Şimdi Ara

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir) (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.108
Cevap
2
Favori
152.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir)

(En Son Oy Tarihi: 17.11.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: dEpEchEmodE
    VOXLİNE 933 ÜRÜNÜ HALA SAĞLAM OLAN VARMI ACABA :)

BİRDE USB GİRİŞLİ VOXLİNE NERDEN ALABİLİRİZ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM DVD YAZMAKTAN BIKTIM ARTIK 933 İÇİN

TEŞEKKÜRLER

var arkadasim bende sapasaglam ilk gunku gibi duruyor.hic biyerinde cizik yok.
  • 5 seneden beri tık yok sadece divxlerde garip sesler geliyor içim acıyor bozulcak diye :) mkv uzantıları da çalıştırsa 10 numara olcaktı..
  • konu ve cihaz tarih olmuş ama

acaba bu cihazı ekrana bağlamadan resetlemeyi bilen var mı,
    görüntü eçeneklerindepan-scan i seçtikten sonra tv ye görüntü vermemeye başladı,
    fabrika ayarlarına kumandadan dönmem lazım

acaba belli tuşlar var mıdır?
  • kumandadan video tuşuna görüntü gelene kadar aralıklı olarak bas, düzelecektir. düzelmezse 4. upgrade programını bul, en baştaki sayfada olacaktı, bir cd ye yazdır, makinenın içine koy, kendiliğinden yeniden yükleyecektir, böylece düzelir. benim makina sadece dvd leri okuyor, cd leri görmüyor, nedendir bilinmez. dvd leri taş gibi çalıştırıyor aradan yıllar geçmesine rağmen.
  • 2005'te aldığım Voxline 933 üm hala daha sağlam ama yaklaşık 2 aydır falan Smartmedia HD Vision'a sattım kendisini :-)))) Şu an kenarda duruyor emektar cihazım... Çok memnundum kendisinden ama gelişen teknoloji açlığım böylesi bir yol ayrımına itti beni :-(((((...
  • Alalı kaç sene oldu hala yeni alınmış gibi performansı hiç azalmadı bu gidişle beni gömecek
  • Elinde 4.fw olan varmı beyazaltin@mynet.com tşk ler :)
  • voxline ciler kayboldu galba bendeki hala ilk günki gibi çatır çatır çalışıyo :DDD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tukre -- 6 Nisan 2012; 3:01:46 >
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.