Şimdi Ara

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir) (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.108
Cevap
2
Favori
152.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir)

(En Son Oy Tarihi: 17.11.2022)
Giriş
  • evet arkadaşlar buldum bitane ep:centerda teşhir ürünü gri voxline ve dün gece rahat bişekilde lost izledim fakat izlerken videoda kısa ve hızlı ilerleme yapıyo yani 3-5 saniye ileri sarıyo sorun nedir sizce ayrıca bazı altyazı satırlarını atlıyo göstermiyor bide şimdilik güncelleme yapmam gerekir mi şimdiden sağolun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sabonis

arkadaşlar bu alet region1 yani amerikan dvd'leri oynatıyor değil mi bir problem yok bu konuda? peki bir de pek sanmıyorum ama mkv oynatabiliyor mu? heralde oynatamıyordur.

arkadaşlar birşey sormuştum.... forumda bu kadar kişi var bu alete sahip. 1 kişi de cevaplamaz mı yahu...
  • quote:

quote:

arkadaşlar bu alet region1 yani amerikan dvd'leri oynatıyor değil mi bir problem yok bu konuda? peki bir de pek sanmıyorum ama mkv oynatabiliyor mu? heralde oynatamıyordur.

arkadaşlar birşey sormuştum.... forumda bu kadar kişi var bu alete sahip. 1 kişi de cevaplamaz mı yahu...

aynen...
  • arkadaşlar bu eski bir başlık belki bundan dolayı bakmayan olabilir.neyse, benimde voxline divx playerım var. gecen sen aldım ve dvd okumama ya da altyazıların eksik çıkması gibi sorunlar var. 4. sürümü yükleyemiyoruz. napacağız şimdi?
  • arkadaşlar , voxline siyah kasa 933 dvd ye 5.1 ses sistemini bağlayıp tüm kanallardan ses alabilen varmı ?
    ben sadece 2 kanaldan ses alabiliyorum. ne yaptımsa tüm kanallardan ses alamadım sadece 2 kanaldan ses alabildim. bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhard

evet arkadaşlar buldum bitane ep:centerda teşhir ürünü gri voxline ve dün gece rahat bişekilde lost izledim fakat izlerken videoda kısa ve hızlı ilerleme yapıyo yani 3-5 saniye ileri sarıyo sorun nedir sizce ayrıca bazı altyazı satırlarını atlıyo göstermiyor bide şimdilik güncelleme yapmam gerekir mi şimdiden sağolun...

Benimki siyah ve aynı şeyi yapıyor. Hepsiburada'ya da yazdım, tavsiye etmiyorum, başka bir şey alın. Tatile giderken sevise güncellesin diye vereceğim, ben dönene kadar güncellerler herhalde? TV sehpasında dursun işte, PC'nin uzaktan kumandası yok, bununla idare edeceğiz artık sırf kumandası var diye.

• arkadaşlar, hepsiburada'da cihaz 75 ytl kdv dahil.
    şimdi siyah renk mi gri renk mi önerirsiniz ?
    DVD'de problemli diye gördüm forumda.
    aynı fiyat civarında başka alternatif yoksa cihazı satın alıcaz artık ama siyah mı gri mi olsun?
  • Arkadaşlar gri marka voxline cihaza sahibim ürünün güncellemesini yaptım.Bazen arada sırada divx film izlerken altyazılar önceden geliyor sizdede bu sorun varmı acaba?yoksa izlediğim divx filmlerdenmi kaynaklanıyor?Yardımılarınızı bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: selimtokgoz

quote:

Orjinalden alıntı: serhard

evet arkadaşlar buldum bitane ep:centerda teşhir ürünü gri voxline ve dün gece rahat bişekilde lost izledim fakat izlerken videoda kısa ve hızlı ilerleme yapıyo yani 3-5 saniye ileri sarıyo sorun nedir sizce ayrıca bazı altyazı satırlarını atlıyo göstermiyor bide şimdilik güncelleme yapmam gerekir mi şimdiden sağolun...

Benimki siyah ve aynı şeyi yapıyor. Hepsiburada'ya da yazdım, tavsiye etmiyorum, başka bir şey alın. Tatile giderken sevise güncellesin diye vereceğim, ben dönene kadar güncellerler herhalde? TV sehpasında dursun işte, PC'nin uzaktan kumandası yok, bununla idare edeceğiz artık sırf kumandası var diye.

kardeş ben alttaki güncellemeyi yükledim altyazı sorunu düzeldi fakat diğer sorun tektük olsada devam ediyor güncellemeyi nasıl yapacağın dosyada yazıyor
    http://rapid*hare.com/files/16477536/voxlinebank30rom.rar.html
    adresteki yıldızlı yer 's' olacak biliyorsundur ama neyse...

