Şimdi Ara

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir) (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.108
Cevap
2
Favori
152.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir)

(En Son Oy Tarihi: 17.11.2022)
Giriş
  • bu arada sayet bu işi beceremezsem 4+1 i baglayamazsam bana tavsiye edeceginiz ve woxline la sorun suz çalışacak 5+1 sesleri alabilecegim ekonomik bir ses sistemi tavsiyeniz varmı bu site genelde sorunlarımız cozdu ve sizin advice fikirlerinizi duymak isterim şi,mdiden cok tşk ederim..
  • gri olan voxline a 5+1 hoparlörümü bağladığımda yani 5+1 ses alamayacakmıyım?
  • alırsınız neden alamayasınız, ben alıyorum ,
    voxline ın optik çıkışını kullanıyorum, sony nin ucuz dts, 5.1 sistemini aldım. gayet güzel dinliyorum.
  • dts yok falan deniyor yahttp://www.mavibilgisayar.com/ud/4794 bende bu hoparlörden aldım şu kırmızı beyaz jacklarla bağlarsam 5.1 alırmıyım yani onu demek istiyorum yoksa başka bir şekil bağlantımı lazım yada ayrı bir cihaz dahamı bağlamak lazım ?
  • LEBU hocam hangi sistem bizede tavsiyee bulunurmusun bole ucuz yollu ne olabilir aldım dinliyorum diyorsun tabi senin keyfin yerinde zor sartlarda ses sistemi kasmakdan beynim iflas ediyor ..:)
  • bendeki sistem bu , 400 ytl ye almıştım. sont HT-DDW 790
    alacağınız sistemde mutlaka optik giriş olsun, DTS kod çözücü olsun, gerisi bütçe ve zevkinize kalmış.

bu forumda cihaz incelendi . bu da linkihttp://forum.donanimhaber.com/m_18791177/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lebu -- 15 Nisan 2008; 15:08:37 >

• lebu ucuz dedik abi ne yaptın 400 su an olmusdur 600 yok abicim bole ucuk rakamlar degil yaa daha ekonomik teklifler bekliyoryz senden bu arada dts kod cozucu ve optik giriş rakamı direk yukarılar tasıyor degilmi?
  • Bununla voxline'da 5.1 ses alırsın. Analog bağlantı yapacaksın

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerkara

dts yok falan deniyor yahttp://www.mavibilgisayar.com/ud/4794 bende bu hoparlörden aldım şu kırmızı beyaz jacklarla bağlarsam 5.1 alırmıyım yani onu demek istiyorum yoksa başka bir şekil bağlantımı lazım yada ayrı bir cihaz dahamı bağlamak lazım ?
  • arkadaslar woxline'ı samsung 32s81b modeli ile kullanmak istiyorum component cıkış aldım ancak hani cokda memnun degilim sizce en iyi performans için hangi kabloyu kullanmalıyım deneyenler hangi sonucları aldılar tşk ederim şimdiden!!
  • Arkadaşlar tamam cihaz eskimiş yetişememişiz:D , peki alternatif nedir?Şu an bu cihaz ya da daha üstü üretilmiyor.
    Usb li olarak sunny 4002-4004 modelleri fiyat/performans açısından nasıldır?
  • orite tavsiye ediyoruz forumca altyazıları istedigin gibi ayarlamana müsade ediyor. Bu sayfada yorumu var incele
  • Ya millet bende dvd933'un siyah olanından var. 2+1 ses sistemi kullanan ve onerisi olan varmı? Soyle seyrettigin filmin keyfine varmak istiyor insan. Tesekkurler simdiden...
  • orıteyı bı arastırım bakım onerın ıcın saol
  • Voxline DVD933 Divx Player'ın en son yayımlanmış 4. güncellemesine hiçbir siteden (konunun ilk sayfası dahil) ulaşamadım
    Elinizde mevcutsa bir yere upload edip linkini foruma veya dosyanın kendisini mailime göndermeniz mümkün mü? Teşekkürler!

sheeper@gmail.com
  • Tüm cabalarıma ve filmlerimin ac3 lü yüksek boyutta olmasına ragmen(ki bunuda filmin ustune gelip osd tusuna basarsanız ogreniyorsunuz filmin ozelliklerini) henuz hic bir divxden 5+1 ses alamadım onlarca divx izledim ama yok sonra orjinal bir dvd buldum 5+1 x-men last stand woxline'da denedim bunu fena sesler geliyorduu her kanaldan ayrı ses ihyaa oldum cok keyifliydi ilk kez 5+1 ses aldıgım icin baya bir sevindirik oldum ve filmi 3 kere daha izledim ... ama sonra divx lerime dondugumde aynı şeyler oldu yani ben inanmıyorum divxlerden 5+1 ses cıkıs alındıgına dts varmı yokmu bilmem ama olmuyor 5+1 sesi alamıyorsun asla divxler ..şayet woxda 5+1 divx film izlemiş olan varsa burdan bize iki satır yazsın...

HOPES REMAİN...

• çok güzel bir topik olmuş ama frimware sayfası kullanılmıyortmuş artık
  • bu frimver sayfasının kullanılamamasının ana nedeni onca söylememize rağmen elinde siyah voksline olan arkadaşların gidip gri ler için yayınlanmış 4. yazılımı yüklemeleri nedeniyle ellerindeki aleti bozmalarından dolayı kaldırılmış olmasından kaynaklanıyor. siyah voxlineler için hiçbir frimver yayınlanmadı, sakın siyah makinelere bişiy yüklemeyin makina çortlar.
  • voxline 933 ün 4. güncellemesi kimde var acacba upload edebilir mi? 4. güncellemeyi tüm gri cihazlara uygulayabiliyor muyuz?bende 3 yüklü sanıırm çok oldu.altyazılar bölünüyor atlama oluyor.
  • sadbul
    4. güncellemeyi tüm grilre uygulayabiliyorsun
    siyahlara uygulanmıyor (galiba)
    eğer mail adresi verirsen dosyayı atabilirim
    kolay gelsin
  • Merhaba arkadaşlar, bende voxline ın 4. güncellemesini bulamıyorum elinde olan arkadaşlardan birisi mail olarak atabilir mi acaba? şimdiden teşekkürler khalilkrar@hotmail.com
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.