Şimdi Ara

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir) (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.108
Cevap
2
Favori
152.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir)

(En Son Oy Tarihi: 17.11.2022)
Giriş
  • @ drnburak kardeş.Yukarda "kcekmen" in iyi niyetle verdiği site de promarketin sitesidir. Orada firmware kaldırılmıştır. Çünkü siyah cihazlar zaten son yazılım yüklü olup diğer yazılımlar uymamaktadır. Bunun da sebebinin siyah voxlineların çipinin ESS Phoneix olduğunu tahmin ediyorum. Zira QPEL, GMC, 800*336 lık WAF ları da okumasıdır. Çünkü ben de dahil bir çok Gri vox. kullanıcısı bu çözünürlükte divx izleyemiyoruz.

şimdi benim upload ettiğim yazılımlar 2. 3. ve 4. leri olmakla birlikte kesinlikle GriVOXLİNE lar için geçerlidir. Eğer siyah ise işe yaramayacak hatta cihazını kilitleyebilecektir. O yüzden GriVOXLİNE sahibi değilsen yüklememelisin. GriVoxline sahibiysen bile yükleme talimatlarına uygun yükleme yapmazsan ya da yükleme esbnasında elektrik kesilirse cihazın çalışmayabilir. Firmware yükleme işi riskli iş olup sorumluluk tamamen yükleyene aittir. Bu hatırlatmaları yapayım.

Şimdi linki vereyim:
    Voxline updates by ATINÇ

• saolasın dostum adamsın.
    uyanıklık yapıphttp://web.archive.org/web/20060614015454/http://www.promarket-ltd.com/index.php?sub=software_update burdan ındırdım fakat cihazı yeni aldım siyah kutudan cd ye cekıp yuklıyım dedım yuklenmedı allahtan zarar vermedım.siyahların son sürüm yazılımla geldıgımden haberım yoktu cunku.

atınç dostum sen bu isi cok ıyı bılıosun kucuk alt yazı sorunumu nasıl cozebılırım.baya kucuk geldi bana altyazılar ?
  • Bir şey değil.
    Yazılım dilinden anlıyor musun? benim teknik bilgim çok fazla yeterli değil sadece voxlineın açılış sayfasının resmini değiştirebildim( bkz:.BURADA ).Altyazı fontlarını da değiştirebilecek proğram var elimde ancak bu konuda yeterli deneyim ve bilgi sahibi değilim. Birkaç kez denedim ama başarılı olamadım.
  • arkadaşlar mkv ya da h264 codec gerektiren dosyaları halen açamıyor mu yani yeni bir güncelleme çıktı mı bunun için..
    teşekkürler..
  • arkdaşlar bende 72 ekran tvde seyrederken 4:3 modu bi işe yaramıyor yani tam ekran yapmıyor alt ve üstte siyah band oluyor filmi izlerken tüm tvyi aplamıyr siz seyredebiliyomusunuz tam ekran ve ayarı varmı
    ps lb ayarı dışında
  • bugun Voxline DVD933 DivX player aldım kablolarını takıp calıstırdıgımda gerek setup ekranı ve acılıs logosu gerekse seyrettigim filimin görüntüsü siyah beyaz setup dan bir türlü düzeltemedim cihaz arızalımı yoksa baska ayarları mı var ayrıca neden setup da renk ayarları parlaklık contras gibi ayarlar yok yardımcı olursanız sevınırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: atilim77

arkdaşlar bende 72 ekran tvde seyrederken 4:3 modu bi işe yaramıyor yani tam ekran yapmıyor alt ve üstte siyah band oluyor filmi izlerken tüm tvyi aplamıyr siz seyredebiliyomusunuz tam ekran ve ayarı varmı
    ps lb ayarı dışında

Sorun senin televizyonundan kaynaklanabilir. Televizyon ayarlarına bir bak orada görüntü Auto olması lazım. O'nu 4:3 yap düzelir.
  • eger seyrettiğin filmin pikseli ve kaydı 16.9 olarak kaydedilmişse ne yapsan boşuna, çünkü eldeki imkan o kadar, birde bu degişim istegini televizyonun kabul etmesi yani desteklemesi gerekir, bazı televizyonlar bunu kabul etmediğinden voxline gönderse bile seyretmek mümkün olmaz. ayrıca hep söylüyoruz siyah cihazlara asla yazılım yüklemeyin, eldeki siyahlar en son ve kendine has yazılımla geliyor, 1.,2.,3.,4. yazılımlar gri cihazlar içindir, eger bu yazılımları yüklerseniz makinalarınız coortlar söyleyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersan0 -- 15 Ekim 2007; 13:10:25 >
  • Merhaba arkadaşlar,

Cihazımdan oldukça memnun olmama rağmen ufak tefek sorunlar yaşıyorum:

1- Bazı filmlerde altyazılar olması gereken sahneden önce geliyor ki bilgisayarda izlediğim zaman böyle bir şey olmuyor. Yani altyazı ile film arasında cihazımda senkron sorunu yaşanabiliyor.

2- Bazı DivX filmlerde altyazı ve filmi görüyor. Bu filmler bilgisayarda çalışmasına karşın cihazda hiçbir şey olmuyor. Hatta hiçbir fonksiyon çalışmıyor. CD'yi çıkarınca normale dönüyor, ama yine de filmi oynatmıyor. Bunu da anlayabilmiş değilim.

