Şimdi Ara

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir) (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.108
Cevap
2
Favori
152.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir)

(En Son Oy Tarihi: 17.11.2022)
Giriş
  • arkadaşlar benim voxline gri renkte. ilk çıktıgında almıştım. seri numarası 4. guncellemeye uymuyor. 2. guncelleme yapılırsa 4. dede sorun çıkmaz yazmış bi arkadaş. bana 2. guncellemeyi rapid e yukleyebilecek bi arkadaş varmı.
  • arkadaşlar bu ürünü piyasada satan bir yer var mı?
  • piyasada yok bildigim kadarıyla
    bendekini vereyim sana istersen
  • Bende eğer philips 5990 bulup alabilirsem ve memnun kalırsam gri voxline'nımı satışa çıkarabilirim, birkaç hafta içinde.

Hiçbir bayide yok internette sadece hepsiburada.com'da satılıyor.

Bir philips satıcısı o daha eski 3990 daha yeni 5990 artık gelmeyecek falan dedi. Bu bilgi yanlış değilmi? 5990 en son Türkiyede çıkan philips divx oynatıcı değilmi? benmi yanlış biliyorum?
  • Birkaç ayda bir bu topiğe mesaj atıp ürünümün raporunu veriyorum, aklıma gelmişken bir rapor daha vereyim dedim.

Ürünü 2006 Ocak'ta almıştım. Ürün hala sağlam ve hala haftada en az 10 saate yakın kullanıyorum. Birtek 2-3 ay önce power butonu bozuldu. Basılı kaldı, ürün hep açık duruyor, kumandadan kapatıyorum.
  • Merhaba Herkese,

Uzun zamandır forumu okuyordum ancak üye olup mesaj atmak bugüne nasipmiş. :)

8 Temmuz 2006'da aldığım (Tam gününü nereden hatırlıyorsun diyenler olabilir, düğünümden 1 gün önce almıştım :D) Voxline DVD933'ü hala ilk günkü gibi kullanmanın zevkini yaşıyorum. Hatta yoğun ısrarlarım sonucu bir arkadaşıma da almıştık.

Bu forumda verilen bilgilerin çok işime yaradığını söylemeliyim. Katkıda bulunan herkese teşekkürler.

Cihaz, özellikle çıktığı yıl göz önüne alınırsa mükemmel bir DVD oynatıcı. O zamanlar piyasada pek fazla USB ve HDMI girişli oynatıcı yoktu. Aranan en büyük özellik altyazılardaki Türkçe karakterleri göstermesiydi. Ayrıca konum olarak da cihazlar içinde farklılık gösteriyordu. Bunun gibi birçok özellik en iyi olarak Voxline'da bir araya gelmiş, bunu yaşayarak öğrendim.

Bu tür elektronik cihazların kullanımında belli başlı şeylere dikkat ederseniz, hem film zevkinizi en üst seviyeye çıkartırsınız hem de başınız ağrımaz. Eğer gerçek bir sinema zevki arıyorsanız iyi de bir ses sistemine ihtiyacınız olacaktır. Optik çıkışa sahip DTS ses alan bir ses sistemi her türlü ses sorununuzu ortadan kaldıracaktır.

Divx filmlerde (Orjinal DVDler hariç) 5+1 ses almak için :

1- Filmi başlatın
    2- Film başladıktan sonra "setup" düğmesine basarak ayarlara girin.
    3- Ayarlarda yön tuşlarını kullanarak gezin ve halihazırda bulunan bir ayarı değiştirmeyecek şekilde "OK" tuşuna basın (Seçili olan ayarı tekrar seçin)
    4- Setup'tan çıkın.

Bu bahsettiğim şekil Analog 5+1 çıkışta ilk başta sesi 5+1 alamayanlar için.

Ancak bu şekilde setup'tan çıktığınızda muhtemelen altyazılar kaybolacaktır. Bunun için filmi ileri-geri sararsanız altyazılar geri gelecektir. (Filmi duracak kadar çok geri sardırmayın).

