Şimdi Ara

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir) (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.108
Cevap
2
Favori
152.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir)

(En Son Oy Tarihi: 17.11.2022)
Giriş
  • Bütün forumun güncellemecisi oldum galiba :)
    Mail adresine attım arkadaşım
    İnşallah işini görür
  • şey 1 adet 4. güncelleme bende rica edebilirmiyim kardeş tukre52@hotmail.com simdiden tşk ler
  • Tukre
    Mailini bugün gördüm
    güncellemeyi attım
    İnşallah işini görür
  • rapide upload edermiiniz hepimiz alalım tesekkurler
  • o işin nasıl yapılacağını anlatırsanız
    memnuniyetle
    elimden geleni yaparım
  • zor değil
    rapide gir uploadda gozat da dosya sec uploada bas download lınkı copyala buraya yaz
  • Valla dediğinizi yaptım
    İnşallah becermişimdir
    Olmamışsa belirtin

http://rapidshare.com/files/120888217/6629-divx-933b-voxline-eon-20060106.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikayeci -- 8 Haziran 2008; 6:54:52 >
  • arkadaşlar
    rapidin tam ismi çıkmıyor
    nedendir anlamadım
    artık linkin üzerine tıkladıktan sonra,adres kısmında yıldızların yerine rapid share (siz birleşik yazın ) yazarsanız indirebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikayeci -- 8 Haziran 2008; 7:06:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hikayeci

Valla dediğinizi yaptım
    İnşallah becermişimdir
    Olmamışsa belirtin

http://****.com/files/120888217/6629-divx-933b-voxline-eon-20060106.rar.html

tesekkurler
    evet cıkmaz biz tamamlarrız

http://www.*apidshare.com/files/120888217/6629-divx-933b-voxline-eon-20060106.rar

*
    r
    yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0924579C4 -- 8 Haziran 2008; 11:43:04 >

• Ben bu player'ı 2 seneden fazladır kullanıyorum. Günde en az 2 saat çalışıyor. Haftada 50-60 saat kullandığım oluyor.

Benim tek bir sorunum var alet bozulmuyor! Aman nazar değmesin...
  • selam arkadaşlar, benimde sorularım olacak. bende de voxline dvd933 var. yaklaşık 1,5 senedir kullanıyorum. bu güne kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım. ne taktıysam okuyor makine. ilk aldığım zamanlar bi güncelleme yapmıştım. fakat uzun zamandır yeni güncellemeler varmı yokmu bakmıyorudum. bu gün bi baktım ki arada güncelleme sayısı 4 olmuş.

sorularımı aşağıda sıraladım;

1. 4 ncü güncellemeyi yükleyebilmek için 2 nci ve 3 ncüyü yüklemek gereklimidir?

2. hangi güncellemeyi yaptığımızı hatırlamıyorsak bunu tespit edemiyoruz denmiş. hangi tarihten sonraki makinelerde hangi güncelleme yüklü olarak geliyor?

3. 4 ncü güncellemeyi yükleyebilmek için seri numarası aralığından bahsedilmiş. firmanın sitesinde artık güncellemeler olmadığından seri numarası aralığıda yok haliyle. bu seri numarası aralığını öğrenebilirmiyiz?

(ayrıca hiçbir güncelleme elimde olmadığından 2 ve 3 ncü güncellemelere nereden ulaşabilirim? (ana sayfada var fakat likler çalışmıyor) göndermek isteyen arkadaş olursa mail adresimide vermek isterim: altugyetim@gmail.com)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoxus -- 17 Haziran 2008; 22:21:34 >

• HOXUS
    4. güncellemeyi yüklemek için aradaki güncellemeleri yüklemen gerekmiyor
    Ben 3. yü yüklemeden 4 ü yüklemiştim
    Yalnız bildiğim kadarı ile bu güncelleme gri makinelerde oluyor
  • Merhaba arkadaslar,

VOXLINE 933 u sorunsuz sekilde kullanmaktaydim. Fakat bugun alet acilmadi. Baska prizlerde denedim, elektrik ile ilgili bir sorun yok. Daha once hicbir guncelleme falan yapmamistim, aldigim gunku yazilim ile kullaniyordum. Boyle bir sorun ile daha once karsilasan oldu mu? Servise goturmeden benim yapabilecegim birsey var mi?

Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: XR9

Ben bu player'ı 2 seneden fazladır kullanıyorum. Günde en az 2 saat çalışıyor. Haftada 50-60 saat kullandığım oluyor.

Benim tek bir sorunum var alet bozulmuyor! Aman nazar değmesin...

aynen kardeş benimde en az günde 3 saat fln çalışıor 2005 aralıktamı ne almıştım hatırlamıorm bile
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreozp

Merhaba arkadaslar,

VOXLINE 933 u sorunsuz sekilde kullanmaktaydim. Fakat bugun alet acilmadi. Baska prizlerde denedim, elektrik ile ilgili bir sorun yok. Daha once hicbir guncelleme falan yapmamistim, aldigim gunku yazilim ile kullaniyordum. Boyle bir sorun ile daha once karsilasan oldu mu? Servise goturmeden benim yapabilecegim birsey var mi?

Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.

aynı sorundan muzdaribim. sabah kalktım. iki dizi izliyim dedim. açma düğmesine bastım. tık yok. fişleri kontrol ettim. sorun yok. aleti servise götürdük.içinde bir sürü şey yanmış.2.5 haftadır gelmesini bekliyorum.
  • Aynı dertten ben de muzdaripim.
  • arkadaslar, cihazda ses var görüntü yok, ankaradayım, teknik servis olarak nereyi tavsiye edersiniz?
  • Voxline 933 ile hometech 567 arasında kaldım.

İkisinin birbirine üstünlükleri nelerdir?

Voxline'ı Logitech X540 ile kullanmak istiyorum.Bu ses sistemi ile 5+1 dolby ve Dts ses alabilir miyim?Yoksa dts için harici çözücü şart mıdır?
  • kinyo

Birde böyle bir amfili 5+1 buldum amazon da 160$ gibi bir fiyatı vardı.okuduğum kadarıyla voxline da Dts dekoder yokmuş.Fakat dijital çıkış kullanılıp bu hoparlöre girilirse Dolby Digital&Dolby Surround Pro.logic decoder sahibi oluyorsunuz.Sizce tatmin edici midir

yada microlab

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirizmir -- 2 Eylül 2008; 17:11:04 >

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.