Şimdi Ara

Volvo XC40 Kullanıcıları (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.917
Cevap
141
Favori
598.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 26 Şubat 2020; 1:19:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ssozen11 S kullanıcısına yanıt
    Bizi muhattap alip goruslerimizle ilgilendiginiz icin asil ben tesekkur ederim...volvo aldigima bir kez daha memnun oldum...isinizde başarılar dilerim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakianboy kullanıcısına yanıt
    Gule gule kullanin...gercekten guzel renk peble gri..

• Sayın genel müdürüm cevap vermiyeceginizi biliyorum ama en azindan takip ettiginiz için bir ricam daha olacakti..xc40in inscription modelinde bulunan on izgara/panjurunda sonradan siparis veriliyor olmasini isterim...bu on panjurda araca baska bir hava katiyor..ben sonradan siparis verilebiliyor ise mutlaka siparis vermek isterim.birde r desing da bulunan seffaf vites kolununda sonradan siparis veriliyor olmasini isterim..oda cok şık..
    Volvo XC40 Kullanıcıları.bir cok kisininde siparis verip alacagini düşünüyorum..
    Volvo XC40 Kullanıcıları
    Volvo XC40 Kullanıcıları

Arkadaslar volvo yetkili servislerinde seramik kaplama ve cam filmi yapilmiyor mu?? Yapiliyorsa hangi marka kullaniliyor acaba bilginiz var mi? Siz volvo yerine disarda yaptirmayi neden tercih ettiniz ?? Volvoda iyi markalar kullaniliyorsa ilk aldigimizda volvoda direk yaptirmak daha mantikli olmaz mi?? Maalesef ben konyadayim ziebart subesi yok cunki

• AlperDönmez A kullanıcısına yanıt
    Evet bayi bana öneride bulundu. ön kaput filmi dahil seramik boya koruma, cam filmleri vs. toplam 5500tl teklif ettiler. Ancak ben yıllardır ziebart’a yaptırdığım için ordan devam ettim.

• Aklıma gelmişken çok çok çok önemli bir bilgiyi sizinle paylaşayım.
    Sabit fiyat kampanyası en son 355bin tl de kalmış. O kadar çok sipariş veren olmuş ki Volvo Türkiye artık kimseden kapora almayın, sabit fiyatta frene basın, gelenlere de en erken Temmuz ayı teslim demiş.
    Belki biraz rica ile dahil olabilirsiniz ama dövizdeki oynaklıklar ve belçikadaki fabrikanın global anlamda siparişlere yetişememesi sabit fiyat avantajını tüketmiş oldu.
    Şunu da eklemek istiyorum hatta ilk mesajıma da yazacağım;
    Eski volvo sahibi iseniz ve yeni bir volvo alacak iseniz; yeni aracı aldığınız tarihten önceki son 2 ay içinde aracınızı sattığınıza dair belge verir iseniz eski müşteri indirimi hakkınızı koruyorsunuz yoksa (örn. 1 yıl önce sattım parayı değerlendirdim vs.) hakkınızı kaybediyorsunuz.
    Aman satış tarihine dikkat!! Yine de Satış temsilcinizle bu konuyu konuşun belki yardımcı olurlar.

Güle güle kullanın aracınızı, jantlarınız özellikle kendini gösteriyor, tekerinize toz değmesin.
    Çok güzel bir renk, ben de kararsız kalmıştım Thunder gri ile Pebble arasında ve maviyi çok sevdiğim için(biraz da nardo griye yakın diye) Thunder'de karar vermiştim.
  • AlperDönmez A kullanıcısına yanıt
    Sıfır aracı alırken ekletemeseniz bile, servisten "yedek parça" olarak alıp sonradan takabilirsiniz sanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakianboy

Aklıma gelmişken çok çok çok önemli bir bilgiyi sizinle paylaşayım.
    Sabit fiyat kampanyası en son 355bin tl de kalmış. O kadar çok sipariş veren olmuş ki Volvo Türkiye artık kimseden kapora almayın, sabit fiyatta frene basın, gelenlere de en erken Temmuz ayı teslim demiş.
    Belki biraz rica ile dahil olabilirsiniz ama dövizdeki oynaklıklar ve belçikadaki fabrikanın global anlamda siparişlere yetişememesi sabit fiyat avantajını tüketmiş oldu.
    Şunu da eklemek istiyorum hatta ilk mesajıma da yazacağım;
    Eski volvo sahibi iseniz ve yeni bir volvo alacak iseniz; yeni aracı aldığınız tarihten önceki son 2 ay içinde aracınızı sattığınıza dair belge verir iseniz eski müşteri indirimi hakkınızı koruyorsunuz yoksa (örn. 1 yıl önce sattım parayı değerlendirdim vs.) hakkınızı kaybediyorsunuz.
    Aman satış tarihine dikkat!! Yine de Satış temsilcinizle bu konuyu konuşun belki yardımcı olurlar.
    Bu sadakat indirimi konusunda herkes birşey söylüyor
    Bayilerin açıklamaları aşırı tutarsız
    Mesela ben 2016 yılında sattığım volvo s60 araç içib sadakat indirimi aldım.
    Benden noter satışını istediler elimde yoktu satışı yaptığım noterden 75 lira vererek yeniden aldım onu verdim bayiye merkez kabul etti.
    Sadakat indirimi adı üstünde ya sadakat daha önce araba aldıysan olması gereken bir indirim tarihe bakılmaksınızın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 26 Şubat 2020; 15:56:25 >

