Şimdi Ara

VOLVO S60-I (2001-2010): Sorular, Cevaplar ve Dostluklar (364. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.560
Cevap
78
Favori
615.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hayırlı olsun yeni volvo nuz lpg takınca performans düşüklüğünü hissetmezsin bence prins vsi 2 sistemini tavsiye ederim zaten bu araçlara ustalar bunu tavsiye eder.en büyük tavsiyem bostancı sanayide cetinsay otogaz işin erbabı bende de s60 2.0 t var 2 yıldır lpg takılı gayet memnunum sıkıntı cıkmadı bakımlarıda 10 bin km de bir yapıyorum... ben de gaza soguktum ama kullandıkca geçti
  • bende 2007 sport var şaka yollu arkadaşa satıyorum dedim 2 gün sonra aradı kaç para diye ciddiye almış bende 45 bin dedşm azmı dedim yav
  • nevermind34 N kullanıcısına yanıt
    Speedy'den bakım açısından memnun kaldım. Sorun olduğunda neler olur bilemiyorum. Bünyesinde Evo'dan ayrılma elemanlar olması güven verici.
    GV'nun ustalığına itirazım yok. Ancak benim gibi 10 yıllık müşterisini birden yolunacak kaz görmesine dayanamadım. Piyasada 4ltsi 65tl olan yağın 6lt'sini kimse bana 300tl'ye satamaz. En ucuz balatayı, diğerleri üretimden kalktı ayağına üst fiyata da kimse bana satamaz. 15 tllik fren hidroliğine de 50tl yazılmasını aklım almaz. Diğer kalemler de bu paralelde idi. Fazla bulduğumu bir şekilde beyan ettiğimde de ben size değişmeyelim demiştim geçiştirmesi ile karşılaştım. Özetle eski B usta gitmiş yerine başka biri gelmişti. Ben de vedalaştım.
  • Hiç hoş olmamış bu yapılanlar. İyi bir müşteri ve bedava tavsiyeyi kaçırmışlar. Konunun başından beri takip edenler her daim bu servisi tavsiye ettiğinizi bilir. Hayırlısı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba 2004 s60 2.0t aracım ile ilgili bikaç problemim var başına gelen ya da bilgisi olan varsa yardım edebilir mi acaba? Park yerinden çıkacağım zaman direksiyonu tam sağ yaparken (sona dayanmadan daha ilk birkaç turda) tirrrr şeklinde titreme ile beraber sağ taraftan bir ses geliyo. Kaç defa gösterdikten problem bulamadı ustam. Akis kafasından mıdır yoksa başka birşey mıdır bilemedim. İkinci sorunum da yine aynı bölgeden; bu yeni başladı, sağ on taraftan kapı gıcırtısı benzeri bir ses geliyo sanki yaylar yağsız kalmış gibi ufak tefek çukurlara gıcırt gıcırtseklinde bir ses. On düzenle alakalı oldukları belli problemlerin ama usta şu Parça değişecek ya da şu Parça sıkıntılı demediği için kafama göre Parça da sipariş edemiyorum zaten bulunduğum yerde Parça bulamıyorum sadece internetten getirtwbikiyorum. Önümüzdeki günlerde kış lastiği ile beraber ön balata değişimi yapacağım bu sırada akisi falan söktürüp baktirsammi önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler..

• Hocam ilkini anlamadım ama ikincisi sanırım helezon yaylardan kaynaklanıyor. Değişim gerekli diye düşünüyorum.

• tutankamon80 T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bana da öyle geliyo ama bakalım artık hayırlısı fazla masraflı olmaz inşallah..

