Şimdi Ara

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir) (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.108
Cevap
2
Favori
152.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir)

(En Son Oy Tarihi: 17.11.2022)
Giriş
  • 4. Firmware Dosyası kimde var arkadaşlar profilo nun sitesinden kaldırılmış!!!

Bu arada 3. firmware dosyası yüklemeden direk 4. yüklesem olurmu?
  • Değerli arkadaşlar, bende Voxline giri var, herşey iyi ok de LCD TV imde görüntüyü 4:3 yaydıramıyorum paso üstte ve altta bandlar çıkıyor, halbuki yanı filmi bilg,isayarımdan 4/3 tv out yaptıgımda mesela LCD ye tam oturuyor, bu sorunu aşmak mümkün mü keza Setup daki Diğer Ayarlardaki 3 farklı konfigrüsayonuda denedim ama yemedi
  • arkadaslar gri kasa voxline kullanıyorum.benim ufaklıklar film izlerken kumanda ile oynamış ve anladığım kadarıyla bağlantı bölümünden scartı değiştirmişler hiçbir şekilde görüntü alamıyorum ne yapmalıyım

s video ve scartla denedim görüntü ve ses yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

Değerli arkadaşlar, bende Voxline giri var, herşey iyi ok de LCD TV imde görüntüyü 4:3 yaydıramıyorum paso üstte ve altta bandlar çıkıyor, halbuki yanı filmi bilg,isayarımdan 4/3 tv out yaptıgımda mesela LCD ye tam oturuyor, bu sorunu aşmak mümkün mü keza Setup daki Diğer Ayarlardaki 3 farklı konfigrüsayonuda denedim ama yemedi

LCD tv 16:9 destekler belki ondan olabilir.Bide en önemlisi elindeki film 4:3 desteklemiyor olabilir.Daha doğrusu lcd tv 4:3 desteklemiyor olabilir.Denedinmi ?Mesela bende superman returns var.4:3 yaptığımda olmuyor.Ama 16.9 yada panoramik yada sinema olarak tanıyor lcd tv ve voxline.Ama 2 days in paris hiç ayar yapmadan direk lcd tvye yaydı.Sanırım filmlerin formatına göre değişiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: funnygirl

arkadaslar gri kasa voxline kullanıyorum.benim ufaklıklar film izlerken kumanda ile oynamış ve anladığım kadarıyla bağlantı bölümünden scartı değiştirmişler hiçbir şekilde görüntü alamıyorum ne yapmalıyım

Sanırım yanlışlıkla video ayarlarını kurcalamış olabilirler.Scart kabloyu takın.Makineyi açın.Bir film takın.Load dendiği zaman kumanda da video tuşu var hani rgb,s-vhs,yuv,proscan ayarlarını yapılan bölüm.Ona basın düzelir.Bende de olmuştu.O kadar uğraşmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducatine -- 30 Aralık 2007; 21:23:06 >

• arkadaşlar bende uzun süredir voxline kullanıyorum. hem gri hem siyah var. karşılaştığım sorunları belirtmek istiyorum.
    -ntsc dvd lerde AR(görüntü oranı) bozuk gösteriyor. (yanlardan kesiyor). bu sorunu şans eseri bulduğum bi çözümle hallediyorum. filmi başlattıktan sonra iki kere stop daha sonra play basınca düzeliyor. ama her dvd de yemiyor malesef.
    -ntsc modunu seçince yukarıdaki sorun tamamen kalkıyor ancak görüntü kalitesi düşüyor malesef. görüntü titremeye başlıyor. oyunlarda AA yi kapatinca oluşan durum gibi.(ne örnek ama:)
    -menülü dvdlerde load süresi çok uzun. ps2 ve voxline karşılaştırması yaptım 5 dvdyle. ps2 ortalama 3 kat daha hızlı açıyor dvdleri.
    hatırladığım beni rahatsız eden durumlar bunlar. bunun dışında çok memnunum, ancak izlediğim dvdlerin çoğunun ntsc olması bahsettiğim sorunlar yüzünden galiba bana başka player aldıracak.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ducatine

quote:

Değerli arkadaşlar, bende Voxline giri var, herşey iyi ok de LCD TV imde görüntüyü 4:3 yaydıramıyorum paso üstte ve altta bandlar çıkıyor, halbuki yanı filmi bilg,isayarımdan 4/3 tv out yaptıgımda mesela LCD ye tam oturuyor, bu sorunu aşmak mümkün mü keza Setup daki Diğer Ayarlardaki 3 farklı konfigrüsayonuda denedim ama yemedi

LCD tv 16:9 destekler belki ondan olabilir.Bide en önemlisi elindeki film 4:3 desteklemiyor olabilir.Daha doğrusu lcd tv 4:3 desteklemiyor olabilir.Denedinmi ?Mesela bende superman returns var.4:3 yaptığımda olmuyor.Ama 16.9 yada panoramik yada sinema olarak tanıyor lcd tv ve voxline.Ama 2 days in paris hiç ayar yapmadan direk lcd tvye yaydı.Sanırım filmlerin formatına göre değişiyor.

Cevap için teşekkürler ancak bugün Voxline'da sorun yaşadıgım DVDyi elime aldım ve gittim Vatana orda almayı düşündüğüm Samsung HD870 modeline taktırdım arkadaşa DVD yi ve ekrana direk yaydı, sonuçta sorun Voxline'daymış artık onun yerinde Samsung HD870 var ve çok mutluyuz :)

• quote:

quote:

Cevap için teşekkürler ancak bugün Voxline'da sorun yaşadıgım DVDyi elime aldım ve gittim Vatana orda almayı düşündüğüm Samsung HD870 modeline taktırdım arkadaşa DVD yi ve ekrana direk yaydı, sonuçta sorun Voxline'daymış artık onun yerinde Samsung HD870 var ve çok mutluyuz :)

Hayırlı olsun.Zaten voxline genelde dvix için daha çok kullanılıyor.Birde güncelliğini yitirdi.Böyle sorunlar başgöstermesi normal.Bende ilerde hdmi destekleyen player almayı düşünüyorum.Ama dediğim gibi dvix çok kullandığım için arkadaşlar o sorunlarla ile çok uğraşmadım.Ama sizin için bir ara kurcalayıp deniycem.

