Şimdi Ara

VoWifi Turk Telekom (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.708
Cevap
23
Favori
131.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla hocam pek umudum yok. Bugün %55'ini bankalar alabilir diye haber vardı. Bu durumda yatırım olmaz pek. temmuzda taahhüt bitince kaçarım ben. Daha iPhone'da volte açıkken ulaşılamama sorununu tam çözemediler.
  • Dedefon kullanıcısına yanıt
    Mail attım dün gece sabah aradılar beni

Vowifi için 2018 yılı için her hangi bir çalışma yok dendi .

Gündemlerinde yok .çok mail atilmasi gerek gündeme alınması için diye dusunuyorumn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vowifi yı hem türkcell hemde vodafone de s8 plus ile denedim türkcell de servis daha iyi çalışıyor .

Volte yide denedim turkcel de 4.5g çektiği yerde hemen volte simgesi telefonda gözüküyor, vodafone de 4.5g full çekmesine rağmen volte simgesini göremedim

• Aynen öyle hocam, mail atılmasını bu yüzden rica ettim.

Ne kadar çok atılırsa, o kadar çok gündeme gelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asi_genc6134

Mail attım dün gece sabah aradılar beni

Vowifi için 2018 yılı için her hangi bir çalışma yok dendi .

Gündemlerinde yok .çok mail atilmasi gerek gündeme alınması için diye dusunuyorumn

Arkadaşın dediği gibi bende mail attım hem de ceo ya yazdım fakat bana da 2018 için çalışma yok 2019u da bilmiyoruz diye genel müdürlükten arayıp bilgi verdiler. En dandik altyapı ve teknik ekip Türk telekom da olduğu için böyle mağdur oluyoruz. Bu işlerde en iyi altyapı turkcell de. Vodafone da herhangi bir durum oldu mu global olduğu için destek istiyor işleri hallediyorlar. En kötüsü yine Türk Telekom maalesef

• Dedefon kullanıcısına yanıt
    Hocam bende yolladım inşallah olur bir şeyler artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boşuna beklemeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engink

boşuna beklemeyin.

Buraya boşuna beklemeyin yazacağına bir mail atsaydın daha faydalı olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsyn_911 -- 28 Ocak 2018; 21:14:4 >
  • hsyn_911 kullanıcısına yanıt
    Hocam telekomdaki mali kriz nedeniyle yakın zamanda böylesine bir yatırım beklenmiyormuş.

adamlar daha faturasızlara volte yi beceremediler de Vowifi gibi ciddi altyapı gerektiren bir teknolojiye şuan için benimde umudum kalmadı turkcelle geçtim ohh dünya varmış dedim.

Faturasız için lifecell avantaj 30 tl ye heryöne 500 dk 4 gb 100 sms ve facebook twitter için 2 gb + fizy tv + sallakazan dan bol bol hediye bipten bol bol hediye.

25 tl ye eko 3 gb var oda avantajlı.

Türktelekom um kaprisini çekeceğinize 5 lira fazla verin adam gibi teknoloji kullanın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meeb

Hocam telekomdaki mali kriz nedeniyle yakın zamanda böylesine bir yatırım beklenmiyormuş.

adamlar daha faturasızlara volte yi beceremediler de Vowifi gibi ciddi altyapı gerektiren bir teknolojiye şuan için benimde umudum kalmadı turkcelle geçtim ohh dünya varmış dedim.

Faturasız için lifecell avantaj 30 tl ye heryöne 500 dk 4 gb 100 sms ve facebook twitter için 2 gb + fizy tv + sallakazan dan bol bol hediye bipten bol bol hediye.

25 tl ye eko 3 gb var oda avantajlı.

Türktelekom um kaprisini çekeceğinize 5 lira fazla verin adam gibi teknoloji kullanın derim.

