Şimdi Ara

Vowney V5 Quad Core MT6589 1.2GHz İncelemeleri ve Yorumları (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
6
Favori
13.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende hala lewa kullanıyorum dil dışında pek bir eksiği göremedim. ayrıca nenamark2 de 38.2 fps aldı performansı yeterli.
  • beyler bende yeni miui rom yükledim şuanlık bir sorunu yok antutu benchmark4 ' de değeri ölçtüm 13216
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet__01

Bende hala lewa kullanıyorum dil dışında pek bir eksiği göremedim. ayrıca nenamark2 de 38.2 fps aldı performansı yeterli.

Lewa favorim su anda ama iki sorun var bende,

1. Pil cok cabuk bitiyor, diger romlarin tumunde gece yatarken %20-30 arasi sarj kaliyordu ama simdi yatmadan bir iki saat once pil komple bitiyor. Sarja takiyorum 5 dakika icinde %20 gosteriyor biraz sacmaladi kisacasi.

2. Rehber olarak ben google hesabimi kullanirim her zaman. Hesapta 420 tane kisi olmasina ragmen 680 kisi gosteriyor. Bir cok kisi 2 kere gorunuyor. Gosterilecek hesap olarak sadwce benim google hesabim secili. Google a girdim baktim google da hic double hesabim yok. Anlamadim ben bu isi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkerny T kullanıcısına yanıt
    Pil bende normal seviyede.
    Rehberden gosterilecek kisileri sec sadece google hesap secmelisin.

Benim birkac saat once karsilastigim sorun internal storge 3.48mb ayarlanmis ve hafiza gelen sms falan ile dolmus bircok sms hafiza doldugundan gelmiyordu. Sizde kac mb ayarli.

• quote:

Pil bende normal seviyede.
    Rehberden gosterilecek kisileri sec sadece google hesap secmelisin.

Benim birkac saat once karsilastigim sorun internal storge 3.48mb ayarlanmis ve hafiza gelen sms falan ile dolmus bircok sms hafiza doldugundan gelmiyordu. Sizde kac mb ayarli.

Sadece google secili ve googleda hic double hesabim olmamasina ragmen bu cift hesaplar var cozemiyorum sebebini

Bende en basindan beri 3.48 mb hatta resim cekmiyordu o yuzden. Prefered install location olarak sd cardi sectim sorun yok su an.

Applicationlarin hepsini sd carda tasimistim telefon her acjlip kapandiginda dosyalarindan cikip rastgele masaustunde belirdiler bir kismida kayboldu. Sonra hepsini tekrar internal storage yaptim su an sorunum yok.

• Sonunda geldi telefon... Vowney V5...

Akşama eve gidince deneme şansım olacak
  • İstanbul trafik yüklesi yapım dedim karşıma google Maps kur cıkıyor.

ama Play store'den yukleme yapılamıyor. Bir arkaşım anlatdı yine yapamadım.

cihaz yeni geldiği roomda ben bir müdale yapmadım. Sadece İmea değiştirdim o kadar.

bundan sonrası dondum kaldım. istanbulda bana yardım edecek bir arkadaş varmı. Veya özelden Allah rızası icin biri bana gsm numarasını versin yardım istiyorum.
  • MTK6589 işlemci vowney v5 bu telefona rom nasıl atılacak bana detaylı sekilde telefonda anlatacak bir vatandaş..
  • Önceki sayfalardaki mesajları okursanız detaylı bilgiye sahip olacaksınız. Ben diğer arkadaşlar rom yükleme ve diğer konular ile ilgili birçok bilgiyi önceki mesajlarda paylaştık.
  • Şimdi uyarı geldi bana 860728020064.. nolu IMEI cihazınız kayıt dişi listesinde olduğu icin 30.10.2013 tarihinde kullanım dışı kalacak diye, ama ben Mobileuncle tools bakdığım zaman bu EMEI numarasına yazdığım IMEI numaraları gözüküyor ya... Nerde sorun var acaba..?

