Şimdi Ara

Vowney V5 Quad Core MT6589 1.2GHz İncelemeleri ve Yorumları (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
6
Favori
13.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • General Mobile Discovery fiyatı 650.00 TL yaa nerden baksanız ..

Vowney V5 Türkiyede satılıyormu.. offf sipariş verdim vereceğim... sepete ekledim ama ödeme yapmadım daha..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GORELE -- 28 Eylül 2013; 0:10:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GORELE

General Mobile Discovery fiyatı 650.00 TL yaa nerden baksanız ..

Vowney V5 Türkiyede satılıyormu.. offf sipariş verdim vereceğim... sepete ekledim ama ödeme yapmadım daha..

V5'i çinden alıp, sanalpazarda falan 500tl gibi rakama satıyorlar sansına güveniyorsan çinden sen al daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet__01 -- 28 Eylül 2013; 16:58:39 >
  • Kurbandan sonra Cin'e gideceğim, eğer uygun fiyatli jiayu g4 bulursam alicam. O zaman belki elimdeki vowneyi satarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkerny

Kurbandan sonra Cin'e gideceğim, eğer uygun fiyatli jiayu g4 bulursam alicam. O zaman belki elimdeki vowneyi satarim.

Alacaksan beyaz al siyahın çerçevesi soyuluyor
  • Arkadaşlar CM10.1 v3'e güncellendi denemek isteyen asagidan bakabilir.

http://www.needrom.com/mobile/romvowney-v5jb4-2-1cm10-1-cyanogenmod-10-1-stock-mix-rom-by-filipmcmine/

Ben denedim hosuma gitti antutu 13100 civari aliyor. Gravity box falan son surume guncellenmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet__01 -- 29 Eylül 2013; 12:09:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet__01

Arkadaşlar CM10.1 v3'e güncellendi denemek isteyen asagidan bakabilir.

http://www.needrom.com/mobile/romvowney-v5jb4-2-1cm10-1-cyanogenmod-10-1-stock-mix-rom-by-filipmcmine/

Ben denedim hosuma gitti antutu 13100 civari aliyor. Gravity box falan son surume guncellenmis.

Elemana mesaj atmıştım xposed frameworku ve gravitybox ı güncelle diye. Dikkate almış demekki:)
    1.3 versiyon Hız akıcılık stabilite olarak nasıl? Tilaz romla kıyaslarsan hangi daha iyi? Memnunsan ben de geçebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: rain_man

Elemana mesaj atmıştım xposed frameworku ve gravitybox ı güncelle diye. Dikkate almış demekki:)
    1.3 versiyon Hız akıcılık stabilite olarak nasıl? Tilaz romla kıyaslarsan hangi daha iyi? Memnunsan ben de geçebilirim.

Ben beğendim performans olarak iyi diyebilirim nenamark 2 den 38 aldı antutu 13100 aldı çekilen fotograf daha kaliteli gibi geldi bana çekimden sonra galeri hatası hala devam ediyor. hiç reset uyku uyanmama gibi sorun olmadı miui de fifa 14 kasıyordu oynanmayacak şekildeydi cm10.1 de hiç sorun yok. yedek alıp yükleyin derim. ayarlarınızı yapıp denersiniz beğenirseniz kullanırsınız. ben şimdiye kadarki tüm telefonumda cm kullandığım için cm romda daha rahat ediyorum.
  • quote:

quote:

Ben beğendim performans olarak iyi diyebilirim nenamark 2 den 38 aldı antutu 13100 aldı çekilen fotograf daha kaliteli gibi geldi bana çekimden sonra galeri hatası hala devam ediyor. hiç reset uyku uyanmama gibi sorun olmadı miui de fifa 14 kasıyordu oynanmayacak şekildeydi cm10.1 de hiç sorun yok. yedek alıp yükleyin derim. ayarlarınızı yapıp denersiniz beğenirseniz kullanırsınız. ben şimdiye kadarki tüm telefonumda cm kullandığım için cm romda daha rahat ediyorum.

