Bildirim
VOLVO S60-I (2001-2010): Sorular, Cevaplar ve Dostluklar (363. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Elinize saglık okadar güzel ve detaylı anlatmışsınızki sorulabilecek soru bile kalmamıs cok teşekkürederim @alcohol06
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ilgilenen olur ise bizde aracımızı koyduk ilana. çok satma heveslisi değiliz ama satılırsa başka bir proje var aklımızda.
2006 model 2.0t
istenilen soruya cevap verilir :D
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-2006-model-s60-prins-lpg-sorunsuz-kurus-masrafsiz-347172656/detay/ -
Sorun bene de incelen koltuklardan kaynaklanıyor. Bu araç ilk tanıtıldığında Volvo da inceldi ama konforu aynı demişti. Ben pek inanmamıştım, kullanım doğruladı. Destek ayarlrının amacı farklı asıl oturulan yede bence konfor sorunu var.
Araç ayrıca alçak olduğu için iniş çıkışlarda bence sorun var. Ki ben spor model olarak inşa edilmiş S60 I'e göre böyle buldum. S40 ile durum bence aynı değil. -
Herkese selam,
Ben bugün aracımı (2009 S60, 2.0T, 82 bin kmde) genel bakım için Speedy Maslak servisine götürdüm. Servis sorumlusu daha önce Volvo Evo'da çalışan Yener bey. Bir ara bu foruma da üye idi, belki tekrar gelir. Speedy'e ilk defa gittim ve tabii ki gitmeden önce bin açıdan da araştırdım. Beni oraya iten daha önce burada bolca tavsiye ettiğim 10 yıllık ustamdan yediğim son servis ücreti kazığıydı.
Speedy'de yapılan işlemler ve ödediğim ücret şöyle:
Yağ değişti (6lt 5-30 Mobil)
Yağ filtresi değişti
Hava filtresi değişti
Polen filtresi değişti
Benzin filtresi değişti
Değişen parçaların tümü yabancı marka OEM parçalar.
Ödediğim ücret işçilik ve bahşiş dahil 450tl. -
İyi akşamlar. Yaklaşık altı aydır Volvolara uzaktan uzaktan bakıyorum, aslında 2012 ve ustu bir Volvo almak istiyordum ancak bu sıra daha geniş bir araca geçmek icin arabamı değiştirmek istiyorum. Su anki aracım 2012 clio 4, 0.9 tce. Siteden bakıyorum 2008-2009 Volvo s60 lar var 50k civarına ancak kilometreler 200k ya yaklaşmış. Almayı düşündüğüm 2.4 d5 ya da 2.0t benzin Lpg. Geçenlerde bir tane 2.0 deneme şansım oldu, araç hoşuma da gitti. 2.0t ve 2.4 d5 kullanan arkadaslardan ricam araç icin yorumları. Gerek yakıtı, gerek bakim durumu (Ankara icin), km olarak 200k nin motor ömrünü ve çekişi ne kadar etkileyebileceği, kısacası araç hakkındaki genel olarak herşey..
Model yılından çok km daha önemli. Mümkünse 150.000 km'nin altındaki araçlara bakın. 2007 hatta 2006'da olabilir. LPG konusunu bilmiyorum, ben sıcak bakmıyorum, LPG'siz olarak 2.0t büyükşehirlerde 11-12 litre yakar.
Şu aracı araştırın, hasar geçmişi ve başka sorunu yoksa tavsiye ederim:https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-autoline-farkiyla-essiz-temizlikte-2010-s60-sports-edition-355778424/detay -
Anladım cok tesekkur ederim. Bu kriterlere göre bakmaya devam edeceğim. 2.4 d5 konusunda yorum gelmemis yalnız onların durumu nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: Vanity Fair
Model yılından çok km daha önemli. Mümkünse 150.000 km'nin altındaki araçlara bakın. 2007 hatta 2006'da olabilir. LPG konusunu bilmiyorum, ben sıcak bakmıyorum, LPG'siz olarak 2.0t büyükşehirlerde 11-12 litre yakar.
