Şimdi Ara

Volvo S90 gibi otomobil yok! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
264
Cevap
3
Favori
32.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Red Wheelbarrow

quote:

Orijinalden alıntı: Greggs

quote:

Orijinalden alıntı: Son Hata Bükücü

Hm çok yaygınlar evet. PSA grubu cirit atıyor yollarda..

Allah'ım yaratıyorsun bari takip et

Gayet de yaygın. Bir b.k bilmeden hayal dünyanızla atıp tutmayın burada. Çoğu arabayı bir yerden bir yere gitmeye yarayan bir araç olarak görüyor. Onun için en ucuzunu tercih ediyorlar genelde. 5-6bin euro verip iyi temiz iyi bir ikinci el fransız arabası alabilir oradaki insanlar. Masrafı da az olur premium almanlara göre. Tabi bizim çomarlar orada olsa hemen kredi çekip 1200 euro maaşıyla Mercedes almaya çalışır. Bunun canlı örneği Murat isimli youtuber.

Murat Özün e laf ettiğine göre safın belli oldu tmm usta tamam haklısın sen en dogrusunu bilirsin.

"Sokağa çık heryerde mercedes bmw audi ne kadar zengin ülkeyiz kimse ağlamasın"

Okuduğundan tarafımı nerden çıkardın?

Adam diyor ki ilk geldiğimde akılsızlık yapıp mercedes aldım sonra bakımları ağır geldiği için 206 aldım diyor. Avrupalıların bu şekilde yaptığını ve fransız arabalarının yaygın olduğunu söylüyor.

Olm sizi sayıyla mı veriyorlar yahu şu foruma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim Charles -- 30 Ocak 2018; 0:19:45 >

• quote:

quote:

quote:

Gayet de yaygın. Bir b.k bilmeden hayal dünyanızla atıp tutmayın burada. Çoğu arabayı bir yerden bir yere gitmeye yarayan bir araç olarak görüyor. Onun için en ucuzunu tercih ediyorlar genelde. 5-6bin euro verip iyi temiz iyi bir ikinci el fransız arabası alabilir oradaki insanlar. Masrafı da az olur premium almanlara göre. Tabi bizim çomarlar orada olsa hemen kredi çekip 1200 euro maaşıyla Mercedes almaya çalışır. Bunun canlı örneği Murat isimli youtuber.

Sen önce yazarken tek hücreli modunu kapat bence! Benim ne bilip bilmediğimi sorgulamak sana mı düştü. Şu klavye hadsizliğinizi bırakın da bir şey biliyorsanız yazın feyz alalım. Bilmiyorsanız da susun adam sanarız.

Almanya'da tek yaygın yabancı oto markası Toyotadır.

5-6 bin € ya fransız aracı alabilirler evet ama almıyorlar. Bunun yerine yeni nesil ECO TSI Ww Grubu araç alıyorlar mesela 7-8 bin € ya, ya da 1,0/1,33 benzinli ya da 1,5 Hybrid Toyota alıyorlar. Bu orta sınıf için geçerli. Bizim gurbetçiler de zaten 3.30 dan aşağısına hayatta binmezler. Yani fransıza binecek adam bir avuç koca ülkede.

Kardeşim 3 ayda 2 araç aldı kendisine. Aldığı ilk aracı park halinde alkollü bir sürücü perte çıkarttı aldığının 2. ayında. İlk aracı da Toyotaydı ikincisi de Toyota oldu. PSA grubu Fransızlara bak, dizelleri ekonomiktir dediğimde burada tutmuyor onlar satılmıyor pek dedi direk. VAG grubu araçlar da Seat da olsa Skoda da olsa nedense piyasaları yüksekmiş. Sanırım Alman üretimlerin iç kaliteleri biraz daha yüksek bizim bindiklerimizden. Mesela 2 airbagli Poloyu orada satabileceklerine ben pek ihtimal vermiyorum.

Şimdi orada yaşayan adamı değil senin işkembeni ve varsayımlarını dikkate alırım ben tabi ki.

Öyle senin alırlar ederler dediğin gibi bir realite yok ortada.

31den beyin hücresi ölmüş liseliler dolmuş yine.

Evet orada yaşayan tek kişi kardeşin ve bu tarz bilgilere ulaşması imkansız. Ayrıca bir tek senin orada yaşayan tanıdığın var. Almanyadaki tek türk kardeşin.

Yukarıdaki liseliye dediğim şeyi de diyorum. Açın murat özünü dinleyin. Kendisi fransız arabasına biniyor ve yaygın olduğunu söylüyor. Ben en yaygın demedim yaygın dedim. Beyin hücrelerinin öldüğünü burdan da belli ettin.

• Passatla bu aracı kıyaslayanlar için ev arkadaşım psikiyatrist. Yardımcı olabilirim.
  • Aracın passat ıle kıyaslanması esyanın tabıatına aykırı

Burada şu hataya dusuyor ınsanlar marka fanatıklıgı

Kardesım s90 passattan ck daha kalıtelı konforlu gelısmıs guvenılır prestıjlı bı arac.

