Şimdi Ara

Volvo S80 1.6 D2 Powershift Nedersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
4.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle merhaba arkadaslar , Turkce karakterler yok malesef simdiden kusuruma bakmayin.

2010 Infiniti fx37 araca sahibim , hayalimdi ve 6 aydir kullaniyorum , aracimi 135bin tl ye aldim ve suan aracima 180bin tl veren bir cilgin arkadas var. 6 aydan bu yana aracimla 160 km hizdan yukari cikmadim , performans ve yolu mukemmel tutsun diye takintim yok ve son mtv zamlarindan sonra kendimi enayi gibi hissetmeye basladim.

Zaten hanimda s60 var ve performansini biliyorum , yalitimindan , muzik sisteminden inanilmaz memnunum , yakitida 7lt fena degil bu agirliga gore.

Konforlu oldugunu dusundugum ve 110-120bin bandina sizce 2013 ve 2015 model s80 ds powershiftli arac alinirmi?

Arta kalan 60bin liranin ustune 50 daha koyup , 1+1 ev alip 600-700 tl kira verebilirim.

Vergiden 7000tl tasarruf etsem , yakittan 5000tl ( 10 kurus daha az yakar diyorum ve senede 50bin km yapiyorum)

Hem evim olmus olur hemde mtv rakamini odememis olurum.

Sizce mantiksizmi dusunuyorum?

• ASELSAN hissesi al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgbayraktar

ASELSAN hissesi al

Neden ki? Ben anliyamadim Arabayi satalim Aselsanmi alalim
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanttnc

quote:

Orijinalden alıntı: zgbayraktar

ASELSAN hissesi al

Neden ki? Ben anliyamadim Arabayi satalim Aselsanmi alalim

50 bin TL ile al bak hisse gidişine ben almadigim için pişmanım 24 ten 31 e çıktı 30 günde

• Bence alıcısı varken mantıklı olur.

Aselsan hissesi geçen sene vardı bende :) 9 küsür liraydı. şimdi 35 olmuş. Tutsaydım neredeyse 4'e katlamıştım ama şu an almam herhalde.
  • Aracınıza o kadar para veren bir çılgın varsa bence fazla beklemeden satmalısınız

Mtv avantajı olduğunu düşünürsek S80 1.6 D2 alınır tabi ki, E segmenti neticede, 2 kez uzunyola gitmişliğim var oldukça konforludur S80, 1.6 D2'si, 4 yetişkin klima açık 110-120 civarı hızlarda 5 litre yakıyordu.
  • Hayatının alışverişi olur öyle söyleyeyim. Bu saatten sonra keyif ten ziyade maliyetlere odaklanmak lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VOLVO S60'A 1.6 DİZEL MOTOR...
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için aracı galeriye bırakıcam , peki s80 1.6 dizelin hangi donanımlısını almak gerekir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kenara da 5 10 k ayır nolur nolmaz çift kavramadan ötürü dursun köşede

• advance tercih edin
    benim kişisel fikrim 2.0 d lere yönelmeniz konusunda

sunroof ,ön panjurun yolcu tarafında siyah bir parça .dikiz aynasının altında top gibi kamera olanlar fulleri

ön koltuk soğutma arka koltuk ısıtma gibi nadir olanları var
  • quote:

Orijinalden alıntı: dymmt

advance tercih edin
    benim kişisel fikrim 2.0 d lere yönelmeniz konusunda

sunroof ,ön panjurun yolcu tarafında siyah bir parça .dikiz aynasının altında top gibi kamera olanlar fulleri

ön koltuk soğutma arka koltuk ısıtma gibi nadir olanları var

On koltuk sogutma olanina hic denk gelmedim acikcasi , blis olanlar tabiki oncelikli tercih , sunroof olmazsa olmaz zaten , neden 2000 cc arac dediniz? Yakit farketmezmi sizce? Cidden performans beklentim yok , dedigim gibi hanimin s60 1.6 dizel bana yetiyor.
  • okanttnc O kullanıcısına yanıt
    nadir olarak var 1.6 ve 2.0d lerde
    geçen bir tane 3000cc benzinli vardı 4 çeker alıp almamak arasında kararsız kalmıştım buzdolabı bile vardı o araç da şerit takibi
    masaj ,sürüş modu vs... unutamadım biraz ..daha önce 2006 model volvo s80 2.0t aracımız vardı 2016 model volvo s60 t3 de kullanıyoruz
    önümüzdeki hafta yine 2005 model volvo s80 2.0t alacağım nasipse
    2000 cc yakıt tüketimi hemen hemen aynı fiyatlarda hemen hemen aynı o yüzden mtv farkı sorun olmaz ise daha güçlü olması iyidir
    yine sakin kullanmak isterseniz sakin kullanırsınız
  • Bence git o hiç düşünmeden al benim yerime de bin gez :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Kenara da 5 10 k ayır nolur nolmaz çift kavramadan ötürü dursun köşede

Insallah oyle bırsey olmas 3 yıldır s60 kulanıyoruz gercı yılda 6bın km kullanıldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.