Şimdi Ara

VOLVO YENİ ARAÇLARINDAN SİS FARLARINI KALDIRIYOR MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • VOLVONUN YENİ S60 VE 2011 CX60 MODELLERİNDE SİS FARLARI VE OPSİYONU YOK.VOLVO YETKİLİ SATICILARINDAN BİRİNİN SATIŞ MÜDÜRÜYLE GÖRÜŞTÜM ARTIK GELİŞMİŞ TEKNOLOJİ ÜRÜNÜ ÖN FARLARIN SİS FARI İŞİNİ GÖRDÜĞÜNÜ,VOLVONUN DA BUNDAN DOLAYI YENİ MODELLERİNDE SİS FARI KULLANMAYACAĞINI BELİRTTİ.SİZCE BU NE KADAR DOĞRU OLABİLİR?BU KONUDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR BİLGİLERİNİ PAYLAŞIRLARSA SEVİNİRİM,TEŞEKKÜRLER.

• Audi'de aynı teknolojiyi kullanıyor,doğrudur..

• Çak bi tampona hella sis fari...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aravala

VOLVONUN YENİ S60 VE 2011 CX60 MODELLERİNDE SİS FARLARI VE OPSİYONU YOK.VOLVO YETKİLİ SATICILARINDAN BİRİNİN SATIŞ MÜDÜRÜYLE GÖRÜŞTÜM ARTIK GELİŞMİŞ TEKNOLOJİ ÜRÜNÜ ÖN FARLARIN SİS FARI İŞİNİ GÖRDÜĞÜNÜ,VOLVONUN DA BUNDAN DOLAYI YENİ MODELLERİNDE SİS FARI KULLANMAYACAĞINI BELİRTTİ.SİZCE BU NE KADAR DOĞRU OLABİLİR?BU KONUDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR BİLGİLERİNİ PAYLAŞIRLARSA SEVİNİRİM,TEŞEKKÜRLER.

Doğrudur fotolardada gözükmüyor. Ama bencede artık sis farının kalkması doğru olmuş. Ön far teknolijisi bunu sağlıyorsa yeterli, böylelikle normal havalarda sis farı açanlardan kurtuluruz, ayrı eten sis farı açık gezme nedeniyle kesilen cezalardanda kurtulunur.

• Benim bildiğim sis farı kaldırılmıyor,diğer farın içerisine koyuluyor.Uzun,kısa,sis farı birarada..
  • quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

Bizim davarlar gündüzleri neleri yakcaklar ozaman? geceleri nasıl gözümüze etcekler? türkiyede satmaz bu arabalar....

Evet bizim tipler, şimdi volvo s60 almış bir kişinin aracına bakar yahu bu ne dandik araçmış sis farı bile yok derler Sonra ayıkla pirincin taşını, dersin önfar aynı zamanda sisfarı işlevi görüyor yok yav nasıl olur inanmam vs. derlerken kafayı sıyırmak içten bile değil.
  • quote:

Bizim davarlar gündüzleri neleri yakcaklar ozaman? geceleri nasıl gözümüze etcekler? türkiyede satmaz bu arabalar....

sonradan taktırırlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dranov

Benim bildiğim sis farı kaldırılmıyor,diğer farın içerisine koyuluyor.Uzun,kısa,sis farı birarada..

Heralde arka farlar gibi olacak, yada önfarın çevresine konan ledlerlerede sis farı özelliği katabilirler. Led teknolojisi baya ilerledi.
  • Yakında sinyallerde kalkacak bence komple. Bazı arabalarda arkada sıralı yanan led lambalarla bu iş yapılıyor, mesela yeni kasa Dodge Challenger böyle.
  • daha yeni davar dedik , adam konu açmış ledli sis farı yaptım diye.....iyi xxx yedin töbe estağfurullah....
  • quote:

daha yeni davar dedik , adam konu açmış ledli sis farı yaptım diye.....iyi xxx yedin töbe estağfurullah....

evolvo öncelikle hatanı düzelteyim kardeşim o yapım bana atit değil ower nikli ömer arkadaşıma ait modifiyem.com dan. burda konu ledden açılmışken, ömer arkadaşımın yaptığı bu modifiye aklıma geldi, yeni araçlardada sis farı özelliğinin ledlerle sağlanacağını bir yerde okumuştum bunedenle bu konuyu açma gereği duydum.
  • Gayet güzel bir teknoloji. Bu yöntem ile geceleri açık havada sis farı yakan sürücülerde engellenmiş olur.
  • ABD'de satılan cerato(forte) nin tanımında da böyle bir ifade vardı sanki, sis farı var mıydı hatırlamıyorum ama normal far içerisinde duman-sis vb durumlarda görüşü kısıtlamayan far kullanıldığı yönünde bir ibare vardı.
  • gece gündüz park+sis gezen tüketiçiler için kötü bir gelişme

laguna coupe de ayni sis farı yok

aydınlatma teknolojisi gelişiyor gercekten

zaten 3-5 yıla holojen kalmaz cinli üreticiler bile mercek far kullanıyor artık
  • Teknolojinin gelismesi güzel ama tamponuda tamamlıyordu.Artık öne 4 tane hella takarlar:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadrifoglio159 -- 1 Mart 2011; 18:34:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrazyRomeo156

Teknolojinin gelismesi güzel ama tamponuda tamamlıyordu.Artık öne 4 tane hella takarlar:))

Evet görünüm olarak şık duruyordu,o kısma kapak yerine görüntü olması amacıyla farklı şeyler koyulabilirdi..
  • Sis farı bir tutkudur, engellenemez

Volvo bu hatasından en kısa zamanda dönecektir.
  • İsabet olmuş. Ben şahsen sis farlarının siste de bir işe yaramadığını düşünüyorum. Darısı diğer markaların başına.
  • Siste bi işe yaramıyodu zaten, sadece görüntü..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.