• Bizim araçlar malum sitede 405binden satışa çıkmış vatana millete hayırlı olsun.

• Araç oluşturucu bakınca, xenium 2 paketi, City pac ten açık ara daha iyi bir paket, ve fiyatı daha ucuz. Neden arabaya bu paketi koymak yerine City pack konulmuş inanılmaz... Yani açıkçası metalik renk yerine 360 derece kamerayı,elektrikli sürücü koltuğu yerine bliss körnokta uyarı sistemini çok daha fazla isterdim. Volvo XC40 Kullanıcıları Volvo XC40 Kullanıcıları

• Ayrıca, araç oluşturucu da görünen fiyatlar(mesela metalik renk 4000 TL görünüyor) bu vergiler hariç fiyatmış. 4000 TL olan donanımı ekleyince 7552 TL artıyor fiyat. Bende özellikle diğer donanımlar ne kadar ucuz diyordum. Meğerse vergi dahil değilmiş bu akşam farkettim.

Az bile artırmışlar, malum sitede 4 ay önce Audi Q5 fiyatları 2017 modeli için 380-400 arasındaydı, şu anda 550 den başlatıyorlar.
    Sabit fiyat avantajından faydalanmak bu dönemde bence çok akıllıca bir yatırım da olabilir, tabi fiyatları olumsuz etkileyecek bir gelişme yaşanmazsa.
  • drserti D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bize verilecek olan pakette ilave özellikler var, Harman Kardon ses, Bliss kör nokta da var, Otonom sürüş, Apple car vs.
    360 derece kamera bir tek bize verilen pakette olsa süper olurdu derdim ancak koltukların elektrikli olması mesela benim için olmazsa olmaz bir özellik, o diğer pakette görünmüyor.
    Bir aracın Premium olması için ilk basamaklardan birisi elektrikli sürücü koltuğudur :) Diğeri de elektrikli bagaj.
  • huseyyil kullanıcısına yanıt
    Ordaki hesap biraz farklıymış. Şimdi metalik renk ve deri koltuk City pack paketinin içindeymiş, 10.000 TL ediyor bu ikisi(ÖTV ve kdv hariç). Konfigüratörde City pack 17510 TL(ÖTV ve KDV hariç) bu 10bin lira, 17510 TL nin içindeymiş. Yani konfigüratöre ekleyince fiyat 7510 TL(ÖTV ve KDV hariç) artıyor. Ama xenium pack i ekleyince 16 bin küsür (ÖTV ve KDV hariç) artıyor. Yani o paketi eklemek mümkün değilmiş muafiyetliler için.

Sizin gibi normal satın alanlar için bende 2 şey eksik kalmış, 360 derece kamera ve arka koltuk ısıtma. Onlarda olsa hiç bişey eksik kalmayacaktı.

• drserti D kullanıcısına yanıt
    Arka koltuk ısıtmayı eklemeyi ben de düşündüm kızım için ancak yükseltici aparat koyarım diye sonrada vazgeçtim. 360 derece kamera olmasın, eksiği o olsun varsın :)
  • Arkadaşım ÖTV siz xc40 almak istiyor fakat volvo sipariş almkıyormuş artık bilgisi olan varmı ?
  • Merhaba, Cuma bayideydim, yeni alacak olanlar için fiyat sabitleme Kur yükseldiği için durdurulmuş, fiyatlara da bir miktar zam geliyormuş. Sipariş alıyorlar ancak Haziran dolduğu için Temmuz teslim diyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Arkadaşım ÖTV siz xc40 almak istiyor fakat volvo sipariş almkıyormuş artık bilgisi olan varmı ?
    Evet, benim de bir arkadaşım almak istedi. Şu an alamıyoruz bilgisi geldi. Haziran dolmuş. Temmuz içinde olur mu olmaz mı bilgi gelmemiş.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.