Şimdi Ara

Volvo S90 gibi otomobil yok! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
3
Favori
32.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam araç başkası tarafından sipariş edilmiş, 2016 model, opsiyonlar vs. dizilmiş, ancak alacak kişi kapora vs yakıp araçtan vazgeçmiş. 2017 mayıs çıkışlı zaten, liste fiyatının çok daha altındaki rakamlara bize geldi. Bence de geniş ekran, sağ koltuk hafıza ve 5 bölge kamera önemli eksikleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hectorcsr H kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ya, tamam araç müthiş, dokunduğum anda 220, lakin ikinci eli bile 360 lira olan bir araç (ki elimden çıkarmak için çok uygun rakam koydum) bence alınmaz. Kendimizin kullandığı araç 116d Manuel Techno paket ağır hasar kayıtlı, 90 binde, maliyeti bana düşük. Vursam bişey olmaz, araba çok iyi kondisyonda. Bence araçlara bu paraları bağlamak gereksiz.

• kayra39 kullanıcısına yanıt
    Hocam katılıyorum sonuna kadar. Ben sadece fıyatlar artacsktır demek ıstemıstım. Şimdi de vermem bu paraları arttıkca ztn veremem.

Bı arabaya 350-400 bın verılmez.

Senın dusuncenı bılmıyorum da Maksımum 200 verırım.

Ztn ıyı bı araban olacak bıde ufak 60-70 bınlık malıyetı az bı araba.

Arkadas ötv sız 5 kasa aldı dolu paket. 350 lık aracı 200 e almıs ztn bıde eşinin 7-8 yasında a3 dızelı var onunla gıt gel yapıyor bmw ıle keyıf. Ohh mıss 5 yıl snra da aldıgı fıyata okutur zarar da etmez hatta ustune bıle okutabılır.

350-400 bın verıp bı araba ıle işe gıt gel trafık anlamsız.ucuz araba olmadıgını dusunursek 150-200 arası alabılecegım kalıtelı konforlu arac bakıyorum bnde. 2.0 dızel olup mtv verecegıme 1.6 benzınlı olsn ıstıyorum.

Aynen öyle hocam. Arabaya 150 civarında max verilebilir bence. İşte şöyle w212 kasa e coupe mesela hoş bir araç. Ancak ona bile gerek yok. Ben 116 cıyım seviyorum 116yı

Volvoya bişey olacak diye stresteyim kapıdan dışarı çıkmıyor galerinin önünde sabit duruyor, kapıdan müşterilere bakıyorum biri montunun fermuarıyla falan çizmesin diye, paranoya oldum.

Merhaba,

Ne zaman taşıdı acaba Audi üretim tesislerini? Bir de hangi modeller için?

Benim araba 2016 model a4b9, üretim yeri Almanya (WAU), fabrika ise Ingolstad(A) olarak görünüyor VIN de.
  • John Shepard kullanıcısına yanıt
    Bana erel de test surusune cıktıgımız vatandaş soylemıstı. Vatandaş derken servıs personelı hasar bölümünde.

Bazı parcalar ıcın olabılır belkı butun uretımı kaydırmıs degıldır.

• kayra39 kullanıcısına yanıt
    W212 e coupe bnde bakmıstım bı ara ama 2012-2013 modellerı bıle 170-200 arası. Gercı volvo da ıste 400 bın baslangıc fıyatı. Sene sonu eurocuk 5 olursa daha da artar.

C200 d nası araba onu merak edıyorum bu aralar. E kasa ıle gorunus ck benzıyor lakın 1-2 kısı de mercedesın eşegı dıyerek hakaret ettı bırınde de var ben alayım senın esegı dıyemedım😀

Bmw 3 ztn kasa degısımıne gıdecek.

Volvo yenı s40 getırse şöyle ucuzundan😀

• Senden de duydum ya artk hıc almam😀 Bnde aynı seylerı hıssetmıstım ve duymustum dızel bı arac ıcın 8-8.5 yuksek deger. G30 kullandım arkadasın yenı 5 kasa ort 10.4 ıdı. Nerede bunun dızellıgı. Bırı c kasa dıgerı premıum yenı 5 kasa.

Esasen dızel de almama gerek yk sankı yıl ıcınde 10 bın km yı gectıgım yok. Volvo ılgınc bı marka heyecanlandırıyor beklentı ıcıne sokuyor snra hayal kırıklıgı.

Yenı xc40 mesela sadece 2.0 gelıcekmış ee yıl sonu 1.5 benzın gelebılırmış ama duz vıtes soylentısı var. Turkiye pazarını pek sallamıyor gıbıler

• Bugün Volvo Arkas bayisine gitti. Vergisiz 190 bin, vergili 545.000 lira idi. Felaket. Bu araç ÖTV zammı ve eski kur ile 360 bin civarından satışta idi. Ama 5 serisi yerine direkt S90 tercih eder parası olan ve ince düşünen kişiler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Bugün Volvo Arkas bayisine gitti. Vergisiz 190 bin, vergili 545.000 lira idi. Felaket. Bu araç ÖTV zammı ve eski kur ile 360 bin civarından satışta idi. Ama 5 serisi yerine direkt S90 tercih eder parası olan ve ince düşünen kişiler.

Hocam Volvo tutkunu olmalı başka açıklaması olamaz. 300 bine 5 serisi alınır yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Red Wheelbarrow

quote:

Bugün Volvo Arkas bayisine gitti. Vergisiz 190 bin, vergili 545.000 lira idi. Felaket. Bu araç ÖTV zammı ve eski kur ile 360 bin civarından satışta idi. Ama 5 serisi yerine direkt S90 tercih eder parası olan ve ince düşünen kişiler.

