Şimdi Ara

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir) (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.108
Cevap
2
Favori
152.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir)

(En Son Oy Tarihi: 17.11.2022)
Giriş
  • Arkadaşlar ben gri voxline kullanıcısıyım bir arkadaşıma bu playeri tavsiye ettim ama sanırım artık grisi piysada yokmuş.Siyah voxline kullanan arkadaşlarım memnunlar mı?Birde siyah voxline ı nasıl update ederiz teşşekkurler...
  • 1. seçenek evet anlamına geliyor
    2. seçenek hayır anlamına geliyor
    3. seçenek alınabilir anlamında fakat çekimser

yanlılık yok anket devam etsin ve sonuçları görelim.
    quote:

Orjinalden alıntı: ory

quote:

Orjinalden alıntı: serkes

bazı yazıları okudum ama
    sonuç olarak bu markayı öneriyormusunuz önermiyormusunuz bunu anlayamadım
    isterseniz bir anket ilave edelim.

anket ilave önerisi çok güzel bir fikirdi ama oluşturulan anketin seçeneklerine bakarsanız çok yanlı olduğunu görmek hiç de zor değil. Bu 3 seçenek tam olarak bir görüşün bildirilmesi için yeterli değil diye düşünüyorum. İlk seçenekte "harika bir player" falan diyor, ikinci seçenekte ise "bazı sorunlar" yaşadım diyor sadece. Gelen soru "bu markayı öneriyor musunuz" "önermiyormusunuz" şeklinde olduğuna göre ankette "alınmasını öneririm" ya da "önermem" gibi seçeneklerin olması gerekmez miydi. Bu işi hazırlayan arkadaşlara önerim tekrar ve daha uygun bir anket hazırlamalarıdır. Yanlı tutumları anlamak çok zor olmuyor çünkü...

• valla bugun akşam voxline siyah olanlarından teknosa da almayı planlıyorum orada 2 tane var mış benim sorun ise .

şimdi bu voxline dvd playerı ikisnden birini aldım diyelim acaba daha önce sorun yaşamış birinin ve geri iade eden birisinin getirdigi dvd olabilir mi bunlar ya.

yoksa teknosa bunalrı fabrikaya direk iade mi ediyo geri; eger öyle yapmıyorsa eee o zaman sorunlu gelme olasılığı daha fazla olur.

bu kouda bilgili arkadaş veya arkadaşlar varsa cvp verirse sevinirim.

birdde arkadaşlar okudugum kadarıyla sayfalarda bu siyah olanların hala bir güncellemesi çıkmamış

peki bu voxline nın destek hattı numarassı filan var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pellegrino -- 3 Eylül 2007; 13:44:47 >
  • Ben siyah voxline kullaniyorum. Paran varsa bence daha kaliteli birseyler al. Yoksa para sikintim var, ben Voxline alicam diyorsan da git al, bu fiyata anca bu kadar kalite alirsin. Cok kotu degil, ama paranin uzerine biraz daha ekleyerek daha guzel bir DVD alabilirsin.
  • ya beyler ben aldım siyahlardan.

cdleri okuyo birt sorun yok ama siyah gösteriyo neden acaba iki tv de deneddim aynı acaba bir ayar mı yapmam lazım benim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pellegrino

ya beyler ben aldım siyahlardan.

cdleri okuyo birt sorun yok ama siyah gösteriyo neden acaba iki tv de deneddim aynı acaba bir ayar mı yapmam lazım benim?

Demistim sana biraz daha para verip baska bi model al diye. Ben senin yerinde olsam, -madem aldin-, direk goturup yeni bir tanesiyle degistiririm, madem sorun var, hic ugrasma gotur yenisiyle degistir. Servisle, baglantilarla felan hic oynayip yorma kendini.
  • ya arkdaşlar bu voxline iyi hoşda
    dah hiç bi filmi tam ekran seyredemedmi
    72 ekran tv var hep yarısınıda gösteriyor
    o menüden ekran tipinide değiştirsem bişey farketmiyor bunu bi çaresi varmı yoksa benimkinde bi sorunmu var
    kardeşimde vestelin divx playerı var onda bütün filmler tam ekran oluyor ama bu voxlineda olmuyor benimkimi arızalı yoksa
  • tamam arkdaşlar sorunu çözdüm yetkili servisi aradım
    hiç bir zaman tam ekran olmayacağını soylediler
    bana adam zoom yaparak seyredin diyor tam bi salak bu yetkililer
    biz sanki bilmiyoz. altyazıyı napacak onu merak ediyorum zoom yaptığında.
    neyse işin özü şu tvnin yarısında divx seyretmek istiyosanız alın
    allahtan bana evlilk hediyesi olarak gelmişti yoksa paraya acırdım o fiyata 20ytl daha koyar vestel lg felan alırım enazından şöyle tam ekran ağız tadıyla film seyrederim
    herkese iyi seyirler
    voxline karşıtı değilim sadece sorunu söylüyorum kimin ne alacağı beni ilgilendirmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: atilim77