3- DVD'deki dosyaları biraz sesli okuyor. Tanıma süresi biraz uzun ve gürültülü gibime geldi. Ama filmi okuyup da çalmaya başladıktan sonra gayet sessiz. Bu normal mi? DVD'ye kayıt yaparken tek oturumda kayıt yapıp diski kapatıyorum. Diskteki dosya/klasör sayısı arttıkça okuması süresi ve gürültüsü artıyor. Bu, cihazın normal çalışması acaba?

4- SRT uzantılı altyazıları da göstermiyor. Ama sub olanlarda sorun yaşamıyorum.

Ne dersiniz?

• bende philips ve voxlıne dvd var.ikiside çok iyi.değişik olsun diye bir arkadaşa hediye olarak minton dvd aldım.ertesi gün gittim iade edip voxlıne aldım.minton dendiğim bütün dvd ve divxlerde sorun çıkardı.voxlıne 10 kat daha iyi bir dvd.
  • arkadaşlar şu wmw uzantılı dosyaları okuması için herhangi bir yazılım varmıdır ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrekarayazgan

Merhaba arkadaşlar,

Cihazımdan oldukça memnun olmama rağmen ufak tefek sorunlar yaşıyorum:

1- Bazı filmlerde altyazılar olması gereken sahneden önce geliyor ki bilgisayarda izlediğim zaman böyle bir şey olmuyor. Yani altyazı ile film arasında cihazımda senkron sorunu yaşanabiliyor.

2- Bazı DivX filmlerde altyazı ve filmi görüyor. Bu filmler bilgisayarda çalışmasına karşın cihazda hiçbir şey olmuyor. Hatta hiçbir fonksiyon çalışmıyor. CD'yi çıkarınca normale dönüyor, ama yine de filmi oynatmıyor. Bunu da anlayabilmiş değilim.

3- DVD'deki dosyaları biraz sesli okuyor. Tanıma süresi biraz uzun ve gürültülü gibime geldi. Ama filmi okuyup da çalmaya başladıktan sonra gayet sessiz. Bu normal mi? DVD'ye kayıt yaparken tek oturumda kayıt yapıp diski kapatıyorum. Diskteki dosya/klasör sayısı arttıkça okuması süresi ve gürültüsü artıyor. Bu, cihazın normal çalışması acaba?

4- SRT uzantılı altyazıları da göstermiyor. Ama sub olanlarda sorun yaşamıyorum.

Ne dersiniz?

1 ve 2. sorunlarını yaşamadığım için bir şey diyemeyeceğim. 3. sü bende de aynı, sorun yok yani. 4. sü ise ben de sorunsuz okuyor srt altyazıları. Şu ana kadar o kadar divx seyrettim, hiç sorun olmadı. Başka bir srt altyazılı cd ile dene istersen, ya da belki uzantıyı sub yaparsan düzelir

• arkadaşlar 4.7 gb mpeg2 veya avi dosyalarını kesintisiz oynatabilen divx player varmı?
  • merhaba arkadaşlar...ben de bu cihazı yani gri voxline'ı yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorumm.cihazdan herhangi bir şikayetim yok...benim sizinle paylaşmak istediğim bir konu var.bazı filmlerde ekran üstten ve alttan kırpıntılı oluyor..hatta bazen ekranın neredeyse yarısı gidiyor..görüntü kücük kalıyor..tabi bu da seyir zevki vermiyor..bunu çözebilmenin çaresi var mı? birde ben cihaza hiçbir şekilde yazılım güncellemesi yapmadım..nasıl aldıysam öyle duruyor..sizce yapmam gereken güncelleme hangisi...yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PAVİ

merhaba arkadaşlar...ben de bu cihazı yani gri voxline'ı yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorumm.cihazdan herhangi bir şikayetim yok...benim sizinle paylaşmak istediğim bir konu var.bazı filmlerde ekran üstten ve alttan kırpıntılı oluyor..hatta bazen ekranın neredeyse yarısı gidiyor..görüntü kücük kalıyor..tabi bu da seyir zevki vermiyor..bunu çözebilmenin çaresi var mı? birde ben cihaza hiçbir şekilde yazılım güncellemesi yapmadım..nasıl aldıysam öyle duruyor..sizce yapmam gereken güncelleme hangisi...yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Pavi, 1. sayfadaki, ilk mesaji okumani rica ediyorum.
  • teşekkürler...sorun çözüldü...
  • 72 ekran tv de divx filmler yarım ekran çıkıyor zoom haricinde bir çözüm var mı selamlar
  • Ya arkadaşlar ben benim Voxline'a 4. update'i yükelemek istedim ancak bir sorunla karşılaştım.Yardımcı olursanız sevinirim. Update ekranında takıldı kaldı alet.Ekranda aşağıdakiler yazıyor;

BANK30.ROM
    READING
    EMULATOR
    FLASH
    FLASH ID 29
    EON EN29LV800B
    ERASE
    WRITE

Bendeki Voxline gümüş renk seri numarası A17-0602002067
  • Arkadaşlar ne yazıkki benim Voxline hakkın rahmetine kavuştu herhalde.. Alet açılıyor ama cd-rom yuvası bitürlü açılmıyor. Ayar menüsüne girebiliyorum,ayarlarla oynayabiliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.