Kamera sorunu çözümü için yukarıda detaylı anlatım yaptım. Bu roma da uygulayabilirsin. Uygun bir zamanda ben de deneyeceğim bu romu. Bu arada komple yedekleme ve yedekten geri dönme işlemini hangi program nasıl yapıyorsun? Ben titanium backup kullanıyorum ama yeni rom sonrası tek tek geri dönüyorum ve zaman alıyor. Bunun kolay bir yolu var ise paylaşırsan sevinirim.

• rain_man kullanıcısına yanıt
    Recovery moda girip backup and restore sececeksin

Yedek almak icin backup sececeksin 4-5dk kadar surebilir.

Geri yuklemek icin restore sececeksin sonra yeniden baslatmak yeterli.

Yedegin bulundugu klasor hafiza karti clockworkmod icindeki backup klasorunde tarihe gore yedeklenecektir.

• quote:

quote:

quote:

Kamera sorunu çözümü için yukarıda detaylı anlatım yaptım. Bu roma da uygulayabilirsin. Uygun bir zamanda ben de deneyeceğim bu romu. Bu arada komple yedekleme ve yedekten geri dönme işlemini hangi program nasıl yapıyorsun? Ben titanium backup kullanıyorum ama yeni rom sonrası tek tek geri dönüyorum ve zaman alıyor. Bunun kolay bir yolu var ise paylaşırsan sevinirim.

Go backup i tavsiye ederim. Root yetkisi verdinizmi hesaplarda dahil herşeyi Kuruyor.

• quote:

Yedegin bulundugu klasor hafiza karti clockworkmod icindeki backup klasorunde tarihe gore yedeklenecektir.

@ahmet__01: Biraz önce recovery modda yedek aldım. Yedek alması 5-6 dak. sürdü. Dediğin path e almış yedeği toplam 1.3gb gibi bir boyutu var. Ben şimdi herhangi bir rom kurup sonra bu yedekten recovery yaparsam telefon birebir şu an kullandığım haline mi dönecek? Öyle ise bu olay bilgisayarda sistem imajı almaya benziyor ve güzelmiş cidden.
    Bir de benim uygulamaların bir kısmı sdcartta bir kısmı telefon hafızasına kurulu. Yedekten dönerken bu farklılık recovery olayını etkilemez heralde.

@turkerny: Çin'e gitme durumuna sevindim. Umarım ordan uygun fiyata istediğin ürünleri alma fırsatın olur. CWM modda backup sanırım işimi görecek. Ama go backup ı da en kısa zamanda deneyeceğim.

• quote:

quote:

Kurbandan sonra Cin'e gideceğim, eğer uygun fiyatli jiayu g4 bulursam alicam. O zaman belki elimdeki vowneyi satarim.

Ahmet__01 sen bu konuda bayagi iyisin; daha hic bir özelliğine bakmadim aylardir millet hasretle bekliyor diye dikkatimi çekti senin onerecegin bir telefon var mi? 2 GB 6589t işlemcili?

• quote:

quote:

quote:

Ahmet__01 sen bu konuda bayagi iyisin; daha hic bir özelliğine bakmadim aylardir millet hasretle bekliyor diye dikkatimi çekti senin onerecegin bir telefon var mi? 2 GB 6589t işlemcili?

Şuanda piyasalar durgun yeni cihazlar çıkmıyor sanırım üreticiler mtk6592 işlemcili cihazlar üzerinde çalışıyorlar.

Aslında aynı donanımlı cihazlar performans olarak aynı sadece malzeme kalitesi değişken o da haliyle fiyatı etkiliyor.

G4 elime geçmişti bir zamanlar siyahı idi çerçevesi soyulmuştu 3000mah olanı biraz kalın malzeme olarak iyi kullanıcı sayısıda çok bu sayede rom desteği de iyi tavsiye ederim ancak bekleme durumun varsa 6592 işlemcili cihazları bekle ama gitmişken en azından bir cihaz al en kötü getirip karla satarsın.

Daha çıkmadı ama çıkarsa alma imkanın olursa aklında olsun xiaomi mi3 kesinlikle almalısın.

Cihaz konusunda rastlantısal hocam daha iyi bilgi verebilir birçoğunu kullandı.

Rastlantısal'ın g4t incelemesi

http://forum.donanimhaber.com/m_78099424/mpage_21/tm.htm#msglink_81431778

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet__01 -- 29 Eylül 2013; 23:31:39 >

• Cihaz siparişini verdim. Milli günleri olduğu icin cihazı cuma günü kargoya verecekler.