Ha ben ıkısınden bırını almak zorunda kalsam passat alırım. Bunun da nedenı ekonomık sebepler olur. Vergı sıstemınden dolayı. Ama bu s90 ın daha ıyı oldugunu kabul etmememe neden olamaz.

G30 dan snra en ıyı arac benım ıcın s90 bu sınıfta

Ama ıkısını de almam zıra vergı ck. Ama passat fıyatına verseler passat alan da kalmaz. Wolkswagenı ck sattıran turkıyenın şartlarını bılıyor olmalarıdır.

Xc40 cıkacak 2-3 aya su kadarını solıyım gordugum en ıyı suv lakın sene sonu bakalım tıguaının 4 de 1 ını satmıs olacak zıra 2.0 motor gelıyor tıguaım ıse sınıfında 1.6 ıle satacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sen önce yazarken tek hücreli modunu kapat bence! Benim ne bilip bilmediğimi sorgulamak sana mı düştü. Şu klavye hadsizliğinizi bırakın da bir şey biliyorsanız yazın feyz alalım. Bilmiyorsanız da susun adam sanarız.

Almanya'da tek yaygın yabancı oto markası Toyotadır.

5-6 bin € ya fransız aracı alabilirler evet ama almıyorlar. Bunun yerine yeni nesil ECO TSI Ww Grubu araç alıyorlar mesela 7-8 bin € ya, ya da 1,0/1,33 benzinli ya da 1,5 Hybrid Toyota alıyorlar. Bu orta sınıf için geçerli. Bizim gurbetçiler de zaten 3.30 dan aşağısına hayatta binmezler. Yani fransıza binecek adam bir avuç koca ülkede.

Kardeşim 3 ayda 2 araç aldı kendisine. Aldığı ilk aracı park halinde alkollü bir sürücü perte çıkarttı aldığının 2. ayında. İlk aracı da Toyotaydı ikincisi de Toyota oldu. PSA grubu Fransızlara bak, dizelleri ekonomiktir dediğimde burada tutmuyor onlar satılmıyor pek dedi direk. VAG grubu araçlar da Seat da olsa Skoda da olsa nedense piyasaları yüksekmiş. Sanırım Alman üretimlerin iç kaliteleri biraz daha yüksek bizim bindiklerimizden. Mesela 2 airbagli Poloyu orada satabileceklerine ben pek ihtimal vermiyorum.

Şimdi orada yaşayan adamı değil senin işkembeni ve varsayımlarını dikkate alırım ben tabi ki.

Öyle senin alırlar ederler dediğin gibi bir realite yok ortada.

31den beyin hücresi ölmüş liseliler dolmuş yine.

Evet orada yaşayan tek kişi kardeşin ve bu tarz bilgilere ulaşması imkansız. Ayrıca bir tek senin orada yaşayan tanıdığın var. Almanyadaki tek türk kardeşin.

Yukarıdaki liseliye dediğim şeyi de diyorum. Açın murat özünü dinleyin. Kendisi fransız arabasına biniyor ve yaygın olduğunu söylüyor. Ben en yaygın demedim yaygın dedim. Beyin hücrelerinin öldüğünü burdan da belli ettin.

Yazarken dedik tek hücreli modunu kapat, ama çıkabileceği en yüksek seviye bu belli oldu.

31 vesaire sana ve senin tipindekilere yakışır, neticede kendinizden biliyorsunuz her kişiyi. Evli barklı adamım asabımı bozma benim beyinsiz beyinsiz yazarak!!

Bir tek kardeşimin olmadığını biliyorum herhalde lamer değilim senin gibi.

İnternet diye de bir şey var istersen açıp bakabilirsin ilan yoğunluğuna.

Türkiye'de satılan SAAB yoğunluğunda Fransız araçları var listelenmiş.

Mesela Türkiye'de malum sitede SAAB'lar genellikle Ankara ilanı olduğu için, Ankara'da yaşayan bir yabancının o markanın Türkiye'de çok satıldığını düşünmesi normal yaşadığı bölgede bol gördüğü için. Mevzu özetle bu.

3 aydır arıyoruz ne kadar bolsa bir tane düzgün Fransız bulamadık varsa yoksa Toyota Seat Skoda.6-8 bin€ bandı bu bu arada aradığımız aralık da. 145 tane Yaris 1,0 olan sitede 15 tane 208 HDI görüp "çok satıyor yahu" gerzekliğine anca senin tipinde bir terliksi düşerdi zaten. Frankfurt, Mannheim, Stutgart gibi ülkenin batısında Fransız sınırına yakın bölgelerde daha çok görürsün normaldir. Ama genele yayılmış bir durum yok. Mesela, adam gibi araştırırsan bahsettiğin eleman da Weinheim'de yaşıyor. Haritadan lokasyonuna bakabilirsin.

Sen ondan bundan duyduğunu bense başıma gelmiş olanı konuşuyorum.

Şimdi adabınla alıntılamayacaksan, klavyede söylediğin o saçmalıkları yüzüme de söyleyecek Güven Özveri Tecrüben yoksa, hiç alıntılama.En başta dediğim gibi daha fazla asabımı bozma!