Meeb haklısın fakat benim evimin olduğu bölgede sadece doğru düzgün çeken türk telekom var. İşte olduğum zamanlarda da çekim gücü idare ediyor beni

• meeb kullanıcısına yanıt
    Turkcell iyi güzelde 32 liraya 1000dk, 1000sms ve 10gb internetim var. Olaya bu yönden bakınca türk telekom cezbediyor insanı
  • hsyn_911 kullanıcısına yanıt
    işte telekomun tek çektiği istisna durumlar olabiliyor.bu durumda yapacak bir şey yok.
  • ezimuse kullanıcısına yanıt
    hocam yıllarca bende fiyat avantajı yönüyle kullandımda inanın çekmedikten sonra görüşme esnasında lap diye kapandıktan sonra anlamı kalmıyor malasef.Bu durum lokasyon bazlı değilen azından yakın süredir.
  • meeb kullanıcısına yanıt
    bende 1 aydır volte sıkıntısı yaşıyordum daha yeni çözdüler. akdeniz bölgesinde sıkıntı yaşamıyorum ben ama daha yoğun nüfuslu yerlerde sıkıntı çıkabiliyordur. Şu volte olayını düzeltmeseler bende kaçardım turkcell'e ama düzelince şimdilik kalacağım. Şehirler arası yollarda da 3G altına pek düşmedi. Çekim sorunu yaşamadığım için woWifi pek gerekli değil şu an ancak gelse iyi olurdu tabi. Mali kriz de TT için büyük sorun şu an. Uzun süre yenilik beklemek hüsran olacaktır.
  • VoWifi Turk Telekom

Sadece mesaj at diyorlar bir gelişme yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

bende 1 aydır volte sıkıntısı yaşıyordum daha yeni çözdüler. akdeniz bölgesinde sıkıntı yaşamıyorum ben ama daha yoğun nüfuslu yerlerde sıkıntı çıkabiliyordur. Şu volte olayını düzeltmeseler bende kaçardım turkcell'e ama düzelince şimdilik kalacağım. Şehirler arası yollarda da 3G altına pek düşmedi. Çekim sorunu yaşamadığım için woWifi pek gerekli değil şu an ancak gelse iyi olurdu tabi. Mali kriz de TT için büyük sorun şu an. Uzun süre yenilik beklemek hüsran olacaktır.

Mali kriz falan yok türk telekomda, tt hissesinin sahibi olan şirket borcunu ödeyemiyor, türk telekomun para sıkıntısı yok. Karı ve gelirleri artıyor tersine. Vowifi ya gelince ciddi bir altyapi gerektirmeyen ve birkaç insan disinda neredeyse kimsenin su anda kullanmadigi bir teknoloji, oldukca ufak bir kesim dışında kimsenin umrunda olduğunu sanmiyorum, ihtiyaç hissedilmiyor çünkü. Türk telekomun faturasizlara volte vermemesi de becerisizlik değil kastî bir seçimdir, faturaliya yönlendirme amaçlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyzof -- 6 Şubat 2018; 21:3:8 >

• boyzof B kullanıcısına yanıt
    Hocam kendiniz diyorsunuz borç ödenmeyince hareket edemiyor adamlar bankalar kapısında bekliyormuş zaten hal böyle olunca mali kriz oluyor doğal olarak.

Ayrıca dediklerinize katılmıyorum Türk Telekom bir teknoloji şirketiyse teknolojik gelişmeleri her anlamda kullanıcıya sunmaları meçburdur.Kişiler kullanır kullanmaz diye bir şey yok.Zaten vowifi telefonun çekmediği alanda kesintisiz iletişim sağlayan 4g nin sunduğu bir teknolojidir.Zaten telekom kapsama alanıyla sabıkalı olduğundan yukarıda bir arkadaşta yazmıştı böyle bir hizmeti sunmaları kendi lehine olur telekom için.

Voltesiz 4.5g nin gerçekten hiç bir anlamı yokmuş bunu Turkcell e geçince anladım.Öyle yok müşteri faturalıya yönelsin vowifiye gerek yok kafası 90 lı yıllarda kaldı.