Tasvirde hata yaptım önceki mesajımda sanırım keza bende de hiç DVD yoktur, DVD derken içinde divx olan dvd leri kastetmiştim. Saygılarımla.

• quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: funnygirl

arkadaslar gri kasa voxline kullanıyorum.benim ufaklıklar film izlerken kumanda ile oynamış ve anladığım kadarıyla bağlantı bölümünden scartı değiştirmişler hiçbir şekilde görüntü alamıyorum ne yapmalıyım

Sanırım yanlışlıkla video ayarlarını kurcalamış olabilirler.Scart kabloyu takın.Makineyi açın.Bir film takın.Load dendiği zaman kumanda da video tuşu var hani rgb,s-vhs,yuv,proscan ayarlarını yapılan bölüm.Ona basın düzelir.Bende de olmuştu.O kadar uğraşmıştım.

tesekkür ederim sorun çözüldü

• Merhabalar

Anca vakit buldugum için yeni yazabiliyorum

malum divx filmlerde 5+1 ses alırkene alt yazı göstermeme problemi var ancak ben bunu cözdüm umarım sadece benim cihaza özgü degildir.

Gri kutulu cihaz kullanıyorum 3ncu firmware varkende altyazı sorununu ortadan kaldırmıstım 4ncüde de calısıyor aynısı.

Simdi altyazıyı secip 5+1 ses iceren filmi baslatıyorum.

Film basladıgında biraz ileri alıp 10 sn kadar (bunu yapmadan da olabiliyor) setup dugmesine basım hoporler ayarlarında stereo downmixe geciorum ve arkasındanda tekrar kapalı konumuna getiriyorum ve setup dugmesıne basıp filmi baslatıyorum su anda alt yazı gozukmuyor ileri aldıgım kadar geri sarıyorum ve baslatıyorum artık altyazılar da okunuyor ve 5+1 analog cıkıştan da ses geliyor

Cok oldu bunu kesfedeli ama yazmaya bi türlü vakit bulamamıstım
  • bende böyle bir sorun olmadı ama olan arkadaşlar için iyi bir çözüm.
  • Siyah voxline'a yazılım yüklenmiyor denmiş. Journeyman-Deadwood gibi dizilerin riplerini oynatamıyorum, bu konuda yapacak bir şey var mı?
  • arkadaşlar voxline ile Sunny SNY-4002 kıyaslasanız hangini seçerdiniz? bu arada LG marka LCDTV sahibiyim. onun kumandası LG playerleride yönetebiliyormuş o yüzdende LG divxplayermi alsam diyortum... eğer LG alsam voxline yada Sunny SNY-4002 den kötümü kalır. herkez bu ürünlere yatırım yapınca bende afalladım.
  • arkadaşlar bendeki sivah kasalı voxline gaayet güzel çalışırken şimdi dvd leri okumuyor. cd leri vcd leri okurken bi problem yok ama dvd taktığımda eviriyo çeviriyo baya uğraşıyo sonra cıkarıyo sorun ne olbilir
  • arkadaşlar bana dahili dts decoderi olan ve 5.1 analog cıkışı olan ( 6 kanal ) 120 ytl ye kadar dvd player önerebilirmisiniz ben bulamadım benim icin en önemli olan dahili dts decoderi olması , şimdiden teşekkürler...
  • merhaba arkadaşlar ben voxline siyah kasa kullanıyorum. Benim makinada iki tür sorun var
    1-Altyazılar çoğu zaman eksik çıkıyor
    2-Bazı filmlerde sahneler kenni kendine 10-15 saniye ileri atlıyor
    bunlar olağan sorunlar mı yoksa benim makinede mi sorun var.İlgilenirseniz sevinirim.
  • bende de gri kasa olanından var..alalı 2 sene olacak neredeyse..
    aynı 2 sorun bende de var..uzun altyazılarda eksik kelimeler oluyor..o normal ama son zamanlarda bende de bazı filmlerde atlama yapıyor. bazılarında da film başlıyor ve birkaç sn. sonra ana menüye atlıyor, film açılmıyor..sorun yazdığım cddendir dedim ama hepsinde aynı..
    sanırım codec eksikliği ya da alet ömrünü dolduruyor..
  • hakmel senin gri makinada büyük ihtimal ile 3. yazılım yüklü, sen ilk sayfadaki 4. yazılımı indir ve anlatıldığı gibi yükle, alt yazılar biraz küçülecek ama alt yazı bölünmesi, iz kalması gibi sorunların ortadan kalkacaktır.
  • Arkadaşlar ben 1 buçuk senedir voxline kullanıyorum düne kadarda bu aletten çok memnundum.Benim sorunum bu meşhur dizi olan lost u bir arkadaştan aldım bir dvd nin içinde divx halinde 11 bölüm filan var.sorunum 3 divx ten sonra tüm bölümlerde alt yazı yok görmüyor bütün sezonlarını taktım hepsinde aynı 3. parttan sonra alt yazı tanımıyor ayrıca menüden baktığımda bölümlerin altyazı dosyalarının üstünde ? işareti var arkadaşlar bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..
  • voxline 933 ile 3 sezon lost divx seyrettim , hiç bir problem ile karşılaşmadım.
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.