• merhabalar

2007 model s60 aracıma orjinal jantlarını arıyorum. yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Ayrıca aracımın ayağında 18 jant mevcut değerlendirmek isteyenle görüşebiliriz.
  • Arkadaşlarım abilerim merhaba, volvo s60 2.4t awd aracımla aranıza katılmış bulunuyorum. 1 aydır türlü türlü sorunlarıyla uğrasıyorum maddi imkansızlıklar arasında her kafadan bir ses geliyordu bende bu gruba üye olup danışmak istedim. Sorunlarımın çoğunu hallettim derken bu bir haftadır arabayı doğru dürüst kullanamıyorum. Sorunuma gelecek olursak; aracımla seyir halinde giderken durduk yere gazı kesiyor (stop etmiyor ama gaz da yemiyor) rolantide kalıyor bir kez trafikte de seyir halinde olunca kaza tehlikesiyle burun buruna geldim. Otomatik vites oldugundan arac giderken de aracı aç kapa yapamıyorum mecburen kenara çekip kapatıp açıyorum düzeliyor sonra tekrar aynı duruma düşüyor gazı kesiyor arac gitmiyor yine aç kapa yapıyorum. Danıştığım kisiler bazıları rolanti sensoru, bazıları gaz kelebegi sorunun var temizlik yap, bazıları ise maf sensorunu temizlet diyor.Yetkin kisi bulamadım servise gittigimde de randevu alın bakalım diyorlar. Servis ücreti alırlar mı bakmak icin bilmiyorum. 3 kredim de olunca haliyle servis yoluna gitmeyi cok istesem de maddi imkansızlıklardan suan icin gidemiyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa bilgisini paylasırsa çok sevinirim. Şimdiden tesekkur eder saygılarımı sunarım.

• Herkese iyi günler
    Uzun zaman önce 2006 s60 ın teybi bozulmuştu
    Cd çalışırken fm frekansta ses alamıyorduk
    Fm çıkışları bozulmuş
    Bir müddet Çıkma temiz teyp Aradım bulamadım
    Bulduklarımda da yakın zamanda aynı sorunla karşılaşma ihtimalinden cesaret edip almadım
    Şöyle bir alternatif ürettik
    Daha önce bu foruma üye Ankara dan bir arkadaşın Arabasında bir örneğini görmüştüm belki başka Arkadaşlara fikir verir

• quote:

Orijinalden alıntı: emreelci

Herkese iyi günler
    Fm çıkışları bozulmuş
    Bulduklarımda da yakın zamanda aynı sorunla karşılaşma ihtimalinden cesaret edip almadım
    Daha önce bu foruma üye Ankara dan bir arkadaşın Arabasında bir örneğini görmüştüm belki başka Arkadaşlara fikir verir

hayırlı olsun benim teyp de bugüne kadar sadece cd gözü bozulmuştu onu yaptırdım memnunum ama ekranlı kaliteli bir multimedia arıyorum bulamadım s60 getirtemiyoruz gibi cevaplar alıyorum devamlı siz bundan memnunmusunuz?

• sinan9 kullanıcısına yanıt
    Bunu taktıralı 15 gün oldu şimdilik memnunum
    Zaten track cd sonrasında usb den MP3 ve film izlemek çok yeterli oluyor
    Buraya uygun medya player lar 450-500$
    Birebir uygun ama bence Pahalı
    Ben tanıdığım bir oto teypçi ye teybin yerini kestirip oraya bu medya player ı taktırdım
    Özellikle bardaklığı muhafaza ettirdim
    Uzun yolda çok kullanışlı oluyor
    Sizin teyp nasıl olursa olsun bardaklığı iptal ediyorlar
    Benimkinde bardaklığa dokunmadık
    Biraz uğraştırdı ama deydi bence
    Fiyatı da çok Pahalı değil
    Orjinal değil ama çocukların çizgifilm izleyip keyifli yolculuk etmeleri iyi oluyor
    Yada istediğin kadar Şarkıyı cd değiştirmeden dinlemek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreelci -- 12 Aralık 2016; 15:41:38 >
  • Merhaba Arkadaşlar,

Aranıza yeni katıldım ama formunuzu uzun süredir takip etmekteyim.Buradan da ihtiyacıma göre araştırdığımda yorumlara kesinlikle göz atıyorum. Göremediğim konular olabilir tabiki.