Şuan 30 liraya lifecell avantaj kullanıyorum Turkcell her ne kadar kendi ekosistemine dayatma yapsada kullanmayı bilene bip harika birşey , fizy deseniz müzikte kalite (tidal , spotify kadar olmasada ) tv+ ise telefonda hiç olmadık zamanda tv izlemek 😊 yaani arama motoru deseniz adamlar birşeyler yapmaya çalışmış , sporla ilgilenene gollercepte,dergilik harika vs. vs. bunun gibi teknolojilerin hangisini telekom sunuyor acaba?

daha ceo olacak adam bile konuyla ilgili birime mesaj atın demiş hangi teknolojik gelişmeyi sunacaklar acaba bu ülkeye ?evdeki ttnet adsl 2 mbit Turkcell 100 mbit altına düştüğünü görmedim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 6 Şubat 2018; 22:21:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: meeb

Hocam kendiniz diyorsunuz borç ödenmeyince hareket edemiyor adamlar bankalar kapısında bekliyormuş zaten hal böyle olunca mali kriz oluyor doğal olarak.

Ayrıca dediklerinize katılmıyorum Türk Telekom bir teknoloji şirketiyse teknolojik gelişmeleri her anlamda kullanıcıya sunmaları meçburdur.Kişiler kullanır kullanmaz diye bir şey yok.Zaten vowifi telefonun çekmediği alanda kesintisiz iletişim sağlayan 4g nin sunduğu bir teknolojidir.Zaten telekom kapsama alanıyla sabıkalı olduğundan yukarıda bir arkadaşta yazmıştı böyle bir hizmeti sunmaları kendi lehine olur telekom için.

Voltesiz 4.5g nin gerçekten hiç bir anlamı yokmuş bunu Turkcell e geçince anladım.Öyle yok müşteri faturalıya yönelsin vowifiye gerek yok kafası 90 lı yıllarda kaldı.

Şuan 30 liraya lifecell avantaj kullanıyorum Turkcell her ne kadar kendi ekosistemine dayatma yapsada kullanmayı bilene bip harika birşey , fizy deseniz müzikte kalite (tidal , spotify kadar olmasada ) tv+ ise telefonda hiç olmadık zamanda tv izlemek 😊 yaani arama motoru deseniz adamlar birşeyler yapmaya çalışmış , sporla ilgilenene gollercepte,dergilik harika vs. vs. bunun gibi teknolojilerin hangisini telekom sunuyor acaba?

daha ceo olacak adam bile konuyla ilgili birime mesaj atın demiş hangi teknolojik gelişmeyi sunacaklar acaba bu ülkeye ?evdeki ttnet adsl 2 mbit Turkcell 100 mbit altına düştüğünü görmedim?

Alakasız konularda yorum yapmıssin ben elma diyorum sen armuttan bahsediyorsun. Şu kısmı duzelteyim geri kalana cevap vermeye gerek yok: borcunu ödeyemeyen kurum Türk Telekom değil, türk telekomda hisse sahibi olan oger telekom, bu durum da türk telekomun mali yapısını etkilemez, kulaktan dolma bilgiler yerine dogru haber okumayı öğrenelim.

Ha bir de Fizy yerine muud, dergilik yerine e dergi, TV+ yerine tivibu uygulamalarını türk Telekom müşterileri kullanıyor, prime tarifelerinde bedava veriliyor Tivibu ile muud, dergilik herkese bedava zaten, muud ve dergilik internet harcamiyor, tcell gibi GB sınırı yok yani ;) tivibuda TV+ dan karşılaştırılamayacak kadar üstün birçok yönden ve süper paket bedava veriliyor, sadece mobil değil evden de izleniyor uydu veya IPTV olarak, tüm kanallar da açık,ve bunlar dışındaki işler için de aynı fiyata birkaç kat daha fazla internet alıyorsun Türk Telekomda. Siz neyden bahsediyorsunuz yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyzof -- 7 Şubat 2018; 14:4:41 >

• Bugün operatör güncellemesi geldi ve 2G seçeneği kaldırıldı. Tıpkı Turkcell'deki gibi oldu. Acaba VoWifi desteği gelmiş olabilir mi?

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    ios11 ile zaten kaldırılmıştı diye biliyorum. 31.5 sürümünde bile gelmedi wowifi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.