3 yaş gününü kutlayacağım bu güzel cihazı üretenlere, bizlere ulaştıranlara teşekkürler :D

Bugünlerde yeni bir DVD oynatıcı almak isteyenler eğer hala CD/DVD kullanıyorlarsa güncel konulara baksınlar. Ama yok ben CD/DVD'den sıkıldım diyenler var ise onlar da WD, PopCornHour gibi Media Tank'lara yönelmelerini öneririm.

Voxline'ı olanlar'ın daha uzun bir süre buna kafa yormayacaklarını düşünüyorum ;)

• arkadaşlar bende 3 yıldır bu cihazı kullanmaktayım birşey merak ediyorum paylaşım sitelerinde divx yada xvid olarak kodlanmış brrip ve hdrip filmler mevcut bu filmler divx playerlerde çalışıyor biliyorum ama bizim makinada açarmı acaba ?
    Çözünürlükleri 720/400 değerinde ve xvid kodluyorlar genelde.
    Boyutları 2-3 gb civarı olduğu için indirip denememiştim ama ilgimi çekti deneyen bilgi sahibi olan varmı bu konuda ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: benozgurum

arkadaşlar bende 3 yıldır bu cihazı kullanmaktayım birşey merak ediyorum paylaşım sitelerinde divx yada xvid olarak kodlanmış brrip ve hdrip filmler mevcut bu filmler divx playerlerde çalışıyor biliyorum ama bizim makinada açarmı acaba ?
    Boyutları 2-3 gb civarı olduğu için indirip denememiştim ama ilgimi çekti deneyen bilgi sahibi olan varmı bu konuda ?

iyide bir tane indir bak en fazla 28 kuruşun çöpe gider bununmu hesabını yapıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: deasemtor

quote:

Orjinalden alıntı: benozgurum

arkadaşlar bende 3 yıldır bu cihazı kullanmaktayım birşey merak ediyorum paylaşım sitelerinde divx yada xvid olarak kodlanmış brrip ve hdrip filmler mevcut bu filmler divx playerlerde çalışıyor biliyorum ama bizim makinada açarmı acaba ?

iyide bir tane indir bak en fazla 28 kuruşun çöpe gider bununmu hesabını yapıyorsun

28 kuruşa 3 gb indirildiğinide ilk kez duyuyorum...sen dl yapmak için para ödüyorsun heralde 3 gb'ti 20 saatde indirsen hesabınıda yaparsın tabi.
    eleştri yapacağına cevap verseydin gerçi senin tarzın belli banıda yemişsin zaten hiç şaşmadım daha çok banlarlar seni ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeNOzGuRuM -- 29 Temmuz 2009; 3:19:49 >

• MERHABALAR BU CİHAZDA ACABA YENİ ALDIĞIM LOGİTECH X 540 5+1 KULLANABİLİRMİYİM SANIRIM ANALOG 5+1 SAHİP MİS DİYE DUYDUM FORUMDA CİHAZIN ARKASINDAKİ GİRİSLER ALDIĞIM X 540 UYUMLUYMUS DENEYEN VARMI ACABA TŞK LER
  • Arkadaşlar cihazı açmaya çalıştığımda nasıl olduysa hiçbir kıpırtı gelmiyor. Evdeki bütün prizlerde denedim fakat gine açılmadı. Acaba cihazı nasıl kurtarabilirim?
  • ben bekliyorum artık yapsınlar bi voxline mkv cihazı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nw22

ARKADAŞLAR BENDEDE EMEKTAR BİR VOXLİNE 933 DİVX OYNATICI VAR.EVE BİR SONY LCD TV ALINDI.

ORJİNAL DVD FİLMLERDE HATTA BİR HD AMERİKAN KANALINDAN DİVX ÇEKİM LOST SEYREDERKEN YETERLİ KALİTEDE GÖRÜNTÜ ALAMADIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM.

BAĞLANTIYI NORMALBİR SCART-SCART KABLO İLE YAPIYORUM.

ACABA BU VOXLİNE DVD OYNATICIDAN BAĞLADIĞIM DVD-DİVX FİLMLERDEN SONY LCD TV'YE DAHA İYİ GÖRÜNTÜ ALMAK İÇİN HANGİ BAĞLANTIYI ALMAM LAZIM.

