Şimdi Ara

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.108
Cevap
2
Favori
152.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir)

(En Son Oy Tarihi: 17.11.2022)
Giriş
  • Arkadaşlar Voxline playerımı udpate etmek istiyorumda. Sitesine baktım. Şöle bişe yazıyo.

1. Yukarıda yer alan dosyayı, ismini değiştirmeden uygun bir CD'ye (CD üzerinde kayıtlı başka bir dosya bulunmadığından emin olunuz) düşük hızda kaydediniz. Kayıt ederken CD ismini dosya ismi ile aynı şekilde giriniz.

Dosyanın ismi. bank30.rom
    (Cd ismini bank30.rom mu yoksa bank30 mu yazıcam?
  • 3. güncellemeyi yapmamıştım. 4.yü şimdi yaptım. altyazı boyutu biraz büyüdü, benim için yeterli. ayrıca seri numaram tutmuyordu (A17-0507002...) ama yinede yükledim, sorun çıkmadı. güzel olmuş.

@flyho: cd isminide bank30.rom olarak yaz.
  • dostum bank30 yap ben öyle yaptım. kolay gelsin
  • arkadaşlar herkese merhaba.. benim sesle ilgili bir sorunum var. cihazı 2 ay önce aldım. gayet memnunum ama şu son haftadır divx cdlerimde filmde konuşulurken, ses çok boğuk çıkıyor ve bozuyor ama bunu sadece sesin baslı kısımlarında yapıyor. mesela konuşan adamın sesi kalınsa ses bozuyor hani küçün dandik bi hoparlorde baslı bi muzik açarsınızda kaldırmaz ve bozarya ses aynı onun gibi çıkıyor. sadece divx filmlerde yapıyor. ses codec i mi bozuldu acaba .ne dersiniz? lütfen yardım
  • Merhaba, cumartesi günü ilk piyasaya cıktığı andan beri takip ettiğim bu ürünü aldım...Ve cok güzel bir ürün...
    Sadece sunu diyebilirim eğer teknosa vs. mağazalardan alacaksanız internetten alın arada 10 ytl fark var...
    internette 89 ytl mağazada 99 ytl...Henüz ayrıntısıyla inceleyemedim..Kopya dvdleri divxleri hepsini okuyor..Klasik bir yorum oldu sanırım
  • Dosyanın ismi. bank30.rom CD ismine aynısını yazdım.
    ALtyazı baya bi küçüldü. Satırlar atlamıyo ama 4. satırda altyazı çok uzun olursa. Sondakileri göstermiyor.
    Ekranda altyazı yüzünden kalan noktalar yok oldu.