tamam arkdaşlar sorunu çözdüm yetkili servisi aradım
    hiç bir zaman tam ekran olmayacağını soylediler
    bana adam zoom yaparak seyredin diyor tam bi salak bu yetkililer
    biz sanki bilmiyoz. altyazıyı napacak onu merak ediyorum zoom yaptığında.
    neyse işin özü şu tvnin yarısında divx seyretmek istiyosanız alın
    allahtan bana evlilk hediyesi olarak gelmişti yoksa paraya acırdım o fiyata 20ytl daha koyar vestel lg felan alırım enazından şöyle tam ekran ağız tadıyla film seyrederim
    herkese iyi seyirler
    voxline karşıtı değilim sadece sorunu söylüyorum kimin ne alacağı beni ilgilendirmiyor

Atilim, ben voxline'da hep tam ekran seyrediorum. TV, Panasonic Plazma. Alla alla, sende nie yarim ekran gosteriyor ilginc..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurtuncel

quote:

Orjinalden alıntı: pellegrino

ya beyler ben aldım siyahlardan.

Demistim sana biraz daha para verip baska bi model al diye. Ben senin yerinde olsam, -madem aldin-, direk goturup yeni bir tanesiyle degistiririm, madem sorun var, hic ugrasma gotur yenisiyle degistir. Servisle, baglantilarla felan hic oynayip yorma kendini.

valla hocam yaptım tv ayarlarından inan mükemmel şekilde çalışıyo maşallah diyelim hiç bir sorun yok .

bence çok mükemmel şimdilik umarım bir sorun olmaz elimde 3000 yakın filan var baya bir film denedim hç bir sorun olmadı yanlızca orjinal bir filmde okumadı onun dışınfa bir çok cdleri okudu valla.

benim için eksi olan tek şey alt yazının beyaz olması işte bunu halledersem bir sorun yok benim açımdan.

• Arkadaşlar bende teknosadan siyah kasa voxline aldım.Sorunum altyazıların bazılarında satırların eksik çıkması..Bazen son cümle bazen 3 lü satırların son 2 veya 3 kelimesi eksik çıkıyor.Bu genel bir sorun mu yoksa benim aldığım voxline mı sorunlu...?
  • Voxline player'lerin USB girişli olanları var mı?
  • ozgurtuncel arkadaşım bende vestel 72 ekran tv var dvdlerin çoğu zaten tam ekran oluyor ama daha hiç bir divxi tam ekran seyredemedim
    yetkili serviside aradım neyse o dedi her film tam ekran olmayabilir zoom yap dedi gerizekalı.mesela kardeşimde vestelin divxi var onda tam bütün filmleri tam ekran seyredebiliyom ama bende alt ve üstte baya büyük bi siyah band var
  • quote:

Orjinalden alıntı: moviemania

Arkadaşlar bende teknosadan siyah kasa voxline aldım.Sorunum altyazıların bazılarında satırların eksik çıkması..Bazen son cümle bazen 3 lü satırların son 2 veya 3 kelimesi eksik çıkıyor.Bu genel bir sorun mu yoksa benim aldığım voxline mı sorunlu...?

valla bende dedigim gibi geçen hafta aldım siyah olanından hiç bir sorun yko .

yazılar 3 satır olsa bile bütün hepsi görünüyor.
  • Arkadaşlar ucuz fiyatlı divx playerler arasında alınabilecek en iyisi voxline.
    Eğer biraz daha para verebilecek iseniz Lg alın derim.
    Gelelim bazı divxleri açıp açmamasına.
    Piyasadaki ucuz playerlerden çok daha fazla format destekliyor.
    Eğer bir filmi açmıyor ise büyük ihtimalle formatında bir sorun vardır.
    Total Video Converter gibi bir program ile tekrar encode edin.
    Benim açılmayan birkaç filmim vardı tekrar encode edince açıldılar.
    Özetle önerim:
    Evde tüplü tvniz var ise voxline alın.
    LCD var ise LG alın.

