Şimdi Ara

VOLVO S60-I (2001-2010): Sorular, Cevaplar ve Dostluklar (365. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.560
Cevap
78
Favori
615.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sedatonb

Bilgi ekranında "park yardımcı servis gerek" diye yazıyor mu?

Yazıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese Merhabalar. Ben de S60 2.0T aracımla aranıza katılmış bulunuyorum. Forumun üçte birini okudum oldukça değerli bilgiler paylaşılmış. Forumda paylaşım yapan herkese teşekkür ederim. Benim de aklıma takılan birkaç husus var. Yardımcı olursanız sevinirim;

1. Aracıma LPG kiti taktırmayı düşünüyorum. Prins 4500 lira Atiker 1800 lira fiyat aldım. Genelde Prins tavsiye ediyorlar. Fakat Atiker taktıranlar da var. Acaba Atiker veya başka bir marka taktırıp problem yaşayan var mı? Ya da sizin tavsiyeniz hangisi olurdu?

2. Sol ön cam otomatik kapanınca tekrar 10 cm kadar aşağı iniyor. Opel marka aracım da kapalı konumda 10 saniye basılı tuttuğumda cam resetleyip eski haline dönmüştü fakat bunda işe yaramıyor. Konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

3. Aracım 2009 model 2010 Mart ayında trafiğe çıkışlı şu an 60 bin kilometrede. Kilometresi orjinal. Triger seti hiç değişmemiş. Triger ini değiştirmem gerekir mi yoksa 90-100 bin kilometreye kadar kullanabilir miyim?

4. Teyp olayını MP3 modül kullanarak çözmeyi düşünüyorum. Fiyatı 15-20 lira civarında. Farklı şekilde orjinal halı bozulmadan çözenler varsa bilgilerini paylasirsa sevinirim.

Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

• husel0000 kullanıcısına yanıt
    Bende de oldu. Buyuk ihtimalle Bagajdaki geri vites beyni değişmesi gerekiyor. Ben çıkma alıp değiştirdim ,sorun düzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: sedatonb

Bende de oldu. Buyuk ihtimalle Bagajdaki geri vites beyni değişmesi gerekiyor. Ben çıkma alıp değiştirdim ,sorun düzeldi.

Bende düzeldi nasıl oldu bilmiyom ama düzeldi..beyin çok para ya...benim beynin olduğu yerde bir tane yeşil kablovar boşta duruyo yerini bulamadım bilgin varmıdır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: areaoflan

Herkese Merhabalar. Ben de S60 2.0T aracımla aranıza katılmış bulunuyorum. Forumun üçte birini okudum oldukça değerli bilgiler paylaşılmış. Forumda paylaşım yapan herkese teşekkür ederim. Benim de aklıma takılan birkaç husus var. Yardımcı olursanız sevinirim;

1. Aracıma LPG kiti taktırmayı düşünüyorum. Prins 4500 lira Atiker 1800 lira fiyat aldım. Genelde Prins tavsiye ediyorlar. Fakat Atiker taktıranlar da var. Acaba Atiker veya başka bir marka taktırıp problem yaşayan var mı? Ya da sizin tavsiyeniz hangisi olurdu?

2. Sol ön cam otomatik kapanınca tekrar 10 cm kadar aşağı iniyor. Opel marka aracım da kapalı konumda 10 saniye basılı tuttuğumda cam resetleyip eski haline dönmüştü fakat bunda işe yaramıyor. Konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

3. Aracım 2009 model 2010 Mart ayında trafiğe çıkışlı şu an 60 bin kilometrede. Kilometresi orjinal. Triger seti hiç değişmemiş. Triger ini değiştirmem gerekir mi yoksa 90-100 bin kilometreye kadar kullanabilir miyim?

4. Teyp olayını MP3 modül kullanarak çözmeyi düşünüyorum. Fiyatı 15-20 lira civarında. Farklı şekilde orjinal halı bozulmadan çözenler varsa bilgilerini paylasirsa sevinirim.

Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

Aracınız hayırlı olsun.

İki sorunuza yanıt vereyim;

2. Cam yukarı çıktığında fitilin içinde bir şeye (pislik vs) takılıp aşağı iniyor olabilir. Gerçi öyle olsaydı muhtemelen tam açılması gerekirdi. Siz yine de fitilin içini bir temizleyin tedbiren. Böyle bir sebepten değilse, VIDA ile bilgisayardan ayarlama yapmak lazım.

3. Triger değişimi 120.000 km'de bir yapılıyor.

Kazasız sürüşler dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan.d -- 27 Aralık 2016; 9:54:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: husel0000

selam 2007 Volvo s60 park sensörü çalışırken birden çalışmaz oldu ... arkadan vurma yok sigorta sağlam.. ama içerideki park sensörü ışığı yanmıyor hatta alarm kapatma ışığıfa yanmıyor... beyni bagajın arka sol tarafta 3 girişi var ama 2 kablo takılı.. birde boşta yeşil soketli kablo var beyne girmez ama ... sensörsüz çok kötü ya bir yardım etseniz...kurbanlar

Sensörlerden biri ölmek üzere muhtemelen.
    Bilgisayara bağlatırsanız hangisinin arızalı olduğunu gösterir.