Hem iyi, hem kötü bi update.
  • bank30.rom yazılarak olabildiğince en düşük hızda yazılmalı cdlerde 8x ,cdrwlerde 12x de yazılmalıdır.
  • Voxline 933 dvd/dvx player ı dün aldım. Şişlideki cevahir alışveriş merkezinde bulunan Electronic partners dan aldım. Cihazın fiyatı 89 ytl. İdeal karta 18 taksit yapıyorlar bonusa 6, advantage 10 gibi devam ediyor.. Teknosa yerine elctronic partnerı tercih ederim, satıcılar daha iyi niyetli ve bilgililer kesinlikle. Cihazla ilgili ise ilk denemelerim olumlu, arkadaşların yazdıklarına fazla birşey ekleyemiyorum. 40 tane dvx denedim hepsini sorunsuz açtı, altyazı tatmin edici düzeyde. Dvd denemedim. Dvixlerin hepsi dvd de ayrı klasörler içinde. Şimdilik bu kadar hafta sonu ses sistemi ilede denemeyi planlıyorum, sormak istediginiz denememi istediğiniz bir konu varsa deneyebilirim arkadaşlar. Son olarak electronics parner da bayağı stok vardı.
  • 5+1 ses sistemle alt yazı aynı anda çalışıyormu?
  • Mp3 lerde türkçe karakter sorunu var. Ayrıca çok değişik bir menüsü olan firmware yapılamaz mı? Menü sistemi ve klasör düzeni çok basit. Shov DVD playerin menüsü ile aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selodonanımhaber -- 30 Mayıs 2006; 13:15:35 >
  • herkese selam.
    bende Voxline mi donanimhaber forum larindaki okudugumtavsiyeler uzerine almistim ve gercekten cok memnunum 10larca sorunusuz film izledim yaklasik 3-4 ay oldu alali ama son haftalarda garip bir problem le karislisayorum mesela film leri dvd ye deglde cd ye yazarsam okumada bi zorlanma oluyor bazen okuyamiyor bazen okuyr? birde bazi formatlari tam anlayamadim hangi format oldugunu ama film baslarken R harfi cikiyor bu filmleri ya cok zorlaniyo yarisinda kitleniyo ya hic okumuyo ya da cok yavas okuyo bi de bu tip filmlerde hizli sarma yapamiyorum ? 3. sorunumda mesela filmi izlemeye basliyorum ortlarindan sonlarina dogru ses once hareketler sonra geliy ve gercekten cok sinir bozucu oluyo agiz oynuyo ama ses onceden ciktigi kotu oluyor. Bu 3 soruna cevap verebilecek arkadaslara simdiden tesekkur ederim...
  • Arkadaşlar, merhaba,
    Bende 3. update yuklu. Sormak istediğim, 4. update sonucu, 3. update'deki font buyuklugunde kuculme oluyor mu? Zira ben font buyuklugunden memnunum ancak hem kalıntılar bırakıyor hem de altyazı atlaması yapıyor. Bu nedenle 4. update'i yapmak istiyorum. Font buyuklugundeki değişikliği gözlemleyen varsa lutfen bildirsin. Sevinirim.

Dr. Salpay
  • quote:

Orjinalden alıntı: salpay

Arkadaşlar, merhaba,
    Bende 3. update yuklu. Sormak istediğim, 4. update sonucu, 3. update'deki font buyuklugunde kuculme oluyor mu? Zira ben font buyuklugunden memnunum ancak hem kalıntılar bırakıyor hem de altyazı atlaması yapıyor. Bu nedenle 4. update'i yapmak istiyorum. Font buyuklugundeki değişikliği gözlemleyen varsa lutfen bildirsin. Sevinirim.

Dr. Salpay

[img=http://www.hemenekle.com/img/23692c29224386be8fdc1c6b855ed2a2/tvoxline_4_ve_3.bmp]
    buradan 3 ve 4 ün farkını görebilirsiniz

• Teşekkürler, çok açıklayıcı oldu verdiğin resimler.
    Altyazı boyutu gerçekten çok küçülmüş. Alışanlar için maalesef rahatsız edici olacak gibi görünüyor.
    Bir de 3. yazılımda altyazılarda bazı satırları atlıyordu (göstermiyordu).
    Bu sorunu yaşayan oldumu acaba?

Dr. Salpay

quote:

Orjinalden alıntı: atınç

quote:

Orjinalden alıntı: salpay

Arkadaşlar, merhaba,

Dr. Salpay

[img=http://www.hemenekle.com/img/23692c29224386be8fdc1c6b855ed2a2/tvoxline_4_ve_3.bmp]
    buradan 3 ve 4 ün farkını görebilirsiniz

• Bana göre büyük alt yazılarda iyi değil bence nerdeyse flmin tamamını kaplayacak.
  • Arkadaslar yukardaki sorunlarima cevap yazacak birisi yok mu??
  • alet yeni geldi eve hemen denedim ama divx de alt yazı göstermiyor. forumda bulmaya çalıştım ama o kadar çok yazı varki hepsini okumam gerekicekti. çok fazla zamanım olmadığı için okuyamadım. affınıza sığınarak soruyorum bunun altyazı olayı nasıl hallediliyor? sub a basıyorum el çıkıyor. yolu nedir tarif ederseniz mutlu olucam
  • arkadaşlar aynı isimle kaydettim altyazıyıda aynı cd ye o zaman okudu. ama bunu yapmadan okumazmı yani bütün arşivi yenidenmi kaydedicem yani şimdi ben. bu biraz saçma olmazmı eğer öyleyse???
  • bir angle tuşuna bas belki bir şeyler olur.
  • bastım ama değişen birşey yok.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.