YOKSA ARTIK YENİ BİR DİVXPLAYERMI ALMAM GEREKİR.

EN İYİ GÖRÜNTÜ KALİTESİ İÇİN.

TEŞEKKÜRLER.

AŞAĞIDA EVDEKİ YENİ LCD TV'NİN ÖZELLİKLERİ YAZILI.
    40" (102cm) BRAVIA 1080p Full HD W4000 LCD TV, ÇİZGİ çizme tasarımına, BRAVIA ENGINE 2 sayesinde net ve tanımlı görüntülere, HD ve SD karasal ve kablolu yayınlarını (varsa) izlemek için bir MPEG-4 AVC tunere ve TV''nizi bir dijital resim çerçevesine dönüştürecek bir Resim Çerçevesi Modu''na sahiptir

6.2 megapiksel çözünürlükte üstün High Definition ayrıntılarla televizyon programlarını ve filmleri izleyin, fotoğraflara bakın ve oyunlar oynayın
    Televizyon izlemiyorken, fantastik Resim Çerçevesi Modu ile televizyonunuzu bir dijital resim çerçevesine dönüştürün. TV''nizi kendi resimlerinizi ya da önceden yüklenmiş 6 görüntüyü görüntülemek için kullanarak oturma odanızadaki kara deliği kapatın
    Olağanüstü net ve tanımlı görüntüleri BRAVIA ENGINE 2 görüntü geliştirme teknolojisi ve Advanced Contrast Enhancer (Gelişmiş Kontrast Artırıcı) ile yaşayın
    USB Fotoğraf Görüntüleyici ve PhotoTV HD dijital fotoğraflarınızı televizyon ekranında kolayca görüntüleyebilir ve üstün High Definition kalitede görebilirsiniz
    Kullanımı kolay XrossMediaBar™ ile tüm televizyon işlevlerinizi kolayca kullanabilir, kafa karıştırıcı menü ekranlarından kurtulabilirsiniz
    10 Bit LCD panelindeki Live Colour Creation ve x.v.Colour ile canlı ve doğal renklerde seyredin
    ÇİZGİ çizme tasarım kavramı ve Gece Mavisi kaplamasıyla BRAVIA W4000 mükemmel görünür ve çok yönlü döndürme işlevi vardır
    BRAVIA Sync ile televizyon kumandanızdaki tek bir tuşa basarak tüm ev sineması kurulumunuzu kontrol edin
    Üç HDMI™ girişi (iki arkada, bir yanda, tümü CEC''li) Blu-ray Disc™ ve PLAYSTATION®3 gibi High Definition kaynaklarına bağlanmayı daha da kolaylaştırır
    Film izlemekten hoşlanıyorsanız, o zaman bu televizyon sizin için - 24p Gerçek Sinema ile filmleri yönetmenin görmenizi istediği gibi izleyin
    Tümleşik MPEG-4 AVC tuneriyle ücretsiz HD ve SD karasal ve kablo yayınlarını izleyin (analog yayınları da alır)*
    Virtual Dolby® Surround ve BBE® ViVA ses teknolojisi ile yalnızca iki ön hoparlörle dijital surround ses etkisini yaşayın
    Tümleşik standart tanımlamalı dijital karasal tuner ile dijtal TV izleyin (MPEG-2, analog yayınları da alır)
    Tümleşik dijital kablo tuneri ile kablolu TV yayınını izleyin (ülkeye göre değişir ve yalnızca desteklenen operatörlerle izlenebilir)
    İsteğe bağlı SU-WL500 braketi ile duvara monte edilebilir
    Güç tüketimi verileri: Bekleme modunda 0,19W, çalışırken 176W
    Saat: VAR
    Uyku Zamanlayıcısı: VAR
    Açma / Kapama Zamanlayıcı (Saat ayarlı): VAR
    Dijital Ses Çıkışı (optik): VAR
    HDMI™ 1: VAR
    HDMI™ 2: VAR
    HDMI™ 3: VAR
    HDMI™ Bilgisayar Sinyali Yeteneği: VAR