• quote:

Orijinalden alıntı: volkan.d

quote:

selam 2007 Volvo s60 park sensörü çalışırken birden çalışmaz oldu ... arkadan vurma yok sigorta sağlam.. ama içerideki park sensörü ışığı yanmıyor hatta alarm kapatma ışığıfa yanmıyor... beyni bagajın arka sol tarafta 3 girişi var ama 2 kablo takılı.. birde boşta yeşil soketli kablo var beyne girmez ama ... sensörsüz çok kötü ya bir yardım etseniz...kurbanlar

Şuan çalışıyo sorun gözükmüyor

• quote:

quote:

quote:

O yüzden ölmek üzere dedim. İlk başta gidip geliyorlar böyle. Ondan sonra komple sessizlik. Ama hangisinde problem olduğunu bilgisayardan görebiliyorsunuz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

O yüzden ölmek üzere dedim. İlk başta gidip geliyorlar böyle. Ondan sonra komple sessizlik. Ama hangisinde problem olduğunu bilgisayardan görebiliyorsunuz.

Obd2 ile baksam çıkarmı

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu geek te VIDA var alsam iş görürmü ?

• volvo whatsapp grubu kurduk arkadaslar. katılmak ısteyen ozelden yazabılır.

• areaoflan A kullanıcısına yanıt
    hocam ben atıker gold taktırdım. arıza lambası arasıra yanar söner. ben cok takılmam. ustasını bulursan sondurur dedıler. cokda uzerne basmadım. ancak arada cok ciddi fiyat farkı var. atıkerı tavsıye ederım. ayrıca senın camdakı arızanın aynısı benım camdada var. ancak hıc oynatmıyorum. volkan d. hocamın dedıgı ıle bır gun denk gelırse cıhaza baglatacam o kadar. oynatırsam arkası gelecektır :D

• Arkadaslar merhaba,

Gecen ay da yazmıstım da cevap alamadım ne yazıkki:( Gecen aydan beri bu gaz kesme olayı icin turlu turlu seyler denedik ve bosa giden paralar oldu. Gaz kelebegini çıkma almadım tekrardan bu hatalarla karsılarım diye sıfır aldım.
    Ama degistikten sonra hala olur olmaz yerlerde rolanti birden 0.8lere dusup gaz yemiyor. Kac kez trafikte ortada kaldım kazaya sebebiyet durumlarım hala devam ediyor. Bugun yine tamirciye goturecem getir bakalım tekrardan dediler. Paralar da bosa gitti. Eski gaz kelebegimde de sorun yok gaz kelebegi sorunu olanlara satabilirim. Zararımı anca bu sekilde karsılarım. İnternette arastırdım gaz pedali sensorunden kaynaklandıgını yazmıslar ancak gaz pedali daha once degismis. Buna yapacak bisey var mı?
    Hayırlı gunler
  • Chainlift C kullanıcısına yanıt
    Cam sorunuyla ilgilenmedim henüz. Ama bir S60 sahibinin deneyimi üzerine prins tercih ettim. Umarım bir sıkıntı çıkmaz. Şimdilik memnunum Uzun süre binmeyi düşündüğüm için amorti eder dedim.

• mrk2005 M kullanıcısına yanıt
    kardeş hangi şehirdesin??

• Diyarbakirdayim hocam. Fotograftaki arizayi verdi ancak gaz pedalini benden onceki sahibi degismisti. Cikardilar sifir gibi toz yoktu. Gaz kelebegini de ben degistim sorun devam ediyor. Srs airbag service urgen yazisi da silinmedi.

VOLVO S60-I (2001-2010): Sorular, Cevaplar ve Dostluklaryi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrk2005 -- 2 Ocak 2017; 23:8:24 >
  • mrk2005 M kullanıcısına yanıt
    kardeş bakda fazla oynatma. olmadı al gel aracı ankaraya yada konyaya. burda baktıralım. whatsapp grubunda durmunu anlatmıştın hatırladıgım kadarı ile.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrk2005

Diyarbakirdayim hocam. Fotograftaki arizayi verdi ancak gaz pedalini benden onceki sahibi degismisti. Cikardilar sifir gibi toz yoktu. Gaz kelebegini de ben degistim sorun devam ediyor. Srs airbag service urgen yazisi da silinmedi.

VOLVO S60-I (2001-2010): Sorular, Cevaplar ve Dostluklaryi

Siz gaz pedalı demişsiniz ama BCM-0103 fren pedalı arızas

• Chainlift C kullanıcısına yanıt
    camı aşşağıda kayan arkadaşlar için söylüyorum benim de başıma geldi aynı sorun iş yerimin ordaki camcıya götürdüm adamlar bi sökeleim bakalım dediler söktükliernde camı yukarı kaldıran sistemdeki tutacaklarda problem oldugunu söylediler şimdi çok iyi çalışıyor cam aşşağı düsmüyor. 100 tl ödedim camcıya bu iş için
  • boya değişen tramer bılgılerınıde paylaşırsanız daha ıyı yardımcı olabılırz!
  • 
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.