Şimdi Ara

Vowney V5 Quad Core MT6589 1.2GHz İncelemeleri ve Yorumları (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
6
Favori
13.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Restore yapildigi zaman bacup alinan tarihteki hersey yerli yerinde olur sms cagri kayitlari alarmlar notlar o zamanki uygulama surumleri vs. hepsi backup anindaki gibi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet__01

Restore yapildigi zaman bacup alinan tarihteki hersey yerli yerinde olur sms cagri kayitlari alarmlar notlar o zamanki uygulama surumleri vs. hepsi backup anindaki gibi olur.

Hocam cm10da hafıza kartı okuma problemi varmı ?
  • aykut.. kullanıcısına yanıt
    Hayir bir sorun yok hersey sorunsuz calisiyor hala kullaniyorum tavsiye ederim.

• quote:

Hayir bir sorun yok hersey sorunsuz calisiyor hala kullaniyorum tavsiye ederim.

Hocam bu rom'u bizim Discoverye portladım ama hafıza karını okumuyor o yüzden sordum sorunmu var acaba diye birde gerçek cm10 gibi gelmedi bu bana
  • aykut.. kullanıcısına yanıt
    Ben v3 surumu kullaniyorum bir sorun yok pusula haric calisiyor. Pusula da kernelle ilgili sorun stok romda da bu sorunlu. Onun disinda sorun gormedim.

Evet cm10.1 ve stok v5 melezi bir rom.

• quote:

Orijinalden alıntı: rain_man

quote:

Arkadaşlar CM10.1 v3'e güncellendi denemek isteyen asagidan bakabilir.

http://www.needrom.com/mobile/romvowney-v5jb4-2-1cm10-1-cyanogenmod-10-1-stock-mix-rom-by-filipmcmine/

Ben denedim hosuma gitti antutu 13100 civari aliyor. Gravity box falan son surume guncellenmis.

Elemana mesaj atmıştım xposed frameworku ve gravitybox ı güncelle diye. Dikkate almış demekki:)
    1.3 versiyon Hız akıcılık stabilite olarak nasıl? Tilaz romla kıyaslarsan hangi daha iyi? Memnunsan ben de geçebilirim.

Size gore en iyi romu yazarmisiniz? Ben cumartesiden beri Miui kullaniyorum pek hosuma gitmedi. Simdiye kadar sirasiyla tillaz, cm10 ve miui kullandim acikcasi tillaz ve cm10 arassindaki farki anlamadim bence hemen hemen ayni ama cm10 daha stabil gibi geldi. Miui nin cok guzel araclari Var pil gayet iyi ama foto kalitesi kotu kendi arayuzunde gecisleri cok yavas. Email hesabinda sikinti var. Otomatik kelime duzeltme iptal edilemiyor. Whatsapp notificationi yok ve tillazda catir catir calisan bir cok uygulama miui de sorun cikariyor. Simdilik benim favorim tillaz. Yarin cm 10.3 u deneyecegim onunda tillazla hemen hemen ayni olacagini saniyorum.

Kehanetler in verdigi sony romunun linki ölmüs, o romu indiren birisi upload edebilir mi? O romda pusulanin calistigini soylemisti kehanetler. @kehanetler @ahmet__01 @rastlantisal @rain_man

• turkerny T kullanıcısına yanıt
    Ben cm10 u begeniyorum
    Tilazda gravity box falan hep eski versiyon ama cm10 da guncel.

Xperia z de Pusula calisiyor evet bir cin sitesinden yuklemistim cok eksigi vardi. Aynisi needrom sitesinde vardi sanirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet__01 -- 1 Ekim 2013; 20:40:05 >
  • beyler gümrükte takılan var mı ? ben öncede umi x1 almıştım geçmişti. şimdi sipariş versem nasıl olur. geçer mi acaba ? birde nerden vereyim siparişi. ada aranızdan satan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: One Way Out!

beyler gümrükte takılan var mı ? ben öncede umi x1 almıştım geçmişti. şimdi sipariş versem nasıl olur. geçer mi acaba ? birde nerden vereyim siparişi. ada aranızdan satan var mı ?

