Şimdi Ara

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir) (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.108
Cevap
2
Favori
152.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir)

(En Son Oy Tarihi: 17.11.2022)
Giriş
  • ben voxline ad 110 aldım acaba 933 te tam ekran izleme yapılıyormu=?
    .benim modelde hep sinameakop gösterim oluyor
  • asrin43
    bendeki eski 933 lerden
    filmine göre sinemaskop ya da geniş ekran seyrediyorum
    belki ayarları ile bir sıkıntın vardır ?
  • Arkadaşlar; Voxline en ucuz nerde satılıyor? Ben bir türlü bulamadım hesaplı satan bi yer. Yardımlarınızı bekliyorum.
  • 4. güncellemeyi ve ilgili programları aşağıdaki adresten tedarik edebilirsiniz..

http://www.profilo-servis.com.tr/indir.html

Not: sitede bu güncellemenin sadece şu seri numaralar için yapılması gerektiği yazıyor..

Geçerli Seri No’lar :

A17-0512000001 - A17-0512001200

A17-0602000001 - A17-0602003600

A17-0603000001 - A17-0603003600

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koese -- 5 Eylül 2008; 17:17:42 >
  • profilo sitesinde 4 ncü güncelleme yok arkadaşlar. isteyen varsa mail atabilirim (altugyetim@gmail.com). ama arkadaşın belirtmiş olduğu seri numarasını mutlaka kontrol edin. sonra pişman olursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoxus -- 7 Eylül 2008; 15:26:18 >
  • 4. güncellemeyi arayan arkadaşlar
    bu sayfada yükleme yapabileceğiniz yerin adresini verdim
    kullanabilirsiniz
    ama siyah voxline denemesin
  • Arkadaşlar,
    Voxline cihazımı 2006 yılının 8.ayında almıştım.Şimdiye kadar herhangi bir problemim olmadı.Geçenlerde Lost dizisinin Divx bölümlerini izlerken altyazıların eksik çıktığını ( 3 satır yazıdan ortadaki çıkmıyor.) farkettim. Cihazıma şimdiye kadar hiç versiyon yükseltmesi yapmadım. Dün Profilo servisine gittiğimde servis ustası problemin karttan kaynaklandığını ve onarım için İstanbula gönderilmesi gerektiğini söyledi.Fakat cihazımın garantisi 1 ay önce dolmuştu ve 50-60 Ytl mastafı vardı.Bu parayı ödemektense yeni bir cihaz almayı tercih ederim.
    Sizin de başınıza böyle bir olay geldi mi? Yoksa daha önceki sayfalarda okuduğum gibi 4. versiyona yükseltme yapılınca şikayetlerim azalır mı?
    Cihazım yukarıdaki seri numaralarına uyuyor.4.güncellemeye yükseltmek için yapılacak işlemleri (ayrıntılı olursa memnun olurum,daha önce bu işlemi hiç yapmadım) ve güncelleme dosyasının temini için yardımlarınızı rica ediyorum.

abici94@mynet.com

• abici94
    4 güncelleme ile sorununun çözüleceğinden emin değilim ama,

yapmak istersen bu sayfada güncelleme dosyasını indirebileceğin bir adres koymuştum
    dosyayı indirip dvd ye koyup bekle

başka da bir şey yapıldığını ben hatırlamıyorum
  • Güncellemeyi indirdim.
    CD'ye kaydederken CD adına: ''bank30.rom'' mu yazılacak acaba?
  • herhalde fark etmiyor
  • siyah voxline için yapılacak birşey yokmu acaba
  • 1.5 yıllık siyah Voxline'ım bazı filmleri lekeli ve bulanık gösteriyor. Sebebi ne olabilir? Makinanın işlemcisi mi yetmiyor, yoksa kodeki mi tanımıyor acaba? Yetkili servis ne içmişse bu makinanın garanti kapsamında olmadığını söylüyor
  • Arkadaşlar benim ekran görüntüsünde sorun var, kabloları değiştirdim yine olmadı, hatta tv'yi bile değiştirdim yine olmadı.

Ekran renkli çizgili oldu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: xBl@dEx

quote:

Orjinalden alıntı: emreozp

Merhaba arkadaslar,

VOXLINE 933 u sorunsuz sekilde kullanmaktaydim. Fakat bugun alet acilmadi. Baska prizlerde denedim, elektrik ile ilgili bir sorun yok. Daha once hicbir guncelleme falan yapmamistim, aldigim gunku yazilim ile kullaniyordum. Boyle bir sorun ile daha once karsilasan oldu mu? Servise goturmeden benim yapabilecegim birsey var mi?

Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.

aynı sorundan muzdaribim. sabah kalktım. iki dizi izliyim dedim. açma düğmesine bastım. tık yok. fişleri kontrol ettim. sorun yok. aleti servise götürdük.içinde bir sürü şey yanmış.2.5 haftadır gelmesini bekliyorum.

merhabalar. aynı sorun bu sabah bende de oldu. dün gece bi film izleyip kapattım. 2,5 yıldır hiç sorun çıkarmadan tıkır tıkır çalışan voxline 933'üm bugün hiç açılmıyor. sizler hangi servise götürdünüz acaba? yetkili bir servisi var mı yoksa herhangi bir yere götürsek de olur mu? bir de ne kadara mal oldu? şimdilerde minton dvd player var hem de usb girişli 60 YTL civarında.. hiç tamir ettirmeyip onu mu alsam? 2.5 senedir voxline'ıma o kadar alışmıştım ki şimdi ilk arızasında kaldırıp atmak da işime gelmiyor. fikir verip yardımcı olursanız çok sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miss tomato -- 26 Ekim 2008; 14:30:12 >

• arkadaşlar bu dvd playere sahip olup da şu an online olan var mı acaba? ben görüntü alamadığım için playerin ayarlarını değiştiremiyorum, bana kumandadan sırasıyla hangi tuşlara basıp rgb modundan çıkabileceğimi tarif edecek bi yardımsever var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasarimperest -- 29 Ekim 2008; 21:50:26 >
  • voxline tam olarak kaç mb'ten büyük dosyayı oynatmıyor. sınır 2Gb mı?
  • selam arkadaşlar
    gri kasa voxline'ım var uzun süredir kullandıgım bir problem de olmadı aslında şimdiye kadar fakat bazı dizilerde eksik altyazı göstermeye başladı. Güncellemek istiyorum servis sitesindeki linkler çalışmıyor şuanda. Ne yapmam gerekir hangi güncelleme çözer bu sorunu?
  • arkadaşlar voxline 933 mü? piranha aqua x type mi? piranhada usb girişide var? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...
  • Link:
    http://rs302.rapidshare.com/files/120888217/6629-divx-933b-voxline-eon-20060106.rar

Voxline DVD933 Divx Player’ınızın yazılımını güncellemek için lütfen aşağıdaki adımları takip ediniz.

1. Yukarıda yer alan dosyayı, ismini değiştirmeden uygun bir CD’ye (CD üzerinde kayıtlı başka bir dosya bulunmadığından emin olunuz) düşük hızda kaydediniz. Kayıt ederken CD ismini dosya ismi ile aynı şekilde giriniz.
    2. Voxline DVD933 Divx Player’ınızı çalışır duruma getiriniz.
    3. Dosyayı kaydetmiş olduğunuz CD’yi, cihazınızın CD bölmesine yerleştiriniz.
    4. CD bölmesinin kapağını kapattığınızda cihaz otomatik olarak güncelleme işlemine başlayacaktır. Bu durumda ekranda birçok kez “ERASE” ve “WRITE” mesajı ardarda sıralanacaktır.
    5. “DONE” mesajı ekrana gelip CD bölmesinin kapağı otomatik olarak açıldığında güncelleme işlemi tamamlanmış olacaktır.
    6. Son olarak CD’yi cihazdan çıkarıp, cihazı “Power” düğmesinden kapatmanız gerekmektedir. Cihazı tekrar açtığınızda, cihazınızı yazılımı güncellenmiş haliyle kullanmaya başlayacaksınız.

ÖNEMLİ UYARI : Cihaz yazılımının güncellenmesi esnasında, cihazın kapatılması, elektrik kesintisi yaşanması veya ürünün elektrik bağlantısının kesilmesi durumlarında cihazda kalıcı hasar meydana gelebilir. Bu sebeplerle ortaya çıkan hasarlardan firmamız hiçbir şekilde sorumlu değildir.

İşine yarayacaklar olabilir..

• ARKADAŞLAR BENDEDE EMEKTAR BİR VOXLİNE 933 DİVX OYNATICI VAR.EVE BİR SONY LCD TV ALINDI.

ORJİNAL DVD FİLMLERDE HATTA BİR HD AMERİKAN KANALINDAN DİVX ÇEKİM LOST SEYREDERKEN YETERLİ KALİTEDE GÖRÜNTÜ ALAMADIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM.

BAĞLANTIYI NORMALBİR SCART-SCART KABLO İLE YAPIYORUM.

ACABA BU VOXLİNE DVD OYNATICIDAN BAĞLADIĞIM DVD-DİVX FİLMLERDEN SONY LCD TV'YE DAHA İYİ GÖRÜNTÜ ALMAK İÇİN HANGİ BAĞLANTIYI ALMAM LAZIM.

