Şimdi Ara

VOLVO S60-I (2001-2010): Sorular, Cevaplar ve Dostluklar (360. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.560
Cevap
78
Favori
615.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S60 2.0T gerçekten nükemmel bir otomobil. Süspansiyonu,dreksiyonu,şekli,yoltutuşu,ivmelenmesi,sağlamlığı ile kusursuz bir otomobil. Eski kasa tabi yeni güncel kasada o heybet yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana göre de yeni kasa biraz daha sönük duruyor. 2000 den itibaren 2010 a kadar aynı tasarım sadece 2 küçük makyaj ile gelmiş hala her baktığımda çok güzel görünüyor.
  • Selamlar,
    2008-2010 arası dizel otomatik (2.4 d) s60 almak istiyorum. Max 55k bütçe ayırdim. Ilanlarda düşük km arac bulmak zor, yetkili servis bakımlı kazasız 200binlere dayanmis bir 2.4d motor mantıklı olur mu?

• Yeni kasa s60 bende beğenmiyorum..eski kasa daha heybetli dutuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Tolga Cava

Arkadaşlar merhabalar. 2009 model S60 2.0T Sports Edition aracımla aranıza tekrar katıldım. İlerleyen dönemlerde yorum paylaşıyor olacağım.
    Bildiğim kadarıyla Sports Edition donanımda spor direksiyon, spor vites topuzu, spor göstergeler, spoiler, spor alaşımlı jantlar gibi ilave özellikler var. Özellikle direksiyon gerçekten fark yaratıyor. Kalın ve ele tam oturan bir yapıda tasarlamışlar. Diğer unsurlar görsellik ağırlıklı. Herkese hayırlı sürüşler dilerim.

Bende 2007 s60 sport var direksiyonu tam sağ veya sol yapınca araç yükseliyo ön tarafı..sendede varmı böyle özellik

• Arkadaşlar 2006 S60 la bende aranıza katıldım. Kayseri de iyi bir volvo ustası varmı yardımcı olursanız sevinirim.

• Hayırlı olsun

• husel0000 kullanıcısına yanıt
    Direksiyonu çevirdiğinizde tekerlekler yere dik konumdan açılı yani eğik bir konuma geliyor dolayısıyla alçalıyor. Tam düz hale gelince dik hale geri dönüyor ve yükseliyor. Bu sport'a has bir özellik değil. Diğer s60'larda hatta dikkatimi çektiği kadarıyla Mercedes modellerinde de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiGHWAYMOUSE -- 30 Mayıs 2016; 13:22:54 >
  • Direksiyonu tam kırdığında çamurluklara lastikler sürtmesin diye bir dayama var ve tekerlek oraya gelince onun eğiminde yükseliyor ve direksiyonu çevirdiğiniz yerin aksi tarafı havaya kalkıyor bütün olay bu aslında.
  • Hayırlı olsun aramıza hoş geldin.

• volvo s60 ve s40 halı paspaslar 159.99tl bej ve siyah renklerde orjinal ürün
    orjinal ambalajlı sıfır ürün toptan satışımız vardır 0551,407,00,00

• volvo s60 s40 halı paspaslar 159.99tl orjinal ürün sıfır ambalajında omergokcek52@gmail.com

• ömer gökçek Ö kullanıcısına yanıt
    2006 s60 kauçuk paspas var mı
  • Volvo s60 2007 sol ön kapı sapımı kulpumu ondan lazım parca 3 vida ile tutuyor ama sorduğumda döşemeyle satılıyormuş... çok saçma
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husel0000 -- 7 Haziran 2016; 9:13:51 >

• merhabalar;
    Arkadaşlar aracın karlıklarını söküp eski haline getirmek istiyorum. 2007 s60 2.0t. body kit var üzerinde. bu tampon altlarını ve marşpiyeli nerden bulabiliriz.
    Ayrıca 18 janttan 16 janta geçince aracın konforu artarmı?
    saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chainlift

merhabalar;
    Arkadaşlar aracın karlıklarını söküp eski haline getirmek istiyorum. 2007 s60 2.0t. body kit var üzerinde. bu tampon altlarını ve marşpiyeli nerden bulabiliriz.
    Ayrıca 18 janttan 16 janta geçince aracın konforu artarmı?
    saygılar

Eğer 16 janta gecersen 18 jantları bana hediye et

• husel0000 kullanıcısına yanıt
    Cikmacilarda kesin vardır herşeyi satıyor adamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: bukalemunya

Cikmacilarda kesin vardır herşeyi satıyor adamlar

Döşemeyle beraber satıyolar

• Kapı tutacağına 200 tl dediler çüş dedim

• 
Sayfa: önceki 358359360361362
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.