Şimdi Ara

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir) (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.108
Cevap
2
Favori
152.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir)

(En Son Oy Tarihi: 17.11.2022)
Giriş

Orjinalden alıntı: ByRemake

Arkadaşlar ben 1 buçuk senedir voxline kullanıyorum düne kadarda bu aletten çok memnundum.Benim sorunum bu meşhur dizi olan lost u bir arkadaştan aldım bir dvd nin içinde divx halinde 11 bölüm filan var.sorunum 3 divx ten sonra tüm bölümlerde alt yazı yok görmüyor bütün sezonlarını taktım hepsinde aynı 3. parttan sonra alt yazı tanımıyor ayrıca menüden baktığımda bölümlerin altyazı dosyalarının üstünde ? işareti var arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..

Bence senin sorunun 3. diziden sonraki bölümlerde altyazı çıkmıyorsa bence o altyazılarda sorun vardır.Yada voxline o altyazıları desteklemiyor olabilir.Benimde bazı filmlerde başıma gelmişti.Bazı altyazıları ? olarak görüyordu.Yapman gereken o böümlere uygun altyazıları bulup tekrar yazman.

2. Popüler tüm altyazı formatlarını destekliyor (.sub, .srt, .ssa, .smi, .txt, idx/sub...)
    Özelliklerinde bu yazsada o altyazılarda ya bozulmuştur yada başka formatları bulup denemen.

Beklenildiği gibi Voxline mükemmel bir altyazı uyumluluğu gösterdi. Testte kullanılan bütün altyazıları sorunsuz oynattı. Sadece tagli .srt dosyalarında özel tagleri okuyamadı. (Örneğin altyazıyı italik göstermeye yarayan <i> tagi. Zaten bunu birçok oynatıcı desteklemiyor.) SUB-09 ve SUB-11 testleri kullanılan CD içine dahil edilmediğinden yapılamadı.

• quote:

Orjinalden alıntı: engunaydin

Siyah voxline'a yazılım yüklenmiyor denmiş. Journeyman-Deadwood gibi dizilerin riplerini oynatamıyorum, bu konuda yapacak bir şey var mı?

Bildiğim kadarıyla voxline hdrip ve rip tarzı dosyaları desteklemiyor.Zaten rip açan bir player yok piyasada hdd playerler hariç.

16. DVD933 ile .mp4, .wmv ya da .ogg oynatabilir miyim?

Hayır. Diğer uyumsuz dosyalar için lütfen "Ayrıntılı Medya Uyumluluğu İncelemesi" kısmına bakınız.
    http://forum.donanimhaber.com/m_5287650/tm.htm

quote:

Orjinalden alıntı: moffaka
    arkadaşlar voxline ile Sunny SNY-4002 kıyaslasanız hangini seçerdiniz? bu arada LG marka LCDTV sahibiyim. onun kumandası LG playerleride yönetebiliyormuş o yüzdende LG divxplayermi alsam diyortum... eğer LG alsam voxline yada Sunny SNY-4002 den kötümü kalır. herkez bu ürünlere yatırım yapınca bende afalladım.

Bence LG player almak daha mantıklı.Hem LG tv uyumlu olur.Voxline zaten eskidi.Sunny LG yanında lafı etmez.O yüzden LG dvix-dvd player.Yada Philips.

quote:

Orjinalden alıntı: comitatenses

arkadaşlar bendeki sivah kasalı voxline gaayet güzel çalışırken şimdi dvd leri okumuyor. cd leri vcd leri okurken bi problem yok ama dvd taktığımda eviriyo çeviriyo baya uğraşıyo sonra cıkarıyo sorun ne olbilir

Başka dvdler denedinmi?Denediysen o dvd de sorun vardır.Yok diğer dvdlerde aynı şey yapıyorsa servise götürmen gerekiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: julien

merhaba arkadaşlar ben voxline siyah kasa kullanıyorum. Benim makinada iki tür sorun var
    1-Altyazılar çoğu zaman eksik çıkıyor
    2-Bazı filmlerde sahneler kenni kendine 10-15 saniye ileri atlıyor
    bunlar olağan sorunlar mı yoksa benim makinede mi sorun var.İlgilenirseniz sevinirim.