not:
    bazı üyeler görüntünün siyah olduğundan bahsediyorlar.
    Doğrudur.
    Eğer film NTSC olarak hazırlanmışsa (Amerikada ve Japonyada NTSC kullanırlar) normaldir.
    Ya PAL olanı bulun veya tekrar encode edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drweb -- 9 Eylül 2007; 22:45:52 >
  • Bir de arkadaşlar yeni siyah voxlinelar da aynı klasör içinde birden fazla divx dosyası varsa altyazı bulmada altyazıyı seçseniz bile problem oluyor bilginize yeni yazılımda bunun da çzülmesi gerekiyor ayrıca bu klasörler arası ve klasör içinde gezinme çok yavaşlamış gri voxline a oranlar bunun da yazılımla düzelmesi gerekiyor profilo daki yetkililere bu radan duyuru yamış olayım...
  • Yani sizce
    "Harika bir dvd oynatıcı herkese öneriyorum. Fiyatına görede çok iyi."
    betimlemesi ile
    "Ben pek beğenmedim. Bazı sorunlar yaşadım."
    betimlemesi birbinin karşı değerlendirmesi mi????. Kusura bakmayın ama bunun böyle olmadığı açıkça görülüyor. En basit anket hazırlama tekniklerinde bile bu tanımlar en azından söyle olmalıdır:
    1. seçenek (yani evet anlamına gelen) ""Harika bir dvd oynatıcı herkese öneriyorum." ise, diğer seçenek en azından "kötü bir dvd oynatıcı ben önermiyorum olmalıdır", en azından... Yok eğer 2. seçenekten yola çıkarsak yani ""Ben pek beğenmedim. Bazı sorunlar yaşadım." sabit kalacaksa, birinci seçeneğin "ben beğendim, sorun yaşamadım" olması gerekir. Sanırım demek istediğim açık ve sizler de bunu görüyorsunuz. Ama son kez tekrar yazıyorum; siz yanlı olmak niyetinde olmasanız bile, bir ankette bu türlü birbirini karşılamayan seçenekler olduğu sürece bias akla gelir. Açıkcası ben de böyle düşünüyorum, siz yanlı olmasanız bile hazırladığınız anket yanlı olmuş.

Saygılarımla.
    ory

quote:

1. seçenek evet anlamına geliyor
    2. seçenek hayır anlamına geliyor
    3. seçenek alınabilir anlamında fakat çekimser

yanlılık yok anket devam etsin ve sonuçları görelim.
    quote:

Orjinalden alıntı: ory

quote:

bazı yazıları okudum ama
    sonuç olarak bu markayı öneriyormusunuz önermiyormusunuz bunu anlayamadım
    isterseniz bir anket ilave edelim.

anket ilave önerisi çok güzel bir fikirdi ama oluşturulan anketin seçeneklerine bakarsanız çok yanlı olduğunu görmek hiç de zor değil. Bu 3 seçenek tam olarak bir görüşün bildirilmesi için yeterli değil diye düşünüyorum. İlk seçenekte "harika bir player" falan diyor, ikinci seçenekte ise "bazı sorunlar" yaşadım diyor sadece. Gelen soru "bu markayı öneriyor musunuz" "önermiyormusunuz" şeklinde olduğuna göre ankette "alınmasını öneririm" ya da "önermem" gibi seçeneklerin olması gerekmez miydi. Bu işi hazırlayan arkadaşlara önerim tekrar ve daha uygun bir anket hazırlamalarıdır. Yanlı tutumları anlamak çok zor olmuyor çünkü...

• 5+1 divx filmlerde altyazı kaybolması sorunu giderildi mi?
    optik çıkış ile logitech Z500 ses sistemim var, ve divx film kolleksiyonumu özellikle 2cd lik ac3 5+1 lerden oluşturuyorum.!
    böyle bir sorun hala varsa herşey boş...
  • Ben yaklaşık 1 ay oldu alalı, hepsiburada'dan aldım.. Yasadıgım sorunları özetleyeyim, çözümü olan varsa lutfen bahsetsin ben bulamadım, en azından menusunden çözülmüyor.

- 16:9 problemi var maalesef, görüntüyü sagdan ve soldan kırpıyor ve video seceneklerinde 3 alternatifi de denememe ragmen duzelmiyor, hatta 16:9 sectigimde video dikey olarak uzuyor ve orantı bozuluyor.

- Altyazı duzgun olmasına ragmen filmin ortalarında birden yazı kayboluyor, ben de ekstra attıgım ingilizce altyazı ile devam ediyorum veya bazen hiçbiri çalışmayabiliyor.

- Normalde 3 satır olan altyazılarda kendiliginden satır atlatma yaptıgında son satır ortanda kayboluyor ve tahmin yuruterek filmi izlemeye devam etmek zorunda kalıyorum.

- Ozellikle eskiden root klasöre atarak tek DVDye 4-6 film civarı atıyordum, bunlar arasında menude gecis biraz yavas, ve ilk açılışta altyazı yuklerken film adı ile aynı yapmış olmama ragmen farklı filmin altyazısını yukleyebiliyor.

Daha ne olsun, 70 ytl'lik etin yahnisi de bu kadar oluyormus.. Profile servisini arayacagım ama alacagım yanıttan tatmin olacagımı pek sanmıyorum.. Taksitleri bitmeden alet rafa kalkmış olacak gibi geliyor bana..

• arkadaşlar
    yaklaşık 2 senedir (Allah'tan garantisi 2 sene ve dolmadı henüz ) hiçbir sorun yaşamadan yüzlerce hatta bine yakın divx seyrettiğim gri renkli voxline dvd playerım dün itibariyle iflas etti.

hiç bir cd veya dvd yi okumamaya başladı. faturasını buldum 2 ay garantisi kalmış. yarın eşim servise götürecek. inşallah yapılır.
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.