Eğer Cihaz gümrükden cıkıp gelirse. Bana İstanbulda oturan bir arkadaş yardım edermi. Biraz teknoloji konusunda geride kalmışım imei değiştirmesi en önemli olan.. Cok merak ediyorum gümrükte takılacakmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GORELE -- 30 Eylül 2013; 16:26:40 >
  • Vowney V5 bu cihazın kedni hafızası ne kadar...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GORELE

Vowney V5 bu cihazın kedni hafızası ne kadar...?

dahili hafıza 4gb ama kullanılabilir hafıza 2.72gb yani hafıza hartı şart.
  • Cihaz bir gelsee hafıza kartı sorun değilde... Ahh cihaz nerde... Tamda adamların milli günlerine denk getirdim siparişii yaaa
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Şuanda piyasalar durgun yeni cihazlar çıkmıyor sanırım üreticiler mtk6592 işlemcili cihazlar üzerinde çalışıyorlar.

Aslında aynı donanımlı cihazlar performans olarak aynı sadece malzeme kalitesi değişken o da haliyle fiyatı etkiliyor.

G4 elime geçmişti bir zamanlar siyahı idi çerçevesi soyulmuştu 3000mah olanı biraz kalın malzeme olarak iyi kullanıcı sayısıda çok bu sayede rom desteği de iyi tavsiye ederim ancak bekleme durumun varsa 6592 işlemcili cihazları bekle ama gitmişken en azından bir cihaz al en kötü getirip karla satarsın.

Daha çıkmadı ama çıkarsa alma imkanın olursa aklında olsun xiaomi mi3 kesinlikle almalısın.

Cihaz konusunda rastlantısal hocam daha iyi bilgi verebilir birçoğunu kullandı.

Rastlantısal'ın g4t incelemesi

http://forum.donanimhaber.com/m_78099424/mpage_21/tm.htm#msglink_81431778

Sağol teşekkürler, gitmişken birşey alıp geleyim, keza benim vowneyde sizde kilerde olmayan sorunlar var,

Ekranda başından beri söylediğim renk geçişleri (Ben bunun yazılımsal olabileceğinden de şüpheleniyorum keza CM 10 da hiç yapmıyoken , MIUI de coştu
    Devamlı Soft ve Hard Reset (İlk bir hafta hiç olmadı , sonra yavaş yavaş şimdi ise günde 3-5 defa mutlaka oluyor, bu da benim sim kartlada alakalı olabilir çünkü mikroyu ben knedim elimle kestim biraz fazla kesmişim karta zarar vermiş olabilirim ayrıca kese kese kırık ucunu kaybettim ters takıyorda olabilirim.
    Ayrıca GPS ve KAmera benim için önemli bu iki konuda bir türlü çözülemedi gitti Vowneyde

• quote:

quote:

@ahmet__01: Biraz önce recovery modda yedek aldım. Yedek alması 5-6 dak. sürdü. Dediğin path e almış yedeği toplam 1.3gb gibi bir boyutu var. Ben şimdi herhangi bir rom kurup sonra bu yedekten recovery yaparsam telefon birebir şu an kullandığım haline mi dönecek? Öyle ise bu olay bilgisayarda sistem imajı almaya benziyor ve güzelmiş cidden.
    Bir de benim uygulamaların bir kısmı sdcartta bir kısmı telefon hafızasına kurulu. Yedekten dönerken bu farklılık recovery olayını etkilemez heralde.

@turkerny: Çin'e gitme durumuna sevindim. Umarım ordan uygun fiyata istediğin ürünleri alma fırsatın olur. CWM modda backup sanırım işimi görecek. Ama go backup ı da en kısa zamanda deneyeceğim.

Recovery yaptın mı hiç? Sistem imajı alınmış gibi herşey yerli yerine mi geldi bilgi verirmisin?

• quote:

quote:

quote:

Recovery yaptın mı hiç? Sistem imajı alınmış gibi herşey yerli yerine mi geldi bilgi verirmisin?

Henüz yapmadım. Yaptığım zaman sonucu yazarım.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.