Şimdi Ara

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir) (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.108
Cevap
2
Favori
152.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir)

(En Son Oy Tarihi: 17.11.2022)
Giriş
  • Kesinlikle DVD player alıcaklar bu markadan almasın çok kötü ya alet bozuldu mu at çöpe garanti falan serviste hele hiç ilgilenmiyolar bugün teslim aldım DVD mi servisten yapılmamış aynı sorun devam ediyo yarın gene götürücem keşke daha iyi bi marka alsaymışım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ory

quote:

Orjinalden alıntı: J a C K a L

Benim dvd yi teknik servise verdim üsküdardaki profilo servisine de adamlar hiç ilgilenmiyolar ya bide benden cihazın faturasını istiyolar dedim yok abime verdim vergi iadesi için kullandı illa fatura olucakmış garantiye girmesi için dedim bu cihazın seri numarasından garantili olup olmadığı bulunamıyo mu diye bişe demediler galiba para koparmaya çalışıyolar benden geçende modemim bozuldu götürdüm zoom'un servisine hiç garanti belgesi falan istemedi benden direk seri numarasından buldu valla bunlar niye bole yapıyo anlamadım ya halen arayıp haber vericekler bana 1 hafta oldu

Merhaba;
    profilonun garanti kapsamındaki hizmetleri ne yazik ki fos çıktı. Yukarıdaki iletilerimi okuyanlar anımsayacaklardır. Garanti kapsamında sabırla yanıt beklediğimi. Tam 1 ay önce web sayfasına şikayetimi bildirmiştim ve 15 gündür hiç yanıt alamamıştı. Sonra bir daha yazdım ve bana en kısa sürede yanıt vereceklerini söylediler ve yine tam 15 gün geçti ve olumlu ya da olumsuz hiçbir yanıt yok. Kimse kusura bakmasın ama voxline için garanti falan hikaye bence. Yeni alacak arkadaşların bu konuyu düşünmelerini öneririm. Cihazın sorun çıkarma olasılığı çok yüksek ve sorun çıktığında da garantisi yok gibi birşey. Şu anda satış fiyatı sanırım 70 Ytl dolayında olan bir alet için onarım için (garanti süresi içinde olmasına karşın) 30 Ytl fatura çıkartıyorlar.

Benim gri Voxline DVD Player'ım var. Aldıktan bir süre sonra artık CD/DVD okuyamama problemi başladı. Ben de evimizin yakınında bulunan Profilo servisine götürdüm. Ürünü Teknosa'dan almıştım. Dolayısyla aldığım fişi de yanımda götürdüm. Ürünü burda tamir edemeyeceklerini ama fabrikasına gönderebileceklerini söylediler. Ben de kabul ettim. Araya bayram girdi, ürünü teslim ettikten yaklaşık 1 hafta sonra (bayramdan sonra) ürün sağlam bir şekilde bana teslim edildi. CD/DVD sürücüsü tamamıyla değişmişti. Benden hiçbir ücret istenmedi. Bu olay geçtiğimiz Kurban Bayramında olmuştu. O günden bu yana da hiçbir sorun çıkarmadı.

• arkadaşlar en sonunda güncellemeyi yaptım ama altyazılar küçüldü. NTSC yaparsam da ekran siyah-beyaz oluyor. Eskisinde altyazılar eksikti ama büyüktü, şimdi de ise tam ama küçük. :) Neyapabilirim...
  • Zaten 70-80 liralık DVD player bukadar olur 2-3 ay kullanırsın sora da çöp olur o zaman keşke biraz daha para ekleyip philips veya lg nin kaliteli dvdlerinden alsaydım neyse yarın teslim alıcam DVD mi servisten bakalım tamir edildi mi 2. defa götürdüm servise inş olmuştur bu sefer
  • Voxline 933 DVD Player'i Coaxial olarak Jazz decoderime bagladigim zaman, dekoderin elektrigini kesiyor. Ayni durum basina gelen herhangi bir arkadas varmi? 60 YTL'ye urun aldik, 10 kati fazla degerindeki ses sistemimizi yaktirmayalim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: harman35

quote:

Orjinalden alıntı: harman35

Arkadaşlar bende de gri voxline var composite YPrPb çıkışından televizyona bağladım.Setup menüsünden tv tipini 16:9 seçsem bile görüntüyü televizyona yaymıyor.4:3 ve 16:9 farketmiyor.Sebebi ne olabilir.Aynı divx'i (lost) philipsten izlediğim zaman dizinin formatı 16:9 oldğu için tv tipini 16:9 yaptığım zaman ekrana tam olarak oturuyor.Televizyon vestel 37" lcd.Yardımcı olursanız sevinirim.

