Şimdi Ara

Volvo XC40 Kullanıcıları (323. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
6.899
Cevap
141
Favori
595.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    😀Güç Konusunda Çok Haklısınız, İx1 iç tasarımı biraz hoşuma gitti okadar.
    sizin gibi arkadaşların bilgi ve deneyimleri çok önemli benim için.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • uchc34 U kullanıcısına yanıt
    Bende T3 sonrası XC40 P6 ya geçtim.Şuana kadar keşke dediğim hiç birşey olmadı.Ben bu aracıbTesla için sıra beklerken aldım,3 ay sonra sıra geldi ve Tesla yı iotal ettim.
    Tamamen ne beklediğinizle alakalı.Benim aracım 231hp ve bana fazlasıyla yetiyor.Mtv si makul düzeyde sizinki 25.000 civarı olacak sanırım 😃
    Ix1 ile ilgili teknik bilgim hiç yok ama tamamen kişisel görüşümdür,benzinli x1 2020 kullandım,Volvo nun konfor ve yumuşaklığınım yanından bile geçemez.

• En hızlı DC deneyimim :) izmir cesme otoyolu , trugo

Volvo XC40 Kullanıcıları
  • DrDeltaSierra kullanıcısına yanıt

Normal 7700 artik 5k nin alti zaten yok ilk defa dedim premuum bir arabay binelim koltuk eelktrikli olsun bagaj elektrikli olsun guvenli olsun umarim pisman olmayiz eşimle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni gelen araçlarda gerek pil ve arkadan itiş menzili uzattı fakat bu güçle arkadan itiş ani hızlanmalarda gerçekten sıkıntı özellikle ıslak zeminlerde, 4 çeker olanı almak daha mantıklı diye düşünüyorum onunda mtvsi gerçekten çok yüksek.

• luckystar kullanıcısına yanıt
    Xaten max 150kw desteği var,140 almışsınız,çok iyi.

• desi116 kullanıcısına yanıt
    Yani tabiki herşey tercih ve bütçe meselesi,ama gerçekten şu sorunu yaşadım diyebileceğim bir olay olamdı şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrDeltaSierra -- 22 Ağustos 2023; 9:4:30 >
  • desi116 kullanıcısına yanıt

10 gün önce 2020 T3 momentum bakıma girdim. araba zaten garantiden çıkmıştı yine de yetkili servise gittim (3. sene bakımı) Buji seti ve fren hidrolik değişimi dahil. 13600 TL verdim. Sonra arka balata çıkardılar. Ama bir gece kalacak dediler. Uzatmayayım araba lazımdı aldım. ertesi gün yaptırayım dedim. Kıllık yaptılar. 4 gün sonraya randevu verdiler. Oysa söylemiştim ertesi gün uzun yola gideceğimi. balata değişimi 20 dk lık iş niye kıllık yaptılar anlamadım. Eski formen çok iyiydi, bu yenisi biraz artist. Bir daha gitmeyeceğim o ayrı. Bir müşteri kaybettiler.

Dışarıda hem disk hem balata değiştirttim. 33 binde arabanın arka balatasının tam bitip diskinde aşınma başlaması da enteresan.

• Bu arada bakımdan sonra her yaz olduğu gibi yine Alanyaya gittim geldim.

Bu 4. seferdir aynı yük aynı sürüş koşullarında en düşük tüketim oldu. 5,9 litre yaktı gidişte ki bu bir rekor. Dönüşte biraz bastım gidiş geliş ortalaması 6,3 oldu. Bugüne kadarki rekorum

Yeni bakım yapılması ya da arka balata değişimi etkili mi bilmiyorum.

• x-rayted kullanıcısına yanıt
    Tüketim değerleriniz müthiş,ben hiç yakalayamamıştım kullanırken.

• Yeni Bilgi Twin Motor C40 408 HP 520 Km
    C40 single motor 262 HP 576 Km extented range yeni versiyon
    Uzun menzilden dolayı Single motora dönücek Fikrim

Valla aradaki farkı sürüş stlinizle yakalarsınız,tecrübeyle sabittir.
    Diğerinin mtv dezanatajı var tabi

Bir diğer fark ise arkadan itişli geliyor MY24 ler.

Evet Arkadaş İtiş Daha İyi Olur ,200.000 TL farkda var tabi Single motora daha ısındım şuanlık.

Çekil sistemine büyük iş düşecek.Şuan bile dip gaz yaptığınızda ön tarafı tutmak ilk etapta çok zor oluyor,arabanın kafası sağa sola gidiyor.
    Arkadan gücü bu şekilde hissetmek nasıl olur acaba 😃

• Bence riskli olacak , bmw ler gibi yanlayan Volvo cular türer kesin :) 230hp önden cekiş , dip gazlarda saga sola cekiyor, araladan itiş nasıl olur bilemedim. Yeni gelecekler 252 hp, kw dan dolayı gene aynı mtv diliminde mi acaba

• Büyük ihtmal aynı mtv olur zira ülke vergi dilimlerine göre ayarlama yapıyor üreticiler.

Her zaman bulabilinen bir DC degil . Genelde 80kw oda alabilirsen. Yaklasık 10dk %40-45 doldurup devam ettim . Kahve alıp gelene kadar. Ama günes altında ve yuksek sıcaklıkta 50kw ya kadar düştü. Arac kendini korumal için gücü kısıyormus.

• Araçla değilde batarya mantığında gücün düşmesi oluyor.Her markada bu şekilde.Hızlı şarjı sizin gibi sadece uzun yoldayken kullanıyorum

• 150 kw dedik ama avrupa da boyle paylaşımlar var

Volvo XC40 Kullanıcıları

Volvo XC40 Kullanıcıları

• 
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.