Şimdi Ara

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir) (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.108
Cevap
2
Favori
152.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki

Voxline DVD933 DivX Oynatıcı (İlk Mesaj Günceldir)

(En Son Oy Tarihi: 17.11.2022)
Giriş

Orjinalden alıntı: aykutix

quote:

Orjinalden alıntı: machiner.

bu cihazın görüntü ve ses kalitesi nasıl
    yalnız çözünürlük olarak kasdetmiyorum
    yani D/A converter (bit ve Hz. cinsinden) görüntü ve ses işleme değerleri nedir acaba
    hiç bir yerde bulamadım
    klavuzunda yazıyordur özellikle kullanan arkadaşlardan rica etsem bulabilirlermi

192 Khz/24 bit arkadaşım...

tşr.
    anladığım kadarıyla verdiğiniz değerler ses için
    görüntü için bir bilgi mevcutmu acaba
  • quote:

quote:

quote:

bu cihazın görüntü ve ses kalitesi nasıl
    yalnız çözünürlük olarak kasdetmiyorum
    yani D/A converter (bit ve Hz. cinsinden) görüntü ve ses işleme değerleri nedir acaba
    hiç bir yerde bulamadım
    klavuzunda yazıyordur özellikle kullanan arkadaşlardan rica etsem bulabilirlermi

192 Khz/24 bit arkadaşım...

tşr.
    anladığım kadarıyla verdiğiniz değerler ses için
    görüntü için bir bilgi mevcutmu acaba

Arkadaşım dac bildiğim kadarıyla Dijital to Analog Converter demek yani ses ve görüntü die ayrılmıyor hepsini aynı chip yapıor die biliorum ama çok emin deilim benim bulduğum değerler bunlar. DAC : 192 KHz / 24 Bit yazıyordu sadece.

• @aykutix

DAC herikisini birdenmi temsil eder bende bilmiyorum ama
    başta philips olmak üzere pek çok markada video ve ses ayrı ayrı belirtiliyor
    örneğin philipsde genelde şu şekilde veriliyor
    quote:

Keskin, doğal görüntüler için 12-bit/108MHz video işleme
    12-bit Video DAC, orijinal resim kalitesinin tüm ayrıntılarını koruyan üstün bir Digital-Analog Dönüştürücü'dür. Hafif gölgeler ve daha yumuşak renk geçişleri göstererek, daha canlı ve doğal resim elde edilmesini sağlar. Alışılmış 10bit DAC kullanımındaki sınırlamalar, büyük ekran ve projektör kullanıldığında özellikle belirgin hale gelir.

192kHz/24 bit ses DAC analog ses girişini geliştirir
    192KHz örnekleme, orijinal ses eğrilerinin tam bir örneklemesini sunar. 24 bit çözünürlük ile, orijinal analog ses dalga formundan daha fazla bilgi yakalanır ve daha zengin bir ses üretilir.

Edit: bak şimdi tekrar okurken dikkatimi çekti "Video DAC" ve "ses DAC" diye belirtmişler demekki ayrı oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi machiner. -- 1 Haziran 2007; 14:00:44 >

• arkdaşlar media player aldığımdan gri kasa voxlineımı satıyorum. cillop gibi alet:

http://forum.donanimhaber.com/m_14684196/mpage_1/key_//tm.htm#14692003
  • arkadaşlar voxline'ı(GRİ) bir mağazada 79'a gördüm.Ordaki görevliye sorduğumda bana eski kasasının daha iyi olduğunu onu almammı önerdi.Ne farkı var dedim.Fabrikaları değiştirmiş sanırım.Ondan dolayı son sürümler daha sorunsuz okuyor dedi.Sizce doğruluk payı olabilir mi?

Ben çok anlamıyorum bu yazılım işlerinden.Ben şimdi makineyi aldıktan sonra yazılımla falan da mı uğraşmam gerekiyor.Ben sadece kiraladığım ya da korsan aldığım dvd leri izliyeceğim birde mp3.Bunlar için uygun mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: igav

arkadaşlar voxline'ı(GRİ) bir mağazada 79'a gördüm.Ordaki görevliye sorduğumda bana eski kasasının daha iyi olduğunu onu almammı önerdi.Ne farkı var dedim.Fabrikaları değiştirmiş sanırım.Ondan dolayı son sürümler daha sorunsuz okuyor dedi.Sizce doğruluk payı olabilir mi?

