Şimdi Ara

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir) (98. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.108
Cevap
2
Favori
152.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir)

(En Son Oy Tarihi: 17.11.2022)
Giriş
  • zorakikenpachi dostum alet çalışıyorsa flaş duruyor demektir, eger flaş göçmüş olsaydı başına daha garip şeyler gelebilirdi, eger garantisi devam ediyorsa hiç ugraşma ve elini dahi sürme direk servise götür halletsinler. yeniden flaş yüklenebiliyor. flaş tamamen göçmemiş ama arızalanmış anladıgım kadarıyla.

fikret hoca dostum, divx filimler zaten öyle görünür, piksel sayıları ile ilgili bir konu, bu başlıkta bir ara ayrıntılı yazmıştım, merak edersen arayıp bul, eger meraklı degilsen haaa bu böyleymiş diyip kabullen.
  • bu konuyu biraz taradıktan sonra gidip aldım aleti.birazdan kuracam bakalım nasıl birşey
  • yaw bu dandik aleti nasıl öneriyorsunuz anlamıyorum..
    aletin malzeme kalitesi ile yakından uzaktan alakası yok..
    hd çekim divx cd mi tanımadı bile..
  • arkadaşlar benim siyah voxlineda şöyle bir sorun çıkıyor..

film izlerken ekran tamamen yeşil oluyor. ve 4-5 sn ilk menüye geliyor..

ilk başlarda 2 saat sonra görüntülerde takılma oluyordu. şimdi ise yarım saat sonra yukardaki sorun oluyor.

neyse haftaya servise götüreceğim.. gelişmeleri buraya yazarım.. bakalım ne yapacakalar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: talaria

bu konuyu biraz taradıktan sonra gidip aldım aleti.birazdan kuracam bakalım nasıl birşey

1-2 film denedim sorun yok.umarım sorun çıkarmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: romancem

yaw bu dandik aleti nasıl öneriyorsunuz anlamıyorum..
    aletin malzeme kalitesi ile yakından uzaktan alakası yok..
    hd çekim divx cd mi tanımadı bile..

hd rip divx gosterebilecegin bir dvx player varsa soyle biz de alalim ?
  • dün siyah kasa voxline aldım

iki sorum var;

1 altyazılar çok ufak yani biraz daha büyük olsa çok iyi olur bunun için yazılım var mı ?
    2 içinde klasörler olan bir dvd taktığımda klasörlerin içine girmiyor. kumandada ki hiç bir tuş bu işlevi yerine getirmiyor.
  • 1- ilk sorunun cevabı ilk sayfada
    2- Voxline kullaniyorum dvd'de her klasorun icine sorunsuz girebiliyor. Dogru denediginizden eminmisiniz ?
  • siyah kasalara yazılım yüklenmemesi yazıyor. başka bir yolu varsa göremedim.
    evet enter tuşuyla giriyordum diğer playerda bunda ise hiçbir tuş ile giremiyorum.
  • klasörlere girme sorunu yok artık ama altyazılar ufak yazılımı var mı ?
  • arkadaşlar ankara profilo servisine verdim. geçen cumartesi.. akşam 7 ye kadar açık.. denizcilik müsteşarlığı yanında.. tam bir hafta sonra aradılar yapıdı diye.. şimdi düzgün çalışıyor. takılma olmuyor. birde kapanıyordu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: atınç

@ drnburak kardeş.Yukarda "kcekmen" in iyi niyetle verdiği site de promarketin sitesidir. Orada firmware kaldırılmıştır. Çünkü siyah cihazlar zaten son yazılım yüklü olup diğer yazılımlar uymamaktadır. Bunun da sebebinin siyah voxlineların çipinin ESS Phoneix olduğunu tahmin ediyorum. Zira QPEL, GMC, 800*336 lık WAF ları da okumasıdır. Çünkü ben de dahil bir çok Gri vox. kullanıcısı bu çözünürlükte divx izleyemiyoruz.