Bazı sahnelerde atlaması o filmin codeclemesinde sorun vardır.Yada voxline desteklemiyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducatine -- 16 Mart 2008; 23:14:19 >

• arkadaşlar bu cihazı nerden alabilirim? teknosada sitede yok ürün
  • quote:

Orjinalden alıntı: N@BoThİ

arkadaşlar bu cihazı nerden alabilirim? teknosada sitede yok ürün

Gri kasa olan artık üretilmiyor.Gri olanlar efsane oldu artık kaç senelik cihaz Siyah olanlar da bitti diye biliyorum yada piyasada kalmamıştır.Zaten teknosa gibi biryerde bulman zor.Orda marka satılıyor.Netten baktım.Yane dediğim gibi olmuş.2.el ararsan bulursun.
  • Siyah 933 kullanıyorum. Alet ilk 6 ay canavar gibiydi. Ne taksam okuyordu. Ardından bir anda diskleri okumamaya başladı. Ne orjinal dvd ne de divxleri. Servise götürdüm geldi tekrar izlemeye başladım. 2 ay geçti normal bir şekilde çalıştı. Bu ay 10 sezonluk bir dizi izliyordum 3.sezonun ortasında yine aynı sorunu yaşadım. Şimdi tekrar servise vermem gerek. Serviste neredeyse 1 ay elinde tutuyor. Kendi yapabileceğim bir şey yok mu?
  • ducatine aman diyim juliene cevap verirken dikkat etmemişsin, julien elimde siyah kasa voxline var diyor sen 4. güncellemeyi yükle diyorsun, siyyah kasa voxlineler için hiç güncelleme çıkmadı, çıkan 4 güncellemenin hepsi gri kasa voxlineler içindir ve gri kasa ve siyah kasada bulunan cipler ayrı oldugundan gri için yazılan bir güncellemeyi yüklediğinizde elinizdeki alet cortlar, sakın bunu yapmayın. bütün sayfaları incelerseniz veya bir arama yaptırırsanız griler için çıkan güncellemeleri yükleyen 4-5 arkadaşın makinasının cortladığını okuyabilirsiniz. güncellemeler gri voxlineler içindir, sakın siyah kasa voxlinelere yüklemeyin aletiniz corrrrttttttlaaaaaarrrrrr. diye diye dilimizde tüğ bitti yav, bu tür mesajı 5. kez yazıyom bende, aratın göreceksiniz.

byremake, bir sorununu yazmadan önce arama yaptırsan alt yazı diye bu konunun defalarca anlatıldığını göreceksin. eğer bütün bölümler ve altyazılar ayrı ayrı klasörlenmeden hepsi birlikte root bölümüne yazıldıysa voxline ilk iki bölümün yazısını otomatik okur, diğerlerini okumaz, bunu okutmak için örneğin üçüncü bölümü izlemek içini filim dosyasını okeylemeden önce o bölümün altyazı dosyasına gelip kumandadaki sup dosyasına basınız, oradan sup bilmem ne diye bir yazının ekranın üstüne çıktığını göreceksiniz, bundan sonra görüntü dosyasının üstüne gidip okeylerseniz alt yazının sorunsuz olarak okunabildiğini göreceksiniz, çözüm ya böyle seyretmek yada benim gibi yapıp bötün bölümleri ayrı ayrı klasörleyip öyle yeniden yakmak, daha kolay izleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersan0 -- 14 Mart 2008; 9:16:48 >

• Arkadaşlar ben voxline gri kasa sahibiyim. Yaklaşık 20 aydır kullanıyorum tüm güncellemeleride yaptım. 1 ay kadar önce stargate dizisine başladım . Bir hafta sonu 1. sezonu soluksuz bitirdim ve alet tık demedi ( MAŞALLAH ). Tavsiyem gri kasa sahibi olanlar forumu iyi okusun ve güncellemeleri yapsın.

İyi seyirler....
  • quote:

Orjinalden alıntı: mersan0

ducatine aman diyim juliene cevap verirken dikkat etmemişsin, julien elimde siyah kasa voxline var diyor sen 4. güncellemeyi yükle diyorsun, siyyah kasa voxlineler için hiç güncelleme çıkmadı, çıkan 4 güncellemenin hepsi gri kasa voxlineler içindir ve gri kasa ve siyah kasada bulunan cipler ayrı oldugundan gri için yazılan bir güncellemeyi yüklediğinizde elinizdeki alet cortlar, sakın bunu yapmayın. bütün sayfaları incelerseniz veya bir arama yaptırırsanız griler için çıkan güncellemeleri yükleyen 4-5 arkadaşın makinasının cortladığını okuyabilirsiniz. güncellemeler gri voxlineler içindir, sakın siyah kasa voxlinelere yüklemeyin aletiniz corrrrttttttlaaaaaarrrrrr. diye diye dilimizde tüğ bitti yav, bu tür mesajı 5. kez yazıyom bende, aratın göreceksiniz.

