Şimdi Ara

vosvosa bir el atın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar . başarılı olurmuyum bilmiyorum ama ilk arabam Allah izin verirse vv tosbağa olucak , yanlız bunun için maddi sıkıntım var :) siz değerli arkadaşlardan eğer yardımcı olmak isteyen varsa diye hesap numaramı ve ibanımı şuraya bırakıyorum atandan atmayandan Allah razı olsun . olumsuz yorum yapmayın lütfen sadece bir fikir bu :) FİKİRLERE KURŞUN İŞLEMEZ ..

İBAN NO : TR08 0011 1000 0000 0057 1598 45

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker3488 -- 8 Kasım 2015; 21:20:40 >

• Hacilar benim rx8 ide bi vurdurun 40.000 paypal veya havale fark etmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun daha arabayı alacak parayı bulamıyorken benzine nasıl para yetiştireceksin

• Sence bu dilencilik degil mi ? Hadi ameliyat parası falan.olunca atılır da bu ne. Bize ne senin arabandan

• quote:

Orijinalden alıntı: Rascoal

Hayırlı olsun daha arabayı alacak parayı bulamıyorken benzine nasıl para yetiştireceksin

zaten olmıcak duaya amin dedik abi ince şeylere takılmadım :))
  • Banada atın arabamı yeniliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: DATNET

Sence bu dilencilik degil mi ? Hadi ameliyat parası falan.olunca atılır da bu ne. Bize ne senin arabandan

vosvosa bir conta atsan ne olur yani :)) dürüstçe vosvos diyoruz ameliyat diyip insanlarıda kandırabilirdim ne gerek var bu sadece bir fikir :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.el i30 Alınır mı ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.