Bayramdan sonra Çin'e gidicem dönüşte kendime başka bir telefon alicam o zaman elimdekini satarim beklerseniz.

• Vowney V5 LeWa os5 çikmis needromda , deneyen var mi hic? Yada lewayi önceden kullanan ?

• turkerny T kullanıcısına yanıt
    Simdi iniyor denerim birazdan

• quote:

Orijinalden alıntı: turkerny

quote:

Orijinalden alıntı: One Way Out!

beyler gümrükte takılan var mı ? ben öncede umi x1 almıştım geçmişti. şimdi sipariş versem nasıl olur. geçer mi acaba ? birde nerden vereyim siparişi. ada aranızdan satan var mı ?

Bayramdan sonra Çin'e gidicem dönüşte kendime başka bir telefon alicam o zaman elimdekini satarim beklerseniz.

bayramda alıcam bende. ortlama ne kadara satarsınız
  • quote:

Bu arada cm10 un yorumlarinda bir adam pusula yi calistirdigini iddia ediyor. Yorumlarin sonlarinda. Çok teknik konuşmuş ama ben pek birşey anlam adim.

• quote:

hocam deNeyebildiniz mi ona göre ben de bugün bunu ya da cm yi kuracağım

• quote:

quote:

nasıl pusulayı çalıştırmışlar bende pek anlamadım.

bu arada LeWa os5 çok akıcı dil çince ve ingilizce icinde gapps yok ben sonradan yükledim sorun oldu keyboard gitti şimdi başka bir gapps indirip deneyeceğim. genel olarak miui tadında bir rom.

Bu GAPPS da sorun yok.

http://108.166.171.37/goodata/f786be5c474f519461cc0031b2733d6b/524c29f9/gapps/gapps-jb-20130812-signed.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet__01 -- 2 Ekim 2013; 17:38:54 >

• quote:

quote:

quote:

nasıl pusulayı çalıştırmışlar bende pek anlamadım.

bu arada LeWa os5 çok akıcı dil çince ve ingilizce icinde gapps yok ben sonradan yükledim sorun oldu keyboard gitti şimdi başka bir gapps indirip deneyeceğim. genel olarak miui tadında bir rom.

Bu GAPPS da sorun yok.

http://108.166.171.37/goodata/f786be5c474f519461cc0031b2733d6b/524c29f9/gapps/gapps-jb-20130812-signed.zip

Bahsedilen dosyayı " /data/misc/sensors/accel_nvm" altında oluşturup içine 1 ve 0 lardan oluşan veriyi kopyaladın mı? Adam kendisinde ısrarla bu şekilde pusulanın düzgün çalıştığını yazmış.
    Bu arada cm 10.1 versiyon 3 hakkındaki genel yorumların nedir? Romda sıkıntı yok ise ve akıcı ve hızlı çalışıyorsa hafta sonu kuracağım.

• rain_man kullanıcısına yanıt
    cm10.1 için çalışmayan birşey görmedim. gps arama kamera falan hepsi sorunsuz zaten stok rom melezi bir rom. ilerde sorun çıkarmı bilmiyorum.
  • quote:

cm10.1 için çalışmayan birşey görmedim. gps arama kamera falan hepsi sorunsuz zaten stok rom melezi bir rom. ilerde sorun çıkarmı bilmiyorum.

Lewa mi cm mi desem?

• ikiside farklı şey sonuçta bence görsel olarak leva kullanış olarak cm
  • quote:

ikiside farklı şey sonuçta bence görsel olarak leva kullanış olarak cm

Biraz önce ikisinide kurdum , Lewa benim daha çok hoşuma gitti, tam ingilizceleştirememişler hala arada bazı çince yazılar nvar ama sorun değil, menu geçişleri falan çok iyi, foto çekimi güzel , şimdilik lewayı deneyeceğim,
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.