Mersan uyardığın tşk ederim.Sanırım başka kullanıcılarla karıştırmışım.Arkadaşlar uyarıyım Siyah kasa voxline için sakın yazılım yüklemeyin.Hemen msgımı editledim.

Saol mersan!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducatine -- 16 Mart 2008; 23:14:45 >

• Eylul 2005 den beri kullanıyorum hala tıkır tıkır çalışıyor. Nice filmler, kaç sezon diziler bitirdi de birşey olmadı. Hatta bazen bozulsa da bahane ile USB li cihaz alsam diyorum ama banamısın demiyor. Ne okuyucu varmıs alette be masallah. Bu arada övünmek gibi olmasın ama voxline 933 ün bu forumda ilk mesajını ben atmıştım , soyle bir baktım da anılarım canlandı .
  • Ben de 2005 ağustos ayın da almıştım.. Maşallah hiç sorun yok! Bu arada topiğimiz 2000 cevap olacak yakında..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 17 Mart 2008; 11:10:58 >
  • Arkadaşlar elinde olan var ise 4.yazılımı herhangi bir upload sitesine yüklemeniz mümkünmüdür?
    Hiçbiryerde bulamadım profilonun sitesindeki linkte ölmüş.
  • Ya arkadaş ben mi şanssızım ya!
    Forumdaki övgüleri görünce bende bu cihazdan alıyım dedim 2005 yılında. Kasım ayında aldım. Ne zaman hatırlamıyorum ama bozulmalar bir başladı bir daha bitmedi!!! Bozulduğunda ne CD ne de DVD okuyordu. İlkkez bozulunca Profilo servisine götürdüm, bunu biz tamir etmiyoruz İstanbula göndereceğiz dediler. 15 gün sonra teslim aldım. 2-3 ay çalıştıktan sonra bu sefer divxleri okumamaya başladı. Tekrar servise gönderdim. Geldi biraz çalıştı tekrar bozuldu. En son 2007 eylül civarında gönderdim zaten kasım 2007'de garantisi bitiyordu. Geldi 2 ay olmadan gene bozuldu ve hiçbir CD ve DVD'yi okumamaya başladı. İçine CD veya DVD aldığında bunu anlayamıyor ve No disk uyarısı veriyordu.
    Bende sinir olup gittim yerine USB girişli bir TRIDENT aldım. USB girişi acayip kolaylık, indirdiğim dizi bölümlerini atıyorum Flaş diske çatır çatır seyrediyorum!
    Ama bu Voxline'da çöpe atmak istemiyordum. Açtım cihazı sağını solunu biraz kurcaladım, CD okuyan yuvanın yüksekliğini oynayınca tekrar okuyabiliyor ama denemeniz lazım. Zaten belli bir süre sonra tekrar okumamaya başlıyor falan.
    Benim gibi bir sorun yaşayan veya bu sorunu nasıl aşabileceğimi bilen birileri var mıdır diye yazdım.
    Değilse 2 yılda sayısız film seyretmişimdir bu cihazda.
    Bu arada cihaza herhangi bir güncelleme yapmamıştım.

• ama cok güzel

gri voxlineler

1.5 sene aldım

100 ytl
  • Merhabalar. Sorum aşağıdaki gibi:

*** Microlab a6664 bir ses sistemi aldım. Voxline'a 5+1 bağlantısını yaptım ve DVD'lerde sorunsuz şekilde 5+1 film izleyebiliyorum. Yalnız söz konusu Divx olunca işler değişiyor. AC3 ses kayıtlı bile olsa divx filmlerim pc'de olduğu gibi 5+1 olmuyor. Ne yapmam gerekir? Sorun voxline'dan mı microlab'den mi kaynaklanıyor?