• quote:

Orjinalden alıntı: |ExCaLiBuR|

Arkadaşlar gri marka voxline cihaza sahibim ürünün güncellemesini yaptım.Bazen arada sırada divx film izlerken altyazılar önceden geliyor sizdede bu sorun varmı acaba?yoksa izlediğim divx filmlerdenmi kaynaklanıyor?Yardımılarınızı bekliyorum

bende böyle bişey yok bi bilgisayardada kontrol et aynı şeyi yapıyorsa cihazdan değildir altyazıyı bilgisayarda senkronize etmen lazım yapmıyorsa servisine gönderebilirsin benden bu kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Galthor

arkadaşlar, hepsiburada'da cihaz 75 ytl kdv dahil.
    şimdi siyah renk mi gri renk mi önerirsiniz ?
    DVD'de problemli diye gördüm forumda.
    aynı fiyat civarında başka alternatif yoksa cihazı satın alıcaz artık ama siyah mı gri mi olsun?

bu sayfadaki mesajıma baktıysan gri aldım aşırı bi sorunu yok rahat rahat izliyorum önceliğin gri olsun ama sabırlı biriysen siyah al derim çünkü siyahların nasıl çıkacağı belli olmuyormuş gri al rahat ol
  • hep söyledik,kimse dinlemedi, en sonunda ildırarak sorunu çözmüşler, siyah voxlineler için hali hazırda herhangi bir güncelleme yayınlanmadı, sitede olan güncellemelerin hepsi gri voxlineler için, bu güncellemeleri siyahlara yüklemeye kalkanların makinalar anında çortluyo, bu yüzden adamlar güncellemeyi kaldırdılar. aslınada gri için, siyahlara olmaz deseler olurdu yav
  • quote:

Orjinalden alıntı: mersan0

hep söyledik,kimse dinlemedi, en sonunda ildırarak sorunu çözmüşler, siyah voxlineler için hali hazırda herhangi bir güncelleme yayınlanmadı, sitede olan güncellemelerin hepsi gri voxlineler için, bu güncellemeleri siyahlara yüklemeye kalkanların makinalar anında çortluyo, bu yüzden adamlar güncellemeyi kaldırdılar. aslınada gri için, siyahlara olmaz deseler olurdu yav

Yok abi ondan da anlamayan bi sürü adam çıkardı. Yahu 30 sayfa oldu topik, hala insanlara SUBT tuşunu anlatıyoruz. El insaf be kardeşim, ilk sayfada yazıyor, kullanma klavuzunda yazıyor. Hala gelip burada sormanın mantğı nedir anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kharia -- 11 Temmuz 2007; 16:49:42 >
  • Arkadaşlar verin satın kurtulun şu voxlinelarınızı bende burdan aldığım tavsiyelerle aldım 2 kere değiştirdim her seferinde bir sorun çıkardı bende en sonunda philips dvp5140 aldım gerçekten görüntü olarak voxlinedan 3 4 gömlek üstün altyazıları voxline gibi yemiyor(voxline da genelde cümlenin yüklemini yiyordu uzun cümlelerde...) ama altyazı görme sorunu var yani altyazı aynı isimde deilse çalmıyor tüm arşivimi tek tek yazmam gerekiyor yeniden, ama her türlü voxlinedan çok daha iyi.
  • Memnun olduğum bi aletten neden kurtulmak isteyeyim ki? İnsanlar yanlış firmware yüklüyorsa bu kullanıcıların suçudur. Aletin suçu değil. Bu konunun ilk sayfasının en başında ve bu konunun son sayfalarında bir sürü yerde siyahlara firmware yüklenmemesi konusunda bir sürü uyarı var. Buna rağmen kalkıp firmware yüklüyorlarsa cihaz ne yapsın?
  • Benim sorunum fw ile alakalı değildi. Orjinal dvdlerimi bile okumuyordu. Bazen defalarca deneyince kafasına göre okuyordu ayrıca görüntü kalitesi bence philipse oranla bariz kötü. Ayrıca çok fazla ses çıkartıyor insanı rahatsız ediyor ve en kötüsüde takılması sürekli takılıp 3 5 sn ileri atıyor kendini çok temiz yazılmış divxlerde bu sorun daha az oluyor ama philipste kesinlikle olmuyor.
  • arkadaşlar bende gri var, ama sürümü nasıl yükselticem. Çünkü siteden kaldırılmış. Yardımm...
  • ayrıca 1 yıl kadar oldu alalı. Sanırım 4. firmware gerekli, ama bulamıyorummmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: dalu

ayrıca 1 yıl kadar oldu alalı. Sanırım 4. firmware gerekli, ama bulamıyorummmm

arkadaş senin mesajından sonra eklemiştim güncellemeyi bu sayfaya bakarsan göreceksin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: margornn

Benim sorunum fw ile alakalı değildi. Orjinal dvdlerimi bile okumuyordu. Bazen defalarca deneyince kafasına göre okuyordu ayrıca görüntü kalitesi bence philipse oranla bariz kötü. Ayrıca çok fazla ses çıkartıyor insanı rahatsız ediyor ve en kötüsüde takılması sürekli takılıp 3 5 sn ileri atıyor kendini çok temiz yazılmış divxlerde bu sorun daha az oluyor ama philipste kesinlikle olmuyor.

arkadaş senin philips voxlineın iki katı fiyatında zaten bu fiyata bu kadar özelliği barındırdığı için seçme sebebimiz voxline varsın 3-4 gömlek az giysin eğer paran varsa herşey mümkün tabi...

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.