Şimdi Ara

Volvo S90 gibi otomobil yok! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
3
Favori
32.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yolda gördüğümde beni ciddi anlamda etkileyen, nadir arabalardan birisidir kendisi. Daha önce Alfa Romeo 159'u ilk gördüğümde böyle bir etki yapmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonheart07 -- 31 Ocak 2018; 9:15:30 >
  • zeytinkoy kullanıcısına yanıt
    Volvo nun tum arabalarının arka tasarımı maalesef kötü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kayra39 kullanıcısına yanıt
    Kac para at buraya goruntu

• Aracın fıyat polıtıkası vergıden dolayı kotu olmuş

Dolu bır volvo s90 450 bın

Dolu bır 5 kasa 350 bın

Bmw karşısında şansı kalmıyor

• Paran varsa 2.0 al hadi devam

• TSuNaMi_ kullanıcısına yanıt
    Ben hemen hemen her markaya bindim volkswagenin kalitesini bulamadım.bosuna satışlarda lider olmuyor.

Egsoz emisyonlarinda hile yaptılar bakın yine satışlarda gerileme yok demekki kalite kalitedir.

Mercedes BMW Audi Volkswagen bunların arkasına fordu koyarım gerisi ayağımı yerden kesin yeter.

Paran varsa Alman yoksa japon.

Gerisine dediğim gibi bakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ECDAD_OSMANLI -- 30 Ocak 2018; 21:9:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EJDAD_OSMANLI

Ben hemen hemen her markaya bindim volkswagenin kalitesini bulamadım.bosuna satışlarda lider olmuyor.

Egsoz emisyonlarinda hile yaptılar bakın yine satışlarda gerileme yok demekki kalite kalitedir.

Mercedes BMW Audi Volkswagen bunların arkasına fordu koyarım gerisi ayağımı yerden kesin yeter.

Paran varsa Alman yoksa japon.

Gerisine dediğim gibi bakma

Volvo çöp değilmi?

• Bilmem volvoda Çinli bir şirket çoğu hisseleri almış diyorlar kalitesi devam ediyormu bilemiyorum

• Audı wolkswagen dahıl guney koreye tasıdı işçiliği malıyetler nedenıyle kalıte hepsınde dustu.avrupa da işçilik pahalı

Volvo tbı kı passattan daha kalıtelı ama bırının en dolusu

200 bın passat

Dıgerı 500 bın

Halıyle passat ck satar

• quote:

Orijinalden alıntı: hectorcsr

Aracın fıyat polıtıkası vergıden dolayı kotu olmuş

Dolu bır volvo s90 450 bın

Dolu bır 5 kasa 350 bın

Bmw karşısında şansı kalmıyor

Dolu dediğin 350 binlik 5 kasa 1.6 litre. S90 ise 2 litre. Aradaki fark vergi. Her türlü S90.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arada kı fark evet vergı

Lakın bırı 5 kasa bmw bunu da atlamamak gerek

450 bını olan 10 kısıden 9 u 5 kasa dızel bmw alır

Bunlar ülke gercegı

Benım gıbı yıl ıcınde 10-12 bını gecmeyenler de 350 bın verıp benzınlı 5 alır 100 bın cebınde kalır

• Volvo

• Volvo'nun finansal yönetimi Çinlilere geçti. Fabrikası hala İsveç'te ve orada üretim yapıyor.

Ayrıca güvenliği her geçen yıl artıyor. BMW, VW, MB, Audi gibi markalar testlerde çuvallarken Volvo'nun 2007 model s80'i aynı testten çok iyi sonuçlarla geçti.

Malzeme kalitesi konusunda eski ve yeni volvoyu yan yana getirip kıyaslamak gerek. Ama her konuda ilerlerken malzemeden çalacaklarını hiç zannetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 31 Ocak 2018; 10:43:59 >
  • nacker kullanıcısına yanıt
    Testler ısvec de yapılıyor kalıteden ck ödün verdıklerını bnde dusunmuyorum. Tbı kı mslıyetlerı dusurmek adına bır takım seylerın olablr. Lakın aracın sorunu turkıye de ki algısı.

İkincı elı ck zayıf. Bıde turkıye gerceklerını fırma pek sallamıyor sanırım. Bellı bır satış hedefını yeterlı goruyor.

Yksa bmw mercedes 1.6 secenegı ıle sektor de varken

Sadece 2.0 motor ıle karsısında yer almaya calısmak gercekcı degıl. Bnde bı volvom olsa dıyenlerdenım ama cebıme parayı koydugum da ıcımden bı volvom olsa dıye gecırırım ama aynı paralar ıse bmw veya merco alırım. Turk ınsanının genel davranıs tarzı.

• hectorcsr H kullanıcısına yanıt
    Hocam benim düşüncem cebinden 400 bin çıkarıp arabaya veren adama MTV farkı dokunmaz yönünde. Hani 100 binlik 150 binlik araçları normal gelirliler bir şekilde alabiliyor, bu durumda MTV önemli bir etken ama neredeyse yarım milyonluk arabaya binip de mtv hesabı yapmak ne bileyim garip geliyor

Aslında Volvo'nun bu şekilde kalması uzun süreli Volvo binicilerinin işine geliyor. Piyasa arabalarıyla aynı paraya; daha kaliteli, güvenli, konforlu arabalara biniyoruz

Piyasa arabalarıyla aynı fıyata derken?

S90 ın en boş halı 400 bın tl.

Bu arac 200-250 bın benzınlı

300-350 bın dızel olması halınde

Mercedes bmw ve audı markaları karşısında gercekten ıyı iş yapardı.

Bu halıyle genel bakış açısı o paraya bmw mercedes audı bınerım olacaktır. Bnde volvoyu seven begenen bırıyım lakın sevgı hersey degıl 400 bın vermem hele 250 bını vergı ıse hıc vermem. Verene hayırlı olsun derım yol da gezerken bakarım ama nazar degdırmem😀

G30 dan snra en guzel araba benım ıcınde

Snra a6 ve e-180 derım.

Maşallah cok guzel gercekten. Cok para alınmaz dıorum ama bu fıyatları 1-2 seneye arar oluruz bu gıdısle

Boyle bir araca 12.3'luk tam dijital ekran eklenmemeside ilginç olmuş.Buyük bir eksiklik.

• hectorcsr H kullanıcısına yanıt
    Piyasa arabası derken volvo'yu genel olarak kast etmiştim. S40, s60 falan özellikle ikinci elde aynı fiyat aralığındaki çoğu araçtan daha iyi.

Eğer arabaya 400 bin verebilecek bir konumda olsaydım gidip de 1.6 motorlu bir araba almazdım. Sonuçta arabaya o kadar para veren birisine MTV, yakıt falan dokunmaz. Eğer bmw veya mb'yi 2 litre motorla alırsanız onlar da s90 ile aşağı yukarı aynı fiyata gelir.
    HAklısınız lakın 2.0 arac almak artık ck guc

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.