Şimdi Ara

Vowney V5 Quad Core MT6589 1.2GHz İncelemeleri ve Yorumları (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
6
Favori
13.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmet__01

quote:

Orijinalden alıntı: turkerny

peki hemen deniyorum.

ikiside yazıyor hem camera hem kamera sürüm 3.9.20

Sürüm bende de 3.9.20 yazıyor ama ben 3.9.20.1 olduğunu tahmin ediyorum çünkü zaten 3 update vardı açılırken 3 program güncelleştiriliyor dedi, diğerleri neydi hatırlamıyorum ama en önemli update kameradaydı ve iki kamera ikonu çıkınca ben biri 3.9.20 deki sorunlu olan diğeri 3.9.20.1 de düzltilmiş olan diye yorumladım.
  • Kasiyo diyoruz ama antutu puanina baktim tillazda 10200 iken simdi 13200 oldu. Google sesle yazmayı buna nasıl yükleyebilirim.
     Vowney V5 Quad Core MT6589 1.2GHz İncelemeleri ve Yorumları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkerny -- 26 Eylül 2013; 23:08:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkerny T kullanıcısına yanıt
    evet 3d performansı çok artmış önceden 3d den 2800 civarı alırken şimdi 3100 puan almış.
  • email hesaplarımı kurdum 1 saattir senkronize ediyor hala açamadı, yavaşmı hızlımı anlamadım. Menusuz kullanmaya alışamadım hala :)
  • O değilde bu pusula calismiyor sadece gravity sensorune gore hareket ediyor. Sizde de ayni mi.

• Pusula çalışmıyor evet. Elle silmek gerekiyor fazla apkları.
    Ram'e o kadar yüklenmiyor aslında. Genel olarak ram baya boş duruyor. Yapısı gereği oluyor bu kasma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rastlantisal -- 27 Eylül 2013; 8:42:06 >
  • Aynen bende de öyle, gravitye göre hareket ediyor, yoldada denedim çok kullanışlı değil, tillazda olduğu gibi saçma sapan yerlerde göstermiyor ama aynı hat üzerinde farklı yerlerde gösteriyor. Email bende hala senkronize ediyor, kısacası hala çalışmıyor, email olmadan da benim telefonu kullanmam mümkün değil, bence ciddi bir eksik , Pil tillaza göre çok daha hızlı boşalıyor , sarjdan çıkaralı 2 saat oldu pil %68 de, şimdi performans moduna aldım daha da hızlı boşalır sanırım, rami devamlı temizlemek gerekiytor, temizlenince 415 mb a kadar yer açıyor bu çok iyi ama temizlemezsenin devamlı 100 mb civarında boş raminiz oluyor bu bence az.

Neyse dediğim gibi E-mail application benim için telefonun %50 si demek onun için ben şimdilik miui den vazgeçiyorum, geçenlerde kehanetlerin verdiği bir Sony Romu vardı onu deneyeceğim şimdide.
  • quote:

quote:

miui henüz eksikleri var root sorunu vardı mühendislik moduna girmiyor fc veriyordu bazen camera fc hatası verdi ayrıca gaps da yoktu stoka döndüm.

quote:

Orijinalden alıntı: kehanetler

hocam birazdan denerim xperia romu

ek olarak şu pil olayına da bakar mısınız kernel ile alakalı bir sorun pil gerilimi 4050mv olunca %100 gösteriyor yani pil tam dolmuyor buda kapasiteyi tam kullanamıyoruz anlamına geliyor diğer cihazlarda 4183mv iken şarj kesiyor bizim cihaz 4050mv iken şarj kesiyor.

Alıntıları Göster
    Yanlış alıntı yapmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkerny -- 27 Eylül 2013; 9:32:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kehanetler