şimdi benim upload ettiğim yazılımlar 2. 3. ve 4. leri olmakla birlikte kesinlikle GriVOXLİNE lar için geçerlidir. Eğer siyah ise işe yaramayacak hatta cihazını kilitleyebilecektir. O yüzden GriVOXLİNE sahibi değilsen yüklememelisin. GriVoxline sahibiysen bile yükleme talimatlarına uygun yükleme yapmazsan ya da yükleme esbnasında elektrik kesilirse cihazın çalışmayabilir. Firmware yükleme işi riskli iş olup sorumluluk tamamen yükleyene aittir. Bu hatırlatmaları yapayım.

Şimdi linki vereyim:
    Voxline updates by ATINÇ

merabalar,

ben gri voxline kullanıcısıyım ve şimdiye kadar cihaza hiç bir güncelleme yapmadım.

cihazın seri numarası bu: A17-0603000987. aşağıdaki linkte verilen geçerli seri nolardan biri.
    http://web.archive.org/web/20060614015454/http://www.promarket-ltd.com/index.php?sub=software_update

senin verdiğin linkten dosyayı indirdim. şimdi benim bütün yazılımları mı yüklemem gerekiyor? yoksa cihazın 2. ve 3. yazılımlara sahip olma durumu olabilir mi?

• slm beyler voxline almak istiyorum netten bulabilir miyim ? bircok yerde yokmus sanırım
  • yukardaki yazdığım sorun için yardımcı olabilecek bi arkadaş yok mu???
  • dostum iyide bunun şifresi yok
    quote:

Orjinalden alıntı: atınç

@ drnburak kardeş.Yukarda "kcekmen" in iyi niyetle verdiği site de promarketin sitesidir. Orada firmware kaldırılmıştır. Çünkü siyah cihazlar zaten son yazılım yüklü olup diğer yazılımlar uymamaktadır. Bunun da sebebinin siyah voxlineların çipinin ESS Phoneix olduğunu tahmin ediyorum. Zira QPEL, GMC, 800*336 lık WAF ları da okumasıdır. Çünkü ben de dahil bir çok Gri vox. kullanıcısı bu çözünürlükte divx izleyemiyoruz.

şimdi benim upload ettiğim yazılımlar 2. 3. ve 4. leri olmakla birlikte kesinlikle GriVOXLİNE lar için geçerlidir. Eğer siyah ise işe yaramayacak hatta cihazını kilitleyebilecektir. O yüzden GriVOXLİNE sahibi değilsen yüklememelisin. GriVoxline sahibiysen bile yükleme talimatlarına uygun yükleme yapmazsan ya da yükleme esbnasında elektrik kesilirse cihazın çalışmayabilir. Firmware yükleme işi riskli iş olup sorumluluk tamamen yükleyene aittir. Bu hatırlatmaları yapayım.

Şimdi linki vereyim:
    Voxline updates by ATINÇ

• şifresi ATINÇ. zaten rar dosyasını açınca yazıyor sağ tarafta.

Orjinalden alıntı: funnygirl

dostum iyide bunun şifresi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killlife -- 29 Kasım 2007; 23:14:34 >
  • arkadaşlar... bizim bu gri voxline lar bir karede en fazla kaç karakter uzunlukta alt yazı gösteriyor bilern var mı? ona göre subtitle editor le uzun satırları böleceğim ki eksik altyazı görmeyeyim..... bildiğim kadarıyla max. 3 satır destekliyooo ama acaba kaç karakter?? 30 veya 36 olabilir mi?
  • arkadaşlar
    voxline divx playerı mı scartla yeni aldığım samsung 40R81B LCD TV'ye bağladığımda vcd gibi çok kötü bir görüntü alıyorum. nasıl bağlamam lazım yardımcı olur musunuz ?
  • Cihazım Gri voxline Seri nosu= A17-0507002403
    4' üncü yazılımı yükleyebilirmiyim? Selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oder -- 7 Aralık 2007; 0:30:22 >
  • 2 seneden uzun bir süredir kullandığım gri voxline divx player'ım artık cd ve dvd'leri okumamaya başladı.Tamir ettirmek yerine yeni bir alet almayı düşünüyorum.

Voxline'ı aratmayacak (altyazı boyutu, istediğin klasörden altyazı seçme, divx 3 desteği vs.), benzer fiyatlı, usb girişi de olan bir divx player tavsiye edebilecek misiniz???
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.