YOKSA ARTIK YENİ BİR DİVXPLAYERMI ALMAM GEREKİR.

EN İYİ GÖRÜNTÜ KALİTESİ İÇİN.

TEŞEKKÜRLER.

AŞAĞIDA EVDEKİ YENİ LCD TV'NİN ÖZELLİKLERİ YAZILI.
    40" (102cm) BRAVIA 1080p Full HD W4000 LCD TV, ÇİZGİ çizme tasarımına, BRAVIA ENGINE 2 sayesinde net ve tanımlı görüntülere, HD ve SD karasal ve kablolu yayınlarını (varsa) izlemek için bir MPEG-4 AVC tunere ve TV''nizi bir dijital resim çerçevesine dönüştürecek bir Resim Çerçevesi Modu''na sahiptir

6.2 megapiksel çözünürlükte üstün High Definition ayrıntılarla televizyon programlarını ve filmleri izleyin, fotoğraflara bakın ve oyunlar oynayın
    Televizyon izlemiyorken, fantastik Resim Çerçevesi Modu ile televizyonunuzu bir dijital resim çerçevesine dönüştürün. TV''nizi kendi resimlerinizi ya da önceden yüklenmiş 6 görüntüyü görüntülemek için kullanarak oturma odanızadaki kara deliği kapatın
    Olağanüstü net ve tanımlı görüntüleri BRAVIA ENGINE 2 görüntü geliştirme teknolojisi ve Advanced Contrast Enhancer (Gelişmiş Kontrast Artırıcı) ile yaşayın
    USB Fotoğraf Görüntüleyici ve PhotoTV HD dijital fotoğraflarınızı televizyon ekranında kolayca görüntüleyebilir ve üstün High Definition kalitede görebilirsiniz
    Kullanımı kolay XrossMediaBar™ ile tüm televizyon işlevlerinizi kolayca kullanabilir, kafa karıştırıcı menü ekranlarından kurtulabilirsiniz
    10 Bit LCD panelindeki Live Colour Creation ve x.v.Colour ile canlı ve doğal renklerde seyredin
    ÇİZGİ çizme tasarım kavramı ve Gece Mavisi kaplamasıyla BRAVIA W4000 mükemmel görünür ve çok yönlü döndürme işlevi vardır
    BRAVIA Sync ile televizyon kumandanızdaki tek bir tuşa basarak tüm ev sineması kurulumunuzu kontrol edin
    Üç HDMI™ girişi (iki arkada, bir yanda, tümü CEC''li) Blu-ray Disc™ ve PLAYSTATION®3 gibi High Definition kaynaklarına bağlanmayı daha da kolaylaştırır
    Film izlemekten hoşlanıyorsanız, o zaman bu televizyon sizin için - 24p Gerçek Sinema ile filmleri yönetmenin görmenizi istediği gibi izleyin
    Tümleşik MPEG-4 AVC tuneriyle ücretsiz HD ve SD karasal ve kablo yayınlarını izleyin (analog yayınları da alır)*
    Virtual Dolby® Surround ve BBE® ViVA ses teknolojisi ile yalnızca iki ön hoparlörle dijital surround ses etkisini yaşayın
    Tümleşik standart tanımlamalı dijital karasal tuner ile dijtal TV izleyin (MPEG-2, analog yayınları da alır)
    Tümleşik dijital kablo tuneri ile kablolu TV yayınını izleyin (ülkeye göre değişir ve yalnızca desteklenen operatörlerle izlenebilir)
    İsteğe bağlı SU-WL500 braketi ile duvara monte edilebilir
    Güç tüketimi verileri: Bekleme modunda 0,19W, çalışırken 176W
    Saat: VAR
    Uyku Zamanlayıcısı: VAR
    Açma / Kapama Zamanlayıcı (Saat ayarlı): VAR
    Dijital Ses Çıkışı (optik): VAR
    HDMI™ 1: VAR
    HDMI™ 2: VAR
    HDMI™ 3: VAR
    HDMI™ Bilgisayar Sinyali Yeteneği: VAR

Ses Modu

Dinamik/Standart/BBE® ViVA/Virtual Dolby®
    İstikrarlı Ses: VAR
    Dolby® Digital Plus: VAR
    Virtual Dolby®: VAR
    Otomatik Ses Ayarı: VAR
    BBE® ViVA: VAR
    Hoparlör Kapalı: VAR
    Masa Standlı (Gx Yx D cm): 98,6 x 68,4 x 27,9
    Masa Standsız (Gx Yx D cm): 98,6 x 64,6 x 11,0

• 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.