Şimdi Ara

Volvo XC40 Kullanıcıları (320. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.899
Cevap
141
Favori
595.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tam da üreticinin verdiği değerlerde gidiyorsunuz şuan için…
    İyi yolculuklar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DrDeltaSierra kullanıcısına yanıt

Doğru kullanıma dair böyle sözler duymak çok güzel oldu benim için. İlk uzun yol deneyimi olduğu için gelişmeleri ben de merak ediyorum 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci dolumda %10’dan %85’e 389?’lik bir dc şarj maliyeti oldu. Kötü olan bütün istasyonları gösteren Lixhium uygulamasında dc yazan istasyon ac çıktı. O da bozuk çıktı ?????>? hem zaman hem şarj kaybettirdi bize.

Volvo XC40 Kullanıcıları

• O sorunu bende yaşadım..Ac-Dc farkı değil ama online görünen istasyon arızalı çıktı,neyse ki başka istasyona gidecek kadar bataryamız vardı.

• 2650km lik 8 gün süren xc40 seyahatimi tamamladım PLUGShare uygulaması ile önceden yapacağınız yolculuk oluşturma ile hiç bir sıkıntı olmadan yolculuğumuzu tamamladık Son zamlarla beraber 3 te 1 maliyete (benzinliye göre)

• Volvo mu olacak yine?

Volvo veya Tesla olacak.

• Büyüklükten kastınız kasa farkınise Tesla dan pek de bir farkı yok xc40 ın,hatta daha yüksek.
    Yanyana deneyimledim,ama Xc60-90 bandına geçerseniz orası başka dünya tabiki

XC40 ile Model Y'nin koltuk diz mesafeleri, bagaj boyutları oldukça farklı, bende her ikisini deneyimledim.

Boyum 196 cm, aracı rahat pozisyonda kullanabileceğim kadar sürücü koltuğunu öne çektiğimde XC40'ta arkada asla oturmam mümkün değil , hatta 180 cm'lik bir kişi bile oturamıyor fakat Model Y'de Ön koltuktan inip arka koltuğa rahatça oturabildim, benim için en büyük gösterge budur.

Bagaj konusunda ise Tesla oldukça önde.

Bunun yanı sıra şaft tünelinin olmaması sebebiyle arka tarafta ayrıca bir ferahlık mevcut.

Model Y = D SUV

XC40 = C SUV olarak geçiyor.

Model Y X60'ın segmentinde diyebiliriz.

Fakat trim kalitesi, genel iç ve dış kalite Volvo'da daha üstün, bu ap ayrı bir konu.

• Ben hala Tesla da sıra bekleyen tayfadayım,yakındır bu aralar vın atanır gibi.
    Ama maddi anlamda alma şansım yok şuan ve P6 ya da iyice ısındım,uzun yol kısa yol hertürlüsünde deneyimledim ve üzmedi beni.

• Araçtan beklentiniz, araçta aradığınız şeyler çok önemli.

P6'nın menzili kısa, DC şarj gücü Tesla'ya göre 100 kw daha düşük fakat Volvo'nun iç ve dış aksamı premium özellikle , Tesla ise Volkswagen kalitesinde.

• ÇAĞLAR SERTAN KASIMOĞLU kullanıcısına yanıt
    Yazmak istediğim oydu aslında.
    Hızlı şarjla işim yok,evde kendi wallbox ım var.
    Menzil konusu zaten bu işin temeli,olayı tamamem nasıl yönettiğinizlr alakalı.Arkadaşım P aldı,beniim Volvo ile ikisinide full şarj ettik,altınızda 500hp olunca duramıyorsunuz nerdeyse aynı menzili yaptık :)
    Ben zaten xc40 T3 den geçiş yaptım,konforuna alışığım.

• Tesla Model Y MTV’si 25.287 ₺ ile 2023’teki en pahalı elektrikli araç MTV basamağında yer alıyo

• Beygir gücüyle doğru orantılı

• Menzil denemelerine devam…

Volvo XC40 Kullanıcıları

• soulflymax kullanıcısına yanıt

XC40 - C40 P8 modelleri de aynı şekilde.

• Merhbalar,

Ülkemizde yasaklı olan Volvo On Call konusunda bilgi sahibi olan var mıdır? Bayiiye sorduğumda hiçbir şekilde aktifleştiremeyecekleri yasak olduğunu söylediler. Çözüm için BTK’nın yasağı kaldırmasını mı beklemek zorundayız?

• BTK'nın yasağı kaldırmasını beklersek çok bekleriz.

Tesla bu konuyu çözdü, mobil aplikasyondan araca hükmediliyor. Turkcell ile anlaşma yaparak çözüme kavuşturmuşlar ,araçlarda fabrikasyon Turkcell sim kartı çıkıyor.

• Aracımım yazılımı 2.5 versiyon, volvo türkiye yazılım güncelleme destek sayfasında 2.10 çıktığı gözüküyor fakat aracımda güncelleme yapamıyorum,2.5 versiyon için hala en güncel versiyon ibaresi var. Arada 4 versiyon var ve güzel geliştirmeler yapmışlar, acaba Yazılım güncelleme işini illa servis mi yapıyor ? Yapıyorsa da ücretli mi yapıyor tecrübe eden oldu mu?

• 
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.