Yardımcı olabilecek yok mu acaba?

Harmancim, ayni durum benim Panasonic 42 inch Plazma TV'imdede meydana geliyor. Galiba bu voxline 933'un salakliklarindan bi tanesi. Dunde LOST'un DVD'sini 16:9'da izlemek icin tabiri caizse takla attim, menulerin yerlerini ezberledim ama tam olarak ekrana yayiliyor. Anliycagin, bu 16:9 olayi yalan olmus Voxline'da.

• quote:

Orjinalden alıntı: dalu

arkadaşlar en sonunda güncellemeyi yaptım ama altyazılar küçüldü. NTSC yaparsam da ekran siyah-beyaz oluyor. Eskisinde altyazılar eksikti ama büyüktü, şimdi de ise tam ama küçük. :) Neyapabilirim...

Voxline'in bazi serilerine Update yapmak onerilmiyor dalu. Sen bi sekilde, bulabilirsen ilk versiyonunu tekrar -downdate- yap, bu sayede eski haline donecektir. Voxline'in Update olayi da cidden sikinti..
  • bazı yazıları okudum ama
    sonuç olarak bu markayı öneriyormusunuz önermiyormusunuz bunu anlayamadım
    isterseniz bir anket ilave edelim.

• Harmancim, ayni durum benim Panasonic 42 inch Plazma TV'imdede meydana geliyor. Galiba bu voxline 933'un salakliklarindan bi tanesi. Dunde LOST'un DVD'sini 16:9'da izlemek icin tabiri caizse takla attim, menulerin yerlerini ezberledim ama tam olarak ekrana yayiliyor. Anliycagin, bu 16:9 olayi yalan olmus Voxline'da.

@ozgurtuncel cevabın için teşekkür ederim.Eski televizyonum varken bir hevesle almıştım.Eski televizyonda sorun olmuyordu zaten 4:3 olduğu için.Ama lcd alınca nimetlerinden faydalanamadıktan sonra bir anlamı kalmıyor.Şimdi elimden çıkarıp Kiss 1600 HD modelini almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harman35 -- 12 Ağustos 2007; 18:33:36 >
  • Ben öneriyorum. Parasına göre çok iş yapıyor.

Yaklaşık 1,5 senedir kullanıyorum. 100lerce divx film izledim. Biton divx dizi izledim. dvd'ler izledim. vcd'ler izledim.

Herşeyiyle halen memnunum, ilk günkü gibi çalışıyor.

Bana göre eksi yönleri:

qpel desteklememesi (300-400 filmden anca 5-6 tane qpel çıktı)
    altyazının tek bir satırı uzunsa belli bi yerine kadar gösterip gerisini göstermiyor.
    altyazılarda bulunan bold italic gibi kodları çözmüyor, kodları direk gösteriyor.

Başka sorunum yok. Bu dediklerim gri kasalı ilk üretim voxline için geçerli. sonrakilerde durum nedir bilemicem..
  • Peki Voxline'in Coaxial baglantiyla baglandigi Digital Ses Decoderini Stand-by konumuna gecirmesi yani elektrigini kesmesini ve off duruma sokmasi konusunda soyleyecek sozleri olan birileri varmi?
  • Arkadaşlar
    aldığım günden beri hiçbir sorun çıkarmadan çalışan tonlarca VCD DVD Divx seyrettiğim cihazıma nazar değdi Cihaz ilk kasa gri olanlardan İçine disc koyuyorum ilk başlar iyi kısa bir süre sonra kendi kendine
    elektriği kesiyor ve kapanıyor sanki sol tarafındaki power düğmesine basılmış gibi yani
    Dün akşam yaptı bu olayı bende sabaha kadar fişini prizden çekip bekledim biraz önce denedim yine aynı şey oldu moralim bozuldu yazıları okuyunca garanti ve servis işinin pekde iyi olmadığını anladım gerçi daha garantisi varmı evrakları bulup bakmam lazım
    Bu konuyla ilgili bilgisi olan arkadaş varsa yardımlarını beklerim
    Teşekkürler
  • Arkadaslar, LOST 2. Season'i izlemeye calisiorum. Tum dosyalari gosteriyor, once Altyaziyi seciyorum, kabul ediyor, sonra donup, filmi baslatmak istiyorum, bolumun uzerine gelip, OK tusuna basinca, Index Hazirlaniyor yaziyi cikiyor, player'dan CD okuma sesi geliyor ve ekran kilitleniyor. Ayni durum, Coupling Dizisinde de oldu. Ayni durumla karsilasan arkadaslar varsa, sorunu nasil duzeltebilecegime dair bilgi verebilirlermi lutfen? Tesekkurler..
  • Arkadaşlar bende gri voxline kullanıyorum ve çokta memnunum.Uzun süredir izlemiyordum.Divx olan 24 ün cd si içindeydi.bugün izlemek için açtığımda cd tamamen siyah beyaz göstermeye başlamıştı.başka dvd ler taktım,onların rengi normaldi fakat ne yaptıysam ne denediysem olmadı.24 ün 1. sezonu renksiz..cd mi bozulmuştur?Neden olduğuna dair fikri olan var mı?Durduk yere dvd nin içinde bulunan cd bozulur mu?Off ya tam seyredecekken olana bak..siyah beyaz mı izleyeceğim..lütfen bilen biri yardım edebilir mi
  • baska bir 24 DVD'si bulup onda dene. Belki bizim Super VOXLINE kafayi yemis olup, codeclerle ilgili bir problemi kendiliginden olusturmus olabilir. 24'un DVD'sini kullanmadan once alkolle guzelce bi sil.
  • Arkadaşlar araştırdım ama değişik yanıtlar bulunca en güvenilir olan sormak diyerek sizlere sorma ihtiyacı hissettim. Şu an siparişini verdiğim Voxline 933 (Siyah) divx player'ın DVD'ye kaydedilmiş klasörlü filmlerin altyazılarını seçebilmek için filmle aynı isimde olmak zorunda mı? Eğer film ile altyazının isimleri aynı isimde olmak zorunda ise ürünü açmadan geri iade edeceğim. Cevabınızı bekliyorum. Teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkes

