum siz değerli dostların yardımını rica ederim.
  • onur19031903 O kullanıcısına yanıt
    Talebiniz biraz genel kalmış .
    Hangi konuda yardım beklemektesiniz. bi kaç araç önermemizi falan mı yoksa araç bakarken dikkat etmeniz gereken kriterleri mi veya başka bir şey mi
    ...
  • merhaba arkadaşlar;

Henüz 2 aydır s60 kullanıcısıyım. Aracımı çalıştırdığımda rölanti devri ilk olarak 1500 devirde çalışıyor ve 20-30 saniyenin sonuna doğru 600-700 devire düşüyor. ( bu süre en son çalıştırmanın üstünden geçen zamana göre değişilklik gösteriyor )
    aracım 2006 2.0t

1. Bu çalışma sistemi olağan(normal) bir çalışma şekli midir?
    2. Hareket etmeden önce devirin düşmesini beklemeli miyim?

cevaplarınızı beklerim
    şimdiden teşekkürler...
  • muS60tafa M kullanıcısına yanıt
    Otomatik jigle motor soğuk olduğunda devri senin de farkettiğin gibi biraz yukarda tutuyor. Eskiden jigle veya elgazı ile yapılan işlemi otomatik yapıyor yani. Sorun yok.

Devrin düşmesini beklesen iyi olur tabi ama hemen gaza basıp yüklenmedikten sonra da bir problem teşkil etmeyecektir. Yeter ki motor ısınıp bi kendine gelene kadar sakin bir kullanım sergilensin...

• merhaba,

hali hazırda mazda cx-5 kullanmaktayım. satıldıktan sonra 07-2009 arası volvo s60 almayı planlıyorum. ilk aracımda 2009 s40 idi ve çok memnundum. öğrenmek istediğim07-09 model s60 2.0t modellere volvo nun kendi yazılımı olan polestar uygulanabiliyor mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal1963

merhaba,

hali hazırda mazda cx-5 kullanmaktayım. satıldıktan sonra 07-2009 arası volvo s60 almayı planlıyorum. ilk aracımda 2009 s40 idi ve çok memnundum. öğrenmek istediğim07-09 model s60 2.0t modellere volvo nun kendi yazılımı olan polestar uygulanabiliyor mu acaba?

Bildiğim kadarı ile Polestar, eski kasada sadece 2.5T'lere uygulanabiliyor.
    2.0T'ler için RICA'nın kitleri mevcut.
    http://www.rica.nl/chiptuning.php?v=37-299-144

• quote:

Orijinalden alıntı: volkan.d

quote:

merhaba,

Bildiğim kadarı ile Polestar, eski kasada sadece 2.5T'lere uygulanabiliyor.
    2.0T'ler için RICA'nın kitleri mevcut.
    http://www.rica.nl/chiptuning.php?v=37-299-144

Teşekkürler,

sanırım linkteki cihazı Türkiyede takan ya da satan yok, internetten sipariş verip anlayan birine taktırılacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Teşekkürler,

sanırım linkteki cihazı Türkiyede takan ya da satan yok, internetten sipariş verip anlayan birine taktırılacak.

Esasında eskiden İstanbul'da bayisi vardı ama şimdi sayfada gözükmüyor. Sanırım artık devam etmiyorlar TR'de.
  • VOLVO s60 2.0t 2007 model araç sahibiyim. Dün akşam yolda 120-130 km hızla ilerlerken sol aynanın titrediğini farkettim. sağda ise sorun yoktu.
    Sol aynaya eve gelince baktım, camı çıkarmak için zorlamamla beraber cam elimde kaldı. Ben aynayı tutan motordan zannetmiştim ancak titremenin sebebi aynanın arkasında ki yapışkanın bitmesiymiş. Cam elimde kaldı ve arkasında bir gram yapıştırıcının olmadığını farkettim. Tekrar hızlı yapıştırıcı ile yapıştırdım. Umarım bir sorun yaşamayacağım. En yakın zamanda test edip buraya yazarım. sağlıcakla kalın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chainlift

VOLVO s60 2.0t 2007 model araç sahibiyim. Dün akşam yolda 120-130 km hızla ilerlerken sol aynanın titrediğini farkettim. sağda ise sorun yoktu.
    Sol aynaya eve gelince baktım, camı çıkarmak için zorlamamla beraber cam elimde kaldı. Ben aynayı tutan motordan zannetmiştim ancak titremenin sebebi aynanın arkasında ki yapışkanın bitmesiymiş. Cam elimde kaldı ve arkasında bir gram yapıştırıcının olmadığını farkettim. Tekrar hızlı yapıştırıcı ile yapıştırdım. Umarım bir sorun yaşamayacağım. En yakın zamanda test edip buraya yazarım. sağlıcakla kalın.

Kardeş zenon farmı seninki orjinalde
  • husel0000 kullanıcısına yanıt
    evet şefim orjinal zenon.
  • Herkese merhabalar
    Xc70 2.5t kullanıcısıyım. Aracın depo doldurma borusunda bi problem var şöyleki benzin koyarken bildiğiniz aşağıdan damlıyor. Burdaki ustalar hortumu gormek için deponun inmesi gerekir dediler. Bi kaç güne antalyaya gideceğim antalya da bu işi düzgünce yapacak bi usta tavsiyesine ihtiyacım var.

Bir de merakımdan soruyorum bu hortumun zamanla çürümesi gibi bi durum sözkonusu mudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: claasss

Herkese merhabalar
    Xc70 2.5t kullanıcısıyım. Aracın depo doldurma borusunda bi problem var şöyleki benzin koyarken bildiğiniz aşağıdan damlıyor. Burdaki ustalar hortumu gormek için deponun inmesi gerekir dediler. Bi kaç güne antalyaya gideceğim antalya da bu işi düzgünce yapacak bi usta tavsiyesine ihtiyacım var.

Bir de merakımdan soruyorum bu hortumun zamanla çürümesi gibi bi durum sözkonusu mudur?

Sadece yakıt alırken mi damlama oluyor, yoksa sürekli mi?

• 
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.