Şimdi Ara

Vowney V5 Quad Core MT6589 1.2GHz İncelemeleri ve Yorumları (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
6
Favori
13.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rain_man

Telefona ilk custom romu kurdum. Daha öncede bahsettiğim modaco.com'daki tilaz nickli arkadaşın düzenlediği buradaki romu CWM modda kurdum. İlk gelen stok roma göre oldukça hızlı ve akıcı çalışıyor şu an. Kendi stok romunda sayfalar arası geçişte ve menulerdeki bazen hafifte olsa takılmalar olabiliyordu. Şu an çok hızlı ve akıcı kullanılıyor. Kurulum sonrası boş ram miktarı 560mb görünüyor.

Yaptığım işlemler :
    1. Telefonu önce yukarıda bahsettiğim yöntemle rootlayın.
    2. Sonra marketten Mobileuncle mtk tools u indirin,kurun ve root yetkisi verin.
    3. Buradaki rar dosyasını indirin ve içerisindeki "recovery.bin" dosyasını sdcard ınızın ana dizinine kopyalayın.
    4. Şimdi CWM mod kuracağız. Telefondan Mobileuncle Tools u çalıştırın.
    5. Recovery Update i seçin. (Mobileuncle Tools sdcard a kopyaladığınız recovery.bin dosyasını otomatik olarak bulacak ve CWM modu kuracak). Kurulum sonrası recovery modda başlatılsın mıya hayır deyin. Bu aşamada evet derseniz yeniden başlatıp CWM recovery moda a girer. Sonradan da Ses açma tuşu ve power tuşuna basılı tutarak bu moda girebilirsiniz.
    6. Bu linkteki custom romu indirip Sd kartınızda herhangi bir yere kopyalayın.
    7. Telefonu kapatın.
    8. Ses açma ve güç düğmesine basarak açın. Bu aşamada CWM moda girmesi gerek.
    9. Burada anlatılanlara göre CWM modda kurulumu başlatın. Sonrasında rom linkinde yer alan settings patch dosyasını yine cwm modda kuruyoruz.

Konuyu bastan sona okumaya usenen arkadaslara kiyagim olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: turkerny

quote:

Telefona ilk custom romu kurdum. Daha öncede bahsettiğim modaco.com'daki tilaz nickli arkadaşın düzenlediği buradaki romu CWM modda kurdum. İlk gelen stok roma göre oldukça hızlı ve akıcı çalışıyor şu an. Kendi stok romunda sayfalar arası geçişte ve menulerdeki bazen hafifte olsa takılmalar olabiliyordu. Şu an çok hızlı ve akıcı kullanılıyor. Kurulum sonrası boş ram miktarı 560mb görünüyor.

Yaptığım işlemler :
    1. Telefonu önce yukarıda bahsettiğim yöntemle rootlayın.
    2. Sonra marketten Mobileuncle mtk tools u indirin,kurun ve root yetkisi verin.
    3. Buradaki rar dosyasını indirin ve içerisindeki "recovery.bin" dosyasını sdcard ınızın ana dizinine kopyalayın.
    4. Şimdi CWM mod kuracağız. Telefondan Mobileuncle Tools u çalıştırın.
    5. Recovery Update i seçin. (Mobileuncle Tools sdcard a kopyaladığınız recovery.bin dosyasını otomatik olarak bulacak ve CWM modu kuracak). Kurulum sonrası recovery modda başlatılsın mıya hayır deyin. Bu aşamada evet derseniz yeniden başlatıp CWM recovery moda a girer. Sonradan da Ses açma tuşu ve power tuşuna basılı tutarak bu moda girebilirsiniz.
    6. Bu linkteki custom romu indirip Sd kartınızda herhangi bir yere kopyalayın.
    7. Telefonu kapatın.
    8. Ses açma ve güç düğmesine basarak açın. Bu aşamada CWM moda girmesi gerek.
    9. Burada anlatılanlara göre CWM modda kurulumu başlatın. Sonrasında rom linkinde yer alan settings patch dosyasını yine cwm modda kuruyoruz.

Konuyu bastan sona okumaya usenen arkadaslara kiyagim olsun :)

Konuyu başdan aşağı okudum defalarca ama yinede ne rot ve rom atabildim sadece İmea değiştirdim o kadar. Bir yerde aksilık var ama nerde..?

• Bu telefona ilgi bitdi galiba..

Ben ne rot yapabildim nede rom oylesine kullanıyorum. Gprs calışmıyor sadece o canımı sıkıyor
  • GPS çalışıyor ama tutarlı değil , sapıtıyor ikide birde. İlk kez bu alette gördüm internet yoksa GPS çalışmıyor , neden böyle bir saçalık var anlamadım.