Ben çok anlamıyorum bu yazılım işlerinden.Ben şimdi makineyi aldıktan sonra yazılımla falan da mı uğraşmam gerekiyor.Ben sadece kiraladığım ya da korsan aldığım dvd leri izliyeceğim birde mp3.Bunlar için uygun mu?

gönül rahatlığı ile alabilirsin kardeşim. güzel bir cihaz. ama özellikle gri bul. grisini almaya bak. siyah ı nı sakın alma uğraşırsın. hatta bir üst mesaj a bak bir arkadaş satıo...
  • quote:

quote:

arkadaşlar voxline'ı(GRİ) bir mağazada 79'a gördüm.Ordaki görevliye sorduğumda bana eski kasasının daha iyi olduğunu onu almammı önerdi.Ne farkı var dedim.Fabrikaları değiştirmiş sanırım.Ondan dolayı son sürümler daha sorunsuz okuyor dedi.Sizce doğruluk payı olabilir mi?

gönül rahatlığı ile alabilirsin kardeşim. güzel bir cihaz. ama özellikle gri bul. grisini almaya bak. siyah ı nı sakın alma uğraşırsın. hatta bir üst mesaj a bak bir arkadaş satıo...

peki bu eski sürüm yeni sürüm olayına ne diyorsun?Bazen elde kalan malları satmak için de derler ya onun için soruyorum

• quote:

quote:

quote:

peki bu eski sürüm yeni sürüm olayına ne diyorsun?Bazen elde kalan malları satmak için de derler ya onun için soruyorum

bu topicteki geçmiş mesajlara bakarsanız siyah kasanın daha sorunlu olduğunu görürsünüz. sanırım siyah kasa da daha farklı bir chip kullanılmış. gri kasa alın bide 4. versiyon yüklersiniz sonra her bir cd yi rahatlıkla izlersiniz. tavsiye ederim. arkadaşlarıma abime eşe dost a herkese aldırdım. herkeste çok memnun. ama ısınamadıysanız alete veya biras daha para verip daha iyisini alayim derseniz o zaman Goldmaster D-919 u öneririm size... Kolay gelsin..

• quote:

quote:

quote:

quote:

bu topicteki geçmiş mesajlara bakarsanız siyah kasanın daha sorunlu olduğunu görürsünüz. sanırım siyah kasa da daha farklı bir chip kullanılmış. gri kasa alın bide 4. versiyon yüklersiniz sonra her bir cd yi rahatlıkla izlersiniz. tavsiye ederim. arkadaşlarıma abime eşe dost a herkese aldırdım. herkeste çok memnun. ama ısınamadıysanız alete veya biras daha para verip daha iyisini alayim derseniz o zaman Goldmaster D-919 u öneririm size... Kolay gelsin..

Yardımların için öncelik çok teşekkürler.Ben eski sürüm yeni sürüm derken ikisi de gri kasa fakat ordaki görevli bana eski sürümlerin daha iyi olduğunu ,yenilerin farklı bir fabrikada üretiidiğini biraz daha zor okuduğunu söyledi.Bunun doğruluk payı nedir acaba?

• bende bugun bir tane aldım siyah kasa olanlarından. Şu ana kadar sorun yok, umarım ileride de çıkarmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 11 Haziran 2007; 20:07:19 >
  • Kartal dahi Ep centerde 25-30 adet gri voxline var haberiniz olsun.Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 79 Ytl idi
  • ciddimi? 25-30?
    bende 1 tane var çok memnunum grisinden 1 tane daha alıcam kardeşim için...
  • evet ellerinde baya var
    quote:

