Şimdi Ara

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.108
Cevap
2
Favori
152.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir)

(En Son Oy Tarihi: 17.11.2022)
Giriş
  • ya ben birşey daha sorucam ben bu VOXLINE DVD933 ü almaya gittiğimde en son güncellemeyi orada yaptırabilirmiyim? herşey tam olsun açısından.
  • Söyledin mi teknik servise yaptırırsın.
  • çok saol bide bu dvd933 region free mi?
  • Giriş şifresi falan mı soruyon
  • arkadaşlar bugün bende 2 aylık araştırmalar sonucu voxline 933 aldım ama konuya çok yabancıyım bayağı uğraşmam gerekecek sanırım.öncelikle sorum şu bu seri numaraları çok önemlimi yoksa hepsi olabilirmi.mesela bendeki A17-602000708 bazı yerlerde özellikle seri numarası verilmiş yani onlarımı bulup almamız lazım yardım ederseniz sevinirim birde bu divx dediğiniz nedir cd sini sizmi yapıyorsunuz anlamadım yardım ederseniz çok sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: optisyen_58

arkadaşlar bugün bende 2 aylık araştırmalar sonucu voxline 933 aldım ama konuya çok yabancıyım bayağı uğraşmam gerekecek sanırım.öncelikle sorum şu bu seri numaraları çok önemlimi yoksa hepsi olabilirmi.mesela bendeki A17-602000708 bazı yerlerde özellikle seri numarası verilmiş yani onlarımı bulup almamız lazım yardım ederseniz sevinirim birde bu divx dediğiniz nedir cd sini sizmi yapıyorsunuz anlamadım yardım ederseniz çok sevinirim.

2 ay araştırmışsınız ama Divx nedir bilmiyorsunuz enteresan
    Neyse, Divx şu an internet aleminde olsun P2P lerde olsun Torrent sitelerinde olsun en popüler paylaşılan film formatıdır, DVD kalitesine yakın kimi zaman farksız kalitede filmleri tek cd de veya 2 cd de izleme fırsatı sunar, Dolayısıyla 1 DVD ye 6 film koymak (tek cdlik divxler olucak tabi filmler) mümkün olabiliyor. Böylece tek dvd yi divx playeriniza takarak 6 tane filmi seyretme şansınız var hemde DVD kalitesinde.

Seri numarası olayı ise bu Voxline a ait bir problem sizin cihazınız firmanın çıkardıgı yazılımları yüklemeye müsait. Aşağıdaki linken kontrol edebilirsiniz..

http://www.promarket-ltd.com/index.php?sub=software_update

• Arkadaşlar, benim DivX Playerim verilen seri numarası aralığına girmemesine rağmen (0507 li) 4. güncellemeyi yükledim sorun yok...şunu belirtmem gerekir ki altyazı boyutu tamam olmuş...bundan büyüğü çok çirkin bir görüntü oluşturur...misal 3. güncellemede ki hayvani boyut...
    altyazı boyutunu küçük bulanlar eminim ki 3. güncellemenin devasa boyutlarına alışmış kullanıcılar...ama benim gibi 2. güncellemeden, 4. ye terfi edenler için en ideal boyut bu olsa gerek

denemek içinde burada okuduğum şikayetleri dikkate alarak, uzun diyalogların olabileceğini düşündüğüm, birkaç komedi ve duygusal filmi seçtim... ve gördüm ki en ağır diyaloglarda bile altyazı satır sayısı 3 ü bulmuyordu. zira birkaç arkadaş 4. satır şikayetinden bahsetmiş ama kadı kızında ki kusur olmaktan ileri gidememiş bence bu sorun daha öncede dediğim gibi ancak Korsan dvdrip altyazılarda olan bir uzunluk 4. satır... ,-)

• @mysterious;

Bence yazı fontu 1 punto daha büyük ve 1 birim daha kalın olsaydı tam DVD altyazısı gibi olacaktı ama neyse. Yine de çok iyi bir altyazı.

Daha önce de belirttiğim gibi çoğu DivX player 4 satır altyazı desteklemiyor. Bunu kalkıp bi kusur gibi görmek bence de çok yanlış olur. Altyazıların %99'u 3 satıra uygun hazırlanıyor zaten. Sorun yapılacak bi kusur değil bence de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kharia

@hikayeci, Karaerdi ve atobaba

Arkadaşlar, 2. yazılımı yüklediğinde cihazının DivX özelliği bozulmayanlar seri numaralarını dikkate almaksızın 4. yazılımı yükleyebilirler. 2. yazılım ile sorun yaşayanlar ise seri numarası aralıklarına dikkat etmek zorunda.

@flyho

Şu an sende bulunan yazılıma göre bayağı küçülecektir altyazılar. Diğer sorunlarına aklım ermedi valla. Özellikle şu şeffaf çizgiler. Ben hiç bu tür sorunlar yaşamadım.