Yeni official ROM da GPS , 3G ve Pusula daha iyi diyorlar deneyen var mı?
  • Benim telefonu ekranı çatladı. nasıl yeni ekran bulabilirim böyle bir site varmıydı.
  • Selam arkadaşlar ben telefonda imei değiştirmeye çalıştığımda hep phone 1 imei si değişiyor phone 2 yi değiştiriyorum ama hep 1 değişiyor yani ikinci hattin imeisi hiç değişmiyor aynı sorunu yaşayan var mı?.

Düzeltme: arkadaşlar sorunu şimdi çözdüm mobileuncle ile değiştirme yaparken + dan sonra ilk imei için 1,7 yi seçiyoruz ikinci imei içinde 1,10 u seçiyoruz ve imei değişiyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RebelliouS_SouL -- 5 Aralık 2013; 8:52:51 >
  • VOWNEY V5 icin batarya siparişi veren arkadaşlar varmı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GORELE

VOWNEY V5 icin batarya siparişi veren arkadaşlar varmı..

Ben telefonu alırken Pandawill den sipariş etmiştim , şu an yedek olarak kullanıyorum gayette memnunum.

Bu arada elindeki telefonu satmak isteyen arkadaş varsa alabilirim.
  • quote:

quote:

Ben telefonu alırken Pandawill den sipariş etmiştim , şu an yedek olarak kullanıyorum gayette memnunum.

Ben de pandawill den 3 lu set (kılıf, batarya ve ekran koruyucu) sipariş etmiştim. İyi ki de almışım 3 lu fiyat çok iyiydi. Ben de telefonu hala gayet memnun bir şekilde kullanıyorum.
    Rom yazılım konusunda önerisi olan arkadaş var mı? GPS' e geç bağlanma sorununu çözdünüz mü?
  • quote:

quote:

quote:

Ben de pandawill den 3 lu set (kılıf, batarya ve ekran koruyucu) sipariş etmiştim. İyi ki de almışım 3 lu fiyat çok iyiydi. Ben de telefonu hala gayet memnun bir şekilde kullanıyorum.
    Rom yazılım konusunda önerisi olan arkadaş var mı? GPS' e geç bağlanma sorununu çözdünüz mü?

Lewayı tek geçerim, ama MIUI yide bayağı geliştirmişler neredeyse telefonu aldığımdan beri LEWA kullanıyorum ama bu sıralar ya MIUI ya Orjinal Rom u bir denemeyi düşünüyorum.

• Gps sorinu cozuldu epo dosyalari kopualanip yapiliyor ve 2sn disarda baglabiyor ev ici 30sn de suan cok iyi tel

• quote:

Orijinalden alıntı: fuku54

Gps sorinu cozuldu epo dosyalari kopualanip yapiliyor ve 2sn disarda baglabiyor ev ici 30sn de suan cok iyi tel

Nasıl yaptığınızı anlatabilir misiniz ?
  • wedath W kullanıcısına yanıt
    telefonun sd cardda ' data ' dosyasının icinde .' misc ' dosyası olusturun .. ' misc ' dosyasının içine ..

http://www.dosya.tc/server23/cdTxmB/EPO_2014-01-19_.zip.html linkteki dosyayı indirip içine açın ve deneyinn..

takıldıgınız yerde mesaj atabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuku54

telefonun sd cardda ' data ' dosyasının icinde .' misc ' dosyası olusturun .. ' misc ' dosyasının içine ..

http://www.dosya.tc/server23/cdTxmB/EPO_2014-01-19_.zip.html linkteki dosyayı indirip içine açın ve deneyinn..

takıldıgınız yerde mesaj atabilirsiniz.

Tamam, çok teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cash84

Benim telefonu ekranı çatladı. nasıl yeni ekran bulabilirim böyle bir site varmıydı.

Aynen benimde dış cam kırıldı satmak isteyen varsa yada satan yeri bilen varsa haber verirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet__01

quote:

Orijinalden alıntı: cash84

Benim telefonu ekranı çatladı. nasıl yeni ekran bulabilirim böyle bir site varmıydı.

Aynen benimde dış cam kırıldı satmak isteyen varsa yada satan yeri bilen varsa haber verirse sevinirim.

Ebay, aliexpress gibi sitelere bakın

• intifada54 İ kullanıcısına yanıt
    Baktım ancak yok
  • quote:

Baktım ancak yok

Aldığını sitenin teknik servis kısmı ile irtibat kurun, onlardan yardım isteyin. İlgili bir yerse , temin ederler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wedath

quote:

Baktım ancak yok

Aldığını sitenin teknik servis kısmı ile irtibat kurun, onlardan yardım isteyin. İlgili bir yerse , temin ederler..

BİC'den aldım sormadım. pandawill'e sordum 75 dolar dediler. pahalı geldi
  • ahmet__01 kullanıcısına yanıt
    75$ a ben telefonu komple satarım :)

şaka bu arada 75$ a benalırım diye mesaj göndermesin kimse , ama 100$ a komple satarım
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.