Orjinalden alıntı: skinner

ciddimi? 25-30?
    bende 1 tane var çok memnunum grisinden 1 tane daha alıcam kardeşim için...
  • Bu yavaşlama sorunu bende yaşamaya başladım. isyah voxline kullanıyorum. Beyaz gayet iyi altyazıları var. Dvdler ve çoğu divxler ve kendi yazdığım tüm divxleri sorunsuz okuyor. Ama son dönemde bazı divxlerde bu yavaş geçiş var .Ses normal ilerken görüntü yavaş kalıp sonra tekrar yakalıyor bu sürekli var . Ben siyah voxlineda hiç yazılım güncellenmesi yapmak gerekir mi ? Nereden buluruz. bu ürürünün resmi sitesi falan yok mu arkadaşlar ?
  • Internette uzun sure arastırmam sonucu bu marka ve model divx player almaya karar verdim ve dun TEKNOSA dan aldım.Eve getirip televizyonuma bagladim ve icine dvd mi yerlestirip koltuguma oturdum.Film boyunca her yarim dakikada saniye bile surmeyen duraklamalar gozlemledim.Acaba filmden midir diyerek baska dvd ler taktim sonuc ondada ayni.acaba yazilim yukleme yapsam bu sorun duzelirmi.Yoksa cihazin mekanik aksaminda mi bi problem var?
  • selamlar herkese......sayenizde bende bir siyah voxline sahibi oldum..dvd gerçekten çok güzel.fakat bu eketronik işlerinden fazla anlamadığım için bana yardımcı olurmusunuz lütfen tek ve en büyük sıkıntım div x leri bir türlü açmayı becerememek oluyor.
    büyük bir iştahla aldığım 24 dizisinin div xlerini ilk bölümünü 45 dk.deneme yanılma uğraşım sonunda seyrettim ama. yine teknik olarak açamıyorum div xleri. nasıl bir yol izlelmem gerektiğini söyleyen olusa teşekkür ederim. (div xlerde altyazı ve görüntüde hiçbir sorun yok,sadece ben açmasını bilmiyorum.)

dvd ye div x i koyduğum zaman ekrana şöyle bir şeyler çıkıyo.

root root
    divx 24 1
    ? 24 2 (alt yazı dsoyası herhalde)
    divx 24 3
    ? 24 4
    ...
    ... böyle gidiyor.

ilk önce neyi nasıl seçeçeğim, kumandanın hangi tuşuna basacağım.kullanım kılavuzunu okudum ama anlamadım galiba:)
    div x ve soru işaretleri ekranın sağ tarafında root yazan yerlerin altın geliyor burada karışık çıkmış
    herkese teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi friedman -- 14 Haziran 2007; 10:24:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: friedman

selamlar herkese......sayenizde bende bir siyah voxline sahibi oldum..dvd gerçekten çok güzel.fakat bu eketronik işlerinden fazla anlamadığım için bana yardımcı olurmusunuz lütfen tek ve en büyük sıkıntım div x leri bir türlü açmayı becerememek oluyor.
    büyük bir iştahla aldığım 24 dizisinin div xlerini ilk bölümünü 45 dk.deneme yanılma uğraşım sonunda seyrettim ama. yine teknik olarak açamıyorum div xleri. nasıl bir yol izlelmem gerektiğini söyleyen olusa teşekkür ederim. (div xlerde altyazı ve görüntüde hiçbir sorun yok,sadece ben açmasını bilmiyorum.)

dvd ye div x i koyduğum zaman ekrana şöyle bir şeyler çıkıyo.

root root
    divx 24 1
    ? 24 2 (alt yazı dsoyası herhalde)
    divx 24 3
    ? 24 4
    ...
    ... böyle gidiyor.

ilk önce neyi nasıl seçeçeğim, kumandanın hangi tuşuna basacağım.kullanım kılavuzunu okudum ama anlamadım galiba:)
    div x ve soru işaretleri ekranın sağ tarafında root yazan yerlerin altın geliyor burada karışık çıkmış
    herkese teşekkürler

alt yazı dosyasının üstüne gelip kumandanın sol üst bölümünde yer alan SUBT tuşuna bas Divx altyazı seçildi yazısı çıkar. Sonra zaten filmin üstünde enter'a basıyorsun...

• arkadaşlar benimde bir sorum var. Altyazı boyutunu büyütme imkanımız var mı voxline'da?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

arkadaşlar benimde bir sorum var. Altyazı boyutunu büyütme imkanımız var mı voxline'da?

hayır öyle bir ayar yok. fakat konunun önceki mesajlarını okursan firmware ile yapıldığını öğrenebilirsin. sende ki firmware kaç bilmiorum ama konuyu okumadan fayda var.
  • alt yazı dosyasının üstüne gelip kumandanın sol üst bölümünde yer alan SUBT tuşuna bas Divx altyazı seçildi yazısı çıkar. Sonra zaten filmin üstünde enter'a basıyorsun...

teşekkürler sn.fuatturkrap , dün akşam denedim.aynen yine açılmıyor.fakat daha önce bir kere seyretmiştim.
    dvd ni,n ekranın da stop yazısı çıkıyor onunla bi ilgisi olabilirmi acaba ...
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.