Şimdi Ara

Volvocular İstanbulda Buluşuyor.... (mu? :))

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

DH deki volvo forumlarını takip edenler olarak bir araya gelelim buluşalım diye düşünüyorum.

öncelikli olarak istanbuldaki volvocular (veya istanbula gelebilenler ) ile bir buluşma yapabilirmiyiz?

tahminim DH de istanbulda olan en az 20 tane volvocu var :) ( son 3 haftadır volvo forumlarını okumaktan bir hal oldumda :) )

bu konuda ne dersiniz ? görüş ve önerilierinizi alabilirmiyiz ? nerde / ne zaman buluşabiliriz şeklinde ?

buna göre temmuz ayı içerisinde ilk buluşmamızı gerçekleştirebilrsek arkası gelir diye düşünüyorum , ne dersiniz ? katılanlar katımayanlar cevaplarınızı bekliyorum .

Teşekkürler

• Söz veremesem de bir mutabakat sağlanırsa katılmak isterim. İnşallah olur. Olursa da guzel olur, hoş olur...;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müsait olursam gelmek isterim. Keyifli olur gibime geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VOLVO FOR LIFE başlığındaki arka motor logosunu bir alt güç gibi göstererek daha güçlü araçları tokatladığını zanneden yeni VOLVO'cu arkadaşlar da gelirse bu buluşma tarih yazar diye düşünüyorum
  • 3 tane mi volvocu varyaw. bu arada xprtgkljjlikş hocam siz hangi arç kullanıyordunu merak ettim.
  • herkese merhabalar ;

buluşma için 1 temmuz pazar günü nasıl acaba ?

1 temmuz pazar günü, öğle üzeri veya akşamüstü olarak zaman belirleyelim mi ? ne dersiniz ?
  • ben de müsait olursam c30umla katılmak isterim aslında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Düzce de oturan varmı ?
    11 yıl önce açıldı
    bursada okuyan var mı
    2 yıl önce açıldı
    Kocaeli de nerede oturmalı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben adanadayım gelemem;
    25 mayıs 15 haziran arası olsaydı katılırdım zevkle. istanbuldaydım çünkü

kısmet diyelim.
  • merhabalar ;

şimdiye kadarki 1 temmuz için gelebilecek kişileri aşağıda listeye ekledim .

HIGHWAYMOUSE
    kadiruysal
    xprtg
    erhan850
    Adem_1023

katılımcı listesini bu şekilde oluştururuz, ama katılabilecek kişi sayısı biraz az sanıyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Söz veremesem de bir mutabakat sağlanırsa katılmak isterim. İnşallah olur. Olursa da guzel olur, hoş olur...;)

slmlar aranıza yeni katılanlardanım benim 2003 model 2.0 otomatik s 40 var parça ihtiyacım var lütfen YARDIM....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.