Şu aracı araştırın, hasar geçmişi ve başka sorunu yoksa tavsiye ederim:https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-autoline-farkiyla-essiz-temizlikte-2010-s60-sports-edition-355778424/detay
benimki 2007 model sport bendekinde tlf var bunda yok
-
Benim çok istediğim bi araç bu (sport modeli için söylüyorum) ve Internette fiyatların maşallahı var! 70 bin 65 bin... Azcık vijdan be! Yoksa bana mı öyle geliyor
Üstat merhaba,
Malum servisten bu şekilde ayrılmanıza üzüldüm. Özel değilse paylaşırsanız sevinirim. Maslaktaki neredeyse her servise benim gitmişliğim vardır, fakat ne zaman bu servisten başka yere kaysam başıma bir iş geldi ve yine onlara döndüm. Ama hala fiyatlarından memnun değilim. Maalesef özel servisler bizi yolunacak kaz olarak görme zihniyetlerinden vazgeçmiyorlar. İşçilikleri her daim pahalı. Speedy Maslaktan memnun kaldınız mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: tutankamon80
Benim çok istediğim bi araç bu (sport modeli için söylüyorum) ve Internette fiyatların maşallahı var! 70 bin 65 bin... Azcık vijdan be! Yoksa bana mı öyle geliyor
Merhaba,
İnternetteki fiyatlar pek piyasa fiyatlarını yansıtmıyor. Yukarıda linki verilen Sport'un bile o fiyattan gitmesi çok zor. Çok meraklısı yada Volvo'nun piyasasını bilmeyen belki o fiyatlardan alır. Nereden biliyorsun derseniz 2009 sport aracımı bir kızgınlıkla ,lana koymuştum, makul fiyat yazmama rağmen mezarcılar hariç pek ilgi görmedi -
İki üç yıl önce 44-45 bin civarı gidiyordu. Hadi ötv arttı diyelim 50 olsun ama 55-60-65-70 çok ciddi rakamlar. Ben eski bir volvo kullanıcısıyım 6-7 yıldır piyasayayı takip ediyorum ve sport model istiyorum. Bu fiyatları param olsa bile vermem. S60 ı geçtim S40 a 40 bin yazan vardı...
-
Resimdeki güzele benziyor.
Ben farklı bir sistem görmüştüm. Volvunun orjinal ön göğüsteki hoparlörden yukarı doğru çıkan navigasyon ekranını, başka bir android ekran ile değiştirmişlerdi. Hem görüntü, hem fonksiyon olarak çok güzeldi. -
arkadaşlar dün s60 2.0T siyah 2007 aracı aldım araçta boya yok motor şanzuman gayet güzel 40k ya aldım iyi midir
birde araç uzun yolda 100km/s geçince ön taraf titreme yapıyor 100 ü devirdikten sonra geçiyor sebebi nedir
ve aracın tavanındaki lastikleri sökmüşler nasıl bulurum -
2 sene önce ben de düşündüm sizin gibi ama hırsızlık olaylarından dolayı vazgectim onun yerinehttps://forum.donanimhaber.com/m_60110696/tm.htm buradaki ürünü aldım gayet güzel yanlız müzikleri dosya dosya yapıyorsunuz son şarkıyı dinlemeden diğerine geciş olmuyor o can sıkıcı bir olay -
Benim farklı bir durumum var, kapı açılmadığı için sağ ön koltuktan sola geçerken ünite'nin disk ve soruce tuşlarını kırmıştım 2 sene önce yapıştırıp falan bir şekilde hallettim ama nasıl olduysa geçen ses tuşu da çatlamış ve düşmüş. Bir diğer sorunu da kendi kendine kanal arayıp, cd'de şarkı değiştirip durması, yediemine bırakılacak halede yani benim ünite. Komple yenilemekten başka çıkış yolum yok. Bu tip multimediya cihazları ile de ilgili hiç bilgim yok, öğrenmeye de nereden başlayacağımı bilmediğim için seçimde hata yapacağım gibime geliyor. -
İyi günler herkese.. ben volvo s 60 t5 2.0 2004 model bir araç alıyorum araca lpg taktırmak istiyorum. Sizlerden ricam, lpg takılınca aracın performansı düşer mi? Ve hangi marka lpg en iyi performansı sağlar teşekkür ederim
Hocam lpg yakıt bakımından iyi olsada beraberinde bazı problemlerde getiriyor. Bunları göze alıyorsanız ben prins derim. 2. Olarakta kullanma şansım olmasada brc. Ama önemli olan tabiki takan usta.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X