Hocam Volvo tutkunu olmalı başka açıklaması olamaz. 300 bine 5 serisi alınır yani

300 bine boş 5 serisi alırsın ama 1.6 litre olduğu için. İlave paketler ile 400 bine dayanıyor. 1.6 litre zor çeken ve çok yakan bir seçenek olur. S90 ise 2.0 litre dizel. Fark vergiden kaynaklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 13 Şubat 2018; 22:0:14 >

• quote:

quote:

quote:

300 bine boş 5 serisi alırsın ama 1.6 litre olduğu için. İlave paketler ile 400 bine dayanıyor. 1.6 litre zor çeken ve çok yakan bir seçenek olur. S90 ise 2.0 litre dizel. Fark vergiden kaynaklı.

vay anasını bir zamanlar dolu 5 serisi 160-170 diye hatırlıyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet öyleydi ama şimdi son 2-3 yılda araç fiyatları net %100 yani 2 kat zamlandı neredeyse. Resmen zulüm. O dediğin zamanlar XC90 aynı kasası 350 bin idi. Bugün gittim 640 bin (!) yazmışlar. 250 bin olan XC60 da 450 bin olmuş. Tabi o yeni kasa ve makyajlı ama fark ortadan. Ehonomi çoh eyi.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    400 bin para vericem 1.6 benzinli araba alacam vay anam vay(fullbile olsa), en güzeli bir tane şehir içinde kullanmak için c segment hatchback araba almak, ki 100 bine rahat bulunur, illa g30 a bineceksen sehir dısına cikarken kirala 1 -2 haftalığına, 300 bin paran cebine kalsın, sadece ilk çiktiğında 530i leri 300 bine veriyorlardı, 2 litre benzinli 0-100 u 6 sn olan bir araba bak o araba bir nebze mantıkliydı, volvo s90 ın dizeli de az yakmıyor, araba 2 ton olduğu için, e o zaman dizelinde anlamı kalmıyor, zaten fiyatı da 440 bin hic bir anlamı yok.440 bin tl yi ancak audi q7 tarzı bir arabaya verebilirim, zaten veremem de neyse.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet öyleydi ama şimdi son 2-3 yılda araç fiyatları net %100 yani 2 kat zamlandı neredeyse. Resmen zulüm. O dediğin zamanlar XC90 aynı kasası 350 bin idi. Bugün gittim 640 bin (!) yazmışlar. 250 bin olan XC60 da 450 bin olmuş. Tabi o yeni kasa ve makyajlı ama fark ortadan. Ehonomi çoh eyi.

fiyatları aklım almıyor. ve her yıl binlerce satıyor bu otomobiller. çok garip.

Alan memnun, Satan memnun.

• quote:

Orijinalden alıntı: klaudio

400 bin para vericem 1.6 benzinli araba alacam vay anam vay(fullbile olsa), en güzeli bir tane şehir içinde kullanmak için c segment hatchback araba almak, ki 100 bine rahat bulunur, illa g30 a bineceksen sehir dısına cikarken kirala 1 -2 haftalığına, 300 bin paran cebine kalsın, sadece ilk çiktiğında 530i leri 300 bine veriyorlardı, 2 litre benzinli 0-100 u 6 sn olan bir araba bak o araba bir nebze mantıkliydı, volvo s90 ın dizeli de az yakmıyor, araba 2 ton olduğu için, e o zaman dizelinde anlamı kalmıyor, zaten fiyatı da 440 bin hic bir anlamı yok.440 bin tl yi ancak audi q7 tarzı bir arabaya verebilirim, zaten veremem de neyse.

Usta fiyatlar şaka gibi değilmi ya?

İyiki ikinci el diye bir seçenek var.

Aşırı bir vergilendirme var hemde öyle böyle değil. Yurtdışında 50.000 birim para olan s90 burada 500.000 %1000 daha pahalıya alıyoruz.

• aynen usta, yapacak bişey yok, almayacağız, ama sonuçta ister istemez 2. el fiyatları da kaçınılmaz bir sekilde artacaktır, herkes 2. el almaya kalkarsa veya 2. elini satip sifir alnaya kalktiğında piyasayı yükseltecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: hectorcsr

Test surusunde pekı arac ck uzun gelmedı mı sıze?

Benı dusunduren ıst trafıgınde bu aracı slmaya deger mı?

5 kasa kdr uzun dıye bılıyorum kı 5 kasa da ıcındeyken ck uzun gelıyor brz rahatsız edıyor benı.

Hocam kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı araç dediğiniz gibi uzun ama 360 derecw kamera sistemi ve dönme açısının iyi olması bu dezavantajı ortadan kaldırıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: klaudio

Usta fiyatlar şaka gibi değilmi ya?

İyiki ikinci el diye bir seçenek var.

Aşırı bir vergilendirme var hemde öyle böyle değil. Yurtdışında 50.000 birim para olan s90 burada 500.000 %1000 daha pahalıya alıyoruz.

Evet uçurum felakat. Arabaların ilgi alanı olmadığı düşük beklentili kandırılmış ve uyutulmuş, sorgulamayan seçmen kitlesi ile ciddi şekilde vergi kaçıran yandaş iş adamlarının verdiği oylar nedeniyle seçilmiş bir yönetimin yarattığı zulüm hocam.

• beyazıda pek güzelmiş. fiyatı uygun olsa passat yerine bunu almamak için deli olmak lazım
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.