Çok Teşekkürler dostum ilgin için umarım sorun çıkarmaz çok sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: suha1970

DOSTUM PROMARKETE MAIL AT..SERİ NUMARANI VER...SANA HEMEN DÖNERLER MERAK ETME...ARKADAŞLARDA ZATEN ORADAN YARDIM ALIP YÜKLEME YAPIYORLAR..FORUMDA YANIT BEKLEME BOŞUNA..EN İYİSİ FİRMAYA MAIL AT...www.promarlet-ltd.com sayfası iletişim bölümünden mail atıver..sonucu çabuk öğren...saygılar...

ilgin için çok sağol dostum şimdi yolladım bakalım onlarda ne diyecek çok merak ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zed The Rapist

çok saol bide bu dvd933 region free mi?

region free değil sanırım bölge 2 kodu olması gerekiyor!
  • teşekkür ederim dostum sana bir şey danışmak istiyorum 2.firmware var bende sence 4. firmware yi yükleyim mi yani farkı gözle görülür şekilde mi çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karaerdi -- 22 Mayıs 2006; 0:24:01 >
  • arkadaşlar tavsiyenize uyup VOXLINE aldım cihaz fena değil bende vestel 4500 vardı onu sattım valla açık söyleyim performasn olarak vestelden daha iyi gördüm 4 güncellemeyi yaptım altyazı tam istediğim gibi vestelde vardı bunda öyle bişey varmı bilmiyorum arka fona resim falan atıyorduk bu cihazda öyle bişey varmı yani arka fona istediğimiz resmi atmak gibi
  • arkadaslar ben de tamamen donanimhaber forum uyelerine guvenerek hic dusunmeden dun kendime bir voxline aldim. gayet memnunum. her ne kadar genellikle dvd izlemek icin kullanacak olsam da. eskiden kalma baya yuklu bir divx arsivim oldugu icin bu makinenin benim icin bicilmis kaftan olduguna karar verdim.
    tekrar hepinize tesekkurler arkadaslar.
  • ARKADAŞLAR,VOXLINE'LA PROJEKSİYONDA YADA LCD TV'DE ALTYAZIYI SİYAH BOŞLUKLARDA İZLEMEK İSTİYORSANIZ VOXLINE'DAKİ "PAL" AYARINI "NTSC'"YE GETİRİN...FİLMİN KEYFİNE DİYECEK OLMUYOR...BUNU DAHA ÖNCE BİR ARKADAŞ BULMUŞTU..AMA YENİ ARKADAŞLARIN HABERİ OLMASI AÇISINDAN ANIMSATMAK İSTEDİM..PLAZMA YA DA LCD,YA DA PROJEKSİYONU OLAN ARKADAŞLAR VOXLINE TV AYARINI NTSC YAPARLARSA ALTYAZILAR TAM SİYAH BOŞLUKTA ÇIKIYOR...BAZI TV'LERDE DE OLUYORMUŞ BU..BENDE 72 DÜZEKRAN ARÇELİK VAR ORADA DA RAHATÇA NTSC'DEN İZLİYORUM..YENİ ARKADAŞLAR BUNU BİR DENESİNLER ÇOK MEMNUN KALACAKLAR...SAYGILAR..!!
  • 4. Yazılımı yükledim. 2. Yazılımdan farkı baya var bence. 2. Yazılımda yazılar hiç okunmuyordu bunda ise gayet rahat okunabiliyor. 3. Yazılım sorunları giderilmiş. GOTO ise kilitliyor yine :)

Emeği geçen herkesin ellerine sağlık.
  • ARKADAŞLAR,
    HAKKATEN ARASIRA SORUYORLAR,ARKAPLANI NASIL DEĞİŞTİRTEBİLİRİZ DİYE..BU KONUDA YARDIMI OLABİLECEK BİR ARKADAŞ VAR MI?..BEN ŞÖÖÖLE CHE GUEVARA'NIN KARİZMATİK KIRMIZI BİR İMAJINI KOYDURMAYI DÜŞÜNÜYORUM ARKAPLANA..BUNA YANIT VERECEK,YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLARIMIZ BİZİ YANLIZ BIRAKMASINLAR...
    TÜM VOXLINE'CILARA SAYGILAR!!
  • @Elessar;

Dostum "GO TO kiltliyor yine" demişsin. Nedir bu olay anlamadım. Ben GO TO fonksiyonunu 100 filmin 99'unda sorunsuz kullanıyorum. Tam olarak nasıl bir sorun yaşıyorsun?

@onurbasar ve krstalbeyaz;

Hayırlı olsun dostum. Aramıza hoş geldin.

@suha;

Arka planı değiştirme işi bu konunun orta sayfalarında anlatılmıştı ama ben pek tavsiye etmiyorum bu olayı. Yeterince deneyimli değilsen cihazına zarar verebilirsin. Küçük bir hata yazılımın bozulmasına neden olabiliyor çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kharia -- 22 Mayıs 2006; 23:36:56 >
  • arkadaşlar
    seri no su uymamasına rağmen dün 2. güncellemenin üzerine 4. yü yükledim
    bir kaç tanede film denedim
    hepsi sorunsuz çalıştı
    aslında fontu çok az daha büyük yapabilirlermiş ama buna da şükür
    denemeyenlere tavsiyedir
  • KHARIA DOSTUM,TAVSİYEN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM...BU KONUDA UZMAN DEĞİLİM..TAVSİYENE UYACAĞIM...bÖYLE BİR ALET BULMUŞKEN YAKMAYA HİÇ NİYETİM YOK...ÇOK SAĞOL...SAYGILAR HEPİNİZE!!
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.