40.000 TL ye kadarlık bir uzun yol aracı düşünüyorum.İş için. Darıca(Kocaeli) - Sapanca(Sakarya) arası gidip geleceğim. 120km gidiş /120km geliş.(20m ş.içi, 100km ş.dışı) önceliklerim: yakıtı // konforu // yıl // km düşüncesindeyim. Sizce nasıl bir araç almalıyım. Galeriden alım zaten yapmayacağımdan, siz değerli forum kullanıcılarının yardımına ihtiyacım var.

Yakıt türü olarak düşük km li benzinli alıpta Telefeks // Prins // Atiker Gold taktırmak mı daha iyi olur yoksa direk dizel almak mı? Önereceğiniz yakıtlar ş.içi / ş. dışı olarak kaç lt yakar lpg/benzin/dizelde?

Marka Düşüncem Volvo (amaç:dayanıklılık + konfor) ya da Subaru(amaç: 4WD olup sürüş güvenliği + konforu) dur. Mercedes A150 / B150 // E200 düşünüyorum.

Clio 2013/2014 model şirket aracında otobanda 195km yi birçok kez gördüm.(o hızlarda kazalarda araçların ne olduğunu hissettim desem yeridir. Bu yüzden böyle araçlardan kaçıyorum.)

Hayrına bana bir yardım edin arkadaşlar. Nasıl bir araç bakmalıyım ?

Saygılarımla..

• quote:

Orijinalden alıntı: emreelci

Herkese iyi günler
    Fm çıkışları bozulmuş

hocam üründen memnun musunuz. Nedir markası modeli bu cihazın . Size kaça mal oldu ? bilgi verebilirseniz sevinirim.

• lucifer_666tr kullanıcısına yanıt
    Şimdilik memnunum
    Volvo nun teyp anten bağlantısı farklı olduğu için ona bir Bağlantı Yapılıyor
    O Yüzden sinyal zayıfsa radyo zor çekiyor
    Sinyal iyiyse zaten sıkıntı olmuyor
    Hangi teyp i takarsan tak farklı bir şey olamaz teyp i sökülürse anlarsın
    Onun dışında usb den MP3 müzik dinlemek ve klip falan seyretmek büyük nimet
    Ben bardaklığı korumak ve oraya başka bir Parça yaptırmamak için uğraştım
    Istanbul da yaptırdım 800 tl ye mal oldu
    Ankara'da ki arkadaş sanırım geçen sene 1000 tl den fazla para vermişti

• KeTCoN K kullanıcısına yanıt
    Yakıt da ekonomik olması gerektiği için size S40 II 1.6D tavsiye ederim.
  • mrk2005 M kullanıcısına yanıt
    Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama öncelikle aracı derhal bir Volvo ustasına gösterin. İşin biraz deneme yanılma yoluyla halledilebileceğine de hazır olun derim.
  • Cevap verdiginiz icin oncelikle tesekkur ederim. Gaz kelebegindeki soket erimis dediler degistiler. Bir haftadır herhangi bir sıkıntı yoktu haftasonu yine basladı bu sefer gaz kelebegi alın diyorlar. Ondan diyorlar ama alınca yine ondan olmazsa para bosa gidecek. Olur olmaz yerde gaz kesince kac kez sol seritte ortada kaldım kapatıp acınca da gaz yemiyor artık. Arkamdaki yakın olsa direk carpacak o kadarki sorun yasıyorum:(

• selam 2007 Volvo s60 park sensörü çalışırken birden çalışmaz oldu ... arkadan vurma yok sigorta sağlam.. ama içerideki park sensörü ışığı yanmıyor hatta alarm kapatma ışığıfa yanmıyor... beyni bagajın arka sol tarafta 3 girişi var ama 2 kablo takılı.. birde boşta yeşil soketli kablo var beyne girmez ama ... sensörsüz çok kötü ya bir yardım etseniz...kurbanlar
  • Bilgi ekranında "park yardımcı servis gerek" diye yazıyor mu?

• 
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.