Ayrıca 4. sürüm yazılımı bir upload sitesine yükleme ricasına ben de katılıyorum. Linkler ölü ve kaybolan/iz bırakan yazılar kabusumuz oldu:)

Yanıtlar ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler!
  • quote:

Orjinalden alıntı: sevincalis

Merhabalar. Sorum aşağıdaki gibi:

*** Microlab a6664 bir ses sistemi aldım. Voxline'a 5+1 bağlantısını yaptım ve DVD'lerde sorunsuz şekilde 5+1 film izleyebiliyorum. Yalnız söz konusu Divx olunca işler değişiyor. AC3 ses kayıtlı bile olsa divx filmlerim pc'de olduğu gibi 5+1 olmuyor. Ne yapmam gerekir? Sorun voxline'dan mı microlab'den mi kaynaklanıyor?

Ayrıca 4. sürüm yazılımı bir upload sitesine yükleme ricasına ben de katılıyorum. Linkler ölü ve kaybolan/iz bırakan yazılar kabusumuz oldu:)

Yanıtlar ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler!

DVD filmler için Dolby Digital; DivX, XviD filmler için de AC-3 ve Dolby Digital EX gerekir, demek ki Voxline da dolby digital var ama divxler icin ac3 yok

• 2007 de nin ocak ayında aldık 60 ytl falandı kampanya ile dandik birşey sanmıştım taş gibi çıktı hala sapasağlam çalışıyor componentten bağlıyorum losttan falan baya iyi görüntü alıyorum.
  • bende alalı ne kadar oldu bilmiyorum. filmi izlemeyi de pek sevmiyorum. öylece tv nin altında duruyordu, eş -dost düğün sünnet cd si getirdikçe bakıyorduk.
    bir gün (telekomun 256 lık adsl hattını 1024 e çıktığı günlerdi. ) pink floyd un dark side of the moon DVD sinin alan parsons 5.1 mixini indirdim, voxline a koydum , sony home theatre sistemine optik kablo ile bağladım , açtım ve vay bee dedim.
    o günden beri aleti nerdeyse tamamen cd-dvd deck olarak kullanıyorum.

hafta sonu arkadaş bourne diye 3 filmlik seri getirdi. dvd ye kaydedilmiş divx film. bunda da 5.1 ses çıktı şaşırdım . AC3 müş galiba.

sözün kısası , film izlemeseniz bile bu cihazın optik çıkışı , dts, ac3 , dolby çözücüsü varken: orta halli bir ses sistemi kurarak müziğin tadını çıkarmanız da mümkün
  • quote:

Orjinalden alıntı: lebu

bende alalı ne kadar oldu bilmiyorum. filmi izlemeyi de pek sevmiyorum. öylece tv nin altında duruyordu, eş -dost düğün sünnet cd si getirdikçe bakıyorduk.
    bir gün (telekomun 256 lık adsl hattını 1024 e çıktığı günlerdi. ) pink floyd un dark side of the moon DVD sinin alan parsons 5.1 mixini indirdim, voxline a koydum , sony home theatre sistemine optik kablo ile bağladım , açtım ve vay bee dedim.
    o günden beri aleti nerdeyse tamamen cd-dvd deck olarak kullanıyorum.

hafta sonu arkadaş bourne diye 3 filmlik seri getirdi. dvd ye kaydedilmiş divx film. bunda da 5.1 ses çıktı şaşırdım . AC3 müş galiba.

sözün kısası , film izlemeseniz bile bu cihazın optik çıkışı , dts, ac3 , dolby çözücüsü varken: orta halli bir ses sistemi kurarak müziğin tadını çıkarmanız da mümkün

dolby var da dts yok.

• DTS var.

• Kaç sene sonra forma girip yeniden mesaj atıyorum :D
    Bende gri voxline ın ilk kullanıcılarındanım
    Kıyıp da yeni çıkan hiç bir şeye elimi süremedim

Formu aradım ama gözden kaçırmadıysam bulamadım

gri voxline ı component kablo ile kullanan var mı ?
    Sonuç tatmin edici mi? (dvd player parası verip kablo almama değer mi?)
    Kullanan varsa hangi markayı tavsiye edersiniz ?

(Bağlantı yapacağım tv samsung lcd)

Bu arada elimde altyazı güncellemesi mevcut
    isteyen olursa mail atabilirim
    (Sitesi herhalde çökmüş)
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.