Şimdi Ara

Volvo XC40 Kullanıcıları (321. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.899
Cevap
141
Favori
595.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÇAĞLAR SERTAN KASIMOĞLU kullanıcısına yanıt
    Burada yasakdan ziyade birtakım şartları yerine getirmek gerekiyor otomobil üreticileri. Yurtdışında buna benzer şartları olan ulkelerde islerine gelince uyguluyorlar. Teknik olarak Çok zor birsey değil, yeter ki niyet olsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • XC40 Recharge kendi internet sitesinde fiyat ve menzil güncellenmiş, birde twin motor seçeneği tekrar gelmiş.

• Arkadaşlar volvo xc40 plug in hybrid maceramız sona erdi. Maalesef Avrupa'da da Türkiye'deki gibi uygulama yapmaya başladılar. İstemedigimiz anlaşma dışı olan aksesuar satmaya kalktilar. 8 aydır bekledigimiz siparişimizi iptal etmek zorunda kaldık. Volvo international a da sesimizi duyurduk ama duymamazlıktan geldiler. Ayni araci başka bir aliciya 10bin euro farkla sattilar hatta. Arabaya yatırım gözüyle bakmadığım için benden istedikleri 600 euroyu vermedim. Hepsi belgeli olmasına ragmen volvo international bir çözüm bulmadi. İyiki almamışım bu aracı. İmajını ve güvenirliğini sorguluyorum artık. Aracın yarı fiyatına çok güzel Alman arabaları var neyin kafasını yaşıyorlar acaba.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2020 T3 A/T XC40ı 3 sene bakımı için servise bıraktım. Rutin değişenleri yanında fren hidrolikleri ve bujiler de değişecek. Haşırt dı blekbord !! bakalım kaçlık olacağız.

• x-rayted kullanıcısına yanıt

Fiyat sormadan mı bıraktın abi?

• 14 lu birşey söylediler, kalp çarpıntısından kalanı duyamadım Volvo XC40 Kullanıcıları bir de ekstra çıkarırlar kesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • firadiko kullanıcısına yanıt
    Yazılımınızı sizin yapmanıza imkan yok,servisin yapması gerek.
    Ben serviste en son 2.09 yaptırmıştım.

• P6 ve P8 arasında 380.000tl fark var.Niyeti olan için ödenebilecek bir miktar 408hp için.
    Ama malum mtv si vs derken fark açıldıkça açılacak.

• Teknik bir bilgiye ihtiyacım var şöyle ki;
    Aracıma (P6) 12v ile çalışan işim gereği kullanmam gereken bir aparat takmak istiyorum.Fosil yakıtlı araçlarda ki gibi bizim araçta 12v ayrıca bir akü varmı? Var ise nerede olduğunu bilen varmı?
    Teşekkürler

• DrDeltaSierra kullanıcısına yanıt

sadece güncelleme hizmeti veriyorlar mı yoksa illa bakım yaptırırken mi yapıyorlar ? ek olarak para verdiniz mi peki ?

• firadiko kullanıcısına yanıt
    Ben sadece yazılım güncellemesi içim sordum,randevu verdiler,ücretsiz yapıldı.
    Yaklaşık 1 saat sürdü.
    Adana Otokoç

• güncel fiyatlarıyla Volvo nun indirim yapmadan satış yapma şansı yok.

• Piyasadaki ev lerin fiyatlandırmaları yani aynı segmenttekilerle yakın seviyede gibi şuan.
    Ama başka bir gerçekte Volvo sanki satış yapmak için bir efor sarfetmiyor yıllardır,alan alır mantığında gibi.

• Volvo XC40 Kullanıcıları

• Herkese merhabalar;

Foruma yeni geldim, başlıkları taradım ancak aradığım cevabı tam olarak alamadım.

Yurt dışındayken 2021 T3 aldım ve geçen sene araçla Türkiye'ye döndüm. Sorum yurt dışındayken severek kullandığım Volvo Cars App ile ilgili.

Uzaktan çalıştırma ve kapı, cam durumunu kontrol etme olayları en sevdiğim özelliklerdi. Türkiye'ye döndükten yaklaşık 9 ay sonra (Car is offline) uyarısı almaya başladım. Bunu açıkçası bekliyordum çünkü IMEI mevzusundan dolayı 120 gün sonra bloklanacağını duymuştum ancak benimki 270 gün sürdü enteresan bir şekilde.

Şimdi yeni model araçlarda (Google ile gelenler) bunun tekrar kullanılabildiğini ancak Google olmayanlarda bunun halen mümkün olmadığını anlıyorum, doğru mudur?

Ayrıca madem IMEI sorunu var, neden bir telefon kayıt ettirir gibi 3000 lira ödeyip kayıt ettiremiyoruz onu da anlamıyorum. 3 değil 7 bin de deseler cep uygulaması için ödemeye razıyım çünkü çok faydalı ve kullanışlı buluyorum.

Haziran'da bakım esnasında servise sorduğumda, yakında bir gelişme olabileceğini söylemişlerdi.

Konu hakkında güncel bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim.

• Merhaba,
    P6 kullanıyorum,eski T3 kullanıcısıyım.Bildiğim kadarıyla araçtaki modemi tel gibi kayıt yapma şansınız yok.Tesla mesela Turkcell ile anlaşıp aracı ülkeye sokarken kayıt işini halletti ve şuan tüm araçlarında kullanılıyor.
    Volvo nunda bu soruna biran önce el atması gerek,bu çağda bu özelliği kullanamamak çık büyük bir eksiklik.

• KorhanZ K kullanıcısına yanıt

Dahili Google olan araçlardan birisini kullanıyorum ama Volvo cars çalışmıyor.

• KorhanZ K kullanıcısına yanıt

Bu konu ilgili bende çok araştırma yaptım serviste aracın imei numarasını aldım araçtaki sim kartın operatöru E-Plus daha sonra bunu sorgulattım Imei numarası kara listeye alınmış ücret karşılığında kayıt işlemi ancak Volvo tarafından yapılabilirmiş fakat bu yapılmamış. Volvo tarafından bir gelişme olacağını da sanmıyorum.

• hp-8165 H kullanıcısına yanıt
    Bu devirde bu teknolojide uğraştığımız,konuştuğumuz şeyler bunlar olmamalı ama maalesef…

• Son günlerde aracın şarjı full olsa bile tahmini menzil 300’ü geçmiyor. Yol bilgisayarından verileri sıfırlasam bile sonraki dolumda yine 420’yi göremiyorum. Benzer sorunu yaşayan var mı acaba aramızda?

• 
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.