Uyarı mesajı ile gelen 1 sim card Turkcell'den geldi. İlk Imeı yazmadan önce 1.simle turkcell sinyal aldı biraz ondan sonra Imei değiştirdim ordamı yakaladı acaba kayıtlı olmayan numarayı ne dersiniz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GORELE -- 25 Ekim 2013; 13:35:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GORELE

Şimdi uyarı geldi bana 860728020064.. nolu IMEI cihazınız kayıt dişi listesinde olduğu icin 30.10.2013 tarihinde kullanım dışı kalacak diye, ama ben Mobileuncle tools bakdığım zaman bu EMEI numarasına yazdığım IMEI numaraları gözüküyor ya... Nerde sorun var acaba..?

Uyarı mesajı ile gelen 1 sim card Turkcell'den geldi. İlk Imeı yazmadan önce 1.simle turkcell sinyal aldı biraz ondan sonra Imei değiştirdim ordamı yakaladı acaba kayıtlı olmayan numarayı ne dersiniz....

Dediğiniz gibi olmuş; yani IMEI değiştirmeden önce kartı taktığınız sıradaki IMEI numarası sisteme gitmiş ve o ilk IMEI için uyarı gelmiştir (Neo N002 telefonum geldiğinde aynı şeyi ben de yapmıştım ve aynı şekilde uyarı mesajı almıştım. Bu dediğimin gerçekleştiğini düşünerek bir değişiklik yapmadım ve telefonum da kapanmadı).

Daha basit bir ifadeyle; şu anda telefonunuzdaki IMEI ile mesajdaki IMEI farklı olduğuna göre bir sorun yok demektir

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenman

quote:

Şimdi uyarı geldi bana 860728020064.. nolu IMEI cihazınız kayıt dişi listesinde olduğu icin 30.10.2013 tarihinde kullanım dışı kalacak diye, ama ben Mobileuncle tools bakdığım zaman bu EMEI numarasına yazdığım IMEI numaraları gözüküyor ya... Nerde sorun var acaba..?

Dediğiniz gibi olmuş; yani IMEI değiştirmeden önce kartı taktığınız sıradaki IMEI numarası sisteme gitmiş ve o ilk IMEI için uyarı gelmiştir (Neo N002 telefonum geldiğinde aynı şeyi ben de yapmıştım ve aynı şekilde uyarı mesajı almıştım. Bu dediğimin gerçekleştiğini düşünerek bir değişiklik yapmadım ve telefonum da kapanmadı).

Daha basit bir ifadeyle; şu anda telefonunuzdaki IMEI ile mesajdaki IMEI farklı olduğuna göre bir sorun yok demektir

Teşekürler..bilgilendirmeniz için..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fenman

quote:

Teşekürler..bilgilendirmeniz için..

Rica ederim. Bilgilenmek kadar bilgilendirebilmek de güzel

• Vowney V5 cihazı aldım ne rot yükleye bildim nede rom sadece imei'sini değiştirdim o kadar.

Diğer işlemleri yapamadım. Bir keresinde rom atayım dedim telefonu sıfırladım nasıl olduysa ...

Bu haliyle kullanıyorum. Rom atmadan kullansam birşey farkadermi sizce..
  • Arkadaşlar yeni official rom çıktı haberiniz olsun.

http://www.needrom.com/mobile/vowney-v5-2/
  • quote:

Arkadaşlar yeni official rom çıktı haberiniz olsun.

http://www.needrom.com/mobile/vowney-v5-2/

Gordum onu MİUİ nin yeni versiyonunuda gordum yorumlarda muhtesem ama LEWA dan o kadar memnunumki hic denemeye gerek duymadim. Deneyenler varsa lutfen yorumlarini yazsin.

• turkerny T kullanıcısına yanıt
    Ben miui son versiyonu yuklemistim lewadan iyi yada kotu diyemem birbirlerine pek artisi eksisi yok. Ama ben miui daha guzel geldi bana.

Son official romda camera af sorunu duzeltilmis compas hala ayni performans eski romda 12000 civari idi bu 13000 kusur aliyor baska da pek degisen birsey yok.

• Ben telefonu geldiği gibi kullanıyorum.. Teknolojiden geri kalmış bu arkadaşın telefona ne rot nede rom atabildi...puffff
  • satmayı düşünen yokmu ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: servetxy

satmayı düşünen yokmu ???

Cinde aradigimi bulamadim mi3 ciksin diye bekliyorum ciksin bunu satip onu alicam.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.