• ön maserati den araklama. arkayı kendileri yapmışlar çok çirkin olmuş.
    keşke onuda aston martinden araklasardı.

torun çekicine, odinin bilmem neresine benzeticez diye yıllardır yetmedi saçma tasarımları. hala devam ediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orcnd

ön maserati den araklama. arkayı kendileri yapmışlar çok çirkin olmuş.

torun çekicine, odinin bilmem neresine benzeticez diye yıllardır yetmedi saçma tasarımları. hala devam ediyorlar.

saçma mı ciddimisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan2142

2.0 motor la 1.4 motor mtv si aynı sanki...

Passatı neden 1.4 alıyoruz

• Ederi 200 bın iken vergıden dolayı 400 bıne cıkan araba

1.6 motor ve ıyı bı beygır ile ck can yakardı. Kafadan arac 80-100 bın fıyatı düşerdı. 2.0 olsn dızel olsun turkıyesı yok artık.

80-100 bın fzla verıp fazls vergı kasko bakım odedıkten snra

Gıder benzınlı alırım. Volvo ama marka olarak bellı bır stok ve satış rakamını hedef aldıgı ıcın Tırkıye sartları ıle pek ılgılenmıyorlat.

• quote:

Orijinalden alıntı: EJDAD_OSMANLI

Opelin ne olduğu belli değil amerika aldı olmadı Almanlar geri aldı imaj yapmaya çalışıyor eski Opel değil

Citroen dagildimi toplamak için sanayideki bütün ustalar toplanır.

Reno pejo yakıt cimrisi kaporta yarı plastik yarı sac

Bir tek fordu beğenirim bunların arasında

tamamda abarta abarta konuştuğunuz vosvosun bunlardan çok büyük farkı yok. 205.000 TL'ye araba al yalıtım yaptıracağım diye sokak sokak dolaşş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirrüs

S90'ın hem SW hem de yerden biraz yükseltilmiş hali olan V90 Cross Country var. Muazzam bir SW. Neredeyse hergün yatmadan reklamını izlerim hayallere dalarım. Müzik ortam araba uyumu ancak bu kadar yakışırdı

Hocam arabarla ilgim yoktur, dün senin attığın videodan beri acayip bir volvo sevgisi oluştu. Video çok etkileyici.

• quote:

Orijinalden alıntı: Red Wheelbarrow

quote:

Orijinalden alıntı: orcnd

ön maserati den araklama. arkayı kendileri yapmışlar çok çirkin olmuş.

saçma mı ciddimisiniz?

evet oldukça saçma bir tasarım seçimi. arka hemen hemen tüm araçlarında oldukça çirkin.

s90 için ise ön taraftaki maserati ızgarası dışında oldukça basit görünüyor.
    premium kategorideki bir arabaya göre aşırı basit.
    omuz çizgisi dümdüz gidiyor hiçbir özelliği yok.
    marşpiyelde hiçbir şey yok.
    arka spoiler çıkıntısı inanılmaz çirkin. 2 cm çıkıntı için kocaman kalınlık yapmışlar.
    jantlar özensiz yine çok basit.

s90 da beğendiğim sadece 3 kısım var. ön farların görüntüsü, ön tampon splicer'ı ve yanlardaki krom kapı korumasının üçgen şekli.
    geri kalan herşey basit ve özensiz geldi. pejo veya renonun herhangi d sınıfı aracında daha fazla detay var ki bunlar premium bile değiller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orcnd -- 30 Ocak 2018; 13:15:9 >

• Diğer reklamlarına da bakmanızı öneririm. Muazzam bir reklam skalası var. Özellike şu reklamı izlemelisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirrüs -- 30 Ocak 2018; 11:29:34 >
  • Arkadaslar konu ile alakasiz ama forumdan begenme(thumbs down) niye kaldirildi ?
  • The Man in the Suit kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle DGS dayanıksız bir şanzuman. Bu konuda size katılıyorum.

Vw bu işi adam akıllı beceremedi bir türlü. Titreme olayı yada benzeri durumlardan neredeyse arındırılmış bir şanzuman ama gel gör ki 5 sene sonra elinde patlayabiliyor ki çok büyük maliyetler gerektiriyor sonrasında.
  • Parada yok ikisi doğru orantılı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön tasarımı, yandan görünüşü ve içi 5, E ve A6'dan çok daha iyi, kaliteli ve karizma. Yalnız o arka tasarım nedir öyle , herşeyi berbat ediyor.

Yollarda birkaç kere gördüm, önden müthiş görünüyor.
  • Bugün resmi plakalı çakarlı gördüm. Gerçekten müthiş. Hayran kaldım.

• Satayım sana ilanda araba. 2.0 D5 Momentum. Hatasız.

• Harika özelliklerinden yalnizca birini yazayım;aracın ön,arka ve dış aynalarının altındaki dört kameranin aldığı görüntüleri tek bir görüntü olarak birleştirip,duzenleyip aracı kuş bakışı görür şekilde karşınıza koyuyor.Park ederkenki çiziktirmelerin bu sayede son bulması gerek.Daha birçok süper özellikleri var.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.