Ses Modu

Dinamik/Standart/BBE® ViVA/Virtual Dolby®
    İstikrarlı Ses: VAR
    Dolby® Digital Plus: VAR
    Virtual Dolby®: VAR
    Otomatik Ses Ayarı: VAR
    BBE® ViVA: VAR
    Hoparlör Kapalı: VAR
    Masa Standlı (Gx Yx D cm): 98,6 x 68,4 x 27,9
    Masa Standsız (Gx Yx D cm): 98,6 x 64,6 x 11,0

lcd tv den ayarlarını daha düzgün yapabilirsin bende 42 inch full hd philips den izliyorum tam tersi scarttan bağlamama rağmen çok ama çok net diğer tavsiyem ise cihazda progressive scan var.component kablo alarak daha iyi bir görüntü alabilirsin.arkadaşlar cihazı component kablo ile kullananlar varmı ???

• Şimdiye kadar aldığım en pahalı elektronik alettir.
    Garanti süresi içinde 4 defa tamir gördü.
    Her seferinde 15 gün geçti
    en son eve getirdiğimde bir divx açtım denedim çalışıyor dedim . kapattım. geçenlerde divx açayım dedim 20-22 dk sonra cihaz kendi kendine kapanıyor. işlemcisi ısınoyor diye bilgisayarın küze köprüsünden daha önce söktügüm fanı taktım alete bana mısın demiyor yine kendine reset çekiyor. son derece gıcık bir alet yeni bir alet alınca bunun parçalarını yedek parça yapacağım artık
  • VOXLİNE 933 ÜRÜNÜ HALA SAĞLAM OLAN VARMI ACABA :)

BİRDE USB GİRİŞLİ VOXLİNE NERDEN ALABİLİRİZ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM DVD YAZMAKTAN BIKTIM ARTIK 933 İÇİN

TEŞEKKÜRLER
  • Hem bende hem de kızımda Voxline 933 var. Ben 2005 yılında kızım ise 2006 yılında aldı. Her iki cihazda halen mükemmel bir sekilde çalışmaktadır. Tek sorun kumandalar. Kızım evini taşırken kumandayı kaybetti. Bende kendi kumandamı temizlerken kırdım. Şu anda piyasadan aldığım kumanda ile çalışıyor ama kumanda uyumsuz olduğundan tuşların yerleri değişti bazı fonksiyonları da çalıştırmıyor. Maalesef piyasada orijinal kumandayı bulamadım. Cihazı hiç update etmedim. Aldığım günkü gibi. Genelde DVD seyrediyorum, Divx ile pek işim olmadı bu nedenle güncelleme yapmadım. Cihazı bozulmuş olup elinde kumandası olan varsa gönderdiği takdirde kendisine duacı olurum. Geçen gün Vatan'a gidip LG 492H almak istedim, DVD okudu divx okuyamadı. Bence Voxline Türkiyeye gelmiş en mükemmel cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dEpEchEmodE

VOXLİNE 933 ÜRÜNÜ HALA SAĞLAM OLAN VARMI ACABA :)

BİRDE USB GİRİŞLİ VOXLİNE NERDEN ALABİLİRİZ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM DVD YAZMAKTAN BIKTIM ARTIK 933 İÇİN

TEŞEKKÜRLER

benim ki hala sapasağlam. aldığım günden beri güncelleme yapmadım. yani anlayacağın kız oğlan kız..

western media player aldığımdan yedekte şu an..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dEpEchEmodE

VOXLİNE 933 ÜRÜNÜ HALA SAĞLAM OLAN VARMI ACABA :)

TEŞEKKÜRLER

benim ki hala sapasağlam. aldığım günden beri güncelleme yapmadım. yani anlayacağın kız oğlan kız..

western media player aldığımdan yedekte şu an..
  • Bende 4-5 senedir kullanıyorum hala sorunsuz çalışıyor açmadığı filmde yok.Güncellemeleri sırasıyla yukledım bu zaman zarfında hıc de problem olmadı.Usb girişi olsaydı cok ıyı olacaktı ama napalım.
  • bende satmayi dusunuyorum,hic bi sorunum yok neredeyse dort yil kullandim.sadece usb li almak istedigimden dolayi satmak istiyorum.almak isteyenler olursa bana ulasabilir . sevgiler
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.