bazı yazıları okudum ama
    sonuç olarak bu markayı öneriyormusunuz önermiyormusunuz bunu anlayamadım
    isterseniz bir anket ilave edelim.

anket ilave önerisi çok güzel bir fikirdi ama oluşturulan anketin seçeneklerine bakarsanız çok yanlı olduğunu görmek hiç de zor değil. Bu 3 seçenek tam olarak bir görüşün bildirilmesi için yeterli değil diye düşünüyorum. İlk seçenekte "harika bir player" falan diyor, ikinci seçenekte ise "bazı sorunlar" yaşadım diyor sadece. Gelen soru "bu markayı öneriyor musunuz" "önermiyormusunuz" şeklinde olduğuna göre ankette "alınmasını öneririm" ya da "önermem" gibi seçeneklerin olması gerekmez miydi. Bu işi hazırlayan arkadaşlara önerim tekrar ve daha uygun bir anket hazırlamalarıdır. Yanlı tutumları anlamak çok zor olmuyor çünkü...

• Arkadaşlar hem gri hem siyah voxline sahibiyim fakat her iki cihazda da idx/sub altyazıları subt tuşu ile seçmeye çalıştığımda el işareti çıkıyor yani yükleyemiyor sebep nedir sizce çünkü arkadaşlar her yerde cihazımızın desteklediğini söylüyor?

Kharia arkadaşım senin de herhangi bir bilgin var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: metabesk

Arkadaşlar hem gri hem siyah voxline sahibiyim fakat her iki cihazda da idx/sub altyazıları subt tuşu ile seçmeye çalıştığımda el işareti çıkıyor yani yükleyemiyor sebep nedir sizce çünkü arkadaşlar her yerde cihazımızın desteklediğini söylüyor?

Kharia arkadaşım senin de herhangi bir bilgin var mı?

meta

ana menuden seçmen lazım alt yazıyı, film başladıktan sonra değil

sanıyorum dosyayı açtıktan sonra film başladıktan sonra subtitle belirlemeye çalışıyorsun
  • Teşekkürler nerwo,

Fakat film başlamadan seçiyorum altyazıyı ve el çıkıyor.Diğer altyazı türlerinde prob yok. Zaten film başladıktan sonra altyazı seçme olayı yok avi dosyaları için bildiğim kadarıyla

Yeni denememde başka bir idx/sub altyazılı filmin altyazısını açtı. Bendeki problem bazı idx/sub altyazılı filmlerin sadece idx uzantılı dosyasını menüde göstermesi dolayısıyla ben altyazıyı idx üzerinden seçemiyorum. Zannederim güncelleme ile düzelir bu iş. Bu arada gri vox da ki qpel problemi de yeni siyahlarda yok o filmleri açabiliyorsunuz.

Gri lere oranla divx xvid medyayı daha uzun sürede açıyor evet ama altyazı fontu gri dekine göre daha iyi olmuş tabii fazlaca üstte çıkması olmasa.

Siyah sahibi olup ta benim gibi idx sub altyazıların bir kısmında sorunu olan var mı acaba? Yoksa benim cihazıma mı has onu öğrenmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metabesk -- 23 Ağustos 2007; 19:30:06 >
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.