Sony Z nin port edilmiş hali:http://pan.baidu.com/share/link?shareid=2464369977&uk=2886179379
    bu aslında benim planımdı ama cihazım gelmeden başka biri yaptı bile neyse gelince daha güzel halini sunarım. :)
    altta üc kutu yan yana ortadakine tıklayın daha sonra açılan pencerede sağdakini tıklayın.
    recovery mod. da bilindik rom kurulumu yapın ilk versiyondur ama sorunu yok gibi test edilmeli dahada ama şimdilik iyi bence stabil gibi.ayrıca pusulada çalışmakta idareten :)

ayrıca miui için heniz tr destekli yeni rom görmedim seçenekte var ama xml dosyaları eksik onuda hallederim. ( cihazım gelir gelmez türkçe miui romlarını port edicem )
    bu cihazdan henüz bende yok bir arkadaşımda var oda bilmediği için alıp biraz test ettim miui rom kurdum sorunsuz çalıştı ama resmi olarak zaten geliştirme devam ediyor.miui için henüz erken zaten 2. resmi miui rom yayınlandı.zaten firma miui ye 1 ay önce cihazlarını göndermiş ve anlaşmalarını yapmıştı.
    bazı bilgileri yazmak istemiyorum o bilğiler doğrultusunda rant sağlamak isteyen arkadaşlar olabiliyor (fiyatları ıçurmak gibi)daha fazla merak edinler için pm den sorabilirsiniz.bir cihaz edindiğimde kendi rom paylaşımlarımı vs sumaya başlıyacam hayırlısı bakalım :)

Birde bir liste tutalım sorunları belirleyin içimizde tecrübeli olanlar birlikte çözüm ararız.
    kamera ön izleme sorunu ve miui tr gibi kısımlar çözümü olan sorunlardır.

Bu link ölmüş, needromdaki Sony Rom u bunun aynısımı biliyormusunuz?

• Outlook kurmayı denediniz mi ? Outlook anasayfasında mobil sürümün reklamını görmüştüm dün. Belki işinize yarayabilir.
    Ben eposta programina outlook tanimladim sorun yok epostalari senkronize etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet__01 -- 27 Eylül 2013; 10:28:49 >
  • quote:

Ben eposta programina outlook tanimladim sorun yok epostalari senkronize etti.

nasıl yaptınız biraz açıklarmısınız?

Outlook için sıkıntılı diyorlardı
    Herhangi birşey yapmadim outlook hesabimi şifre mi yazdim giriş yapti ayarlardan senkronize günü 1 hafta yaptim.

• quote:

Herhangi birşey yapmadim outlook hesabimi şifre mi yazdim giriş yapti ayarlardan senkronize günü 1 hafta yaptim.

Kafayı yemek üzereyim resmen , tekrar döndüm miui romuna yine mail afresi senkronize için bekleniyor diyor saatlerce dönüyor duruyor, gmail i kurdum aynı şey şirket mailini kurdum aynı şey, bir yerde hata var ama çözemedim, gapps yüklesem falan çözüm olur mu acaba
  • quote:

quote:

Kafayı yemek üzereyim resmen , tekrar döndüm miui romuna yine mail afresi senkronize için bekleniyor diyor saatlerce dönüyor duruyor, gmail i kurdum aynı şey şirket mailini kurdum aynı şey, bir yerde hata var ama çözemedim, gapps yüklesem falan çözüm olur mu acaba

biliyorum bende sorun yok.
  • Gmail applicationini kurdum. Gmail alan biliyorum ama şirket mailini kuramadim bir turlu kendi mail applicationi senkronizasyonu tamamlayamiyor bir turlu.

• Birazdanhttp://www.aliexpress.com/ sipariş geçiyorum satıcı ile konuşdum..

Umarım sorunsuz gelir bakalım kısmet artık.. şansaaa
  • rain_man kullanıcısına yanıt
    henüz alamadım sebep sipariş verdiğim host arkadaş bulamadı bende kargoyla bu kadar uzun süre beklemek istemiyorum çünkü 1 ayı geçti heveslendik kaldı öyle ne yazık ki rom çalışmasıda yapamıyacam. tr deki şatış fiyatlarıda yüksek onun yerine garantili General Mobile Discovery almak daha mantıklı
    üzgünüm ama sanırım General Mobile Discovery alacam gibi görünüyor ama gönül isterdi vowney v5 e rom çalışması yapmak ama o fiyatın üzerine az daha ekler garantili sorunsuz GM almak daha mantıklı.
  • Arkadaşlar miui 3.9.20.2 sürümüne güncellendi. Ben indiriyorum.

• kehanetler K kullanıcısına yanıt
    Bence de bu durumda discovery daha mantikli. Ama 400tl gibi bir rakama sifir V5 bulunsa daha güzel olurdu.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.